Premier League
Re: Premier League
A Bragat oda-vissza szopatta a Kolozsvar a BL-ben. Gyenge csapat. Egy Dnipro/Metalist jobb naluk jelenleg.
A 2 bajnoksag meg nagyon hasonlo. 2-2 eros csapat es 2-2 kozepes erossegu. A tobbi nulla, semmi.
A 2 bajnoksag meg nagyon hasonlo. 2-2 eros csapat es 2-2 kozepes erossegu. A tobbi nulla, semmi.
Ezt most úgy mondod mintha a Braga és a Sporting olyan jó csapat lenne. Nyomába nincsenek a Portonak, Benficanak. A Sportingodhoz csak annyit, hogy tavaly egy középcsapat voltak és amilyen helyzetben vannak jelenleg könnyen lehet, hogy ez agy is marad jó ideigGalacticos írta:van a bragahoz vagy a sportinghoz mérhető csapat ukrajnában a két nagyon kívül?
Komolyan ez most minek kell? Miért kell mindjárt kiforgatni az ember szavát?Galacticos írta:akkor ez alapján a spanyol bajnokság sem jobb az ukránnál?
nincs nagyobb kihívás mert két jobb csapat van, aki lazán veri a többit.
Szóba nem hoztam ilyet. Én arról beszéltem, hogy játékban semmivel sincsenek alacsonyabb szintenSemmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.
- Galacticos
hagyd..CS0ki írta:Semmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.
attól még jobb mint bármelyik másik ukrán csapat a két nagyon kívül nem?Wertz írta:A Sportinggal meg ne példálózz, az a klub évek óta már csak döglődik.
attól hogy TÖBB csapatuk ér oda, attól nem lesz jobb a bajnokságuk? van a bragahoz vagy a sportinghoz mérhető csapat ukrajnában a két nagyon kívül?Wertz írta:Attól, mert valamivel jobb eredményt értek el az ELben a portugálok még nem lesz magasabb színvonalú a bajnokságuk.
akkor ez alapján a spanyol bajnokság sem jobb az ukránnál?Wertz írta:Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga.
nincs nagyobb kihívás mert két jobb csapat van, aki lazán veri a többit.
A portugál liga sokkal inkább szem előtt van, sorban viszik el a nagycsapatok onnét a játékosokat, míg a Shacktartól ez az első év, hogy elkezdtek halászgatni. Meg az idő is jobb...Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga. Semmivel sem rosszabb választás a Donyeck, mint a Porto
Semmi köze nincs egy év eredményeinek ahhoz, hogy mekkora a két klub presztizse, általános megítélése.A Dortmund témához meg annyit, ha én beírtam volna tavaly a csoportkör kisorsolása után, hogy jobban kijöhetnek az egymás elleni meccsekből és megelőzhetnek minket, ugyanígy ment volna a leszólás, mint most
Hát le is szakadhat, mert nem tudsz rendesen olvasni Az életben nem írtam olyat, ami félkövéren van idézveKerlon írta:Leszakad a pofám. A Dortmund Real szint, Raúl top3-ba életében nem volt. Az ukrán bajnokság meg jobb, mint a portugál.
Jó ilyenet attól olvasni, aki nekem okoskodott pár hete, hogy nem kellene személyeskedniGalacticos írta:még, még, még ilyeneket légyszi. jó ezekre kelni.
Attól, mert valamivel jobb eredményt értek el az ELben a portugálok még nem lesz magasabb színvonalú a bajnokságuk. A Sportinggal meg ne példálózz, az a klub évek óta már csak döglődik. A Braga meg soha az életben nem tudná megismételni a döntőig jutást, az egy egyszeri, kifutott eredmény voltGalacticos írta:nem is olyan rég a braga európa liga döntőt játszott. sőt abban az évben portugál házi döntő volt az el-ben, és ha jól emlékszem a top4ben még a benfica is benne volt tehát az elődöntőben 4 csapatból 3 portugál volt. ilyen mikor volt ukrán csapatokkal? vagy hogy kettő ott volt?
és igen akkor még a sportingról nem is beszéltünk.
Mindkét bajnokságban van 2 jobb csapat, aki lazán veri a többi jóval gyengébbet. Ugyanolyan szintű kihívás a két liga. Semmivel sem rosszabb választás a Donyeck, mint a Porto
A Dortmund témához meg annyit, ha én beírtam volna tavaly a csoportkör kisorsolása után, hogy jobban kijöhetnek az egymás elleni meccsekből és megelőzhetnek minket, ugyanígy ment volna a leszólás, mint most
- Galacticos
még, még, még ilyeneket légyszi. jó ezekre kelni.Wertz írta:Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos.
nem is olyan rég a braga európa liga döntőt játszott. sőt abban az évben portugál házi döntő volt az el-ben, és ha jól emlékszem a top4ben még a benfica is benne volt tehát az elődöntőben 4 csapatból 3 portugál volt. ilyen mikor volt ukrán csapatokkal? vagy hogy kettő ott volt?
és igen akkor még a sportingról nem is beszéltünk.
Kerlon írta:Áh hagyjuk.
ja igenKerlon írta:A Dortmund Real szint,
Leszakad a pofám. A Dortmund Real szint, Raúl top3-ba életében nem volt. Az ukrán bajnokság meg jobb, mint a portugál. Gondolom a Porto, Benfica, Braga, Sporting(lehet utóbbi időben gyengélkedik) nevek nem mondanak neked semmit. Áh hagyjuk.Wertz írta:Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos. Portugáliában is ugyanúgy 2 csapat van amik más szintet képviselnek a többiekhez képest. A 2 csapat szintje is megegyezik.Kerlon írta:Szerintem ez hatalmas fals állítás. Az ukrán bajnokságban senki nem tud nekik odapörkölni rendesen. 2 erősebb csapat van aztán a többi kuka. A Kievet meg a Metalistot is lazán verik, szóval... A gyereknek a Portó lett volna a tökéletes megoldás és nem az ukrán liga.Közelébe nem volt a top3nak soha az életébenTorrest meg egyenesen vicc egy lapon emlegetni a felsorolt emberekkel. Lehet, hogy 2-3 éve nem sokat ér, de előtt top 3 volt jó sokáig. Kicsit Raúlra emlékeztet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Semmivel nem magasabb szint a Porto. A 2 bajnokság színvonala azonos. Portugáliában is ugyanúgy 2 csapat van amik más szintet képviselnek a többiekhez képest. A 2 csapat szintje is megegyezik.Kerlon írta:Szerintem ez hatalmas fals állítás. Az ukrán bajnokságban senki nem tud nekik odapörkölni rendesen. 2 erősebb csapat van aztán a többi kuka. A Kievet meg a Metalistot is lazán verik, szóval... A gyereknek a Portó lett volna a tökéletes megoldás és nem az ukrán liga.
Közelébe nem volt a top3nak soha az életébenTorrest meg egyenesen vicc egy lapon emlegetni a felsorolt emberekkel. Lehet, hogy 2-3 éve nem sokat ér, de előtt top 3 volt jó sokáig. Kicsit Raúlra emlékeztet...
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Őszintén szólva én sem értem, hogy ha középhátvédet akarunk, akkor miért vékápét veszünk, kicsit a Song-üzletre emlékeztet engem ez az egész.BBeno írta:nem értem én ez a Capoué igazolást... hátvédnek hozzák de alapból ő szűrő. csak azért mert tud ott is játszani nem azt jelenti hogy ott a legpengébb. kajak én hoztam volna Toby Alderweireld és Vertonghennel simán egy ütős KH duó lenne.
Mindenesetre bízom a franciában, jó kis játékos, remélhetőleg nem fog neki gondot okozni a PL.
És ha esetleg Sandro megint megsérül, akkor tud játszani a középpályán is.
nem értem én ez a Capoué igazolást... hátvédnek hozzák de alapból ő szűrő. csak azért mert tud ott is játszani nem azt jelenti hogy ott a legpengébb. kajak én hoztam volna Toby Alderweireld és Vertonghennel simán egy ütős KH duó lenne.
- GT37
Sajnálom Gervinho eligazolását, eléggé meggyengítette legnagyobb ellenfelünket.
Capoue ma jön orvosira elméletileg.
Capoue ma jön orvosira elméletileg.
Ne kérd, csináld.Realista24 írta:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
jahm,
Nem értem az eszmefuttatásod. Ajánlottak 40.000.000 + 1 fontot Suarezért, szerinted eddig nem volt pénzük?csak eddig Wenger mondta h van pénz, igazolnak is, de nem láttunk semmit. Másfél hónap elment, de egyet sem igazoltak még. Most jött egy kis bevétel, talán felhasználják. Kinézem Wengerből, hogy hoz valakit Franciaországból.
Bajnokok Ligája.Miért is menne, semmi oka nincsen
Suarez már bárhova menne, fotósok éppen lekapták, hogy a könnyeivel küszködik, amikor realizálta a dolgokat.Szerintem Suarez országon belül pont, hogy az Arsenalba nem menne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
jahm, csak eddig Wenger mondta h van pénz, igazolnak is, de nem láttunk semmit. Másfél hónap elment, de egyet sem igazoltak még. Most jött egy kis bevétel, talán felhasználják. Kinézem Wengerből, hogy hoz valakit Franciaországból.Realista24 írta:Eddig is volt.De így már lett pénze az Arsenalnak is.
Szerintem Suarez országon belül pont, hogy az Arsenalba nem menne. Miért is menne, semmi oka nincsen. MU, City, Chelsea. Ez a három csapat az, amik előrelépést jelentetnének. De országon belül kétlem, hogy eladnák. Realnak már úgy néz ki nem kell, Barcának amúgy sem kellett, franciáknál asszem szóba sem jött, más nem nagyon maradt.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Suarez is úgy néz ki, marad a Liverpoolban. El tudom képzelni, hogy nyár elején bejelentkeztünk érte (esetleg más nagy csapat is), érdeklődtünk, ő beleélte magát a dologba, majd mikor a Liverpool elkezdett 50 millió fontokról papolni, mi köszöntük szépen, és kiszálltunk a meg sem kezdett bizniszből. Szegény Suareznek lesz mit tennie, hogy ezt a nyarat elfeledtesse a szurkolókkal
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Eddig is volt.De így már lett pénze az Arsenalnak is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anis
- Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter
8 millióról írnak. De így már lett pénze az Arsenalnak is. Fura hogy még senkit sem igazoltak ők sem és a MU sem. El tudom képzelni h egyiknek sem lesz köze a bajnoki címért folytatott csatában amit én idén a City és a Chelsea között várok.TéOeM írta:Gervinho az AS Romába szerződött. A vételár (még) nem publikus.
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Gervinho az AS Romába szerződött. A vételár (még) nem publikus.
- GT37
Most nézem, hogy Capoue középhátvédként is bevethető. Így már érthető a Spurs érdeklődése, ráadásul Caulker távozása miatt bőven elférne még egy ember ott középen.
Szerintem ez hatalmas fals állítás. Az ukrán bajnokságban senki nem tud nekik odapörkölni rendesen. 2 erősebb csapat van aztán a többi kuka. A Kievet meg a Metalistot is lazán verik, szóval... A gyereknek a Portó lett volna a tökéletes megoldás és nem az ukrán liga.realistahuni írta:Hányszor láttad őket játszani?
Ott a pont. Sokkal inkább érnek ők 40 millát fejenként mint ilyen Andy Carroll, Torres, Higuain, vag Soldado 30-at.
A Shaktar pont tökéletes csapat a fiatal brazil tehetségeknek dobbantani, mostanra már rendre bizonyítanak bl-ben is.
Torrest meg egyenesen vicc egy lapon emlegetni a felsorolt emberekkel. Lehet, hogy 2-3 éve nem sokat ér, de előtt top 3 volt jó sokáig. Kicsit Raúlra emlékeztet...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
ne a mostani torrest nézze már. hanem azt akiért annyit fizettek.realistahuni írta:Torres,
az akkori torres meg ért annyit, főleg hogy utána az érte kapott pénzből 30x millióért megcsinálta a pool az év üzletét carrollal(!)