Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
ja hát ha logikusan gondolkozunk akkor igen csak az a baj hogy sztem zidane leszarja és megpróbálja megnyerni. a bvb -ben biztos vagyok hogy ők feltartott kézzel jönnek.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Erről a South park rész jut eszembe, amikor baseballoznak de senki nem akar nyerni.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
én is maradnék inkább csopotmásodik. jobb az nekünk. egy gyenge meccsen x és pá.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Deal.Kerlon írta:Mindenkinek így jó- Lezsírozunk egy 8-8-at CR mester8assal, hogy Remy is boldog legyen, aztán adios.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Mindenkinek így jó- Lezsírozunk egy 8-8-at CR mester8assal, hogy Remy is boldog legyen, aztán adios.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ma gála, aztán megkapjuk csoportelsőként a Benficát.
Az a probléma, hogy ha elsők leszünk, akkor 50%-os eséllyel komoly ellenfelet kapunk (BM, City, PSG - a kapható hatból). Ha meg másodikok, akkor meg csak a Juventust kell elkerülni a kapható 5-ből (20%). Nagyon nem mindegy. Ha nem változik ma még a helyzet és ha jól számoltam .
Az a probléma, hogy ha elsők leszünk, akkor 50%-os eséllyel komoly ellenfelet kapunk (BM, City, PSG - a kapható hatból). Ha meg másodikok, akkor meg csak a Juventust kell elkerülni a kapható 5-ből (20%). Nagyon nem mindegy. Ha nem változik ma még a helyzet és ha jól számoltam .
Ezt valóban sokan elfelejtik, hogy a Dortmund kaphatja a spanyolokat, nekik egyáltalán nem olyan jó a második hely, mint nekünk.Továbbra se értem, hogy a Dortmundnak miért lenne jó másodiknak lenni. Elsőként elkerülik az Atmat, a Barcát és a Bayernt is. Nekik jobb elsőnek, nekünk jobb másodiknak lenni.
Továbbra se értem, hogy a Dortmundnak miért lenne jó másodiknak lenni. Elsőként elkerülik az Atmat, a Barcát és a Bayernt is. Nekik jobb elsőnek, nekünk jobb másodiknak lenni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Haverom top formában van, calma. Elsők vagyunk, bl-ben továbbjutók, meg a kupában is, lájkolta a fotómat, kell ennél több most? Egyelőre nem kellett többet kiadnia magából.ziro4vr írta:A haverod végre elkezd focizni, Kroos-Kova-Modric összeáll, Béla egészséges lesz, végre megússzuk sérülések nélkül és motiváltan lépnek pályára. És bilibe lóg a kezem.Realista24 írta: Ez igaz lenne, ha én látnám, hogy mi mitől leszünk jobbak.
Bár én továbbra is bízom a formaidőzítésben és a keret mélységében, na meg a triplázásban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
A haverod végre elkezd focizni, Kroos-Kova-Modric összeáll, Béla egészséges lesz, végre megússzuk sérülések nélkül és motiváltan lépnek pályára. És bilibe lóg a kezem.Realista24 írta: Ez igaz lenne, ha én látnám, hogy mi mitől leszünk jobbak.
Bár én továbbra is bízom a formaidőzítésben és a keret mélységében, na meg a triplázásban.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez igaz lenne, ha én látnám, hogy mi mitől leszünk jobbak.ziro4vr írta:Én a BM-től nem tartok, jelenleg nem látom, hogy tavasszal mitől lennének sokkal jobbak. Szerintem nem fekszik nekik Carlo rendszere, nem tudják benne a játékosok a legjobbjukat nyújtani. Lassúak és kiszámíthatóak. Persze bármikor meg tudjuk nehezíteni a saját dolgunkat, de ebből a szempontból egy BM és egy PSG vagy City között nem látok sok különbséget.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Én a BM-től nem tartok, jelenleg nem látom, hogy tavasszal mitől lennének sokkal jobbak. Szerintem nem fekszik nekik Carlo rendszere, nem tudják benne a játékosok a legjobbjukat nyújtani. Lassúak és kiszámíthatóak. Persze bármikor meg tudjuk nehezíteni a saját dolgunkat, de ebből a szempontból egy BM és egy PSG vagy City között nem látok sok különbséget.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem egy fos döntetlen lesz, főleg, ha a Dortmund a második helyet akarja.ziro4vr írta:Nem lenne rossz az a második hely, még rá is lehet fogni, hogy fáradtak, stb. Szerintem játszanak egy nyílt sisakos fasza meccset, aztán lesz ami lesz. Nagyon a csoportmásodikoktól sem kell tartani azért.Realista24 írta:Psg, City, Benfica es München, Leverkusen, Porto jöhetnek es a Juve ha elrontja. Első hely esetén.
