![Facepalm :fpalm:](./images/smilies/facepalm.gif)
Pedig jol jatszottunk...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:42
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 7., szerda 23:37
Nem rosszból, de te -meg többen a fórumról- babonásak vagytok?El Unico írta:Na mindegy, csak tenyleg nehogy az legyen, hogy akkor jon a Juve, es mint 2 eve Morata, most Higu intez el minket a feher-fekete csapattal...
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. december 7., szerda 23:35
Nyugodtság van.tibi18 írta:Köszönöm ezt a csodás reakciót. Mindig vannak olyan emberek itt a fórumon, akik, ha valakinek más a véleménye, azt egyből kifigurázzák, plusz rátesznek még egy lapáttal..Steve írta:Én is mélységesen csalódott vagyok. Talán szomorú is.
+ azidán monnyon le
Nem tudom miért fáj neked, hogy én így látom, de igazából nem is érdekel..
Tartom, amit írtam, ezt a meccset meg akartuk nyerni, de elbasztuk. Ennyi.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 7., szerda 23:35
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 23:33
Az lenne a szép, bár nem lennék meglepve.El Unico írta:___Samy___ írta: Na mindegy, csak tenyleg nehogy az legyen, hogy akkor jon a Juve, es mint 2 eve Morata, most Higu intez el minket a feher-fekete csapattal...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:27
En is csalodott vagyok. Ha ez BL donto lett volna akkor siman, tobb gollal behuzzuk. Ocsem mondta a 75-80. perctol, hogy Ati, tedd fel az osszes penzedet a 2-2-ra. Mondtam magamban, csak nem... hat de. Igy vagy ugy, de csoportmasodikok lettunk, ami rendben van, mar jo ideje nezegettem a tabellakat, hogy lenne jobb, de a meccs alapjan nem volt benne az X, inkabb a konnyed 1. hely. Na mindegy, csak tenyleg nehogy az legyen, hogy akkor jon a Juve, es mint 2 eve Morata, most Higu intez el minket a feher-fekete csapattal...___Samy___ írta:Ha annyira x-re mentünk volna, akkor már az elején úgy állunk hozzá, de erről szó sincs. Ez egész egyszerűen el lett baszva, úgy mint már oly sokszor idén, főleg a BL-ben.
Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy ez lett a vége, pedig jól játszottunk. Most nagyon nagyot csalódtam.
Az meg mar idén bebizonyosodott, hogy nem pörögnek fel a srácok a kisebb csapatok ellen, szóval ezzel a második hellyel lehet még szarabbul járunk.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 7., szerda 23:25
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. december 7., szerda 23:21
Köszönöm ezt a csodás reakciót. Mindig vannak olyan emberek itt a fórumon, akik, ha valakinek más a véleménye, azt egyből kifigurázzák, plusz rátesznek még egy lapáttal..Steve írta:Én is mélységesen csalódott vagyok. Talán szomorú is.
+ azidán monnyon le
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 7., szerda 23:05
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 7., szerda 22:59
Jó én se erre gondoltam, nyílván. De azért az felbassza az agyamat, hogy ismét így x-elünk. Csak nehogy ez legyen a komoly meccseken is, hogy elkezdünk lazázni, aztán amikor kellene, nem fogunk tudni felpörögni, helyzeteket belőni.R.M.C.F írta:Nyilván nem kell arra gondolni , hogy ez direkt volt, de azért arra mérget vehetsz, hogy a real 2:0 után már nem tette annyira magát és ha ez egy bl döntő pl, akkor nincsen egyenlítés.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 7., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 7., szerda 22:57
HozzászólásSzerző: Steve » 2016. december 7., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 7., szerda 22:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 7., szerda 22:54
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. december 7., szerda 22:52
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. december 7., szerda 22:51
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 22:50
Nyilván nem kell arra gondolni , hogy ez direkt volt, de azért arra mérget vehetsz, hogy a real 2:0 után már nem tette annyira magát és ha ez egy bl döntő pl, akkor nincsen egyenlítés.rashidm írta:Hát ha ezzel akarod magadat nyugtatni, lelke rajtad. Ez a "mi vagyunk a jobb csapat, mi nyernénk ha komolyan vennénk" meg hát... nah. Kicsit erős.sebydani írta:Azért ennyire ne legyetek már letörve. Oké, hogy direkt kapufát nem lehet rúgni és akkor valószínűleg meg is nyerjük ha az bemegy, de tök evidens számomra a látottak alapján, hogy egy valós tétre menő meccsen nyernénk, mert mi vagyunk a jobb csapat.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem