Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Már a jó topicba be van írva egy ideje.BBeno írta:egyre több*** forrás szerint Ronci nyerte az aranylasztit. és jöv hét hétfőn megkapja.
***összes a mundo deportivora hivatkozik, még a marca is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
egyre több*** forrás szerint Ronci nyerte az aranylasztit. és jöv hét hétfőn megkapja.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Mar elotte is az voltziro4vr írta:Amikor nincs Cé, vagy akár Benzema se, azért Bale rendre előlép, akkor hozza a gólokat is szépen. Csak bazi sérülékeny lett Mardidban ő is.pheco írta: Én például soha nem szeretném azt megtudni, hogy milyen lenne, ha Benzema lenne az elsőszámú gólfelelős a csapatban. Szerintem összeroppanna 2 hónap alatt. Esetleg Bale-t tudnám elképzelni vezérbikaként, de még ő sem biztos, hogy ezt bírná.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Morális kérdés az egész. Cének nincs adóhátraléka. Mendes szépen megcsavarta a dolgokat. Kihasználta a kiskapukat és a tudását, ahogy írod.kanye írta:Arról lehet valami konkrétabbat tudni, hogy mi ez a 150 milliós buli? Tudtommal a cégeit mindenki oda jelenti be, ahova akarja, amit meg a csapattól kap, azt a spanyoloknál le is adózza.
Pepét és Conetraót is vizsgálták, Pepe rendben van, de utóbbi állítólag még nem adózott a spanyoloknál
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Arról lehet valami konkrétabbat tudni, hogy mi ez a 150 milliós buli? Tudtommal a cégeit mindenki oda jelenti be, ahova akarja, amit meg a csapattól kap, azt a spanyoloknál le is adózza.
Áram bekötést vállalok [email protected]
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Amikor nincs Cé, vagy akár Benzema se, azért Bale rendre előlép, akkor hozza a gólokat is szépen. Csak bazi sérülékeny lett Mardidban ő is.pheco írta: Én például soha nem szeretném azt megtudni, hogy milyen lenne, ha Benzema lenne az elsőszámú gólfelelős a csapatban. Szerintem összeroppanna 2 hónap alatt. Esetleg Bale-t tudnám elképzelni vezérbikaként, de még ő sem biztos, hogy ezt bírná.
Nem illik.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezt el is fogadnám, ha nem menne ez a szöveg legalább 3 éve.Kerlon írta:És amúgy igen, szerintem már lehet előrébb lenne a csapat egy kisebb névvel, aki beáll a sorban, mint hogy CR-re hegyezzük ki még mindig a csapat erejét.
Én például soha nem szeretném azt megtudni, hogy milyen lenne, ha Benzema lenne az elsőszámú gólfelelős a csapatban. Szerintem összeroppanna 2 hónap alatt. Esetleg Bale-t tudnám elképzelni vezérbikaként, de még ő sem biztos, hogy ezt bírná.
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Az biztos hogy a Ronaldo-Benzema-4 3 3 háromszög egyik tagjának búcsút kell mondanunk egyhamar. Védekezésben tul keves, támadásban tul statikus.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Tudom, hogy a hosszabbítással ennek esélye se lesz, aztán majd foghatja mindenki a fejét. Pedig a csapat egyetlen része nem volt piszkálva egy jó ideje, az pedig a támadó 3-as. Szeretem Benzemát, szeretem C-t, de lassan szerintem változtatni kell. Vagy újragondolni az elejét, mert a 433 már a lentebb említett problémák miatt nem működik. Szerencsénk volt, hogy a Roberto-Messi oldal már nem egy Alves-Messi, Pedro-Messi oldal volt, mert szarrá szedhették volna Marcelot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Good luck Kerlon
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az, hogy CR-nek relatív nem lehet parancsolni, azzal nagyjából ki tudod következtetni, hogy CR még mindig azt a kiváltságot élvezi, amire a játéka már koránt sem szolgál rá. És amúgy igen, szerintem már lehet előrébb lenne a csapat egy kisebb névvel, aki beáll a sorban, mint hogy CR-re hegyezzük ki még mindig a csapat erejét.Ladislao írta:De megint azt ki mondta, hogy CR-t akarja bárki sikerekhez segíteni?Kerlon írta: De ez a téma sem egészséges. Most sikereket akarunk elerni vagy Ct akarjuk sikerekehz segíteni..?
Ha következő 5 évben 3 BL és 3 bajnoki címet nyerünk CR nélkül, tőlem akkor elmehet... minden tiszteletem ide vagy oda. De erre látok mérföldkövekkel kevesebb esélyt...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerdán jönnek a részletek állítólag.
#ado
#ado
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De megint azt ki mondta, hogy CR-t akarja bárki sikerekhez segíteni?Kerlon írta: De ez a téma sem egészséges. Most sikereket akarunk elerni vagy Ct akarjuk sikerekehz segíteni..?
Ha következő 5 évben 3 BL és 3 bajnoki címet nyerünk CR nélkül, tőlem akkor elmehet... minden tiszteletem ide vagy oda. De erre látok mérföldkövekkel kevesebb esélyt...
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Egy a lényeg gyerekek,nem kell ezt túlbonyolítani.Cr még mindig olyan szinten szállítja a gólokat,hogy kikezdhetetlen.Vagyis lehet baszogatni,de sok értelme nincs,csak magatokat járatjátok le vele.Láttuk nemrégen hány pontba került,mikor nem jöttek a KISCSAPATOS góljai.Amikor ez a helyzet változni fog és nem 1-2hónapig,hanem a féléves,évvégi összesítéseknél(mármint a gólszám),akkor lehet elkezdeni agyalni.Vagyis normális esetben akkor kellene.
Most egy páran biztos sértve érzik majd magukat és jönnek majd a támadások,ezért csak a játék kedvéért menjünk bele.Kivesszük Crt ok.Kit teszünk be helyette?Veszünk valakit 100millioert egy Hazardot?Ő lenne az utód?Vagy csak betesszük Asensiot a helyére?Ügyes a gyerek,nem mondom,de erre még nem áll készen.De tegyük fel hogy élne a lehetőséggel,és annyit fejlődnénk vele csapatjátékban.És a gólok.Én értem,hogy egyenesen arányos a kettő,de eddig nagyon nem látom ezt benne a csapatban,hogy pótolni tudnák Cr góljait.Akkor már mindjárt el kellene takarítani Benzemát is és egy vérbeli középcsatárt játszatni aki gólokat lő.Jó sokat.Itt van Mariano,kézenfekvő lenne,de ez akkor is lutri.Na meg mennyi az esélye.Kirakják a BBC 2tagját és bekockáztatnak 2 fiatallal.Esélytelen.Vagy veszünk egy Aubát 80ért?Ugyan.Nem rossz,de csak a mai gyenge kínálat miatt tűnhet extrának,és ezt ha a szivünkre tesszük a kezünket mind tudjuk.Nem akarok vitatkozni,válaszolgatni túl hosszan,ha valaki erre azt mondaná,hogy senki nem akarja elküldeni,csak fokozatosan fogadja el majd a padot bla bla,akkor már most mondom,hogy az nem fog menni.Ha van egy harcikutyád amit verekedtetsz(én nem szoktam),nem fogod tudni levinni a játszótérre és kölcsönösen segget nyalatni a palotapincsikkel.Használod amíg tudod,és arra amire tudod.Crnek már ez lesz a sorsa.Amikor az eredményei làtványosan csökkenni fognak a Bernabeu közönsége felzabálja majd.Tudjuk milyenek.El fog menni,mert nem fogja bírni,teljesen mindegy meddig szól a szerződése.De az még mindig sokkal később lesz,itt már akkor a topikjában reggeltől estig nem lesz egy szabad óra mert egyesekben itt túl kevés a tisztelet felé.Persze mindenki mondjon amit akar,meg írjon is,ez csak az én meglátásom.
Buenas noches!
Most egy páran biztos sértve érzik majd magukat és jönnek majd a támadások,ezért csak a játék kedvéért menjünk bele.Kivesszük Crt ok.Kit teszünk be helyette?Veszünk valakit 100millioert egy Hazardot?Ő lenne az utód?Vagy csak betesszük Asensiot a helyére?Ügyes a gyerek,nem mondom,de erre még nem áll készen.De tegyük fel hogy élne a lehetőséggel,és annyit fejlődnénk vele csapatjátékban.És a gólok.Én értem,hogy egyenesen arányos a kettő,de eddig nagyon nem látom ezt benne a csapatban,hogy pótolni tudnák Cr góljait.Akkor már mindjárt el kellene takarítani Benzemát is és egy vérbeli középcsatárt játszatni aki gólokat lő.Jó sokat.Itt van Mariano,kézenfekvő lenne,de ez akkor is lutri.Na meg mennyi az esélye.Kirakják a BBC 2tagját és bekockáztatnak 2 fiatallal.Esélytelen.Vagy veszünk egy Aubát 80ért?Ugyan.Nem rossz,de csak a mai gyenge kínálat miatt tűnhet extrának,és ezt ha a szivünkre tesszük a kezünket mind tudjuk.Nem akarok vitatkozni,válaszolgatni túl hosszan,ha valaki erre azt mondaná,hogy senki nem akarja elküldeni,csak fokozatosan fogadja el majd a padot bla bla,akkor már most mondom,hogy az nem fog menni.Ha van egy harcikutyád amit verekedtetsz(én nem szoktam),nem fogod tudni levinni a játszótérre és kölcsönösen segget nyalatni a palotapincsikkel.Használod amíg tudod,és arra amire tudod.Crnek már ez lesz a sorsa.Amikor az eredményei làtványosan csökkenni fognak a Bernabeu közönsége felzabálja majd.Tudjuk milyenek.El fog menni,mert nem fogja bírni,teljesen mindegy meddig szól a szerződése.De az még mindig sokkal később lesz,itt már akkor a topikjában reggeltől estig nem lesz egy szabad óra mert egyesekben itt túl kevés a tisztelet felé.Persze mindenki mondjon amit akar,meg írjon is,ez csak az én meglátásom.
Buenas noches!
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Én a jövőbe nem látok, csak reménykedni tudok benne. Amit tudok, hogy a folyamatnak már a tizedik után el kellett volna kezdődnie, amikor már alig tudta befejezni a szezont a térde miatt. Szépen, lassan, fokozatosan, akkor nem fájt volna senkinek.Kerlon írta:Mert eddig kifogás nélkül beállt a sorba.. Én ebben nem hiszek már egy ideje, túl öncélú. Egy egy meccsen még megteszi ezeket, de huzamosabb ideig ő erre képtelen.
Merci Zizou!
Mert eddig kifogás nélkül beállt a sorba.. Én ebben nem hiszek már egy ideje, túl öncélú. Egy egy meccsen még megteszi ezeket, de huzamosabb ideig ő erre képtelen.ericco írta:A sikerekehez kell egy jó CR, és ez a cél.Kerlon írta:Most sikereket akarunk elerni vagy Ct akarjuk sikerekehz segíteni..?
Az én véleményem szerint ez csak akkor lehetséges, ha ő maga is beáll a sorba, és egy lesz a csapatból. Különben a hátsó ajtón fog ő is távozni, mint oly sokan, akik ezt nem ismerték fel időben.
K
K
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A sikerekehez kell egy jó CR, és ez a cél.Kerlon írta:Most sikereket akarunk elerni vagy Ct akarjuk sikerekehz segíteni..?
Az én véleményem szerint ez csak akkor lehetséges, ha ő maga is beáll a sorba, és egy lesz a csapatból. Különben a hátsó ajtón fog ő is távozni, mint oly sokan, akik ezt nem ismerték fel időben.
Merci Zizou!
De ne már egy echte csatarnak kelljen balszelsot játszania, mert CR már csak középen érzi. Szerintem ez komoly probléma és én továbbra se örülök C szerződésének. Lecserelni is alig lehet, nem kirakni, ha szarul játszik... És nem védem Benzemat, bűn szar ő most amúgy is. De ez a téma sem egészséges. Most sikereket akarunk elerni vagy Ct akarjuk sikerekehz segíteni..?
K
K
Én sem érteném miért. Hiszen egyébként is nehézkesen megy sokszor a felállt védelem elleni játék.
De a múltban is gyakori volt Benzema kihúzódása bal szélre amennyiben emlékeim nem csalnak és ilyenkor ált. CR volt középen helyette, hogy most ez miért van, hogy üresen marad a bal szél az már másik kérdés.
Lehet azt mondani, hogy CR túl sokat kolbászol be középre, de akár azt is, hogy Benzema már arra is lusta, hogy ezeket a pozíció cseréket megcsinálja. Ezt viszont csak ők tudják mennyire kell vagy kellene ennek rendszeresnek lennie. Én csak azt akarom az egészből kihozni (hogy bár én eddig nem nagyon illettem negatív kritikával Benzemát), hogy ez Benzema védelmében azért elég gyenge érv. Ha csak ennyi lenne vele a gond, hogy CR elveszi a helyet tőle akkor szerintem már rég megoldást talált volna Zidane és nem kellene Benzema szenvedését néznünk.
De a múltban is gyakori volt Benzema kihúzódása bal szélre amennyiben emlékeim nem csalnak és ilyenkor ált. CR volt középen helyette, hogy most ez miért van, hogy üresen marad a bal szél az már másik kérdés.
Lehet azt mondani, hogy CR túl sokat kolbászol be középre, de akár azt is, hogy Benzema már arra is lusta, hogy ezeket a pozíció cseréket megcsinálja. Ezt viszont csak ők tudják mennyire kell vagy kellene ennek rendszeresnek lennie. Én csak azt akarom az egészből kihozni (hogy bár én eddig nem nagyon illettem negatív kritikával Benzemát), hogy ez Benzema védelmében azért elég gyenge érv. Ha csak ennyi lenne vele a gond, hogy CR elveszi a helyet tőle akkor szerintem már rég megoldást talált volna Zidane és nem kellene Benzema szenvedését néznünk.