OFF
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: OFF
Nekem néha több is a késés, 1-2 perc, szóval a fórumot szerintem ne használd. Azt meg add ki mindenkinek parancsba, hogy eredmenyek.com senkinél ne küldjön értesítést, eléggé ront az élményen, ha támadás előtt már tudod, hogy jön a gól.. De tényleg ez az egyik legjobb program, én is rendre ezen nézem, meccsenként max 1-2 kisebb leállás szokott lenni, de ott is 3-4 másodperc, és onnan folytatja.
- ___Samy___
Kösziiii!!!Kercsó írta:10 másodperc 1 jó beinSport stream kihalászása innen___Samy___ írta:Bein Sportsnak van online sugárzása? Haveréknál holnap Ray Hudsonnal akarjuk nézni a meccset, csak jó lenne, ha nem meccs előtt kellene streameket keresgélnem, amin ők közvetítenek.
AceStream playerrel általában 10 másodperc késés van az élőképhez képest. De legalább HD.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Múltkor említettétek páran, hogy Sugárban szokott lenni közvetítés. Esetleg a Váci utca környékén tudtok valami helyet a holnapi meccshez? Lehet, hogy a város azon a részén leszek meccsidőben. Köszi.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
10 másodperc 1 jó beinSport stream kihalászása innen___Samy___ írta:Bein Sportsnak van online sugárzása? Haveréknál holnap Ray Hudsonnal akarjuk nézni a meccset, csak jó lenne, ha nem meccs előtt kellene streameket keresgélnem, amin ők közvetítenek.
AceStream playerrel általában 10 másodperc késés van az élőképhez képest. De legalább HD.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ___Samy___
Bein Sportsnak van online sugárzása? Haveréknál holnap Ray Hudsonnal akarjuk nézni a meccset, csak jó lenne, ha nem meccs előtt kellene streameket keresgélnem, amin ők közvetítenek.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
koszii, szabolcsiakban lehet biznisebydani írta:Sasszem klinikán nővérem 2 hete, sógorom 2 éve csináltatta. Mindkettő patent mód sikerült és mindketten elégedettek. Reklám OFF.csabi* írta:szoszi, van valakinek tapasztalata lezeres latasjavitasrol?
a st. jamest es a sasszem klinikat neztem ill a debrecenit javasolta meg a doki, ez is lenne a legkozelebb
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Sasszem klinikán nővérem 2 hete, sógorom 2 éve csináltatta. Mindkettő patent mód sikerült és mindketten elégedettek. Reklám OFF.csabi* írta:szoszi, van valakinek tapasztalata lezeres latasjavitasrol?
a st. jamest es a sasszem klinikat neztem ill a debrecenit javasolta meg a doki, ez is lenne a legkozelebb
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
szoszi, van valakinek tapasztalata lezeres latasjavitasrol?
KAG írta:Na jó, nekem sehogy sem sikerül összehozni egy normális avát.
ebből a képből valaki össze tud nekem tenni egy normális avát?
Nem kell semmi csili-vili, csak a normális 130x180 as méret.
Az összes online editor egy kalap szar... Hiába állítom be a méretet tök mást ad ki, lásd profilképem
http://imgur.com/LG4onlL
ezt tudtam kihozni belőle. mivel a fesztáv majdnem akkora mint maga a játékos így az arányok megtartásával nem lehet 130*180-at kihozni normálisan.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Komolyan én nem hiszem el, ez a fórum az univerzum legjobb helye.filatáska írta:Ebbe most botlottam bele, vmi ,,hajnövesztő''... http://www.asamihairgrowth.com/hu_offic ... 1400467874
Vélemény?
Nem ér kinevtni! K*rva naív vagyok, hogy reménykedek a hatásosságában?
Nem illik.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na jó, nekem sehogy sem sikerül összehozni egy normális avát.
Az összes online editor egy kalap szar... Hiába állítom be a méretet tök mást ad ki, lásd profilképem
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ne kérdezz és nem hazudunk.filatáska írta:Ebbe most botlottam bele, vmi ,,hajnövesztő''... http://www.asamihairgrowth.com/hu_offic ... 1400467874
Vélemény?
Ebbe most botlottam bele, vmi ,,hajnövesztő''... http://www.asamihairgrowth.com/hu_offic ... 1400467874
Vélemény?
Vélemény?
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Koszi, nalam is rendbe hozta a dolgokat a cache torlese.d.gergo írta:A Cache/gyorsítótár törlés oldotta meg nálam, a sütiket hiába töröltem.Bencze írta:A fooldal mar bejon, de a forum tovabbra is szarakodik. Cookiek torlese segithet?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
A Cache/gyorsítótár törlés oldotta meg nálam, a sütiket hiába töröltem.Bencze írta:A fooldal mar bejon, de a forum tovabbra is szarakodik. Cookiek torlese segithet?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Gyorsítótár ürítés oldotta meg nálam, meg az amúgy nem használt böngészőkből (és Chrome inkognítóból) már jó. Egyéb esetben 24 óra is lehet, amíg visszaáll a gépeken, ha nem törölnek gyorsítótárat. FackivanBBeno írta:mi VOLT?
nalam meg mindig a zelenka cuki tolt be a fooldalra es a forum kezdolapra