azért Seferovic is kitett magáért..Galacticos írta:giezmann azt a kurva mekkora gól.
milyen gólok te jó ég
HozzászólásSzerző: Ewr » 2013. augusztus 20., kedd 21:56
azért Seferovic is kitett magáért..Galacticos írta:giezmann azt a kurva mekkora gól.
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 20., kedd 21:54
Úgy néz ki meg is lehet nekik a továbbjutás. 0-2-re mennek, ami több mint jó. Bár még sok van vissza, de ha odafigyelnek, akkor az első meccs alapján már a főtábla kapujába léphetnek.Galacticos írta:giezmann azt a kurva mekkora gól.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 20., kedd 19:46
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. augusztus 20., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 20., kedd 18:54
takarodj már, hogy kazah csapat lesz a bl csoportkörben.Galacticos írta:acélos csapat ez a celtic.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. augusztus 20., kedd 18:49
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 10., szombat 17:43
Mondjuk nem hiszem hogy Suarez odamenne,de lehet hogy lemaradtam valamiről,akkor sry...de ami az Arsenalnal tényző a fenerrel szemben,az Wenger...igen csak van rutinja a BL-ben.Tehát ott lesznek a 32-be...(bár a labda gömbölyű,amíg nincs lejátszva,nem biztos semmi)Pedig mi szép lenne, ha csak behúznák Suárezt, közben meg bebuknák a BL-t... :D
Persze, a Fenert megoldják. A csoportkörben meg majd bejön a hagyományos mákjuk a sorsolásnál, úgyhogy szvsz a 16 között is ott lesznek.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2013. augusztus 10., szombat 12:32
A Fener fellebbezett,így indulhattak,de 28-án lesz végleges ítélet.Szóval benne van az,hogy az Arsenal kikap,de mégis bejut,ha kizárják a Fenert.cart írta:Én még valami olyasmiről tudtam, hogy a török csapatokat kizárták az európai kupákból hosszabb időre. Ezzel mi lett végül?
HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 10., szombat 12:25
Pacos - Zenit nagyon sima lesz az oroszok javáraWertz írta:Ez a három meccs izgalmasnak ígérkezikRealista24 írta:Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–Milan (olasz)
HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 9., péntek 13:42
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 9., péntek 13:36
Hát megvan rá az esély. Azért az elmúlt években elég jó játékosokat igazolt a Fener. Ha csapatként is olyan jók lesznek, mint nevekben, akkor megnehezíthetik az Arsenal dolgátmorientes írta:Az Arsenal-Fener meg,bár tényleg érdekes lehet,de az világ csúfsága lenne,ha az angolok bebuknák...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 9., péntek 13:36
Pedig mi szép lenne, ha csak behúznák Suárezt, közben meg bebuknák a BL-t...Az Arsenal-Fener meg,bár tényleg érdekes lehet,de az világ csúfsága lenne,ha az angolok bebuknák... Magam részéről sima Arsenal főtáblárajutást várok.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 9., péntek 13:30
Nem hát.Hollandiába lesz egy vérszegény 1-1,otthon meg Balo eldönti... De hogy aztán a csoportból tovább jutnak-e...hát nemtom...Arról nem beszélve, hogy a PSV sem egy világverő alakulat.
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. augusztus 9., péntek 13:20
morientes írta:Ja,naggyából így,de én a Milant nem hiszem hogy koppan...gyengültek,az igaz,de az a BL rutin,ami van nekik,az sokat szàmít...Lyon, Zenit sima szerintem... A Milan meg koppanhat, de tovább megy még, ha nehezen is... Borzasztóan gyenge lett a Milan...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 9., péntek 13:15
Ja,naggyából így,de én a Milant nem hiszem hogy koppan...gyengültek,az igaz,de az a BL rutin,ami van nekik,az sokat szàmít...Lyon, Zenit sima szerintem... A Milan meg koppanhat, de tovább megy még, ha nehezen is... Borzasztóan gyenge lett a Milan...
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. augusztus 9., péntek 13:07
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 9., péntek 13:03
Ez a három meccs izgalmasnak ígérkezikRealista24 írta:Olympique Lyon (francia)–Real Sociedad (spanyol)
Pacos Ferreira (portugál)–Zenit (orosz)
PSV (holland)–Milan (olasz)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 9., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 4., vasárnap 1:14
2014/2015: Olimpiai Stadion (Berlin).Marci77 írta:Most láttam,hogy a Luz-ba lesz a döntő. az utana lévő hol lesz? ezeket a döntéseket mikor hozzák meg?
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem