Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

LaMartin
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: LaMartin » 2013. augusztus 10., szombat 12:04

A Marca szerint Ancelotti kiszemeltje a védelembe a Milan fiatal játékosa, de Sciglio. Elsősorban jobbhátvéd, de a védelemben bárhol bevethető. Pár napja már beírtam a nevét, nagyon örülnék neki mert fiatal univerzális, van benne potenciál. Főleg ha esetleg Coentrao és Arbeloa is elmenne( a Napoli-rol lehetett olvasni).

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 10., szombat 11:40

Én simán....nem is kellene 3 évet várni hogy ingyen legyen, elég lenne 2 év és odaadná nagyon bagóért......vagy megvárom a 3. évet.
Addig meg ellöbbögök mással,bale meg fejlődjön csak.
Kivel, a sokszor bizonyított Di Maríával? Mindannyian tudjuk, hogy a Real Madrid és a vezetői, élén Perez papával baromira nem így gondolkodik -->
a Real soha sem a jövőben, mint sem a "jelenben szeret élni"!
jobb helyen van itt ez a srác (potenciális bajnok, a jövő egyik nagy sztárjaként --> várható sportszakmai, illetve pénzügyi sikerek), mint bárki másnál és minél hamarabb annál jobb alapon!
Baleről már nem is beszélve; valószínű, hogy a jelenlegi helyzetet látva még 2-3 évig a seggén tud maradni egy erős középcsapatban! :roll: El fog igazolni; kérdés hogy /belátható időn belül/ mikor és hova?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 10., szombat 11:22

Arról nem is beszélve, hogy a Real Madrid nem fog rá 2 évet várni; a jelek szerint 1-et se nagyon akar,
Én simán....nem is kellene 3 évet várni hogy ingyen legyen, elég lenne 2 év és odaadná nagyon bagóért......vagy megvárom a 3. évet.
Addig meg ellöbbögök mással,bale meg fejlődjön csak.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 10., szombat 11:10

ja,hát ezzel tisztában vagyok,én is megvonnám a vállam és hazamennék....majd jövőre már jóval kevesebb lenne az ára,utána évben meg lófax,
Ez már felmerült korábban is és ami azt illeti nos egyszer sem biztos; 2016-ban jár le a szerződése, tavaly hosszabbított! -->
Talán, de egyszer sem biztos, sőt! Ez ugye sok mindentől függ (egy esetleges előzetes megállapodás lsd. Cristiano, piac, teljesítmény, stb.), amiben az hogy egy évvel kevesebb van vissza a szerződésből (ami még akkor sem az utolsó) csupán egy összetevő, tényező sok másik mellett!
Nem lenne okuk jövőre olcsóbban adni. A két év még túl sok, hogy érezhetően lenyomja egy játékos árát.
Arról nem is beszélve, hogy a Real Madrid nem fog rá 2 évet várni; a jelek szerint 1-et se nagyon akar, de az még simán benne van a pakliban egy előszerződéssel Cristiano módra (nálam az idei érkezése mellett második opcióként ez tűnik a legvalószínűbbnek)!

RealMadrid

R.M.C.F
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 10., szombat 11:02

ja,hát ezzel tisztában vagyok,én is megvonnám a vállam és hazamennék....majd jövőre már jóval kevesebb lenne az ára,utána évben meg lófax,azért ha nem hosszabbít az nekik nagyon nagy veszteség.
Épeszű megoldás egy reális áron való értékesítés lenne,de így magára haragítja balet,távolodik a madridtól ahonnan csipegethet pár focistát jó áron,és az évek múlásával bale veszíteni fog sokat az árából....tudom azt írják majd hogy nem fog,de pedig évről évre sokat fog.....az meg hogy tele van ugye pénzzel és nem érdekli,háááát ,de biztos érdekli.

Azt nem mondom, hogy kétségbe esnének,de azt igen,hogy sokat veszítenek majd az árán ha nem adják el időben.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 10., szombat 10:55

Nagyon szívesen megnézném levy pofáját amikor az irreális eladási árai közepette meglát egy rotringgal egy cetlire vetett coentrao arcot és mellette egy 65-ös számot.

Megvonná a válát, és kész. Egyáltalán nem létszükség nekik Coentrao. Az meg pláne nem, hogy eladják Bale-t. Nem is értem miből gondolja bárki, hogy kétségbe esnének, ha nem tudnák eladni Bale-t?

Kondogbiát meg durva, hogy mennyi csapattal csóba hozzák. Vagy az ügynöke nyomja ilyen jól, és hinti el jobbra-balra, hogy vinnék a nagycsapatok, vagy tényleg ennyien érdeklődnek iránta. Nem bánnám, ha Khedirát lecserélnénk még gyorsan a franciára... :roll:

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 10., szombat 10:49

Állításuk szerint a MU Cesc helyett Modricot vinné, akit a Real kevesebbért is elengedne,
Álmodik a nyomor, szót nem érdemel --> de ha már tegnap szóba hoztad Kondogbiát és a PSG érdeklődését, nos a "kis" franciának a vörös ördögök személyében egy újabb kérője is akadt! Nagyot néznék, ha a Sevillának végül sikerülne megtartania a játékosát. :roll:
Ha már Bale, a játékos ügynöke elmondta, hogy a mai Espanyol elleni meccsen nem fog pályára lépni a Tottenham-be.
érdekesség az ügynek hogy a játékos benne van a Wales-i keretbe.
Ha már Bale; Levy ugyanazt a taktikát követi, mint egy évvel korábban Modric esetében, amikor is 1 milla miatt 3 hétre offolt bármiféle tárgyalást a Real Madriddal! Perezék szintén kivárnak és továbbra is tartják a 85 millió font 4 részletben (játékos bevonások nélkül) ajánlatot bírva a játékos támogatását és elköteleződését a blancók irányában. --> A walesi (ügynöke révén napi kapcsolatban áll a Real Madriddal) állítólag ismét egyértelművé tette szándékait és elhatározását Levy számára, miszerint soha többet nem kíván a Tottenham szerelésében pályára lépni és a Real Madridban szeretne játszani!
Az is vicces, hogy a Tottenham 15-16 millió euróért szerződtetné Coentrao-t aki napokon belül hivatalos lehet, becsinálok ha ilyen olcsón eladjuk nekik, ők meg itt szórakoznak velünk Bale-el.
A pletykák szerint ekkora ajánlat esetén Coentrao szabadon tárgyalhat az érdeklődő klubbal, de ettől még a Real Madrid 25 millában határozta meg a portugál bal bekk árát! Ettől függetlenül az ügy vélhetően segíti és nem hátráltatja majd a Tottenhammel való tárgyalásokat Bale kapcsán.

RealMadrid

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. augusztus 10., szombat 9:48

Vagy ezt is csinalhatna Perez. Indulhatnank mondjuk 80 milliotol

R.M.C.F

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. augusztus 10., szombat 8:49

De egyébként ez annyira egyszerű kérdés.....nem is értem miért nem lehet kijátszani, ha bale 100 milla a TH szerint akkor coentrao 65 a RM szerint, és nem kell tovább hülyéskedni egymással.

Nagyon szívesen megnézném levy pofáját amikor az irreális eladási árai közepette meglát egy rotringgal egy cetlire vetett coentrao arcot és mellette egy 65-ös számot.

Problem? Annyira lehetne adni neki.....annyira.

mohaola

HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. augusztus 10., szombat 7:33

Angol hírek szerint a Manchester United Luka Modric-ra vetette ki a hálóját miután nem sikerült az első számú célpontjukat megszerezni Fabrgeas-t, akit 29 millió euróért elengednénk(persze, álmodik a kislány), a befolyt összeget pedig Bale-re fordítanánk.

szerk, megelőzött realista

Ha már Bale, a játékos ügynöke elmondta, hogy a mai Espanyol elleni meccsen nem fog pályára lépni a Tottenham-be.
érdekesség az ügynek hogy a játékos benne van a Wales-i keretbe.
Azért az még mindig vicces, amit az angolok művelnek.
Állításuk szerint a MU Cesc helyett Modricot vinné, akit a Real kevesebbért is elengedne, mint amennyiért venne
Az is vicces, hogy a Tottenham 15-16 millió euróért szerződtetné Coentrao-t aki napokon belül hivatalos lehet, becsinálok ha ilyen olcsón eladjuk nekik, ők meg itt szórakoznak velünk Bale-el.
Fehér szív fehér lélek, madridista leszek amíg élek.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 10., szombat 7:32

Azért az még mindig vicces, amit az angolok művelnek.
Állításuk szerint a MU Cesc helyett Modricot vinné, akit a Real kevesebbért is elengedne, mint amennyiért venne :agree: :lol: :lol: :lol:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 9., péntek 21:22

Marcelo és Cristiano újra jóba vannak?

(Valaki esetleg tudja annak az okát,hogy ők ketten miért lettek rosszba??)
Egy szerencsétlen Marcelo nyilatkozat miatt, miszerint Messi a világ legjobbja és az Aranylabda legnagyobb esélyese! Azt követően egy ideig látványosan kerülték egymás társaságát, ekkor csapódott a brazil az argentin (Pipita, Di María) kontingenshez, de most valóban úgy tűnik mint ha talán sikerült volna ezen is túllépni! B-)

RealMadrid

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. augusztus 9., péntek 20:53

Marcelo és Cristiano újra jóba vannak?

(Valaki esetleg tudja annak az okát,hogy ők ketten miért lettek rosszba??)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 9., péntek 18:46

Persze, logikus, de úgy vettem észre, hogy Benzema jobb szeret kicsit a szélről beindulva játszani, azért ő sem az a kifejezett center típus.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Az a baj, hogy ő is inkább bal oldalra szeret kimozogni. De nekünk alapvető gondjaink voltak a jobb oldallal, főleg Arbeloa(illetve CR) miatt, nem is nagyon próbálkoztunk ott, az ha a center kicsit kimozog jobbra, még nem lesz nagy változás.
Így van és eddig Carlonál sem túl sokat, sőt (mármint próbálkoztunk ott :mrgreen: ), ezért mondjuk néhányan azt, hogy egyoldalas a csapat és hogy a középpálya mellett az az a rész, ahol még rengeteget fejlődhetne, javulhatna potenciálisan a Real Madrid!

RealMadrid

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. augusztus 9., péntek 18:29

Ott, meg csatárban nyomta és Rooney volt a balszélső. SAF a nagy taktikus. :D
Amennyire én emlékszem, CR alapvetően jobb szélről indult még akkortájt, csak 1-2 meccsen lett feltolva csatárnak pl a barca ellen), és annyira nem működött a dolog...
Persze, logikus, de úgy vettem észre, hogy Benzema jobb szeret kicsit a szélről beindulva játszani, azért ő sem az a kifejezett center típus.

Az a baj, hogy ő is inkább bal oldalra szeret kimozogni. De nekünk alapvető gondjaink voltak a jobb oldallal, főleg Arbeloa(illetve CR) miatt, nem is nagyon próbálkoztunk ott, az ha a center kicsit kimozog jobbra, még nem lesz nagy változás.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 9., péntek 16:58

Szerintem Lucas túlsztárolt. Eddig semmi extra... Ellenünk se volt egy értelmes megmozdulása se.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. augusztus 9., péntek 16:34

Laca; világos, hogy neked nem a szíved csücske és vélhetően ez a mizéria is durván irritál már, de becsületedre váljék la. a véleményed a kezdetek óta kőkeményen tartod, így én abszolút tiszteletben is tartom! B-) :agree: Ettől függetlenül azért jobban örültem volna ha inkább a felső bekezdésre reagálsz, mert abban a kérdésben szerintem több értelme van beszélgetni, barátilag és kulturáltan vitatkozni, mint a meddő Bale sztoriban!
Simán értelek,de én tényleg nem tudom,hogy mi az ő pozicioja,de igazán...maradjunk abba hogy támadó...vagy nem...na mind1,annyora unalmas már,úgyhogy mára én a Bale sagat be is fejeztem...
Amúgy én is Reust,vagy esetleg Lucast látnám szivesen a jobb oldalon,60-70misit megérnek ők is,ha Bale 100-at... :mrgreen:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

TheodoriK
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7

HozzászólásSzerző: TheodoriK » 2013. augusztus 9., péntek 16:23

Én már nemtudom,hogy ő micsoda...valszinű ő az az ember,aki új értelmet visz a labdarúgásba,és egész másfajta dimenzióba helyezi a sportágat....
Gyanus, hogy hamarabb visz új értelmet mint Di Maria meg Özil :lol:
HALA MADRID!
(1999-2013)

Kép
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 9., péntek 16:10

___Samy___ írta:
Faust írta:Cét kéne visszatolni jobbszélre, ahol aranylabdás lett. :)

Vagy hülyeségket beszélek? Annyira nem emlékszem már. :lol:
szerintem ja :mrgreen: én úgy emlékszek, hogy mikor megkapta a bogyót, már akkor is a bal oldalon tolta
Ott, meg csatárban nyomta és Rooney volt a balszélső. SAF a nagy taktikus. :D

Amúgy szerintem Reus passzolna a legjobban a jobb oldalra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

madridronie

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. augusztus 9., péntek 15:53

Cét kéne visszatolni jobbszélre, ahol aranylabdás lett. :)
Szabadság ide-oda (jelenleg akkora váltások sincsenek a 2 oldal között), reputáció és minőség nélkül komoly változást én nem várok a jobb oldalon és az ottani játékban sem!
Persze lehet a naivitásom számlájára írni, de én pl. a fentiekre is alapozva vélem úgy, hogy emögött a Bale mizéria mögött valóban nem csak és kizárólag Perez (nagyzolása, egoja, üzleti érzéke/érdeke) húzódik meg, hanem Carlo, Zidane és a sportszakmai vezetés elképzelései legalább ugyanúgy, annyira (CR-Bale oldalváltásokkal)! :roll: Az már egy más történet, hogy aztán a transzfer végül realizálódik-e avagy sem!

RealMadrid

Vissza: