A Barcat a kezdőjük miatt, meg mert a sport 2 nem HD.Remy írta:KI mit néz ma?
Kíváncsi vagyok egy ilyen kezdővel mire kéoesek, mert ebben a Gladbachban így bőven ott lehet a meglepetés.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 6., kedd 20:48
A Barcat a kezdőjük miatt, meg mert a sport 2 nem HD.Remy írta:KI mit néz ma?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 6., kedd 20:06
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 24., csütörtök 9:49
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 24., csütörtök 9:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 24., csütörtök 9:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 24., csütörtök 9:18
Elég furcsán nézitek a dolgot, mert csak a papíron legnehezebbekben gondolkodtok.Tádám írta:Kerlon írta:Ahogy elneztem mindegy nagyjából, hogy elsők vagy másodikak leszünk, szóval a Dortmund meccset lazán venném.
Ha elsők leszünk: Arsenal, City, Bayern jöhet.
Ha másodikok: Juve, PSG.
Nem tudom melyik a jobb
HozzászólásSzerző: Tádám » 2016. november 24., csütörtök 8:59
Kerlon írta:Ahogy elneztem mindegy nagyjából, hogy elsők vagy másodikak leszünk, szóval a Dortmund meccset lazán venném.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 24., csütörtök 8:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 24., csütörtök 8:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. november 24., csütörtök 6:36
Nem sok pihenő lesz a klub VB miatt Karácsonykor sem.El Unico írta:Ja igaz, bocsanat. Szerintem egy barati X jo lesz, csoportmasodikkent tovabbmegyunk. Amugy is inkabb arra tippelek, hogy megnyomjuk az El Clasicot, ha nyerunk a Nou Campban az 7 pontos elony a Barcaval szemben, nyugodtan lehet majd pihenni Karacsonykor, utana faradt lesz a csapat, es nem szeretjuk a Dortmund focijat... szoval alapjaraton is necces lenne az az elso hely, de igy meg plane belefer, hogy csak 2.-kent megyunk tovabb.BBeno írta:bayern lesz a csoportmásodik. őket sem kaphatjuk ha mi is azok leszünk.
mindkét opcióhoz beírtad a bm-t.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. november 24., csütörtök 6:06
Majd a kiesési szakaszra elfogy ahogy szokott.Sierra írta:Messi megint nagyon belehúzott... ne döntse már meg cé rekordját.
Az elmúlt években az egész szezonban nem szerzett ennyi gólt, mint most 5 kör után.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. november 23., szerda 22:43
Gladbach iden rejtegeti is rendesen, nem akarjak hogy elvigye valaki biztos.. Januarban menni fog szerintem amugy, remelem Dortmund vagy Pool lesz belole, nem a Juve fele hirek igazolodnak be..ziro4vr írta:Ez a Dahoud baromi jó, olyan lendület van benne, mint a sérülés előtti Gündiben.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. november 23., szerda 22:36
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. november 23., szerda 22:28
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. november 23., szerda 21:51
Ja igaz, bocsanat. Szerintem egy barati X jo lesz, csoportmasodikkent tovabbmegyunk. Amugy is inkabb arra tippelek, hogy megnyomjuk az El Clasicot, ha nyerunk a Nou Campban az 7 pontos elony a Barcaval szemben, nyugodtan lehet majd pihenni Karacsonykor, utana faradt lesz a csapat, es nem szeretjuk a Dortmund focijat... szoval alapjaraton is necces lenne az az elso hely, de igy meg plane belefer, hogy csak 2.-kent megyunk tovabb.BBeno írta:bayern lesz a csoportmásodik. őket sem kaphatjuk ha mi is azok leszünk.
mindkét opcióhoz beírtad a bm-t.
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. november 23., szerda 21:39
Ja, de az biztosan nem all-time record.BBeno írta:6 meccsen simán eshet 12 gól. akkor az 50 meg is van.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. november 23., szerda 21:34
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. november 23., szerda 21:31
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. november 23., szerda 21:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. november 23., szerda 21:20
Mivel foglalkozzak? A meccseinket behúzzuk.Kerlon írta:Muszáj mindig ezzel foglalkoznod?Remy írta:Messi nagyon megy idén... CR összekaphatná magát...
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem