Alvaro Morata - 21

Archívum
koax
Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Alvaro Morata - 21

HozzászólásSzerző: koax » 2016. december 1., csütörtök 13:31

R24 ha nem haragszol elek szavaiddal.
Nezzetek mar meg hogy Cr vagy Karim hol járt 18 évesen. Továbbra sem értem mitől olyan nagy durranás a srác.
Ügyes, nagy ígéret, de eddig semmi olyat nem tett amitől össze kene csinálnom magam.
Ide is igaz,ha nem tevedek?

Illetve

De persze hiszek neked hogy heti 40-90 perc alatt jobban meg tudod ítélni, mint akik ott vannak vele nap, mint nap.
Akkor nem veletlen ha nem jatszik O sem.
Talan ezert kellett Morata..

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 1., csütörtök 13:01

Chris írta:
Lehet. De az is érdekes, hogy miért jár ennyivel Morata Mariano előtt tapasztalatban? Ha Mariano ennyire jó, akkor miért nem emelték ki már 3-4 éve? Lehet, hogy csak lassan érik ezt aláírom, csak fura, hogy közel (+10 hónap!! :) ) annyi idős játékosok között ekkora a különbség. Moratának már egész komoly nemzetközi rutinja van, Mariano meg harmadosztályban szórakozik.
Tényleg lehet annyi, hogy Morata spanyol, régebb óta ott van az akadémián, ezért gyorsabban el tudott jutni a nagyokhoz. Ennyire nem látunk bele, csak érdekes. És akkor ott van Mayoral, Jesé, Carvajal, Asensio akik szintén fiatalon eljutottak a nagyokhoz.
azt nem tudom miert, valoszinuleg azert amiket leirtal de jelenleg en szemely szerint marianot preferalnam morata akarmilyen fontos golokat is lott, meg akarmennyi nemzetkozi tapasztalattal is rendelkezzen. mariano egyszeruen sokkal jobban illik a kepbe. a kepbe amit szeretnek, h jatsszon a csapat
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 1., csütörtök 12:11

Jó hát én már rég eladtam volna, de én eladtam volna CR-t is, Jamest is, Danilot is és már Pepehez sem ragaszkodnék annyira :lol:

Chris
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 1., csütörtök 11:52

konkretan az egyeni kvalitasokra gondoltam, a tapasztalat egyertelmu morata mellett de hogy barmi masban alul marad az sztem fix, csak tolni kene fix 12.-13. embernek es nem hiszem, hogy sokan sirnanak morata jatekpercei miatt
Lehet. De az is érdekes, hogy miért jár ennyivel Morata Mariano előtt tapasztalatban? Ha Mariano ennyire jó, akkor miért nem emelték ki már 3-4 éve? Lehet, hogy csak lassan érik ezt aláírom, csak fura, hogy közel (+10 hónap!! :) ) annyi idős játékosok között ekkora a különbség. Moratának már egész komoly nemzetközi rutinja van, Mariano meg harmadosztályban szórakozik.
Tényleg lehet annyi, hogy Morata spanyol, régebb óta ott van az akadémián, ezért gyorsabban el tudott jutni a nagyokhoz. Ennyire nem látunk bele, csak érdekes. És akkor ott van Mayoral, Jesé, Carvajal, Asensio akik szintén fiatalon eljutottak a nagyokhoz.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 1., csütörtök 11:45

Realista24 írta: Valaki azért figyel a részletekre is, jól van felszopó barátom.
Amikor épp nem krémeseket kell bámulnom a sütiház honlapján, néha a meccseket is figyelem.
Nem illik.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 1., csütörtök 11:45

realistahuni írta:
miben jobb morata azon kivul, hogy egy piszokgyors botsaska?
Tapasztaltabb és kiforrott játékos, Marianoból meg egyszerűen nem tudni még hogy mi lesz. Azért Morata már két BL döntőben pályára lépett, egyiken meg gólt is szerzett, kiélezett meccseken szerzett gólokat, stabil spanyol válogatott játékos stb.
Ez mind alátámasztja, hogy fejben elbírja a legmagasabb szintet, még ha nem is egy zsonglőr.
konkretan az egyeni kvalitasokra gondoltam, a tapasztalat egyertelmu morata mellett de hogy barmi masban alul marad az sztem fix, csak tolni kene fix 12.-13. embernek es nem hiszem, hogy sokan sirnanak morata jatekpercei miatt
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 1., csütörtök 11:11

besteve7 írta:
Realista24 írta: Képességekben továbbra is középszer, ráadásul lassú is, de legalább nagyképű mellé
Pedig pont a sebessége, ami nem középszer, ez nem egyszer láthattuk is, persze nem egy Bolt, de azért lassúnak nevezni :)
Am én sem értem, h mi ez a nagy szapulás, főleg annak tükrében, h szerintetek elég lett volna, ha a szezonnak neki vágunk egy Benzemával, aki a szezon felét általában lealibizi, kedvetlen stb, meg egy Marianóval, aki eddig 3. osztályban élte le az életét lényegében, ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan :vivo:

Ügyes gyerek ez a Mariano, de h rá alapozzunk egy szezont, főleg látva a sérüléseket, egyenesen vicc ....
De igen, képzeld, alapoztam volna rá. :vivo: :vivo: :vivo: :roll:
Azert Morata jol jott mostanaban. Jobban tolja meg a szeleken mint CR. Eros magas, fejjel is jo. Plusz sokat melozik hatrafele. Mariano teljesen mas tipus
Leírtad a tökéletes játékost, aki kell...csak Angliába és nem a Realba.
A sebességével nincs gond, bár kicsit csalóka, mert akkor látványos főleg, mikor frissen beállva a fáradó védők között tud érkezni.
Valaki azért figyel a részletekre is, jól van felszopó barátom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2016. december 1., csütörtök 10:55

Azert Morata jol jott mostanaban. Jobban tolja meg a szeleken mint CR. Eros magas, fejjel is jo. Plusz sokat melozik hatrafele. Mariano teljesen mas tipus

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 1., csütörtök 10:55

Fejben mondjuk elég lassú. :mrgreen:

A sebességével nincs gond, bár kicsit csalóka, mert akkor látványos főleg, mikor frissen beállva a fáradó védők között tud érkezni.
Nem illik.

besteve7
Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó

HozzászólásSzerző: besteve7 » 2016. december 1., csütörtök 10:49

Realista24 írta: Képességekben továbbra is középszer, ráadásul lassú is, de legalább nagyképű mellé
Pedig pont a sebessége, ami nem középszer, ez nem egyszer láthattuk is, persze nem egy Bolt, de azért lassúnak nevezni :)
Am én sem értem, h mi ez a nagy szapulás, főleg annak tükrében, h szerintetek elég lett volna, ha a szezonnak neki vágunk egy Benzemával, aki a szezon felét általában lealibizi, kedvetlen stb, meg egy Marianóval, aki eddig 3. osztályban élte le az életét lényegében, ugye ezt ti sem gondoltátok komolyan :vivo:

Ügyes gyerek ez a Mariano, de h rá alapozzunk egy szezont, főleg látva a sérüléseket, egyenesen vicc ....

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 1., csütörtök 10:47

Jó, akkor tuti hogy meglett volna a 70 millió érte, így jó? Bár én jó 10 éve várom Vieirát, azóta szkeptikus vagyok mindenféle hírrel :). Ez most amúgy mellékes, csak annyit írtam, hogy ne kezeljük tényként a 70 milliót.
Én leszarom, hogy mit tett a múltban, a jelenben élünk. Egy Juventusban, ahol a bunkerfociban arra volt építve a játék, hogy kontrázzunk, ugrassuk ki a csatárt, stb, persze, hogy rúgott gólt komoly meccsen, mert az egész csapat ezt támogatta. Itt nem erről van szó.
Nem értem, akkor nem fontos, hogy egy játékos milyen rutinnal, pszichés felkészültséggel rendelkezik egy olyan csapatnál, ahol az év általában 6-7 fontos meccsen dől el? Mert ez a kulcs Moratánál. Higuaín a mai napig itt lenne, ha úgy döntene kritikus pillanatokban, mint Morata. Hány olyan (klasszis) játékos van aki ezt nem tudja megcsinálni... Úgy beszéltek erről, mintha ez olyan természetes lenne.

Én továbbra is bízok abban, hogy Morata beszállva eldönti a meccseket. Benzema visszajön a gödörből, Mariano meg elmegy kölcsönbe. Próbálok pozitívan hozzáállni a kedvenc csapatom játékosaihoz, pláne ha oda is teszik magukat.
Ha van is, még van idő játszatni. Pár nyilatkozatba belefutottam, és csak dicsérték. Érdekes story az övé is.
Én benne többet láttam, mint az ilyen idős Moratában, remélem kijön neki a lépés. Ez a Wolfsburg nagyon jó döntésnek látszott a nyáron.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2016. december 1., csütörtök 10:49-kor.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 1., csütörtök 10:44

Chris írta:
annak a mayoralnak is van kemény 74 perce a wolfsburgban. ilyenkor tudok megőrülni
Én is nézem év eleje óta, hogy mekkora gáz ami vele megy. Pedig ahogy láttam eddig ilyen minimum meccsszám benne szokott lenni a kölcsönszerződésben.
Ha van is, még van idő játszatni. Pár nyilatkozatba belefutottam, és csak dicsérték. Érdekes story az övé is.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 1., csütörtök 10:35

annak a mayoralnak is van kemény 74 perce a wolfsburgban. ilyenkor tudok megőrülni
Én is nézem év eleje óta, hogy mekkora gáz ami vele megy. Pedig ahogy láttam eddig ilyen minimum meccsszám benne szokott lenni a kölcsönszerződésben.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 1., csütörtök 10:34

5 ajánlat = 70 millió euró. Érdekes reláció, de ezzel azért vitatkoznék.

Utána is néztem gyorsan 40 milliótól 80-ig minden van a neten májustól augusztusig. De mondom nem zárom ki, hogy ennyiért is vitték volna, őrült a piac. Akkor én is írtam, hogy 70-ért oda kell adni. De lehet év végén a pár kritikus gólja Zidanet fogja igazolni.
ManU, Chelsea, Juventus. Biztos 5 milliót adtak volna érte...James is elmondta, hogy jött érte 60-70 milliós ajánlat, de ő maradni akart.
Na most akkor mi van?
Tehát azt állítod, hogy Mariano és Mayoral olyan minőséget képvisel, hogy egy BL-ben is tudja azt mint Morata (aki többször bizonyított, csak ellenünk kétszer). Itt komoly meccseken, nagyon komoly nyomásról beszélünk, fogalmunk sincs Mariano mit mutatna. Mayoral meg pláne.
Én leszarom, hogy mit tett a múltban, a jelenben élünk. Egy Juventusban, ahol a bunkerfociban arra volt építve a játék, hogy kontrázzunk, ugrassuk ki a csatárt, stb, persze, hogy rúgott gólt komoly meccsen, mert az egész csapat ezt támogatta. Itt nem erről van szó.

Képességekben továbbra is középszer, ráadásul lassú is, de legalább nagyképű mellé.

Ennek az évnek már mindegy, mert Mariano nem lesz fix kerettag idén. Jövőre majd meglátjuk, ki megy és ki marad.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 1., csütörtök 10:24

annak a mayoralnak is van kemény 74 perce a wolfsburgban. ilyenkor tudok megőrülni, hogy hogy nem fixálják le az érdeklődő klubbal hogy mennyi percet kötelező játszania. ez így nem fejlődés, ez egy év pocsékolás. nevetséges.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Chris

HozzászólásSzerző: Chris » 2016. december 1., csütörtök 10:20

Van köztük egy év :-(
Szűk 10 hónap, bocsánat az otromba tévedésért. Akkor nézzük meg, hogy Morata 10 hónapja mit is csinált hol is volt. Valamikor akkor volt a Bayern elleni meccse. Na jó lehet tévedtem megint 1 vagy 2 hónapot. :salute:
Bocs, hogy van véleményünk.
Én csak próbálok pár objektív szempontot belevinni, nem állok senki pártján, engem a csapat érdekel.
Kár, hogy maga a játékos is lenyilatkozta, hogy tudja, hogy kapott úgy 5 ajánlatot.
5 ajánlat = 70 millió euró. Érdekes reláció, de ezzel azért vitatkoznék.

