Külföldön nemtom mivan de Mo-n iván kezdte, barcáék meg átvettékflori írta:Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók? Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók? Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kercsó írta:Senki ne bírózzon. Vak az egész bagázs. 1-1 adható büntető volt mindkét részen.
A Barca gólt nem hinném, hogy fel lehet róni bárkinek is...oda videóbíró kellett volna, hogy eldöntsék az adott szituációban.
ÖSsze vissza fújt, szerintem egy teljesen nyugis meccs volt, de szétfújta, és felhergelte a játékosokat, feleslegesen. Meg amikor 50 méterről felülbírálta a partjelzőit...odavissza...spanyolok.
Ziro, én Mascheranot utálom, hiába barcás, a csapat közelébe nem akarom látni már 3 éve kb, ugyanez nálam Alba is, vagy Busquets. A két spanyol még képes focizni, az argentínon meccsek mennek el. Persze sokaknak ltáványos,ahogy becsúszik, meg mászik...de hagyjuk már.
Meccs előtt a formák miatt aláírtam volna az Xet, most kicsit keserű a szám íze, szerintem a kiegyenlített első félidő és a talált gólunk után jól játszottunk, és lőhettünk volna 2-3 gólt. Azért Messi és Neymar ziccerei óriásiak voltak ezen a szinten is.
De valahogy éreztem, hogy bekapunk egyet, amikor ott az oldalvonalnál full feleslegesen történt valami, akkor már rosszat éreztem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Senki ne bírózzon. Vak az egész bagázs. 1-1 adható büntető volt mindkét részen.
A Barca gólt nem hinném, hogy fel lehet róni bárkinek is...oda videóbíró kellett volna, hogy eldöntsék az adott szituációban.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Amugy meg patkany egy csapat ez a Barca...csapkodnak, potyognak, bíróznak...aztán ők mondják CRre...nálunk kb. Csak ő ilyen, náluk az egész csapat.
Es az a birozas is...abban vannak hogy ellenuk fujt. De hagyjuk a birozast rajuk inkabb.
Es az a birozas is...abban vannak hogy ellenuk fujt. De hagyjuk a birozast rajuk inkabb.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak. Viszont Iniestát tisztelni kell mindenképp, nagy focista és ma ő jelentette a különbséget, rá nem volt méltó válasz. Ha ő kifut, nagy szarba lesztek. Meg persze Messi.
Maskerano viszont hatalmas szégyen, egy Puyol után hogy tudtok ránézni?
Maskerano viszont hatalmas szégyen, egy Puyol után hogy tudtok ránézni?
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azt mondjak a studioban, h zsenialis dontes volt Iniestat behozni...ki mast tudott volna behozni. Istenem...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az a 20 ember aki azt kilógatta, valószínűleg kimerne, de ügyesen általánosítottál.BBeno írta:welcome to the catalan republic.. ahha... a szájuk nagy de kilépni már nem mernek.
Amúgy lehet rosszul érzem, de a REalon most azt látom, hogy okés az X, majd ha odakeveredünk előre megpróbáljuk,de nem annyira hajtja a gólt.
Ami nekünk nem baj, mert mi meg irgalmatlan gyengék vagyunk, kp nulla megint, szóval egy barátságos 0-0al ki is egyeznék...
Ha Zidane-k megérzik,hogy szét lehet kapni minket kb 5-10 perc felpörgetésével, akkor végünk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
welcome to the catalan republic.. ahha... a szájuk nagy de kilépni már nem mernek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ha Iniesta tényleg kezd, akkor Modric és Kovacic szinte teljes energiája rá és Messire fog elmenni. Így mindenképp kell Isco aki képes megjátszani a labdát, és segíteni a támadásokat.
Úgy fest Mascherano lesz a szélen, SR helyén.
Kezdődjön már.
Úgy fest Mascherano lesz a szélen, SR helyén.
