Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Tudtok vmi jó Soapcast linket a meccsünkhöz, amit lehetőleg nem lőnek le 20 perc után?
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Igen.dzsi91 írta:De a csoportelsők otthon játsszák a visszavágót nem?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
De a csoportelsők otthon játsszák a visszavágót nem?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
3 at csapunk nekik...azt mindenki mehet aludni.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ateeemadrid
Nekünk jobb a 2. hely, nekik jobb az 1. hely, szerintem X lesz, remélhetőleg 1 jó meccsen.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Szerintem egyik csapat sem fog számolgatni, mindkettő győzelemre játszik majd. Remélem ebből mi nézők profitálunk majd a legtöbbet.
a Dortmundnak garantáltan jobb elsőnek lenniEl Unico írta:A Dortmund is szamolgathat, hogy lazara veszik a meccset... golgazdag meccsen kikapnak, senkinek nem tunne fel.
De ha felreteszem az osszeeskuves elmeleteket, akkor presztizsmeccs, mindket fel ramegy az elso helyre, akkor viszont megverjuk oket. Otthon, sajat szurkoloink elott nyernunk kell. Plusz penz jar a gyozelemert es a csoportelsosegert is, ahogy a Dortmund is szamolhat ezzel. Konnyebb ellenfelet elso helyezettkent is kaphatunk, es 2. helyezettkent is belefuthatunk pl a Bayernbe.
Az utobbi napokban megvaltozott a velemenyem, nyerjuk meg a csoportot, nem kell itt szamolgatni, verjuk meg oket a Bernabeuban es kesz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ja igen, Juventust akartam irni. Szerintem barkit kapunk, kepesek vagyunk tovabbmenni. A Barca mellett nekunk van a legjobb keretunk, a tobbieket nem erzem eleg erosnek es stabilnak ahhoz, hogy tartanom kene toluk, de februarig barmi megvaltozhat.András93 írta:Másodikként pont nem kaphatjuk a Bayernt. Legerősebb talán a Juventus lenne, már ha megnyerik a csoportot, és esetleg még az Arsenal. A többi jóval könnyebbnek tűnik.El Unico írta:Konnyebb ellenfelet elso helyezettkent is kaphatunk, es 2. helyezettkent is belefuthatunk pl a Bayernbe.
De mivel nem vagyunk olasz csapat, ezért biztos, hogy győzni akarunk ma.
- András93
Másodikként pont nem kaphatjuk a Bayernt. Legerősebb talán a Juventus lenne, már ha megnyerik a csoportot, és esetleg még az Arsenal. A többi jóval könnyebbnek tűnik.El Unico írta:Konnyebb ellenfelet elso helyezettkent is kaphatunk, es 2. helyezettkent is belefuthatunk pl a Bayernbe.
De mivel nem vagyunk olasz csapat, ezért biztos, hogy győzni akarunk ma.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Valamit Zizounak ezzel kell kezdeni a leginkább.Karim a remek formája miatt.
Mariano meg Morata eléggé kopogtat az ajtón és érződik rajtuk, hogy bizonyítani akarnak.
A legjobb az lenne, ha Karim összekapná magát valahogy kurva gyorsan, mert alapból 3x jobb csatár a másik kettőnél, de én erre személy szerint egyre kevesebb esélyt látok.
És mivel Ő tolva van a többi meg jegelve előbb-utóbb szeirntem Ők is mutatni fogják a fukkot.
valahol jogosan sajnos
Nehéz feladat, dehát ezért kapja a milliókat
ZIDANE
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Három játékos ma nagyító alatt lesz.
Casemiro, a sérülése miatt.
Karim a remek formája miatt.
James a játéktalanság miatt.
Casemiro, a sérülése miatt.
Karim a remek formája miatt.
James a játéktalanság miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Dortmund is szamolgathat, hogy lazara veszik a meccset... golgazdag meccsen kikapnak, senkinek nem tunne fel.
De ha felreteszem az osszeeskuves elmeleteket, akkor presztizsmeccs, mindket fel ramegy az elso helyre, akkor viszont megverjuk oket. Otthon, sajat szurkoloink elott nyernunk kell. Plusz penz jar a gyozelemert es a csoportelsosegert is, ahogy a Dortmund is szamolhat ezzel. Konnyebb ellenfelet elso helyezettkent is kaphatunk, es 2. helyezettkent is belefuthatunk pl a Bayernbe.
Az utobbi napokban megvaltozott a velemenyem, nyerjuk meg a csoportot, nem kell itt szamolgatni, verjuk meg oket a Bernabeuban es kesz.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Szerintem nem számolgatunk. Beleállunk a meccsbe, aztán meglátjuk mi lesz. Zidane biztos változtat majd azért 1-2 helyen, de ennyi. Attól függetlenül szerintem 3-3 és csoport 2. hely.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A papírforma inkább egy 0-1-nél a 92. percben lőtt Ramos gólt ígér Azt én is nagyon remélem, hogy jó meccs lesz, gyakorlatilag nem lehet nekünk semelyik eredmény egyértelműen rossz (na jó azért nagyon ne kapjunk ki... ).Remy írta:Egy jó 3-3. CR, Auba és Dembele gólokkal.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Jah, hát legalább februárban nem ártana egy kellemesebb ellenfél, tavaszra meg remélhetőleg egészséges lesz a társaság (hahaha) és akkor már jöhet bárki.
Am. meg mostmár jó ideje nem volt balszerencsénk a sorsolásnál, nem lehetetlen, hogy most belehúzunk.
A Dortmund mostnábab eléggé fossa a gólokat, kb. meg lehet fogadni a mai meccsen is a 3-4+ gólt. Nem is tudom minek szurkoljak mostmár
Am. meg mostmár jó ideje nem volt balszerencsénk a sorsolásnál, nem lehetetlen, hogy most belehúzunk.
A Dortmund mostnábab eléggé fossa a gólokat, kb. meg lehet fogadni a mai meccsen is a 3-4+ gólt. Nem is tudom minek szurkoljak mostmár
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Egy jó 3-3. CR, Auba és Dembele gólokkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem 1-1 vagy 2-2, jó meccs, nem túl feltűnően, de mindenkinek jó lesz így.
Nem illik.
akkor viszont egy előre megbeszélt X mindenkinek jó. veretlenség is marad és ők is maradnak az első helyen.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Ezt beszéltük a másik topikban, hogy nekik a második hely nem annyira jó, mert ők nem kerülik el a Barca, Atlético kettőst, mint mi. Egyáltalán nem biztos, hogy feltartott kézzel jönnek. Sőt, inkább nekik érdekük ma hajtani.bvb -ben biztos vagyok hogy ők feltartott kézzel jönnek.
ja hát ha logikusan gondolkozunk akkor igen csak az a baj hogy sztem zidane leszarja és megpróbálja megnyerni. a bvb -ben biztos vagyok hogy ők feltartott kézzel jönnek.