Van köztük egy év
Szűk 10 hónap, bocsánat az otromba tévedésért. Akkor nézzük meg, hogy Morata 10 hónapja mit is csinált hol is volt. Valamikor akkor volt a Bayern elleni meccse. Na jó lehet tévedtem megint 1 vagy 2 hónapot.
Bocs, hogy van véleményünk.
Én csak próbálok pár objektív szempontot belevinni, nem állok senki pártján, engem a csapat érdekel.
Kár, hogy maga a játékos is lenyilatkozta, hogy tudja, hogy kapott úgy 5 ajánlatot.
5 ajánlat = 70 millió euró. Érdekes reláció, de ezzel azért vitatkoznék.
Utána is néztem gyorsan 40 milliótól 80-ig minden van a neten májustól augusztusig. De mondom nem zárom ki, hogy ennyiért is vitték volna, őrült a piac. Akkor én is írtam, hogy 70-ért oda kell adni. De lehet év végén a pár kritikus gólja Zidanet fogja igazolni.
Mariano ingyen van. Mayoral is ingyen lett volna.
Tehát azt állítod, hogy Mariano és Mayoral olyan minőséget képvisel, hogy egy BL-ben is tudja azt mint Morata (aki többször bizonyított, csak ellenünk kétszer). Itt komoly meccseken, nagyon komoly nyomásról beszélünk, fogalmunk sincs Mariano mit mutatna. Mayoral meg pláne.
Ide egy Chicarito szerű ember kellett volna. Kölcsönből nem lett volna lehetetlen, de annyira nem is tobzódnak az ilyen játékosok.
Egyébként Mayoralnak és Marianonak sem jó, hogy nem játszanak eleget. Nekik pont, hogy bizonyítaniuk, tapasztalniuk kéne. Morata egyébként ilyen szempontból jobb helyzetben van. De persze ezzel lehet vitatkozni.
A minősítgetést meg nem volt túl elegáns
.