Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
én még mindig azon nevetek ahogy rakitic kezezésénél piqué ordítva jelezte a kezet a sporinak
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egyik csapat sem játszott kiemelkedően, az eredmény igazságos. Arra nagyon figyeltek a csapatok, hogy a másikat kiiktassák a játékból.
A Barca kulcsemberei kozul senki sincs toppon továbbra sem, Busquets játéka éledezik, Iniesta kell a csapatnak mint 1 falat kenyér. Suarez kapu előtti játéka szétesett, de pont ő az, akiről tudjuk, hogy majd újra termelni fogja a gólokat. Amúgy is az egész Barca gólínségben szenved mostanában.
Masch-al kapcsolatban tévedtem. Nincs helye már az ilyen meccseken a kezdőben. Előre nem mer/tud Barca szinten játszani, állandóan hazaadja, amivel folyamat kellemetlen helyzetbe hoz minket. Ez megengedhetetlen. Talán a szeme is rossz, mintha mindig a nehezebb megoldásokat látná csak.
Összességében rosszabbra számítottam.
A Real Kroos-sal és Bale-lel jobb lesz. Zidane rettentő rosszul nyúlt a meccsbe, kb mint tavasszal Lucho, mikor Arda-t bepakolta es emberhátrányban kikaptunk buta módon.
Amit én érdekesnek találok, az a rengeteg beívelés. Legtöbbször az a taktika, hogy tisztára játszani a szélen és be középre. Van több klasszis módon fejelő játékos nálatok, de akkor is soknak érzem a beíveléseket. Eddig mondjuk bejött, de Ramos se fog mindig és mindenkor villanni. Meglátjuk tavaszra melyik csapat, hogy változik.
6 pont nem a világ vége, veretlenek vagytok, ami előbb-utóbb elmúlik. Nekünk most az a dolgunk, hogy ott legyünk lőtávolon belül.
Barcelonában sok munka van még, elképesztően lassan hozunk döntéseket, szinte csak és kizárólag egyéni villanásokra alapozunk. Jelenleg Ti vagytok a bajnokság fő esélyesei. Nem csak a 6 pont miatt.
A Barca kulcsemberei kozul senki sincs toppon továbbra sem, Busquets játéka éledezik, Iniesta kell a csapatnak mint 1 falat kenyér. Suarez kapu előtti játéka szétesett, de pont ő az, akiről tudjuk, hogy majd újra termelni fogja a gólokat. Amúgy is az egész Barca gólínségben szenved mostanában.
Masch-al kapcsolatban tévedtem. Nincs helye már az ilyen meccseken a kezdőben. Előre nem mer/tud Barca szinten játszani, állandóan hazaadja, amivel folyamat kellemetlen helyzetbe hoz minket. Ez megengedhetetlen. Talán a szeme is rossz, mintha mindig a nehezebb megoldásokat látná csak.
Összességében rosszabbra számítottam.
A Real Kroos-sal és Bale-lel jobb lesz. Zidane rettentő rosszul nyúlt a meccsbe, kb mint tavasszal Lucho, mikor Arda-t bepakolta es emberhátrányban kikaptunk buta módon.
Amit én érdekesnek találok, az a rengeteg beívelés. Legtöbbször az a taktika, hogy tisztára játszani a szélen és be középre. Van több klasszis módon fejelő játékos nálatok, de akkor is soknak érzem a beíveléseket. Eddig mondjuk bejött, de Ramos se fog mindig és mindenkor villanni. Meglátjuk tavaszra melyik csapat, hogy változik.
6 pont nem a világ vége, veretlenek vagytok, ami előbb-utóbb elmúlik. Nekünk most az a dolgunk, hogy ott legyünk lőtávolon belül.
Barcelonában sok munka van még, elképesztően lassan hozunk döntéseket, szinte csak és kizárólag egyéni villanásokra alapozunk. Jelenleg Ti vagytok a bajnokság fő esélyesei. Nem csak a 6 pont miatt.
Gyenge időszaka van, nem is első alkalommal, de azért Hazard tavalyi szezonjához nem hasonlítanám. Ő teljes homály volt, Neymarban azért ma is ott volt egy villanás és szerintem egy fokkal jobb csapatban sokkal jobban tudna teljesíteni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majd viszi a PSG vagy a City.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jelenleg elég gyenge. Ha Hazard tavaly jogosan ostorozva volt, Neymar idén azt a szintet hozza. És nem ez az első gyenge féléve a barcában.
Nem illik.
Nem Messi vagy CR szint. De jelenleg szigorúan TOP. Legjobb támadók egyike.R.M.C.F írta:Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Külföldön nemtom mivan de Mo-n iván kezdte, barcáék meg átvettékflori írta:Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók? Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók? Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Kercsó írta:Senki ne bírózzon. Vak az egész bagázs. 1-1 adható büntető volt mindkét részen.
A Barca gólt nem hinném, hogy fel lehet róni bárkinek is...oda videóbíró kellett volna, hogy eldöntsék az adott szituációban.
ÖSsze vissza fújt, szerintem egy teljesen nyugis meccs volt, de szétfújta, és felhergelte a játékosokat, feleslegesen. Meg amikor 50 méterről felülbírálta a partjelzőit...odavissza...spanyolok.
Ziro, én Mascheranot utálom, hiába barcás, a csapat közelébe nem akarom látni már 3 éve kb, ugyanez nálam Alba is, vagy Busquets. A két spanyol még képes focizni, az argentínon meccsek mennek el. Persze sokaknak ltáványos,ahogy becsúszik, meg mászik...de hagyjuk már.
Meccs előtt a formák miatt aláírtam volna az Xet, most kicsit keserű a szám íze, szerintem a kiegyenlített első félidő és a talált gólunk után jól játszottunk, és lőhettünk volna 2-3 gólt. Azért Messi és Neymar ziccerei óriásiak voltak ezen a szinten is.
De valahogy éreztem, hogy bekapunk egyet, amikor ott az oldalvonalnál full feleslegesen történt valami, akkor már rosszat éreztem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Senki ne bírózzon. Vak az egész bagázs. 1-1 adható büntető volt mindkét részen.
A Barca gólt nem hinném, hogy fel lehet róni bárkinek is...oda videóbíró kellett volna, hogy eldöntsék az adott szituációban.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Amugy meg patkany egy csapat ez a Barca...csapkodnak, potyognak, bíróznak...aztán ők mondják CRre...nálunk kb. Csak ő ilyen, náluk az egész csapat.
Es az a birozas is...abban vannak hogy ellenuk fujt. De hagyjuk a birozast rajuk inkabb.
Es az a birozas is...abban vannak hogy ellenuk fujt. De hagyjuk a birozast rajuk inkabb.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak. Viszont Iniestát tisztelni kell mindenképp, nagy focista és ma ő jelentette a különbséget, rá nem volt méltó válasz. Ha ő kifut, nagy szarba lesztek. Meg persze Messi.
Maskerano viszont hatalmas szégyen, egy Puyol után hogy tudtok ránézni?
Maskerano viszont hatalmas szégyen, egy Puyol után hogy tudtok ránézni?
Nem illik.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Azt mondjak a studioban, h zsenialis dontes volt Iniestat behozni...ki mast tudott volna behozni. Istenem...
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Az a 20 ember aki azt kilógatta, valószínűleg kimerne, de ügyesen általánosítottál.BBeno írta:welcome to the catalan republic.. ahha... a szájuk nagy de kilépni már nem mernek.
Amúgy lehet rosszul érzem, de a REalon most azt látom, hogy okés az X, majd ha odakeveredünk előre megpróbáljuk,de nem annyira hajtja a gólt.
Ami nekünk nem baj, mert mi meg irgalmatlan gyengék vagyunk, kp nulla megint, szóval egy barátságos 0-0al ki is egyeznék...
Ha Zidane-k megérzik,hogy szét lehet kapni minket kb 5-10 perc felpörgetésével, akkor végünk.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
welcome to the catalan republic.. ahha... a szájuk nagy de kilépni már nem mernek.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Ha Iniesta tényleg kezd, akkor Modric és Kovacic szinte teljes energiája rá és Messire fog elmenni. Így mindenképp kell Isco aki képes megjátszani a labdát, és segíteni a támadásokat.
Úgy fest Mascherano lesz a szélen, SR helyén.
Kezdődjön már.
Úgy fest Mascherano lesz a szélen, SR helyén.
Kezdődjön már.
#whatisyourexcuse
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Nagyon kíváncsi vagyok a kezdőkre Iniesta komolyan kezdő lesz ma? érdekes döntés lenne. Sokakkal ellentétben én ma nem várok győzelmet, persze ilyen odds mellett megraktam a csapatot 2órája vedelek, másképpen ezt nem lehet bírni
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Hogy milyen lesz a csapat hozzáállása középen, onnantól el is dől, hogy melyik kezd. Nem? De.De en ezt nem a csapat hozzaallasara ertettem, hanem a ket jatekos stilusara.
Mivel Casemiro nincs formában, valamint leírtam az aggályaimat a játszatásában benne lévő veszély kapcsán, akkor szerinted melyik kezdetésével járunk jobban?Melyik jatekos kezdetesevel jarunk jobban? Kinek a jateka lesz hasznosabb?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
De en ezt nem a csapat hozzaallasara ertettem, hanem a ket jatekos stilusara. Melyik jatekos kezdetesevel jarunk jobban? Kinek a jateka lesz hasznosabb?morientes írta:››››››››››››››››Nem azt irtam hogy romboljunk.LV fog kezdeni, a két szélt simán le tudja védekezni ő meg Isco, egy játékon kívüli Casemiro akinek a labdakihozatalai hagynak kivánni valót, valamit nincs ritmusban, simán kisárgázná magát, a cultural leonese ellen is 10 perc se kellett neki... Az meg nagyon veszélyes. Majd jöhet a hatvanadik környékén ha vezetünk.Az altalam leirt kezdocsapat lesz a nyero, rombolni konnyebb, mint tamadni,