Értékeld a legutóbbi meccset
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
sargak ellen csak az iksz jatszik...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
hát lehet itt nekem azt mondani, hogy 2-0 után szépen lesétáltuk, de én ezt nem veszem be.
Vagy CR direkt lőtt a kapufára 2-1nél???
ugyan már, elbénáztuk ez a helyzet..
Vagy CR direkt lőtt a kapufára 2-1nél???
ugyan már, elbénáztuk ez a helyzet..
Azért egészen elképesztő, hogy az elmúlt 6 meccsen 1x bírtuk megverni a Dortmund.
szerk: ja nem, mert volt még egy oda-visszavágó, szóval 8 meccsen 2x.
szerk: ja nem, mert volt még egy oda-visszavágó, szóval 8 meccsen 2x.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2016. december 7., szerda 22:39-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Ugyanott, nyaranta zajlanak majd az olyan munkálatok, amik akadályoznák a játékot, a többit pedig szezon közben.Sierra írta:
Jaaa, erről nem tudtam, most olvastam utána. Azt hittem költöznek új stadionba, ezt meg lebontják.
Gyakorlatilag megmarad ez a stadion, de teljesen felújítják+átépítik.
És addig hol fognak játszani?
KAG írta:Nyáron kezdik a stadion átépítését ők is.
Jaaa, erről nem tudtam, most olvastam utána. Azt hittem költöznek új stadionba, ezt meg lebontják.Realista24 írta:Kezdődik a felújítás ott is, nem?
Gyakorlatilag megmarad ez a stadion, de teljesen felújítják+átépítik.
És addig hol fognak játszani?
Össze-vissza fújt igazából. Tizit is lehetett volna mindkét félnek ítélni nyugodtan. Igazából a csapatunk siralmas 2. félidei teljesítménye miatt érdemes bánkódni mintsem inkább a bírói döntések miatt.G. V.tinho írta:szerintem meg nem kár. ebben a szituban az a roppant bosszantó, hogy néhány perccel előtte kettő az egyben mentünk volna. de Vazqueznél valahogy csak befújták a négy centit. azzal együtt, hogy Lucasé nem volt les, a Harapófogóé meg igen.Realista24 írta:A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
A kettős mérce a baj, az igazságtalanság.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szerintem meg nem kár. ebben a szituban az a roppant bosszantó, hogy néhány perccel előtte kettő az egyben mentünk volna. de Vazqueznél valahogy csak befújták a négy centit. azzal együtt, hogy Lucasé nem volt les, a Harapófogóé meg igen.Realista24 írta:A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
A kettős mérce a baj, az igazságtalanság.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A kabszi rossz.ericco írta:Valamelyik csatárnak mennie kell.Realista24 írta:Ez a gyerek nálunk kell hogy beérjen végleg.
Most már ott tartok, hogy hiába bírom, de talán elengedném Karimot is. Látni, hogy belefásult a környezetébe, unja, egy váltás neki is jót tenne. De csak akkor, ha Moratat nem tudjuk elpasszolni
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kezdődik a felújítás ott is, nem?Sierra írta:Mimimi? Lemaradtam egy rubrikával.Realista24 írta:Nem tudnak győztes Clasicoval búcsúzni a stadiontol
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Valamelyik csatárnak mennie kell.Realista24 írta:Ez a gyerek nálunk kell hogy beérjen végleg.
Most már ott tartok, hogy hiába bírom, de talán elengedném Karimot is. Látni, hogy belefásult a környezetébe, unja, egy váltás neki is jót tenne. De csak akkor, ha Moratat nem tudjuk elpasszolni
Merci Zizou!
Mimimi? Lemaradtam egy rubrikával.Realista24 írta:Nem tudnak győztes Clasicoval búcsúzni a stadiontol
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Ja, én sem éreztem hogy les lett volna.Realista24 írta:A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
Jó ez így, aláirtam volna meccs előtt simán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja es igen, Mariano. Ez a gyerek nálunk kell hogy beérjen végleg.
Pont ezt reagáltam én is Isco topikban egy HSZ-re.
El kell kezdeni beépíteni, mert kincs lehet a gyerek.
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Anyázni persze, en is.
En azt mondom, igazságos eredmény született. Nem tudnak győztes Clasicoval búcsúzni a stadiontol, maradt a hat pont. Szar formában a csapat. Sok a sérült. Elégedett vagyok. A mi lett volna ha teóriák meg hidegen hagynak.
Egyedül Mariano meccs végi labdaszerzés utani kihasználatlan lehetőséget bánom, mert ha azt beéri, lebontjuk a stadiont nekik gratisz.
En azt mondom, igazságos eredmény született. Nem tudnak győztes Clasicoval búcsúzni a stadiontol, maradt a hat pont. Szar formában a csapat. Sok a sérült. Elégedett vagyok. A mi lett volna ha teóriák meg hidegen hagynak.
Egyedül Mariano meccs végi labdaszerzés utani kihasználatlan lehetőséget bánom, mert ha azt beéri, lebontjuk a stadiont nekik gratisz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
Én nem is láttam, hogy les lett volna.
Néztem is, amikor a kommentátor benyögte, hogy "Igen, az les volt..."
De azért anyáztam egy jót miután megtudtam
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A les gól miatt kar vergődni. Azt a negy centit a csajos veszi észre elsőre max az ágyban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Két egyenlő erő feszült egymásnak, akik körül egy hajszállal most csapatként a Real a jobb.
Sima ikszre írtam, esküdni mertem volna hogy az lesz.
Persze a tizit lehet vitatni, mi lett volna ha, csak hogy azt be is kell rúgni, szóval nem érdemes vitázni mi lett volna ha... Fociban nincs ha. Amúgy bírója válogatja, hogy melyik fújja be, de egy el clásicon a 2. percben egyik sem.
Na, 6 pont az előny, ezt kellene nem elszórakozni falusi csapatok ellen, Zidane meg fantasztikus, de vehetne még 1-2 leckét, mert a gól után kisé meg vvolt kavarodva hogy akkor most hogyan tovább... De szerencsére Ramos ránézett az órára...
Sima ikszre írtam, esküdni mertem volna hogy az lesz.
Persze a tizit lehet vitatni, mi lett volna ha, csak hogy azt be is kell rúgni, szóval nem érdemes vitázni mi lett volna ha... Fociban nincs ha. Amúgy bírója válogatja, hogy melyik fújja be, de egy el clásicon a 2. percben egyik sem.
Na, 6 pont az előny, ezt kellene nem elszórakozni falusi csapatok ellen, Zidane meg fantasztikus, de vehetne még 1-2 leckét, mert a gól után kisé meg vvolt kavarodva hogy akkor most hogyan tovább... De szerencsére Ramos ránézett az órára...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Tökéletesen egyetértek. Egyesek nem tudom milyen filmen vannak..egy győzelem akár most is meglehetett volna, de ilyen kitömések azért nem mennek olyan egyszerűen. Hiányzik 2 alapkezdő, ami egyben azt is jelenti, hogy a 2 legjobb cserénk sincsen meg, Moratával együtt ez ugye már 3. Casemiro most tért vissza, és vannak még páran formán kívül a csapatban. Persze, a Barca sincsen a toppon, de van elég bajunk, szóval idegenben a Barca ellen egész jó a döntetlen, főleg ha a tabellát is figyelembe vesszük, megtartottuk a 6 pont előnyt, régen volt már ilyen!ericco írta: Miért lett volna adott? Mi sem vagyunk formában. Senkit se tévesszem meg az Atleti elleni meccs.
Nem is értem itt a sok elégedetlenkedőt. Sérülések, formán kívüli támadók... Akármilyen súlytalan is ez a Barca jeleneg, mi sem vagyunk abban az állapotban, hogy kitömjük őket. Az X jó, főleg a Camp Nou-ban, 6 pontos előnynél. Én ma iszok
Zidane az óvatos taktikát választotta, de nem tudhatjuk mi lett volna, ha belemegyünk egy adok-kapokba.
- Galacticos
En nem latom annyira tragikusan.
Ket kulcsjatekos hianyaban, idegenben megtartottuk a 6 pontos elonyunket. Ha nyert volna a barca az nagy loketet adott volna nekik, akar csak nekunk tavasszal.
A meccs szar volt, nagyon hianyzott bale. Mert amit cr de foleg benzema csinalt hat en szegyelltem magam h egy clasicon ennyire szarik az egeszre.
Marianot vagy asensiot vagy lenyegtelen kit mar a 60.korul hozni kellett volna benzema helyere.
Kovacic es modric amit meg lehozott a kp-n az felelmetes volt. Kovarol neha csak pattogtak le a kisnovesu katalanok.
Annyibol sajnalom hogy naluk csak iniesta volt aki serulesbol tert vissza de jatszhatott fel orat, nalunk meg ha jatszik kroos es bale akkor most 9 lenne a kulonbseg.
Marcelo viszont olyan volt mint isco egy fel eve, nagyon ratekeredett, es tegnap szerintem sablonos is volt. Folyton elindult az alapvonal fele, aztan vissza fordult es megint vissza az alap fele. Hat nem csoda hogy egyszer sem sikerult igazan elmennie.. Isco nem jatszott nagyot de szar se volt, meg az elso felidoben volt egy nagy labdaatvetele a felido vegen amivel asszem busquetset nagyon elkudte, es azt hiszem abbol lett az amikor karim nem tudta hogy marcelonak adja vagy be crnek, aztan mire eldontotte jott a vedo...
Mindenesetre ilyen es ennyi serulttel, a 6 pont elony ugy hogy letudtuk a barcat es az atmat mar idegenben hat az tobb mint biztato.
Ket kulcsjatekos hianyaban, idegenben megtartottuk a 6 pontos elonyunket. Ha nyert volna a barca az nagy loketet adott volna nekik, akar csak nekunk tavasszal.
A meccs szar volt, nagyon hianyzott bale. Mert amit cr de foleg benzema csinalt hat en szegyelltem magam h egy clasicon ennyire szarik az egeszre.
Marianot vagy asensiot vagy lenyegtelen kit mar a 60.korul hozni kellett volna benzema helyere.
Kovacic es modric amit meg lehozott a kp-n az felelmetes volt. Kovarol neha csak pattogtak le a kisnovesu katalanok.
Annyibol sajnalom hogy naluk csak iniesta volt aki serulesbol tert vissza de jatszhatott fel orat, nalunk meg ha jatszik kroos es bale akkor most 9 lenne a kulonbseg.
Marcelo viszont olyan volt mint isco egy fel eve, nagyon ratekeredett, es tegnap szerintem sablonos is volt. Folyton elindult az alapvonal fele, aztan vissza fordult es megint vissza az alap fele. Hat nem csoda hogy egyszer sem sikerult igazan elmennie.. Isco nem jatszott nagyot de szar se volt, meg az elso felidoben volt egy nagy labdaatvetele a felido vegen amivel asszem busquetset nagyon elkudte, es azt hiszem abbol lett az amikor karim nem tudta hogy marcelonak adja vagy be crnek, aztan mire eldontotte jott a vedo...
Mindenesetre ilyen es ennyi serulttel, a 6 pont elony ugy hogy letudtuk a barcat es az atmat mar idegenben hat az tobb mint biztato.