Leicester, Monaco, Napoli, Arsenal ha másodikok vagyunk.
Jol nézem?
A BMtől én tartanék. Február korán van, klub vb miatt nuku pihenés szinte, egy elhalasztott meccsünk is lesz. Ezeknek a naposcsibéknek ez megerőltető lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nem lenne rossz az a második hely, még rá is lehet fogni, hogy fáradtak, stb. Szerintem játszanak egy nyílt sisakos fasza meccset, aztán lesz ami lesz. Nagyon a csoportmásodikoktól sem kell tartani azért.Realista24 írta:Psg, City, Benfica es München, Leverkusen, Porto jöhetnek es a Juve ha elrontja. Első hely esetén.
Jol nézem?
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majdnem beszóltam, hogy a védő rá se nézett a labdára, úgy ment érte, de aztán látom, hogy a fehér a támadó voltferni írta:Talán nézni is kellett volna, konkrétan a spori elcsalta a meccset, mert ennyire retardált senki nem lehet, mint amit bemutatott az emberünk játêkvezetés címén.Remy írta:Besiktas kezében volt minden, erre jól elcseszték.
Első piros lap és 11es...
Igen, a piros mezes a védő és ő kapott pirosat....
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Akkor nyolcaddontonek melegitesnek egy angol jól jönne. Mondjuk az Arsenal.Realista24 írta:Psg, City, Benfica es München, Leverkusen, Porto jöhetnek es a Juve ha elrontja. Első hely esetén.
Jol nézem?
Ez legrosszabb esetben is mehet tovább, de amúgy meg kifelé szabad.
K
K
Egyet is értenék, de itt a védő nem kereste vállal se a kontaktot, egyértelműen a csatár indult el jobbra, hogy nekimenjen a védőnek.MVPP írta:Ütköztek váll-vállal, majd elesve a védő elakasztotta, valószínűleg véletlenül, de ez akkor is tizi szerintem. Az új szabályt nem tudom pontosan így nem tudom, hogy a piros jogos vagy sem.ferni írta: Talán nézni is kellett volna, konkrétan a spori elcsalta a meccset, mert ennyire retardált senki nem lehet, mint amit bemutatott az emberünk játêkvezetés címén.
Konkrétan szó szerint fellökte a védőt, mert a labdához sok köze nem volt.
Futok a labdáért, jobb pozícióban vagyok, a labdát figyelem, ha valaki szánt szándékkal felborít, mert az a mozdulat nem a labdára iranyult az ne legyen már szabályos, nem hogy még piros+11es az ellenfélnek...
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
akkor mondjuk siman jobb masodiknak lenni.Realista24 írta:Psg, City, Benfica es München, Leverkusen, Porto jöhetnek es a Juve ha elrontja. Első hely esetén.
Jol nézem?
dontetlen tokeletes lenne nekunk. masodik hely, es a veretlenseg is megmarad.
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
Ütköztek váll-vállal, majd elesve a védő elakasztotta, valószínűleg véletlenül, de ez akkor is tizi szerintem. Az új szabályt nem tudom pontosan így nem tudom, hogy a piros jogos vagy sem.ferni írta:Talán nézni is kellett volna, konkrétan a spori elcsalta a meccset, mert ennyire retardált senki nem lehet, mint amit bemutatott az emberünk játêkvezetés címén.Remy írta:Besiktas kezében volt minden, erre jól elcseszték.
Talán nézni is kellett volna, konkrétan a spori elcsalta a meccset, mert ennyire retardált senki nem lehet, mint amit bemutatott az emberünk játêkvezetés címén.Remy írta:Besiktas kezében volt minden, erre jól elcseszték.