Kezdődjön már.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nagyon kíváncsi vagyok a kezdőkre Iniesta komolyan kezdő lesz ma? érdekes döntés lenne. Sokakkal ellentétben én ma nem várok győzelmet, persze ilyen odds mellett megraktam a csapatot 2órája vedelek, másképpen ezt nem lehet bírni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy milyen lesz a csapat hozzáállása középen, onnantól el is dől, hogy melyik kezd. Nem? De.De en ezt nem a csapat hozzaallasara ertettem, hanem a ket jatekos stilusara.
Mivel Casemiro nincs formában, valamint leírtam az aggályaimat a játszatásában benne lévő veszély kapcsán, akkor szerinted melyik kezdetésével járunk jobban?Melyik jatekos kezdetesevel jarunk jobban? Kinek a jateka lesz hasznosabb?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De en ezt nem a csapat hozzaallasara ertettem, hanem a ket jatekos stilusara. Melyik jatekos kezdetesevel jarunk jobban? Kinek a jateka lesz hasznosabb?morientes írta:››››››››››››››››Nem azt irtam hogy romboljunk.LV fog kezdeni, a két szélt simán le tudja védekezni ő meg Isco, egy játékon kívüli Casemiro akinek a labdakihozatalai hagynak kivánni valót, valamit nincs ritmusban, simán kisárgázná magát, a cultural leonese ellen is 10 perc se kellett neki... Az meg nagyon veszélyes. Majd jöhet a hatvanadik környékén ha vezetünk.Az altalam leirt kezdocsapat lesz a nyero, rombolni konnyebb, mint tamadni,
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Dehogy para Már az éjszaka kikészítettem haverom a kocsmájában a himnuszunkkal, ráadásul ő Barcás Meg szólt a "ti vagytok a legjobbak" című sláger ezerrel. És azóta sincs megállás, a Clásico ezzel járkapor_89 írta:Amúgy az para, hogy délután 3kor már matt részeg leszek? Mindez a kínaiak miatt..
Kezdek én is parázni, hogy mi lesz. Nagyon ráfeszültem, hogy "simán" nyerünk. Minden beképzeltség nélkül, nekem az X is csalódás lenne kicsit. Rég volt ilyen, hogy esélyesként lépünk pályára ellenük, ki kell használni a sanszot +9 pontra. Nyerni KELL!!! Bárhogy, akár gyenge játékkal, akár kamu góllal, de kell a 3 pont! Ha össze tudunk hozni egy Atlético féle meccset -és miért ne tudnánk- akkor meg lesz az.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
››››››››››››››››Nem azt irtam hogy romboljunk.
LV fog kezdeni, a két szélt simán le tudja védekezni ő meg Isco, egy játékon kívüli Casemiro akinek a labdakihozatalai hagynak kivánni valót, valamit nincs ritmusban, simán kisárgázná magát, a cultural leonese ellen is 10 perc se kellett neki... Az meg nagyon veszélyes. Majd jöhet a hatvanadik környékén ha vezetünk.Az altalam leirt kezdocsapat lesz a nyero, rombolni konnyebb, mint tamadni,
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én meg pont ezt nem szeretném, hogy mi elkezdjünk belemenni az adok-kapokba. Zidane alig egy éve az edzőnk és ezalatt a gálakezdőnket alig tudtuk párszor kipakolni, úgy, hogy mindenki egészséges legyen. Hiába vannak nekünk is egyénileg jó játékosaink, de a barcát rutinosabbnak és szervezettebnek érzem még mindig. Sociedad elleni meccsükkel fölösleges most foglalkozni remélem a srácok se teszik ezt. Ez az El Clásico, soha nem számított, hogy mi volt azelőtt.wZoLee7 írta:Én csak azt kívánom, hogy lássak egy jó meccset ahol mind a két csapat focizni akar, a bíró meg nem szeretne hős lenni
Be kell állni szépen kontrára és várni a lehetőséget, Bale hiányában Kovacicban bízok labdavezetésben és indulósebességben ott van a szeren. Hátul mindenkitől kell az extra, és a fegyelmezett játék.
