Plusz egy. Ket gyenge formában levő csapatot láttunk. Reális eredménnyel.___Samy___ írta:Én pontosan erre számítottam tőlünk. Max a két első emberünk toketlenkedese lepett meg. Casemiro beküldése meg nem a védekezés javítása miatt valósult meg, hanem hogy Modric feljebb léphessen.
ZZ-tol szinten, nagyon ráment a tutira, ettől féltem a meccs előtt. Viszont látszott a cserékkel is, hogy nem igazán tud kit bedobni, hogy megváltoztassa a csapatot. Ha most lett volna egy Bale meg egy Kroos, és rájuk tudjuk küldeni csereként Moratat meg Lucast, az lett volna a nyerő.
Sztem reális eredmény szuletett, a spori is összességében ide is, oda is annyit tévedett. Megmaradt a hat pont, a katalanoknal meg sose rossz az x. Így annyira nem gaz.
A Camp Nou es a vendégszektora meg mekkora csalódás, leírni nem lehet. Plexi es háló van előtted, semmi hang nem jon be, mintha lehalkitott tv-t néznel otthon.
Ha a mi stadionunk felujitasra szorul, akkor ez bontásra. Ronda, elavult, es egyszerűen olyan semmilyen...egyre jo volt, hogy nem vagyodok vissza mindenáron.