Utána is néztem gyorsan 40 milliótól 80-ig minden van a neten májustól augusztusig. De mondom nem zárom ki, hogy ennyiért is vitték volna, őrült a piac. Akkor én is írtam, hogy 70-ért oda kell adni. De lehet év végén a pár kritikus gólja Zidanet fogja igazolni.
Mariano ingyen van. Mayoral is ingyen lett volna.
Tehát azt állítod, hogy Mariano és Mayoral olyan minőséget képvisel, hogy egy BL-ben is tudja azt mint Morata (aki többször bizonyított, csak ellenünk kétszer). Itt komoly meccseken, nagyon komoly nyomásról beszélünk, fogalmunk sincs Mariano mit mutatna. Mayoral meg pláne.
Ide egy Chicarito szerű ember kellett volna. Kölcsönből nem lett volna lehetetlen, de annyira nem is tobzódnak az ilyen játékosok.
Egyébként Mayoralnak és Marianonak sem jó, hogy nem játszanak eleget. Nekik pont, hogy bizonyítaniuk, tapasztalniuk kéne. Morata egyébként ilyen szempontból jobb helyzetben van. De persze ezzel lehet vitatkozni.

A minősítgetést meg nem volt túl elegáns :).

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 1., csütörtök 9:19

miben jobb morata azon kivul, hogy egy piszokgyors botsaska?
Tapasztaltabb és kiforrott játékos, Marianoból meg egyszerűen nem tudni még hogy mi lesz. Azért Morata már két BL döntőben pályára lépett, egyiken meg gólt is szerzett, kiélezett meccseken szerzett gólokat, stabil spanyol válogatott játékos stb.
Ez mind alátámasztja, hogy fejben elbírja a legmagasabb szintet, még ha nem is egy zsonglőr.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 1., csütörtök 8:59

De megint nem csak az a lényeg, hogy mennyit rúgott, hanem hogy milyen agilis volt, jó a felépítése, mik az erényei, hogyan érkezik a kapu elé. Ezeket meg lehet állapítani, akkor is, ha a gyengébb ellenfél miatt kicsit csalóka.

Az 70 milla körüli összeg meg szinte biztos, lehozta minden megbízhatóbb forrás, de csak ha 60, akkor is ugyanaz a lényeg.

Abban egyetértek, hogy kölcsön kellett volna adni, de ZZ jobban ismeri a sanitast, alig volt meccs idén, amikor mindkét csatár teljesen egészséges volt egyszerre.
Nem illik.

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 1., csütörtök 8:58

Chris írta:Az inkább az érdekes döntés, hogy Mariano miért maradt.
Mert az alapozás utan benne volt hogy Benzemanak akar 2 hónapot is ki kell majd hagynia.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 1., csütörtök 8:56

Mariano annyi idős mint Morata,
Van köztük egy év :-(
Itt csak azzal volt a probléma, hogy Mariano jó teljesítménye után ez a fórum automatikusan aktivizálódik.
Bocs, hogy van véleményünk.
Ez a 70 millió meg úgy van elkönyvelve, mintha tény lenne.
Kár, hogy maga a játékos is lenyilatkozta, hogy tudja, hogy kapott úgy 5 ajánlatot.
Nem olyan könnyű leakasztani olyan csereembert aki bírja a padot, minőséget képvisel és nem 50 millió euró, 10 milliós fizetéssel.
Mariano ingyen van. Mayoral is ingyen lett volna.

A tudatlanság nem rossz, csak néha káros az egészségre.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: