Alvaro Morata - 21
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Alvaro Morata - 21
Itt csak azzal volt a probléma, hogy Mariano jó teljesítménye után ez a fórum automatikusan aktivizálódik. Ha már Mariano: én is szívesen megnézném egy jóval komolyabb csapatban, drukkolok neki. De az hogy egy leonesa ellen 3-at rúg, meg jó a Castillában az még mindig csak az első lépés az elit karrierben, ne értékeljük túl.
Ez a 70 millió meg úgy van elkönyvelve, mintha tény lenne. Ennél nagyobb marhaságot is elbírt már újság. Egyébként ha igaz, akkor is mondhatta azt Zidane, hogy nekem kell ez az ember, mert kulcsmeccsen aranyat fog érni. Ha a klub nincs rászorulva a pénzre akkor nem is nevezném irracionális döntésnek. Kapott egy év lehetőséget. Jövőre is el lehet adni jó pénzért, nincs ez az ügy még lefutva.
Nem olyan könnyű leakasztani olyan csereembert aki bírja a padot, minőséget képvisel és nem 50 millió euró, 10 milliós fizetéssel. Ez is szempont lehet. Az inkább az érdekes döntés, hogy Mariano miért maradt.
Ez a 70 millió meg úgy van elkönyvelve, mintha tény lenne. Ennél nagyobb marhaságot is elbírt már újság. Egyébként ha igaz, akkor is mondhatta azt Zidane, hogy nekem kell ez az ember, mert kulcsmeccsen aranyat fog érni. Ha a klub nincs rászorulva a pénzre akkor nem is nevezném irracionális döntésnek. Kapott egy év lehetőséget. Jövőre is el lehet adni jó pénzért, nincs ez az ügy még lefutva.
Nem olyan könnyű leakasztani olyan csereembert aki bírja a padot, minőséget képvisel és nem 50 millió euró, 10 milliós fizetéssel. Ez is szempont lehet. Az inkább az érdekes döntés, hogy Mariano miért maradt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nekem ez az egy racionális érv, amit most említettek, Mariano annyi idős mint Morata, azért annyira fiatalnak ne könyveljük el. Fél évre kölcsön kell adni, aztán majd meglátjuk hogy teljesít stabil játékpercekre és ellenfelekre lebontva, és mit hoz tavasszal Morata.
Az a baj, itt a fórumon sokan nem tanultak szövegértést. Nem Moratat ócsárolta megint a többség, hanem azt az abszurd szitut, hogy 70 misiért el tudtunk volna adni egy játékost, akit ingyé tudtunk volna gyakorlatilag pótolni, és nem vesztettünk volna sokat, de lehet semmit a játékerőt tekintve.
Az a baj, itt a fórumon sokan nem tanultak szövegértést. Nem Moratat ócsárolta megint a többség, hanem azt az abszurd szitut, hogy 70 misiért el tudtunk volna adni egy játékost, akit ingyé tudtunk volna gyakorlatilag pótolni, és nem vesztettünk volna sokat, de lehet semmit a játékerőt tekintve.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már másodszor olvasom ezt a hülyeséget, már bocsánat. Ha egy játékos nem akar eligazolni, akkor ajánlhatnak érte akármit...koax írta:Persze,Morata a hibas azert mert ugy dontottek hogy nem fogadjak el a hatalmas ajanlatot es ezzel itt tartjak.
.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
Ez természetesen igaz, nincs is vita. Jelenleg Morata egy hasznos kiegészítő/csereember. Sose lesz itt kezdő ahhoz egyszerűen kevés. De nem becsülném le amit csinál. Megvan a sebessége, jól helyezkedik, jól száll be a játékba. Ezek olyan képességek, ami bizony simán kiemeli őt az átlagból. Kicsiben kijönnek a technikai hiányosságai, de ettől még jó focista.Azt se árt figyelembe venni, hogy mennyire nem kompatibilis a játéka a Real Madriddal. Nekünk nagyon nem olyan csatárokra van szükségünk, mint Morata. Ilyen Juventusoknak elég, ha letesznek egy bóját a kapu elé, nekünk nem.
Ez a "csak" Juventus szint meg olyan mintha a Juventus valami utolsó puttó olasz falusi csapat lenne. Eddig a pályán alázatos, teljesít, kihozza magából amit tud. Legyen már ez elég.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azt se árt figyelembe venni, hogy mennyire nem kompatibilis a játéka a Real Madriddal. Nekünk nagyon nem olyan csatárokra van szükségünk, mint Morata. Ilyen Juventusoknak elég, ha letesznek egy bóját a kapu elé, nekünk nem.
És miután a csapat képes telibeszarni a meccseket, pont egy olyan játékos kéne előre, mint Mariano, aki felszántja a pályát.
És miután a csapat képes telibeszarni a meccseket, pont egy olyan játékos kéne előre, mint Mariano, aki felszántja a pályát.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Chris
Röhej ami Morata körül megy év eleje óta. Most hirtelen semmit nem ér, meg takarodjon, mert Mariano rúgott hármat . Igaz, hogy ennek semmi köze Moratához, aki végig élt a lehetőségeivel, fontos gólokat szerzett de nem baj.
Mielőtt Marianot a jövő 9-esének teszitek: egy harmadosztályú csapat ellen brillírozott. Ugyanannyi idős mint Morata és eddig csak a 3. osztályban szerepelt. Morata megjárta már a Juventust, BL meccsen kulcsember volt. Ez nem elköteleződés Morata mellett, csak ténymegállapítások. Ezeket azért nem árt figyelembe venni.
Mielőtt Marianot a jövő 9-esének teszitek: egy harmadosztályú csapat ellen brillírozott. Ugyanannyi idős mint Morata és eddig csak a 3. osztályban szerepelt. Morata megjárta már a Juventust, BL meccsen kulcsember volt. Ez nem elköteleződés Morata mellett, csak ténymegállapítások. Ezeket azért nem árt figyelembe venni.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
annyira azert nincs messze tole, sot. miben jobb morata azon kivul, hogy egy piszokgyors botsaska?
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
jól vagytok gyerekek?
sérült Morata és a fél fórum őt szapulja....
Mariano messze van tőle
sérült Morata és a fél fórum őt szapulja....
Mariano messze van tőle
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Előre is elnézést a csúnya kifejezésért, de én leszarom, hogy ki lövi a gólokat, csak legyen minél több. Én csak ericco-val értettem egyet, hogy az nem semmi megoldás volt. És igen, csúszott egy fél ütemet a védő, de javított is, mert mire megkapta Mariano, már ott volt a nyakán. És nagyon okosan, csak egy picit tolt rajta, amitől sokan vagy elhullottak volna, vagy kiestek volna az egyensúlyukból és 6 méterrel fölé-mellé lőtték volna. Most is tartom, hogy az bárki ellen gól lett volna. Tökéletesen érkezett, tökéletesen oldotta meg. Ezzel nem Morata-t szidom, de ami szép, az szép.ToniKroos írta:Egy elit csapat védője nem így helyezkedett volna, az minden volt csak nem jó védekezés.
Nem értem mi hirtelen ez a Morata ellenszenv.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
Egy elit csapat védője nem így helyezkedett volna, az minden volt csak nem jó védekezés.M1Ö írta: Ez gól lett volna egy elit csapat ellen is
Nem értem mi hirtelen ez a Morata ellenszenv. Szerintem a szezon egyik kellemes csalódása. Nem egy fontos gól szerzője. Ő is lőtt idegenben ennek a csapatnak 2-t. Egyelőre én még ott tartok, hogy Mariano sehol sem bizonyított még. Nekem is tetszik, jól mozog, meg minden, de azért erős túlzásokat érzek vele kapcsolatban.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Persze,Morata a hibas azert mert ugy dontottek hogy nem fogadjak el a hatalmas ajanlatot es ezzel itt tartjak.
A masik hogy Morata serult,a gyerek attol meg nem jatszik sajnos.
A harmadik hogy nyaron meg tudtommal sehol nem bizonyitott a srac,csak a castillaba.
Egybol masodik csatarnak bedobni,ugy hogy Benzema szeret unatkozni a palyan eleg meredek dontes lett volna.
Helyen kell kezelni azert,jol jatszott egy harmad osztalyu csapat ellen,fiatal,van benne fantazia.
Nem az a gond hogy Morata itt van,hanem hogy a srac meg nincs kolcsonben.
+ barmennyire nem szeretem a spanyolt,azert nem problema hogy itt maradt,kihuzott a szarbol minket mar,es meglovi a goljait.
A masik hogy Morata serult,a gyerek attol meg nem jatszik sajnos.
A harmadik hogy nyaron meg tudtommal sehol nem bizonyitott a srac,csak a castillaba.
Egybol masodik csatarnak bedobni,ugy hogy Benzema szeret unatkozni a palyan eleg meredek dontes lett volna.
Helyen kell kezelni azert,jol jatszott egy harmad osztalyu csapat ellen,fiatal,van benne fantazia.
Nem az a gond hogy Morata itt van,hanem hogy a srac meg nincs kolcsonben.
+ barmennyire nem szeretem a spanyolt,azert nem problema hogy itt maradt,kihuzott a szarbol minket mar,es meglovi a goljait.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Pont ezt figyeltem én is. Az a gól nem azon múlott, hogy 2. osztályú az ellen. Azt ott Mariano úgy megcsinálta, ahogy kell... Pedig a védő is jól csinálta, hogy kellően eleget lökött rajta és a kapus is jól zárta a szöget. Ez gól lett volna egy elit csapat ellen is. Durván megcsinálta az emberünk.ericco írta:Te láttad Mariano második gólját? Mekkorát löktek rajta? Messin kívül talán minden támadó borult volna, ő viszont mellel levette, majd kibaszta a rövid felsőt. Idegből, mert előtte pár helyzete kimaradt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Te láttad Mariano második gólját? Mekkorát löktek rajta? Messin kívül talán minden támadó borult volna, ő viszont mellel levette, majd kibaszta a rövid felsőt. Idegből, mert előtte pár helyzete kimaradt.ToniKroos írta:Nem Moratan múlott, hogy itt maradt és nem hiszem, hogy egy harmadosztályú csapat lenne a mérce. Szerintem ez elég elhamarkodott így megmondani, hogy jobb. Fizikumban semmiképp nem mondanám jobbnak és többiben se látom, hogy megelőzné Moratát. Ő is ugyanúgy felszántja a pályát, ha játszik. Érzek én itt nem kevés unszimpátiát is Morata irántRealista24 írta:70 milliót kiszabtunk az ablakon, amiért itt maradtál. Plusz Mariano szivatón van miattad.
Fizikum,, technika, agresszió, alázat, akarat. Mindben top Mariano. Övé a jövő.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Fuss neki újra.ToniKroos írta:Nem Moratan múlott, hogy itt maradt és nem hiszem, hogy egy harmadosztályú csapat lenne a mérce. Szerintem ez elég elhamarkodott így megmondani, hogy jobb. Fizikumban semmiképp nem mondanám jobbnak és többiben se látom, hogy megelőzné Moratát. Ő is ugyanúgy felszántja a pályát, ha játszik. Érzek én itt nem kevés unszimpátiát is Morata irántRealista24 írta:70 milliót kiszabtunk az ablakon, amiért itt maradtál. Plusz Mariano szivatón van miattad.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mikor még CR sérült volt az EB után, volt egy mérkőzés, amikor a padra került.
Ott levette a felsőjét és én teljesen azt hittem, hogy Ronaldo ott van a padon...
Szóval ja, fizikumra elég atom.
No Homo
Ott levette a felsőjét és én teljesen azt hittem, hogy Ronaldo ott van a padon...
Szóval ja, fizikumra elég atom.
No Homo
ZIDANE
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Mondjuk az igaz, hogy Morata rendre hajtott keményen mikor pályára került.Remy írta:Felszántja? Tudod ki az a Morata?ToniKroos írta: Ő is ugyanúgy felszántja a pályát, ha játszik. Érzek én itt nem kevés unszimpátiát is Morata iránt
Viszont a fizikum dologhoz, Marianón tényleg látszik hogy nagyon brutál testfelépítése és mozgása van. Genetikailag is.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Felszántja? Tudod ki az a Morata?ToniKroos írta: Ő is ugyanúgy felszántja a pályát, ha játszik. Érzek én itt nem kevés unszimpátiát is Morata iránt
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- KAG
Ugyan már, Moratanal sír a labda.... Ennél a gyereknél pedig kummára nem.
Ha ezt nem látod, akkor gondok vannak.
Ha ezt nem látod, akkor gondok vannak.
ZIDANE
Nem Moratan múlott, hogy itt maradt és nem hiszem, hogy egy harmadosztályú csapat lenne a mérce. Szerintem ez elég elhamarkodott így megmondani, hogy jobb. Fizikumban semmiképp nem mondanám jobbnak és többiben se látom, hogy megelőzné Moratát. Ő is ugyanúgy felszántja a pályát, ha játszik. Érzek én itt nem kevés unszimpátiát is Morata irántRealista24 írta:70 milliót kiszabtunk az ablakon, amiért itt maradtál. Plusz Mariano szivatón van miattad.
- KAG
Realista24 írta:70 milliót kiszabtunk az ablakon, amiért itt maradtál. Plusz Mariano szivatón van miattad.
Fizikum, agresszió, alázat, akarat. Mindben top Mariano. Övé a jövő.
Pont ezen feszengtem a nyár vége felé...
Kár érte.
70 millió meg mehetett volna máshova is igazán
Morata+James=Pogba
ZIDANE