Yazid írta:ahogy közeledik a meccs egyre jobban fosok, kezd gyomoridegem lenni, lelki szemeim előtt látom, hogy a védelem betlizik meg pattog össze-vissza a labda aztán messihez kerül stb. még mindig tudunk olyanokat csinálni hátul, hogy az embernek leesik a fejéről a sipka.
remélem felpörögve, nagyon masszívan, pontosan, egységes csapatként fognak játszani! akkor talán jó lesz
Pár tényező, ami mellettünk szól:
egységesebbek vagyunk
kispad (inkább nagypad)
nincs rajtunk kényszer, relatív higgadtan játszhatunk
Zinedine Zidane
bár hoztunk mi is bűnszar meccseket, de ha kellett mi feltudtunk pörögni legalább annyira, hogy hozzuk a nyögvenyelős meccseinket, tehát képesek vagyunk váltani
Rajtuk leginkább ezeket nem láttam az elmúlt meccseiken. Neymar és Messitől függ az egész. Előbbit általában Carvajal simán megoldja, utóbbi mostanában nem játszott igazán jól ellenünk, de talán az egyetlen játékosuk, aki formában van.
Egyetkérek Zidanetól, Casemirot ne kezdesse, majd jöhet 0-3nál. Atletico ellenit szeretnék látni, kisebb változtatásokkal.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
ahogy közeledik a meccs egyre jobban fosok, kezd gyomoridegem lenni, lelki szemeim előtt látom, hogy a védelem betlizik meg pattog össze-vissza a labda aztán messihez kerül stb. még mindig tudunk olyanokat csinálni hátul, hogy az embernek leesik a fejéről a sipka.
remélem felpörögve, nagyon masszívan, pontosan, egységes csapatként fognak játszani! akkor talán jó lesz
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csak hogy a barca már nem képes annyit birtokolni mint korábban, nyomás alá sem tud úgy helyzeni még kisebb csapatokat sem, semmi sem indokolja hogy védekezőbb felfogással álljunk ki, magunkra húzva őket, bale aki meg ilyenkor kiugrik és elszalad nincsen, nekünk kell feljebb tolni magunkat, hogy a MSN messzebb legyen a kapunktól, ne jöjjön ki a kisjátékaik előnye, legyen több terület, gyorsak a védőink, ha hosszabb játék van ott fogjuk őket.El Unico írta:Nem azt irtam hogy romboljunk. Csak amikor valasztani kell majd Lucas es Casemiro kozott, akkor szerintem Casemiro fog bekerulni a kezdobe, a kozeppalya kozepen nagyobb hasznot huzunk fele mint Lucasszal a szelen. Meg akkor is ha visszazar. A szeljatekunkat amugy is Carvajal es Marcelo jelenti, fontosabb hogy kozepen stabilabbak legyunk. Tamadasban felzarkozik a ket szelsovedonk, es maris emberfolenyben vagyunk. Labdanelkul pedig 4-4-2. Szerintem ez lesz a nyero, stabilak leszunk, okosan kell jatszani, es meg lesz a gyozelem. Nem szabad esz nelkul nekik menni, mert ez a Barcelona most nagyon ketarcu, rosszabb mintha stabilan topformaban lennenek.R.M.C.F írta:Mi a bánatos faxomnak kellene nekünk rombolnunk?
Védekezésben egy 4 fős kp-a szélen lucassal bale helyén középen modric,kova és isco....majd ha mi birtoklunk akkor átmegy 4-3-3ba, lucas felzár támadónak....megvan hozzá minden adottsága.
Nincs itt semmi nagy trükk. Na mindegy, holnap 16 órakor én kikérem a whiskeyt egy pub-ban. Aztán had menjen....
Jó az a 4-4-2 / 4-3-3.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én csak azt kívánom, hogy lássak egy jó meccset ahol mind a két csapat focizni akar, a bíró meg nem szeretne hős lenni