Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Miért adnánk fel a balszelt? Miért szukitenenk le a játék térünket? Az lenne taktikai utasítás, hogy menj be, surusodj közepén, hogy ne tudjunk támadni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De honnan van az info, hogy CR önkényesen megy be csatárnak? Csak mert tényként írod le...
Nem, de amikor egy fogalmatlan rohangál a helyeden és olyan tereken helyezkedik, amit te nem tudsz kihasznalni az már baj. És igen rendre eloforudl, hogy Benzema kint a szélén vagy ketten vannak kisteruleten és csak akadek az egyik. Benzema ettől függetlenül is szar, de ha szerinted amit írok vicc volt akkor azt ajánlom olass utána pár taktikai dolognak. Ugyan ilyen fals szerepekben még Casemiro szokott tevékenykedni.El Unico írta:Tehat ha Benzema szarul jatszik es szarik bele stilusban nyomja, arrol is CR tehet?Kerlon írta:Tegnapi CR és Benzema közti különbség annyi volt, hogy a portugál aktívabb volt, de ő sem tündökölt. Marcelo topikjában mondjuk leírtam, hogy mennyire baj az, hogy önkényesen bemegy csatárnak, ezzel Karim vagy kiszorul, vagy CR elveszi a teret középen és próbál játszani, de meg sem tudja közelíteni azon a poszton Karim okos játékát, mert kicsit hozzáérnek, aztán összeesik vagy elpattan tőle. Karim meg Mascheranoval, Piquével is nyakán úgy veszi le a labdákat, mintha senki nem lenne rajta. Pedig ez nagy szó, mert a francia ezek után rendre megjátszotta a társat, amiből gyorsan építkezhetünk tovább. C meg? Vagy szabadot kap vagy nem, de egyikből sem előnyünk származott\ik, mert visszazár az ellenfél. És mivel jól látható, hogy C-nek büdös a balszélen játszani, ezért Zidanenak ki kell találnia valami 2 csatáros vagy szabadabb játék rendszer az első 2 embernek.
Szerintem valamennyire igaza van R24-nek, hogy C-t sem kell sajnálni, de továbbra is azt mondtam, hogy tegnap Marcelo és Benzema voltak a legrosszabbjaink Zidane mellett.
Meg elveszi a helyet Benzematol? Na ne.
A Barcelona remekul kivette mindket tamadonkat a jatekbol, jol megszerveztek a vedekezesuket, nem hagytak sok teruletet nekunk, es kontrazni sem nagyon tudtunk... nehogy mar CR-re kenjunk mindent. O sem szent, meg hibatlan, de ez egy vicc volt amit leirtal Kerlon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jah, így értettem.Realista24 írta:Mármint a cég, aki intézte neki a dolgot
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mármint a cég, aki intézte neki a dolgotrashidm írta:Jah, bocsi én úgy olvastam hogy ő is sunyi volt. A magam részéről mondjuk ez ugyanaz kb, hiába törvényes valamilyen szinten. Majd csámcsognak ezen is katalánék.Realista24 írta:Azért ne keverjük a dolgokat.
CR-ék kihasználták az adóoptimalizálás lehetőségét, addig a Barcások többsége nem tüntettet fel bizonyos bevételeket (már ha jók az emlékeim róla).
Az egyik törvényes a maga módján (még ha sokak szemét szúrja is), a másik törvénytelen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Jah, bocsi én úgy olvastam hogy ő is sunyi volt. A magam részéről mondjuk ez ugyanaz kb, hiába törvényes valamilyen szinten. Majd csámcsognak ezen is katalánék.Realista24 írta:Azért ne keverjük a dolgokat.
CR-ék kihasználták az adóoptimalizálás lehetőségét, addig a Barcások többsége nem tüntettet fel bizonyos bevételeket (már ha jók az emlékeim róla).
Az egyik törvényes a maga módján (még ha sokak szemét szúrja is), a másik törvénytelen.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért ne keverjük a dolgokat.rashidm írta:Az lenne "vicces", hogyha CR börtönt kapna... Messi meg a "adóoptimalizáló" meg kb egy ejnye-bejnyét.M1Ö írta:150 millió?! Azért már elég keményen letöltendőt kapna, nem? Vagy elvinné valaki helyette a balhét?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Csak azért kérdem, mert náluk ehhez képest valami piti összegekről volt szó, nem? Ezért kapott felfüggesztettet. Meg mintha Mascheranonál is "csak" pár milla csalás lett volna. Ez a 150 azért elég komoly vagyon, ha igaz persze.rashidm írta:Az lenne "vicces", hogyha CR börtönt kapna... Messi meg a "adóoptimalizáló" meg kb egy ejnye-bejnyét.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Az lenne "vicces", hogyha CR börtönt kapna... Messi meg a "adóoptimalizáló" meg kb egy ejnye-bejnyét.M1Ö írta:150 millió?! Azért már elég keményen letöltendőt kapna, nem? Vagy elvinné valaki helyette a balhét?
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
150 millió?! Azért már elég keményen letöltendőt kapna, nem? Vagy elvinné valaki helyette a balhét?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Nem úgy volt eredetileg, hogy a Clasico előtt, pénteken fog robbani a bomba? Azóta is csend van. De lehet csak új bizonyítékok kerültek elő, amiket szintén be akarnak mutatni, viszont ezeket újra kell ellenőrizni, utána kell járni a dolgoknak.Realista24 írta:A Spiegel tv interjút készített három velem utazóval Barcelonában, pont ez kapcsán, és mutatták a szerződés másolatát, mindent. Úgyhogy várhatóan robbanni fog a bomba.wZoLee7 írta:150? Multkor meg ugy volt, hogy egy legalis ír vagy milyen vallalat foglalkozik az ugyeivel...azert akinek ennyi biznisze van a focin kivul is az remelem ilyennel nem kockaztat
Adóoptimalizálás vagy adócsalás.... Ha Cr előbbi, ha Messi, akkor utóbbi. Kinek a pap, kinek a paplan.
Amúgy tuti nem CR ötlete volt az adócsalás. Egy laikus nem tudja, hgoy műköndek ezek a dolgok. Ha tudott is róla, valamelyik könyvelője győzhette meg, hogy sosem fog lebukni, vagy ilyesmi.
Nem a Te kezed van a dologban? Gyanús volt ez a barcelonai kiruccanásod
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Egy meccsen lehet bárki gyenge,de még bűnszar is.Cr mostanában azért pakolgatott le az asztalra, ,,Karim" meg hetek,lassan hónapok óta kevés mint lopótökben a bűnözési hajlam.Így az összehasonlítás nem biztos igazságos lenne most.Nem mellesleg én is úgy láttam,hogy hajtott még a meccs végén is(nem meglepó hiszen hátrányban voltunk),lehet nem 100%osan védekezett vagy miegymás,de összességében odatette magát.Fasza jó magasra felugrott a szabadrugásnál ,be is szartak rendesen és Ramosra már nem tudtak figyelni 100%osan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Spiegel tv interjút készített három velem utazóval Barcelonában, pont ez kapcsán, és mutatták a szerződés másolatát, mindent. Úgyhogy várhatóan robbanni fog a bomba.wZoLee7 írta:150? Multkor meg ugy volt, hogy egy legalis ír vagy milyen vallalat foglalkozik az ugyeivel...azert akinek ennyi biznisze van a focin kivul is az remelem ilyennel nem kockaztat
Adóoptimalizálás vagy adócsalás.... Ha Cr előbbi, ha Messi, akkor utóbbi. Kinek a pap, kinek a paplan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Tehat ha Benzema szarul jatszik es szarik bele stilusban nyomja, arrol is CR tehet?Kerlon írta:Tegnapi CR és Benzema közti különbség annyi volt, hogy a portugál aktívabb volt, de ő sem tündökölt. Marcelo topikjában mondjuk leírtam, hogy mennyire baj az, hogy önkényesen bemegy csatárnak, ezzel Karim vagy kiszorul, vagy CR elveszi a teret középen és próbál játszani, de meg sem tudja közelíteni azon a poszton Karim okos játékát, mert kicsit hozzáérnek, aztán összeesik vagy elpattan tőle. Karim meg Mascheranoval, Piquével is nyakán úgy veszi le a labdákat, mintha senki nem lenne rajta. Pedig ez nagy szó, mert a francia ezek után rendre megjátszotta a társat, amiből gyorsan építkezhetünk tovább. C meg? Vagy szabadot kap vagy nem, de egyikből sem előnyünk származott\ik, mert visszazár az ellenfél. És mivel jól látható, hogy C-nek büdös a balszélen játszani, ezért Zidanenak ki kell találnia valami 2 csatáros vagy szabadabb játék rendszer az első 2 embernek.
Szerintem valamennyire igaza van R24-nek, hogy C-t sem kell sajnálni, de továbbra is azt mondtam, hogy tegnap Marcelo és Benzema voltak a legrosszabbjaink Zidane mellett.
Meg elveszi a helyet Benzematol? Na ne.
A Barcelona remekul kivette mindket tamadonkat a jatekbol, jol megszerveztek a vedekezesuket, nem hagytak sok teruletet nekunk, es kontrazni sem nagyon tudtunk... nehogy mar CR-re kenjunk mindent. O sem szent, meg hibatlan, de ez egy vicc volt amit leirtal Kerlon.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
150? Multkor meg ugy volt, hogy egy legalis ír vagy milyen vallalat foglalkozik az ugyeivel...azert akinek ennyi biznisze van a focin kivul is az remelem ilyennel nem kockaztat
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hamarosan kijönnek a dokumentumok, amelyek bizonyítják, hogy 150 millió eurót mentett adóparadicsomba. A Football Leaks rántja le a leplet a focivilág adókerülőiről.
Lehet ez is egy ok, ami eltereli a figyelmét a fociról mostanában. Rengeteg nagy nevű játékos érintett.
Lehet ez is egy ok, ami eltereli a figyelmét a fociról mostanában. Rengeteg nagy nevű játékos érintett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tegnapi CR és Benzema közti különbség annyi volt, hogy a portugál aktívabb volt, de ő sem tündökölt. Marcelo topikjában mondjuk leírtam, hogy mennyire baj az, hogy önkényesen bemegy csatárnak, ezzel Karim vagy kiszorul, vagy CR elveszi a teret középen és próbál játszani, de meg sem tudja közelíteni azon a poszton Karim okos játékát, mert kicsit hozzáérnek, aztán összeesik vagy elpattan tőle. Karim meg Mascheranoval, Piquével is nyakán úgy veszi le a labdákat, mintha senki nem lenne rajta. Pedig ez nagy szó, mert a francia ezek után rendre megjátszotta a társat, amiből gyorsan építkezhetünk tovább. C meg? Vagy szabadot kap vagy nem, de egyikből sem előnyünk származott\ik, mert visszazár az ellenfél. És mivel jól látható, hogy C-nek büdös a balszélen játszani, ezért Zidanenak ki kell találnia valami 2 csatáros vagy szabadabb játék rendszer az első 2 embernek.
K
K
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Szerintem az elso felido vegen azt a helyzetet jol oldotta meg Benzema. Bejutott a 16 osba, tartotta a labdat, Marcelo elvitte Robertot, Benzema egy kis mozdulattal bemozditotta Piquet, ment is a beadas amira CR mar repult is. Annyi tortent h Pique eppen elerte meg a labdat. Mennyin mult? Ket centin?
Nem csak a ket tamadonk volt gyenge elore, az egesz csapat az volt. Balrol alig ment gyors jatek, jobbrol sem sikerult bejatszani, matadtak a beadasok amiket Bale hianyaban eggyel kevesebb ember vart bent. A kp-nak meg sok energiaja ment el a vedekezesre
Nem csak a ket tamadonk volt gyenge elore, az egesz csapat az volt. Balrol alig ment gyors jatek, jobbrol sem sikerult bejatszani, matadtak a beadasok amiket Bale hianyaban eggyel kevesebb ember vart bent. A kp-nak meg sok energiaja ment el a vedekezesre
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Máskor Benz volt akit felhevített kellőképpen a klasszikus. De tegnap langyos volt a produkció és semmi akarás nem látszott rajta.Realista24 írta: Próbálkozott? Biztos nem egy meccset néztünk, bár en nem tudtam más meccset nezni.
Világ legjobbja Aranylabda varomanyostol ez pont olyan felháborító mint amiért sirtok mas topicban.
Cé legalább hajtott és próbálkozott. Ha még a lábába is maradt 3 lehetőség...
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Hat pedig probalkozott.Realista24 írta:Próbálkozott? Biztos nem egy meccset néztünk, bár en nem tudtam más meccset nezni.
Világ legjobbja Aranylabda varomanyostol ez pont olyan felháborító mint amiért sirtok mas topicban.
Egyszer elhuzta pique mellett es el lotte a rovidet. Masiknal labda atvetelbol elmentem busquets mellett, mascheranonak koteny es utana odaert alba de meg kapura kotorta.
Ez pont ket ertelmes megmozdulassal tobb mint amennyi a full kedvetlen benzemanak volt.
En birom benzemat meg sose savaztam, most se az zavar hogy tegnap szar volt mert elofordul, hanem hogy kedvetlen is volt. Mintha egy teher lett volna neki az hogy jatszani kell, mikor helyzetbe kerult el toketlenkedte, mikor megindult egy kontranal nem tudott donteni hogy marcelonak tegye eggyel kijebb vagy be ronaldonak, mire eldontotte meg mar keso volt.
Pedig pont a clasicokon szokott benzema villani, de ez hogy mostmar ott is szarokbele stilusban nyomjaez eleg fura.
Egyertelmu hogy cr volt a jobbik rossz kettejuk kozul szerintem. De igen tole is tobbet varna az ember.