Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Xavi apánk igazi adószakértő lett, ahogy látom
http://en.as.com/en/2016/12/05/football ... 91489.html
http://en.as.com/en/2016/12/05/football ... 91489.html
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Igazából mi sem. Mert a gólig tényleg tökéletesen kontrolláltuk a meccset, de utána... és szerintem nem csak Casemiro becserélése okozta, mert mindenki megzavarodott. Az nagyon nem tetszett, nem is értettem. Mert hál' Istennek már nem az a jellemző a csapatra, hogy kaptunk egyet, jaaaj, most mi lesz? Itt meg ez történt és köszönhetjük Neymarnak, hogy nem lett csúnya a vége. Persze az első félidő a miénk volt, de a mi helyzeteinknél nem pattantam fel, hogy de kevés hiányzott. Az övékénél meg csak lestem, h-h lehet azt kihagyni. Mondjuk a drága spori elmehet a 'csába, mert ha lett volna töke, akkor 3-1 ide a félidőben. Ugye 2 11-es ide -mert ha Carvajalé az volt, akkor a Rakiticé is- meg Lucast nem kellett volna megfogni, mikor a szélen vihette volna és Karim tök egyedül érkezett a 16oson belülre. Azt csak nem hagyta volna ki. Lényeg a lényeg, hogy erre mi se építsünk, mert előre fele ez kevés volt, még ha idegenben a Barca ellen, meg nem volt Kroos és Bale sem.dzsi91 írta:Még összeszedhetik magukat de erre a meccsre én nem alapoznék a helyükben.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Azért barcáék eléggé elvannak tévedve azzal a 15-20 percel amit produkáltak(legalabbis amilyen hszek vannak odaát)a meccs nagy részében az történt amit mi akartunk, az már más kérdés,hogy mi mégis miért így álltunk hozzá... aztán a semmiből jött gól persze hogy megfogott minket, de ez -6 pontnál hazai pályán lepkefing volt tőlük aztán szépen le is törte Ramos a lelkesedésuket, mégha nem is vertük el őket azért ez jó nagy gyomros volt nekik
Még összeszedhetik magukat de erre a meccsre én nem alapoznék a helyükben.
Még összeszedhetik magukat de erre a meccsre én nem alapoznék a helyükben.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
TrollFootball, Soccer Memes, YT például. Lehet az NSO még nem hozta le, azt nem szoktam olvasni.Toti írta:én egyelőre nem sokat láttam erről az esetről. mármint mémeket.DinhoL írta:A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..
https://www.youtube.com/watch?v=HFicQykH7Hg valaki fordítana?
Som i Serem!
6oat
6oat
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Senki nem hülyézi le, de a gól után megzavarodott egy kicsit, és vert helyzetben nem szoktak védekező játékost cserélni(ha csak nem Jose Mourinhonal hívjàk az illetőt), hanem támadásban frissítenek. Benz le, Marinéni be, a kis dominikai hozott volna lendületet a játékba.Én részemről Zidane-t egyáltalán nem hülyézem le mint páran, ok. Beznema -1ember de hát francia protekció ez van... Mariano is lehetett volna +20perccel többet a pályán mert azt a szintet minimumra Ő is tudta volna hozni amit Benzi.
És Isco helyett nem Case, hanem Asensio. Esetleg a harmadik lehetrtt volna egy Marcelo-Danilo csere mert Marci se élete meccsét játszotta,úgy legalább a jobb oldal védekezésben stabilabb lett volna.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
én egyelőre nem sokat láttam erről az esetről. mármint mémeket.DinhoL írta:A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..
https://www.youtube.com/watch?v=HFicQykH7Hg valaki fordítana?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- bbelthazor
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Modric, Kroos, Bale, Casemiro,
Az a baj hogy a túl oldalon megy a köpködés(Carvajal miatt, persze mikor kéthavonta Piqué megnyilvánul akkor is ha itt senki se foglalkozik vele az nem baj, ezért úgy vagyok vele hogy Carvajalos kép ami kinn van Penán most a kedvencem . Már csak azt hiányoltam hogy CR nem lőtt egy gólt és állt oda a közönség mellé egy olyan fél oldalas nézéssel mint az Atma ellen), ahelyett hogy azt beszélnék meg LE taktikailag mennyire rosszul húzta meg a cseréket és az egész Barca felállását. Én részemről Zidane-t egyáltalán nem hülyézem le mint páran, ok. Beznema -1ember de hát francia protekció ez van... Mariano is lehetett volna +20perccel többet a pályán mert azt a szintet minimumra Ő is tudta volna hozni amit Benzi.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Szerintem könyöklést jelzett(CR részéről) bár nála sose tudni. A neten még az is beleakad az erről készült mémekbe aki nem akar..Toti írta:nemtudom, h arról van valamerre szalagcím/hír/csöpögés, h piqué kezezést jelzett és ezzel együtt 11est a Real Madrid javára? ott integetett, meg mutatta, h kéz..a saját csapattársánál.. ronaldot """hasonlóért""" már cincálta a média
aki látta a lassítást tudja miről beszélek.
Som i Serem!
6oat
6oat
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
vki linkelt egy feszbuk kepet tegnap, sirtam a rohogestol.Toti írta:nemtudom, h arról van valamerre szalagcím/hír/csöpögés, h piqué kezezést jelzett és ezzel együtt 11est a Real Madrid javára? ott integetett, meg mutatta, h kéz..a saját csapattársánál.. ronaldot """hasonlóért""" már cincálta a média
Azokat a kommenteket lehet erdemes elolvasni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
nemtudom, h arról van valamerre szalagcím/hír/csöpögés, h piqué kezezést jelzett és ezzel együtt 11est a Real Madrid javára? ott integetett, meg mutatta, h kéz..a saját csapattársánál.. ronaldot """hasonlóért""" már cincálta a média
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
BBeno írta:én még mindig azon nevetek ahogy rakitic kezezésénél piqué ordítva jelezte a kezet a sporinak
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
én még mindig azon nevetek ahogy rakitic kezezésénél piqué ordítva jelezte a kezet a sporinak
-
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Egyik csapat sem játszott kiemelkedően, az eredmény igazságos. Arra nagyon figyeltek a csapatok, hogy a másikat kiiktassák a játékból.
A Barca kulcsemberei kozul senki sincs toppon továbbra sem, Busquets játéka éledezik, Iniesta kell a csapatnak mint 1 falat kenyér. Suarez kapu előtti játéka szétesett, de pont ő az, akiről tudjuk, hogy majd újra termelni fogja a gólokat. Amúgy is az egész Barca gólínségben szenved mostanában.
Masch-al kapcsolatban tévedtem. Nincs helye már az ilyen meccseken a kezdőben. Előre nem mer/tud Barca szinten játszani, állandóan hazaadja, amivel folyamat kellemetlen helyzetbe hoz minket. Ez megengedhetetlen. Talán a szeme is rossz, mintha mindig a nehezebb megoldásokat látná csak.
Összességében rosszabbra számítottam.
A Real Kroos-sal és Bale-lel jobb lesz. Zidane rettentő rosszul nyúlt a meccsbe, kb mint tavasszal Lucho, mikor Arda-t bepakolta es emberhátrányban kikaptunk buta módon.
Amit én érdekesnek találok, az a rengeteg beívelés. Legtöbbször az a taktika, hogy tisztára játszani a szélen és be középre. Van több klasszis módon fejelő játékos nálatok, de akkor is soknak érzem a beíveléseket. Eddig mondjuk bejött, de Ramos se fog mindig és mindenkor villanni. Meglátjuk tavaszra melyik csapat, hogy változik.
6 pont nem a világ vége, veretlenek vagytok, ami előbb-utóbb elmúlik. Nekünk most az a dolgunk, hogy ott legyünk lőtávolon belül.
Barcelonában sok munka van még, elképesztően lassan hozunk döntéseket, szinte csak és kizárólag egyéni villanásokra alapozunk. Jelenleg Ti vagytok a bajnokság fő esélyesei. Nem csak a 6 pont miatt.
A Barca kulcsemberei kozul senki sincs toppon továbbra sem, Busquets játéka éledezik, Iniesta kell a csapatnak mint 1 falat kenyér. Suarez kapu előtti játéka szétesett, de pont ő az, akiről tudjuk, hogy majd újra termelni fogja a gólokat. Amúgy is az egész Barca gólínségben szenved mostanában.
Masch-al kapcsolatban tévedtem. Nincs helye már az ilyen meccseken a kezdőben. Előre nem mer/tud Barca szinten játszani, állandóan hazaadja, amivel folyamat kellemetlen helyzetbe hoz minket. Ez megengedhetetlen. Talán a szeme is rossz, mintha mindig a nehezebb megoldásokat látná csak.
Összességében rosszabbra számítottam.
A Real Kroos-sal és Bale-lel jobb lesz. Zidane rettentő rosszul nyúlt a meccsbe, kb mint tavasszal Lucho, mikor Arda-t bepakolta es emberhátrányban kikaptunk buta módon.
Amit én érdekesnek találok, az a rengeteg beívelés. Legtöbbször az a taktika, hogy tisztára játszani a szélen és be középre. Van több klasszis módon fejelő játékos nálatok, de akkor is soknak érzem a beíveléseket. Eddig mondjuk bejött, de Ramos se fog mindig és mindenkor villanni. Meglátjuk tavaszra melyik csapat, hogy változik.
6 pont nem a világ vége, veretlenek vagytok, ami előbb-utóbb elmúlik. Nekünk most az a dolgunk, hogy ott legyünk lőtávolon belül.
Barcelonában sok munka van még, elképesztően lassan hozunk döntéseket, szinte csak és kizárólag egyéni villanásokra alapozunk. Jelenleg Ti vagytok a bajnokság fő esélyesei. Nem csak a 6 pont miatt.
Gyenge időszaka van, nem is első alkalommal, de azért Hazard tavalyi szezonjához nem hasonlítanám. Ő teljes homály volt, Neymarban azért ma is ott volt egy villanás és szerintem egy fokkal jobb csapatban sokkal jobban tudna teljesíteni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Majd viszi a PSG vagy a City.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jelenleg elég gyenge. Ha Hazard tavaly jogosan ostorozva volt, Neymar idén azt a szintet hozza. És nem ez az első gyenge féléve a barcában.
Nem illik.
Nem Messi vagy CR szint. De jelenleg szigorúan TOP. Legjobb támadók egyike.R.M.C.F írta:Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem rossz ő csak a helyén kell kezelni. Itt is sokan sokat láttak bele.....ziro4vr írta:Neymar Junior nagyon elfelejtett focizni, a fetrengése a régi csak
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Külföldön nemtom mivan de Mo-n iván kezdte, barcáék meg átvettékflori írta:Mindent félretéve, van még akkora mosdató brigád a világon, mint a barca szurkolók? Komolyan nem hiszem el ezt a dumát, hogy nem jó a barcelona, ha jó napot fognak ki nyernek, a barcelona a rossz, ebből él a Madrid. Ha messinek jó napja van, ha bárszának jó napja van. Az nem szempont esetleg, hogy lefojták az egész csapatot, ezért nem megy? Ezt a dumát pedig szakértők is nyomják... hogy lehet ez? Hogyan lehet egy ilyennel takarózni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams