Megy a meccs!
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Re: Megy a meccs!
Luka nincs a toppon...
Navas viszont mint mindig!
Navas viszont mint mindig!
Ramos hétvégi gólját leszámítva természetesen, DE mióta kivált Kroos, baszott szarok az oldalszabadrúgások meg a szögletek. Jó hogy visszajön a német.
Marha sok labdát elszór Casemiro. Szerencse hogy marha pontatlan a Dortmund az első harmadban.
Marha sok labdát elszór Casemiro. Szerencse hogy marha pontatlan a Dortmund az első harmadban.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én sem értem...és már nem is akarom....most olvastam vissza a topikjában a kommenteket.....visszagörgettem 2x hogy nem khedira vagy faubert topicja e?Realista24 írta:Berti írta:Kingkongosan veregette a mellkasát, de azért majdnem ez is kimaradt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Berti írta:Kingkongosan veregette a mellkasát, de azért majdnem ez is kimaradt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
MorataMartin írta:Nézegetem a csoportgyőzteseket és a másodikokat. Lehet nem lenne baj, ha nem nyernénk meg a csoportot.
Lehet, bár én úgy vagyok vele, hogy nem nekünk kell aggódni, hogy kit kaphatunk, hanem a többinek, hogy minket kaphatnak
Benzemának meg piszkosul kellett ez a gól. Na. Talán elindul felfelé.
Kingkongosan veregette a mellkasát, de azért majdnem ez is kimaradt.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
A csere/kezdő különbség egyik fő oka, az hogy soka ember nem képes huzamosabb ideig magas szintű koncentrációra,ezek a tipikus csereként jó de kezdőként eltűnő alakok.Hogy nem csak azért eredményesebb csereként mert akkor mar fáradtabbak a védők,könnyebb őket forgatni,hanem mintha mentálisan terhelné az hogy kezdő és esetlegesen még többet kellene hozzátenni,majdhogynem kötelező jelleggel.Nem biztos,meg ennek ellentmond az a logikai következtetés,hogy valószínűleg tudja Balet úgyse tudja kiszorítani végleg,és örül a perceknek amikor játszik,de én mintha ilyesmit látnék rajta.
Nem azt mondom,hogy lucas ilyen, ez egy általánosítás.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
PsG, City, Bayern ha megnyerjük a csoportot.../
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Karim is Back
A 20. Carvajal beadas csak beakadt.
A 20. Carvajal beadas csak beakadt.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
gooooooooooooooooooooooool
KAK
na ez most szép volt, meg amúgy tényleg beindultak a csajok
na ez most szép volt, meg amúgy tényleg beindultak a csajok
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Mr. BL lelkének látható hogy jólesett ez a gól.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Seraf
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros
Carvajal-Karim
+Casemiro
+Casemiro
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Varane formában...
-
- Kedvenc játékosaid: Luiz Nazario Ronaldo da Lima, Roberto Carlos, Redondo, Modric, Cr7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Selecao, Portugalia,
Hogy nem csak azért eredményesebb csereként mert akkor mar fáradtabbak a védők,könnyebb őket forgatni,hanem mintha mentálisan terhelné az hogy kezdő és esetlegesen még többet kellene hozzátenni,majdhogynem kötelező jelleggel.Nem biztos,meg ennek ellentmond az a logikai következtetés,hogy valószínűleg tudja Balet úgyse tudja kiszorítani végleg,és örül a perceknek amikor játszik,de én mintha ilyesmit látnék rajta.R.M.C.F írta:Ronaldo09 írta:Olyan mintha Lucas kezdőnként való gyengébb szereplésének oka mentális eredetű lenne...
Mire gondolsz konkrétan?
Ja annyit még hozzá,hogy inkább támadásban látom ezt rajta,védőmunkát ugyanúgy hozza,az úgymond kötelezőt,de elől kicsit mintha meg-meg rebbenne a lába.Benzema hatha magahoz tér legalább,ezt nem tudta kihagyni
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ronaldo09 2016. december 7., szerda 21:15-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Nézegetem a csoportgyőzteseket és a másodikokat. Lehet nem lenne baj, ha nem nyernénk meg a csoportot.
Hát lehet, de én mindent érzek ezen a csapaton csak átütőerőt nem. Soha nem érzem azt, hogy akkor lövünk gólt, amikor szeretnénk.Realista24 írta:Már volt két szép támadásunk, uraljuk a meccset. Nagyok az igények.Kerlon írta:Calma, én semmit, jó a második hely. Meg amúgy már semmi forma javulást sem várok, szerintem szétesett ez a csapat. Passzív labdajáratás sem megy, kontrázni már nem tudunk (max Bale-lel), okos passzos focink meg nem igazán van mostanában. Bár most szépen csinálták.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
CR nagyon él baszki...
Kár, hogy James nem oldotta meg, hatalmas labdaátvétel volt.
Kár, hogy James nem oldotta meg, hatalmas labdaátvétel volt.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
behúzzuk ezt, megaszondom
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Már volt két szép támadásunk, uraljuk a meccset. Nagyok az igények.Kerlon írta:Calma, én semmit, jó a második hely. Meg amúgy már semmi forma javulást sem várok, szerintem szétesett ez a csapat. Passzív labdajáratás sem megy, kontrázni már nem tudunk (max Bale-lel), okos passzos focink meg nem igazán van mostanában. Bár most szépen csinálták.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema