Ez azért elég kemény.A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából.
Real Madrid vs. Barcelona
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Re: Real Madrid vs. Barcelona
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ha így folytatja André Gomes, pár év múlva átlagos jobbhátvéd lesz a barcanal.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
Ez az új bruttó - nettó dolog... így már nem egyszerű
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mar ajánlottak neki idén, amit visszadobott. Talan kettőt is.kuszkusz írta:Ha jól tudom 14 tavaszán írt alá új szerződést, ami 18-ban lejár, úgyhogy most valóban esedékes.
5 újabb évet ajánlottak akkor.
Ezért mókás számomra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha jól tudom 14 tavaszán írt alá új szerződést, ami 18-ban lejár, úgyhogy most valóban esedékes.
rájöttek hogy lavezzi többet keres nála. ezen kell változtatni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ki hitte volna? Messi és a Barca tárgyalnak egy új szerződésről...megint Bírja még számolni valaki?
A Marca szerint most nettó 22 milliót keres, de ezen kénytelenek lesznek emelni.
A Marca szerint most nettó 22 milliót keres, de ezen kénytelenek lesznek emelni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ja amúgy régen tényleg megvolt a varázs és az ünnepi hangulat,a brazilok ölelkeztek Figo ajándékcsomagjain kívül nem is volt semmi ami idegelte volna az embert a játékon kívül.
Mára nekem a clasico inkább kín mint futball ünnep, alapból rosszul vagyok az ellenféltől aztán hozzácsapódik,hogy bármi is van megy a bírózás mindkét oldalról ami egyébként jogos is mert a bírók mindig tesznek róla ,hogy menjen az ugatás, aztán ha még nem volt elég meccs előtt és után is az internetet messziről kerülni kell.
Valahol a Mourinho éra végefelé és a 2014es Neymar homorításnál halt meg nálam az egész,legyen minél kevesebb clasico és ami van azt nyerjük meg,akárhogy.
De már matracéktól is herótom van,pedig ők aztán tényleg mindent megtettek a boldogságomért
Szóval nálam már nagyon nincs meg ez a clasico láz,egy europai klasszikus 100szor jobban izgat(Real-Bayern vagy Real-juve stb).
Mára nekem a clasico inkább kín mint futball ünnep, alapból rosszul vagyok az ellenféltől aztán hozzácsapódik,hogy bármi is van megy a bírózás mindkét oldalról ami egyébként jogos is mert a bírók mindig tesznek róla ,hogy menjen az ugatás, aztán ha még nem volt elég meccs előtt és után is az internetet messziről kerülni kell.
Valahol a Mourinho éra végefelé és a 2014es Neymar homorításnál halt meg nálam az egész,legyen minél kevesebb clasico és ami van azt nyerjük meg,akárhogy.
De már matracéktól is herótom van,pedig ők aztán tényleg mindent megtettek a boldogságomért
Szóval nálam már nagyon nincs meg ez a clasico láz,egy europai klasszikus 100szor jobban izgat(Real-Bayern vagy Real-juve stb).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
csababarca írta:Azért voltak ott komoly csörték a 05-06os szezon előtt is.
Pl 2004 tavaszán, Xavi emeléses gólja és győzelem, a Bernabeuban...
Vagy 2004 őszén RC bealvása, Eto'o szemfülessége, tavasszal meg 4-2es vereség madridban.
2002es bl elődöntő párharc...szóval volt jópár emlékezetes csata, amik alapján tudható volt az ellentét...vagy eleve Figos ügy..
De jó odaszúrás volt tényleg, tetszett nekem is, barcásként megmosolyogtam. Visszagondolva a hollandos időszakra...soha többet.
Persze, hogy voltak, de ahogy írod is, csak egy ártatlan szúrkálódás volt. A régi Clásico-k egyébként nekem jobban bejöttek. Több volt benne a tűz. Persze ma is gyomorideggel nézem, meg a 06-12-es Barca dominancia miatt extra öröm, ha nyerünk, de valahogy mégis más. A Figo-s esetet pl amíg élek nem felejtem el. Meg a Luis Enrique féle eseteket sem. Baszki de utáltam már akkor is.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
M1Ö írta:Elképzeltem, hogy: "Barcelona?! Az meg miféle jószág?!"dzsi91 írta:Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántam
De egyébként tényleg nem semmi, hogy a 05-06-os szezonig tényleg fel lehetett tenni ezt a kérdést. Szóval a régi Barca fanokkal együtt kell érezzünk, mert nekünk is volt rossz 5-6 évünk. De úgy látszik kezd helyre állni a világ rendje.
Azért voltak ott komoly csörték a 05-06os szezon előtt is.
Pl 2004 tavaszán, Xavi emeléses gólja és győzelem, a Bernabeuban...
Vagy 2004 őszén RC bealvása, Eto'o szemfülessége, tavasszal meg 4-2es vereség madridban.
2002es bl elődöntő párharc...szóval volt jópár emlékezetes csata, amik alapján tudható volt az ellentét...vagy eleve Figos ügy..
De jó odaszúrás volt tényleg, tetszett nekem is, barcásként megmosolyogtam. Visszagondolva a hollandos időszakra...soha többet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- M1Ö
Elképzeltem, hogy: "Barcelona?! Az meg miféle jószág?!"dzsi91 írta:Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántam
De egyébként tényleg nem semmi, hogy a 05-06-os szezonig tényleg fel lehetett tenni ezt a kérdést. Szóval a régi Barca fanokkal együtt kell érezzünk, mert nekünk is volt rossz 5-6 évünk. De úgy látszik kezd helyre állni a világ rendje.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántamM1Ö írta:Erre senki nem reagál? Kiütéses győzelemmel az év kommentje Nem tudom, hogy szándékosan írtad-e így, de megalázóbbra nehezen sikerülhetett volna. minden esetre jót nevettem rajtadzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
Dinho-t én amúgy nem akarom kisebbíteni,zseniális volt a faszi...de annyi mázli azért volt az egészben,hogy az a rengeteg world class aki abba a generációba tartozott még kb pont akkorra fingott ki amikorra ő berobbant.
Volt egy Henry aki akkoriban élte fénykorát meg egy Shevchenko aki azért kozel sem volt azon a szinten.
Persze ez nem von le semmit a dinho érából csak megjegyeztem
Amúgy dinho a szimpátiát is megalapozta barcáéknak,ezt élvezhették messiék is még pár évig amíg nem kerültek egy olyan szintre ahol már csak az szurkolóid és az utálóid vannak.Megérkeztek a mátrixba azóta őket is mindenki köpködi aki nem szurkoló,csakhát rengeteg szemetet összeszedtek útközben így már minden 2ik újszülött barcás.
Még Iván is, pedig emlégzek olyan Realos szakértésekre amikor elfolyt a nyála Zizuékra
Volt egy Henry aki akkoriban élte fénykorát meg egy Shevchenko aki azért kozel sem volt azon a szinten.
Persze ez nem von le semmit a dinho érából csak megjegyeztem
Amúgy dinho a szimpátiát is megalapozta barcáéknak,ezt élvezhették messiék is még pár évig amíg nem kerültek egy olyan szintre ahol már csak az szurkolóid és az utálóid vannak.Megérkeztek a mátrixba azóta őket is mindenki köpködi aki nem szurkoló,csakhát rengeteg szemetet összeszedtek útközben így már minden 2ik újszülött barcás.
Még Iván is, pedig emlégzek olyan Realos szakértésekre amikor elfolyt a nyála Zizuékra
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
És szép.soadroli írta:és még szerény is vagy.R.M.C.F írta:
azért annyira ismerhetnél, hogy ne kérdőjeled meg azt amit írok. Többet ér 1000x mint holmi wikipédia.
Ha azt mondom annyi, akkor az szinte biztos, hogy annyi.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
és még szerény is vagy.R.M.C.F írta:
azért annyira ismerhetnél, hogy ne kérdőjeled meg azt amit írok. Többet ér 1000x mint holmi wikipédia.
Ha azt mondom annyi, akkor az szinte biztos, hogy annyi.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Labdarugo edzo vagyok, latom az apukakat, a kicsiket, milyen aranyban viselnek Messi mezt. Es ez csak Magyarorszag! Nagyon sok szurkolot szerzett maganak a Barcelona ezzel a sikerkorszakkal, elen Messivel.
Ui: ujra atolvasva, tenyleg vicces komment
Ui: ujra atolvasva, tenyleg vicces komment
- M1Ö
Erre senki nem reagál? Kiütéses győzelemmel az év kommentje Nem tudom, hogy szándékosan írtad-e így, de megalázóbbra nehezen sikerülhetett volna. minden esetre jót nevettem rajtadzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Ronaldinho egy akkora jelenség volt, hogy gyakorlatilag szerintem mindenki szerette nézni a játékát, szurkoljon az bárkinek, nem volt sokáig a csúcson, de amíg ott volt, ember nem volt aki a nyomába ért.G. V.tinho írta:
szerintem inkább Ronaldinho alapozta meg, mint Messi
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Ahogy Palesz is Írta még a legidősebb korosztályban is vannak Barca drukkerek akik a 3 magyar miatt váltak azzá. Csak azt a korszakot ugye Puskás és az ő sikerei "uralják" és a köztudatban mint RM = legnagyobb magyar futballistánk klubja él amit persze nem lehet elvitatni és mindenkit büszkévé tesz csak kár, hogy Kocsisékról meg nem igazán tud egy átlag magyar.
Som i Serem!
6oat
6oat
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
szerintem inkább Ronaldinho alapozta meg, mint MessiEl Unico írta:Ezert van az, hogy kifizetodo sikeresnek lenni, es felszivni a semleges szurkolokat es a fiatalokat. Sot, nem art ha az eredmenyesseg melle szep foci is tarsul. Most fuggetlenul attol hogy a Barcelonat tolta a media ezerrel, es az internet adta lehetosegek ennyire kitagultak, a Barcelona tett rola hogy bovitse a szurkolotaborat. Szep foci, eredmenyek, es egy csillag (Messi). Megalapozta a Barcelona szurkolok utanpotlasat.