Megy a meccs!
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Megy a meccs!
Carvajal-Karim
+Casemiro
+Casemiro
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Varane formában...
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Hogy nem csak azért eredményesebb csereként mert akkor mar fáradtabbak a védők,könnyebb őket forgatni,hanem mintha mentálisan terhelné az hogy kezdő és esetlegesen még többet kellene hozzátenni,majdhogynem kötelező jelleggel.Nem biztos,meg ennek ellentmond az a logikai következtetés,hogy valószínűleg tudja Balet úgyse tudja kiszorítani végleg,és örül a perceknek amikor játszik,de én mintha ilyesmit látnék rajta.R.M.C.F írta:Ronaldo09 írta:Olyan mintha Lucas kezdőnként való gyengébb szereplésének oka mentális eredetű lenne...
Mire gondolsz konkrétan?
Ja annyit még hozzá,hogy inkább támadásban látom ezt rajta,védőmunkát ugyanúgy hozza,az úgymond kötelezőt,de elől kicsit mintha meg-meg rebbenne a lába.Benzema hatha magahoz tér legalább,ezt nem tudta kihagyni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldo09 2016. december 7., szerda 21:15-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nézegetem a csoportgyőzteseket és a másodikokat. Lehet nem lenne baj, ha nem nyernénk meg a csoportot.
Hát lehet, de én mindent érzek ezen a csapaton csak átütőerőt nem. Soha nem érzem azt, hogy akkor lövünk gólt, amikor szeretnénk.Realista24 írta:Már volt két szép támadásunk, uraljuk a meccset. Nagyok az igények.Kerlon írta:Calma, én semmit, jó a második hely. Meg amúgy már semmi forma javulást sem várok, szerintem szétesett ez a csapat. Passzív labdajáratás sem megy, kontrázni már nem tudunk (max Bale-lel), okos passzos focink meg nem igazán van mostanában. Bár most szépen csinálták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
CR nagyon él baszki...
Kár, hogy James nem oldotta meg, hatalmas labdaátvétel volt.
Kár, hogy James nem oldotta meg, hatalmas labdaátvétel volt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
behúzzuk ezt, megaszondom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már volt két szép támadásunk, uraljuk a meccset. Nagyok az igények.Kerlon írta:Calma, én semmit, jó a második hely. Meg amúgy már semmi forma javulást sem várok, szerintem szétesett ez a csapat. Passzív labdajáratás sem megy, kontrázni már nem tudunk (max Bale-lel), okos passzos focink meg nem igazán van mostanában. Bár most szépen csinálták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ronaldo09 írta:Olyan mintha Lucas kezdőnként való gyengébb szereplésének oka mentális eredetű lenne...
Mire gondolsz konkrétan?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Naaa... Azért mostanra már észhez tértünk.Kerlon írta:dehogy, ilyen szarok vagyunk alapból +Casemiro+James+Benzema formán kívülericco írta:Sikerült ismét az öltözőben maradni....
A meccs elején ennél jóval fásultabbak voltak a fiúk...Realista24 írta:Mit vártatok, hogy nekik rontunk?
Várható volt, hogy a Dortmund erősen fog kezdeni, nekünk lassítani kell a játékos. Most meg szép lassan már már irányítjuk is.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
Cr végre feloldódott,zsebben a 4.
Calma, én semmit, jó a második hely. Meg amúgy már semmi forma javulást sem várok, szerintem szétesett ez a csapat. Passzív labdajáratás sem megy, kontrázni már nem tudunk (max Bale-lel), okos passzos focink meg nem igazán van mostanában. Bár most szépen csinálták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Seraf
gecc Aubát és Jamest de beállítanám egy 50méteres sprintre egymás mellé
CR az levétel volt
CR az levétel volt
-
Olyan mintha Lucas kezdőnként való gyengébb szereplésének oka mentális eredetű lenne...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mit vártatok, hogy nekik rontunk?Kerlon írta:dehogy, ilyen szarok vagyunk alapból +Casemiro+James+Benzema formán kívülericco írta:Sikerült ismét az öltözőben maradni....
Várható volt, hogy a Dortmund erősen fog kezdeni, nekünk lassítani kell a játékos. Most meg szép lassan már már irányítjuk is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Seraf
az már már régi CR-es Benzemás téma volt
dehogy, ilyen szarok vagyunk alapból +Casemiro+James+Benzema formán kívülericco írta:Sikerült ismét az öltözőben maradni....
K
K
látod ezzel nem vagy vakon, én is az Ace Playert ajánlom.Veidt írta:http://www.sport365.live/hu/home/58486392b425c (csak adblock nélkül megy)hala real írta:kerhetek szepen egy streamet?
a magyar csatornak online be vannak halva, nem tudom miert.
https://www.reddit.com/r/soccerstreams/ ... _borussia/
Amúgy én még mindig azt ajánlom hogy töltsétek le az Ace Playert, reddites meccstopicban mindig van egy tucat content id oda, legtöbbször HD 60fps.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Az ilyen fazonok, mint ez a borostás is a szakkomentátorok között, tipikusan az a figura, aki beszéli a semmit, szedett össze a régmúltból pár lózungot és előadja magát....sokan meg elhiszik hogy amit mond az szakma......
Casemiro az új makelele(nincsenek már évek óta olyanok és nem is lesznek), zidane játszott vele igy tudja mennyire fontos a szerepe(makelelének ténylegesen az volt 15 évvel ezelőtt az isten áldjon meg)....
Ki teszi be ezeket a semmit érő alakokat?
Casemiro az új makelele(nincsenek már évek óta olyanok és nem is lesznek), zidane játszott vele igy tudja mennyire fontos a szerepe(makelelének ténylegesen az volt 15 évvel ezelőtt az isten áldjon meg)....
Ki teszi be ezeket a semmit érő alakokat?
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.