Galacticos írta:En amugy elengednem lucast is.
Szep hogy hajt, kuzdd de benne nincs tobb ennel mar es igeretes fiatalok elol fogja elvenni a perceket.
Pont ezen gondolkoztam én is, ha Morata maradna, akkor végképp nem kapná meg a játéklehetőséget. Bírom nagyon meg minden, de azért messze ő a leggyengébb láncszem elől.
Ezt pont egy hete írtam a Taktikai Háborúba! Úgy látszik igazam lehet...
Pont ezen gondolkodtam én is a napokban, elnézve a középpályás kínálatot:
-------------------------------------Casemiro/
M.Llorente---------------------------------
-------------Modrić/Kovačić------------------------------------Kroos/
Ceballos----------
------------------------------------------Isco/Asensio---------------------------------------
Ebből kifolyólag én úgy gondolom, hogy végre felbomlik a "B-B-C" és alapvetően átállunk a szezon 2. felében látott FourFourTwo-ra. Legalábbis a keret jellege ezt indokolná. Ebben a felállásban a 4-4-
2 (4-1-2-1-2) első kettese a Ronaldo(Morata)-Bale(Benzema) kettős lenne. Ergo sajna nem lenne hely sehol sem Lucas Vázquez-nak és nem is igazán játszanánk szélsőkkel! Én semmiképpen nem engedném el, mert igazi madridista, akit bárhová teszünk küzd a címerért becsülettel!
Megoldás: A szezon során kényszerből játszott már szélső védőt, amikor Carvajal és Danilo sem volt bevethető. Danilo valószínű távozása esetén
ő lehetne Carvajal mögött a biztos váltótárs. Szerintem ebben kellene gondolkodni és nem Meunier-t hozni Carvajal mögé. Achraf egy évre mehet kölcsönbe az Alavéshez, utána meglátjuk, hogy válik be ez a megoldás, illetve, hogy Vaskéz hajlandó-e egyáltalán erre a szerepre!? Szerintem igen, ezen felül pedig a keret igazi
jolly jokere lenne, mivel több poszton is bevethető! Vele kapcsolatban ezt érzem az egyetlen megoldásnak! Ezzel valószínűleg ez lenne a vala volt legerősebb kerete a Real Madridnak
! De kell is egy remélhetőleg 6 kupás, 65 meccsből álló szezonhoz