OFF
Re: OFF
mi VOLT?
nalam meg mindig a zelenka cuki tolt be a fooldalra es a forum kezdolapra
×××× update. toroltem mindent es mar jo. varjuk a sutiket.
nalam meg mindig a zelenka cuki tolt be a fooldalra es a forum kezdolapra
×××× update. toroltem mindent es mar jo. varjuk a sutiket.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Hát pasztmek ez mivolt
Amúgy kiderült, a szolgáltató cseszte el, rosszul drótozta össze a dolgokat, parádé
Kérünk ingyen sütit a fórumozóknak a reklámért cserébe, legyen valami jó is a dologban.
Amúgy kiderült, a szolgáltató cseszte el, rosszul drótozta össze a dolgokat, parádé
Kérünk ingyen sütit a fórumozóknak a reklámért cserébe, legyen valami jó is a dologban.
Okés. Köszönöm a válaszokat. És lőjön 6-ot CR!
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hely biztos lesz, de erre a meccsre jobban jársz, ha helyet foglalsz. Tuti nagyon sokan lesznek.filatáska írta:És foglalás nélkül van esély, hogy lesz hely? Ahonnan normálisan tudom nézni...
Már hallom Farkas Norbi elcsukló hangját ahogy mondaná, hogy akkor én most felállok és kimegyek...R.M.C.F írta:Hátha most megint 6ot lő akkor nem őrjöngés lesz hanem temetőjárat.......a sport tv-n meg azonnal bevágnak valami samponreklámot.
Jaaaj Istenem, már csak miattuk is nyernünk kéne.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
A nagy felhajtás miatt valószínűleg az összes TVn az fog menni plusz 2 nagy kivetitő is van.filatáska írta:És foglalás nélkül van esély, hogy lesz hely? Ahonnan normálisan tudom nézni...
Én eddig mindig letudtam magam tenni valahova hogy közben egy TV-t vagy kivetitot elkapjak.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
M1Ö írta:Nem vagyok pesti, de ha jól emlékszek, akkor az Árkádtól nincs olyan vészesen messze a Sugár. Ott biztos teltház és őrjöngés lesz. Egyszer voltam egy Espanyol enneni bajnokin, akkor lőtt 6ot CR. Igaz nem kocsma/pub, de nem rossz hely és Pesthez mérten a sör is olcsófilatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
Hátha most megint 6ot lő akkor nem őrjöngés lesz hanem temetőjárat.......a sport tv-n meg azonnal bevágnak valami samponreklámot.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
És foglalás nélkül van esély, hogy lesz hely? Ahonnan normálisan tudom nézni...
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem vagyok pesti, de ha jól emlékszek, akkor az Árkádtól nincs olyan vészesen messze a Sugár. Ott biztos teltház és őrjöngés lesz. Egyszer voltam egy Espanyol enneni bajnokin, akkor lőtt 6ot CR. Igaz nem kocsma/pub, de nem rossz hely és Pesthez mérten a sör is olcsófilatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a pena szokott a sugárba szerveznifilatáska írta:Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Pesten az IKEA és Árkád körül tudtok valami helyet ahol meg lehet nézni a hétvégi meccset? Vagy valahol a közelében? Sajnos beszerveztem egy utat Pestre és kiment a fejemből, hogy aznap van a meccs.
- ___Samy___
Egyértelmű, de nem ez lett volna a lényege.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Általában az ilyen nyomorékok szokták túlélni a balesetet, míg akivel ütközik az nem.___Samy___ írta:Az keci....tiszta nfs
- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Day-t idézem: "Mi a f*sznak van a szádba a Lucky Strike?"peti_madrid írta: amúgy én cigizek egy jó 7 éve. amióta megjelent, azóta most az új flow szűrős, vékonyabb lucky strikeot égetem
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
innen már csak egy lépés, hogy a dezodorok jöjjenekalexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
amúgy én cigizek egy jó 7 éve. amióta megjelent, azóta most az új flow szűrős, vékonyabb lucky strikeot égetem
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Változó... attól függ milyen közegben van az ember és ki milyet szív. És akkor válogathatok a sok szar füst közül.alexoxladjackoxi írta:Közületek dohányzik valaki? Ha igen, milyet szívtok?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots