szerintem soha nem voltak rosszban...az csak ilyen bulvár szenny volt...csak a szokásos.peti_madrid írta:Azt figyeltem, hogy CR és Marcelo újra barátok lettek? Csak mert ugye régebben volt az a hír, hogy kibékíthetetlenül összevesztek és ennyi a barátságuknak, viszont most jópár képen láttam, hogy egymás mellett vigyorognak, ölelkeznek, stb. Illetve a Chelsea ellen is Marcelo a góljánál egyből Cristianohoz szaladt ünnepelni... Tud valaki valamit erről?
Cristiano Ronaldo
- DT8
- Kedvenc játékosaid: Sami Khedira
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- TheodoriK
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, CR7
Sikerült nekem is megnéznem a Chelsea elleni minikupa döntőt.
CR7 ismét nagyot alkotott. Félelmetes ez az ember. Az ember azt hinné, hogy illene elkezdenie lassulnia már mert valljuk be nem tini gyerek. Minden pénzt megér és megérdemel. Remélem 5-6 évig még ilyen vagy hasonló szinten játszik majd nálunk. Maxirespect neki.
A topik nyitója nem tévedett... A jelenkor legendája..
CR7 ismét nagyot alkotott. Félelmetes ez az ember. Az ember azt hinné, hogy illene elkezdenie lassulnia már mert valljuk be nem tini gyerek. Minden pénzt megér és megérdemel. Remélem 5-6 évig még ilyen vagy hasonló szinten játszik majd nálunk. Maxirespect neki.
A topik nyitója nem tévedett... A jelenkor legendája..
HALA MADRID!
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
(1999-2013)
__C. Ronaldo____Benzema___Ricardo Kaka__
- peti_madrid
- Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR
Azt figyeltem, hogy CR és Marcelo újra barátok lettek? Csak mert ugye régebben volt az a hír, hogy kibékíthetetlenül összevesztek és ennyi a barátságuknak, viszont most jópár képen láttam, hogy egymás mellett vigyorognak, ölelkeznek, stb. Illetve a Chelsea ellen is Marcelo a góljánál egyből Cristianohoz szaladt ünnepelni... Tud valaki valamit erről?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
És tényleg, imádom ezeket a hasonlításos posztokat.R.M.C.F írta:0:37-nél azért nem kicsit volt házibuli attilás az a tekintet,mintha fásira várna és bunyós pityu épp melegítene.
Egyébként nagyon rendes volt ismét, nem akarom összehasonlítani senki mással, legyen elég ennyi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
0:37-nél azért nem kicsit volt házibuli attilás az a tekintet,mintha fásira várna és bunyós pityu épp melegítene.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
[quote][ Ronci meg megérdemli a 17-et. ha van Bale-re pénz perez akkor legyen Roncira is. :agree::agree: /quote]
+1000
Ez lenne az első számú szempont,mert ő a legnagyobb értékünk.Ne számítson már az a kva pénz,ha meg egy "reménységre"(mert nálam még ő nem több,majd ha ittbizonyít,majd akkor)van 100-120 millio...
+1000
Ez lenne az első számú szempont,mert ő a legnagyobb értékünk.Ne számítson már az a kva pénz,ha meg egy "reménységre"(mert nálam még ő nem több,majd ha ittbizonyít,majd akkor)van 100-120 millio...
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Ez szép volt tőle, kíváncsi vagyok mit beszélgettek.
elég szerényen ünnepelt a góljainál, besírtam rajta
- El Maestro
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zinedine Zidane, Iker Casillas, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modric, Marcelo, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Chicago Bulls
The Brazilian ace is a confirmed target for Real Madrid and Barcelona, but penned a new deal worth €15 million-a-year to stay with Santos late, last year.
Tavalyi hír. Fizujának több, mint a felét leadta a katalánok és Messi kedvéért.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Realista24 írta:Shutter, Neymar már a Santosban is többet keresett 7 milliónál, gondolom most leadott az igényeiből a Barca kedvéért.
Fatert megkenik, tagadják.
Gusztustalan módon intézik a transzfert a Santossal egyetemben, tagadják.
De azért hidd csak el a hét milliót.
Vagy neymar fizet azért hogy ott játsszon,mert a szívére hallgatott és nem a pénzt választotta(real.....ahol egyébként kevesebbet kapott volna mint a barcában).
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Neymar már a Santosban is többet keresett 7 milliónál, gondolom most leadott az igényeiből a Barca kedvéért.reális, hogy kapcsiból annyit kap, mint messi, és lényegesen többet, mint xavi, iniesta, és a többiek.
Fatert megkenik, tagadják.
Gusztustalan módon intézik a transzfert a Santossal egyetemben, tagadják.
De azért hidd csak el a hét milliót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kicsit eltérek a tárgytólbesteve7 írta:Ne haragudj,de az ilyeneken csak szánakozni tudok. Azért, hogy a tavalyi szezon bukását sokan Casillason verik el, holott a játékosok nyilatkozataiból egyre tisztábban körvonalazódik, hogy Mou volt itt a fő ludas.BBeno írta:kijárna már neki a CSK szalag...előbb nézem rajta mint ramoson vagy a pletykás ikeren.
Nálad a 13 év alázatos szolgálat, amit Iker ezért a klubbért tett a pályán és azon kívül, kevesebbet ér a Ronaldo 4 évért, holott a maradása, szerződés hosszabbítási története, maradni akarása erősen kérdőjeles, számomra ertékelhetetlen.
Nekem ebben az egészben az a furcsa, hogy mi baja van ennyire Mou-nak CR-rel, már 2x szólt be neki mióta elment.
Ugye voltak olyanok, hogy Ronaldo nem érzi magát megbecsülve, aztán olvasni lehetett egy bizonyos portugál-spanyol ellentétről. Az igazságot soha sem tudjuk meg valószínűleg, de szerintem jócskán sáros ott mindenki. Érdekes hozzászólást olvastam. Nekem is megfordult a fejemben, valami hasonló. Persze lehet, hogy köze nincs a valósághoz.
,,Nekem az a saját teóriám,hogy Ronaldo villongásaival,elégedetlenségeivel,fizetésemelési problémáival kezdődtek a bajok.
Zsozé valószínűleg melléállt,de így magára haragította a Real banda nagyjait,és utána már nem volt megállás a lejtőn. Nem tudott sem rendet rakni közöttük,sem magát visszaverekedni az elvesztette tejhatalmú bandavezér pozícióba.
Sőt,egyenesen megfúrta a csapata.
Én valamiért mindig azt gondoltam,hogy Ronaldo-tól indult a dolog,és ezt Mou nem fogja neki megbocsájtani, az életben sem.
Persze lehet,hogy nem így volt,de igen látványosan kezdődött,mikor Ronaldo lehajtott fejjel kullogott a góljai után,Casillas meg kijött Őt anyázni a kapuból.
Nagy cirkusz lehetett ott.
Nekem az igazi meglepetés mégis az,hogy ilyen rutinos,ekkora sztárokból álló csapat,nem tudott csapatként viselkedni. A fizetésemelés,az megtörtént még a szezon elején,ez nem feltételezés.
Egyébként pontos adatokat nem tudok,számokat,de hoztak valami olyan törvényt a spanyoloknál,hogy az ilyen horribilis kereseteket,60%-os adóval sújtják.
Azt hiszem innen indulhatott ki a dolog."
az nem tudom téged miért lep meg hogy többet keres mint xavi és iniesta... nálunk sincs kanyarban sem iker és ramos fizetése Ronaldoéhoz...'shutterisland írta:reális, hogy kapcsiból annyit kap, mint messi, és lényegesen többet, mint xavi, iniesta, és a többiek.Csabi írta:http://www.marca.com/2013/08/05/futbol/ ... 01181.html
tessék
gondolom a marca hitelesebb, ha a barca játékosának fizetéséről van szó.lefogadom hogy a sport.es-en meg az elmundoban pletykáltak erről a 7 millióról
mindegy, hagyjuk, mert ronaldo szempontjából egyébként lényegtelen, és off is, csak szemet szúrt, eddig mindenhol 7-ről volt szó, most meg hirtelen kitalálták, hogy annyit keres, mint messi.
azért a nyáron csak lett egy kialakított képed neymar faterjáról.
-
'shutterisland írta:neymar fizetése 15 millió euró ?jelenleg 12 milliót keres évente. ez 3 millióval kevesebb, mint amit neymar fog kapni.
itt nem a fizetése a kérdése,hanem hogy mennyi az apja fizetése a barca által?
A marca,az aznapi dátumban hiteles mindössze,másban nem hiszem.
gondolom a marca hitelesebb, ha a barca játékosának fizetéséről van szó.
Arbeloa meg elmondta,hogy Jm nem volt az,hanem innen páran,akik nézzenek magukba , saját magát is beleértve.ha már a portugál armada is ellene beszélt, aki végig vele voltak, azért az sokat jelent/tett.
Azért ezek szerint még létezik az az hogy becsület...bár ma már olyan ritka mint az adóvisszatérítés.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most nem rosszból mondom, de a marca sokkal de sokkal objektívebb oldal mint a sport vagy a mundo...ami érhető is hiszen az utóbbi kettő kisebbségi sportnapilap, a másik meg egy világ minden táján olvasott oldal. olyan ahonnan a bbc, skysports, lagazzetta meg a többi nagy oldal napi szinten idéz.gondolom a marca hitelesebb, ha a barca játékosának fizetéséről van szó.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
reális, hogy kapcsiból annyit kap, mint messi, és lényegesen többet, mint xavi, iniesta, és a többiek.Csabi írta:http://www.marca.com/2013/08/05/futbol/ ... 01181.html
tessék
gondolom a marca hitelesebb, ha a barca játékosának fizetéséről van szó.lefogadom hogy a sport.es-en meg az elmundoban pletykáltak erről a 7 millióról
mindegy, hagyjuk, mert ronaldo szempontjából egyébként lényegtelen, és off is, csak szemet szúrt, eddig mindenhol 7-ről volt szó, most meg hirtelen kitalálták, hogy annyit keres, mint messi.
lefogadom hogy a sport.es-en meg az elmundoban pletykáltak erről a 7 millióról
na egy szó mint 100 nálam Ronci már CSK lenne.
na egy szó mint 100 nálam Ronci már CSK lenne.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
csak azért kérdezem, mert 7-ről volt szó mindenhol.ja elvileg ennyit keres. engem is meglepett de az apját ismerve igazából nem csodálkozom.