Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. december 11., vasárnap 18:37

A Spanyol Játékvezetők Szövetsége több mérkőzésre felfüggesztette Norbert Cebriánt, a Clásico bírói négyeséből az egyik partjelzőt, mert kiderült, hogy Barcelona drukker, szimpatizáns és szoros, személyes kapcsolatot is ápol több játékossal a katalán gárdából.
Ez azért elég kemény. :sly:
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. december 10., szombat 14:11

Ha így folytatja André Gomes, pár év múlva átlagos jobbhátvéd lesz a barcanal. :mrgreen:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2016. december 9., péntek 16:00

Ez az új bruttó - nettó dolog... így már nem egyszerű :roll: :lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 15:39

kuszkusz írta:Ha jól tudom 14 tavaszán írt alá új szerződést, ami 18-ban lejár, úgyhogy most valóban esedékes.
Mar ajánlottak neki idén, amit visszadobott. Talan kettőt is.
5 újabb évet ajánlottak akkor.

Ezért mókás számomra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kuszkusz

HozzászólásSzerző: kuszkusz » 2016. december 9., péntek 15:25

Ha jól tudom 14 tavaszán írt alá új szerződést, ami 18-ban lejár, úgyhogy most valóban esedékes.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 9., péntek 13:33

rájöttek hogy lavezzi többet keres nála. ezen kell változtatni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 9., péntek 13:28

Ki hitte volna? Messi és a Barca tárgyalnak egy új szerződésről...megint :lol: :lol: Bírja még számolni valaki?
A Marca szerint most nettó 22 milliót keres, de ezen kénytelenek lesznek emelni. :-( :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 8., csütörtök 0:46

Ja amúgy régen tényleg megvolt a varázs és az ünnepi hangulat,a brazilok ölelkeztek Figo ajándékcsomagjain kívül nem is volt semmi ami idegelte volna az embert a játékon kívül.

Mára nekem a clasico inkább kín mint futball ünnep, alapból rosszul vagyok az ellenféltől aztán hozzácsapódik,hogy bármi is van megy a bírózás mindkét oldalról ami egyébként jogos is mert a bírók mindig tesznek róla ,hogy menjen az ugatás, aztán ha még nem volt elég meccs előtt és után is az internetet messziről kerülni kell.

Valahol a Mourinho éra végefelé és a 2014es Neymar homorításnál halt meg nálam az egész,legyen minél kevesebb clasico és ami van azt nyerjük meg,akárhogy.

De már matracéktól is herótom van,pedig ők aztán tényleg mindent megtettek a boldogságomért :D

Szóval nálam már nagyon nincs meg ez a clasico láz,egy europai klasszikus 100szor jobban izgat(Real-Bayern vagy Real-juve stb).
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 8., csütörtök 0:30

csababarca írta:Azért voltak ott komoly csörték a 05-06os szezon előtt is.
Pl 2004 tavaszán, Xavi emeléses gólja és győzelem, a Bernabeuban...
Vagy 2004 őszén RC bealvása, Eto'o szemfülessége, tavasszal meg 4-2es vereség madridban.
2002es bl elődöntő párharc...szóval volt jópár emlékezetes csata, amik alapján tudható volt az ellentét...vagy eleve Figos ügy..

De jó odaszúrás volt tényleg, tetszett nekem is, barcásként megmosolyogtam. Visszagondolva a hollandos időszakra...soha többet.

Persze, hogy voltak, de ahogy írod is, csak egy ártatlan szúrkálódás volt. :) A régi Clásico-k egyébként nekem jobban bejöttek. Több volt benne a tűz. Persze ma is gyomorideggel nézem, meg a 06-12-es Barca dominancia miatt extra öröm, ha nyerünk, de valahogy mégis más. A Figo-s esetet pl amíg élek nem felejtem el. Meg a Luis Enrique féle eseteket sem. Baszki de utáltam már akkor is. :lol:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. december 8., csütörtök 0:12

M1Ö írta:
dzsi91 írta:Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántam
Elképzeltem, hogy: "Barcelona?! Az meg miféle jószág?!"
De egyébként tényleg nem semmi, hogy a 05-06-os szezonig tényleg fel lehetett tenni ezt a kérdést. Szóval a régi Barca fanokkal együtt kell érezzünk, mert nekünk is volt rossz 5-6 évünk. De úgy látszik kezd helyre állni a világ rendje. :shifty:

Azért voltak ott komoly csörték a 05-06os szezon előtt is.
Pl 2004 tavaszán, Xavi emeléses gólja és győzelem, a Bernabeuban...
Vagy 2004 őszén RC bealvása, Eto'o szemfülessége, tavasszal meg 4-2es vereség madridban.
2002es bl elődöntő párharc...szóval volt jópár emlékezetes csata, amik alapján tudható volt az ellentét...vagy eleve Figos ügy..

De jó odaszúrás volt tényleg, tetszett nekem is, barcásként megmosolyogtam. Visszagondolva a hollandos időszakra...soha többet.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 8., csütörtök 0:04

dzsi91 írta:Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántam
Elképzeltem, hogy: "Barcelona?! Az meg miféle jószág?!"
De egyébként tényleg nem semmi, hogy a 05-06-os szezonig tényleg fel lehetett tenni ezt a kérdést. Szóval a régi Barca fanokkal együtt kell érezzünk, mert nekünk is volt rossz 5-6 évünk. De úgy látszik kezd helyre állni a világ rendje. :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 23:54

M1Ö írta:
dzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
Erre senki nem reagál? :lol: Kiütéses győzelemmel az év kommentje :lol: Nem tudom, hogy szándékosan írtad-e így, de megalázóbbra nehezen sikerülhetett volna. :) minden esetre jót nevettem rajta :mrgreen:
Köszi köszi.Igen szurkálódásnak szántam :D
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 7., szerda 23:53

Dinho-t én amúgy nem akarom kisebbíteni,zseniális volt a faszi...de annyi mázli azért volt az egészben,hogy az a rengeteg world class aki abba a generációba tartozott még kb pont akkorra fingott ki amikorra ő berobbant.

Volt egy Henry aki akkoriban élte fénykorát meg egy Shevchenko aki azért kozel sem volt azon a szinten.

Persze ez nem von le semmit a dinho érából csak megjegyeztem :D

Amúgy dinho a szimpátiát is megalapozta barcáéknak,ezt élvezhették messiék is még pár évig amíg nem kerültek egy olyan szintre ahol már csak az szurkolóid és az utálóid vannak.Megérkeztek a mátrixba azóta őket is mindenki köpködi aki nem szurkoló,csakhát rengeteg szemetet összeszedtek útközben így már minden 2ik újszülött barcás.

Még Iván is, pedig emlégzek olyan Realos szakértésekre amikor elfolyt a nyála Zizuékra :D

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 7., szerda 23:52

soadroli írta:
R.M.C.F írta:
azért annyira ismerhetnél, hogy ne kérdőjeled meg azt amit írok. Többet ér 1000x mint holmi wikipédia.
Ha azt mondom annyi, akkor az szinte biztos, hogy annyi.
:lol: és még szerény is vagy.
És szép.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. december 7., szerda 23:49

R.M.C.F írta:
azért annyira ismerhetnél, hogy ne kérdőjeled meg azt amit írok. Többet ér 1000x mint holmi wikipédia.
Ha azt mondom annyi, akkor az szinte biztos, hogy annyi.
:lol: és még szerény is vagy.
Kép

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 7., szerda 23:46

Labdarugo edzo vagyok, latom az apukakat, a kicsiket, milyen aranyban viselnek Messi mezt. Es ez csak Magyarorszag! Nagyon sok szurkolot szerzett maganak a Barcelona ezzel a sikerkorszakkal, elen Messivel. :)

Ui: ujra atolvasva, tenyleg vicces komment :lol:
:goat:

M1Ö

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 7., szerda 23:46

dzsi91 írta:Én 2000 óta vagyok,2005 ben tudtam meg,hogy nekünk a barcelona az ősi riválisunk és nem a Valencia.
Erre senki nem reagál? :lol: Kiütéses győzelemmel az év kommentje :lol: Nem tudom, hogy szándékosan írtad-e így, de megalázóbbra nehezen sikerülhetett volna. :) minden esetre jót nevettem rajta :mrgreen:

MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. december 7., szerda 23:42

G. V.tinho írta:
szerintem inkább Ronaldinho alapozta meg, mint Messi
Ronaldinho egy akkora jelenség volt, hogy gyakorlatilag szerintem mindenki szerette nézni a játékát, szurkoljon az bárkinek, nem volt sokáig a csúcson, de amíg ott volt, ember nem volt aki a nyomába ért.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2016. december 7., szerda 23:42

Ahogy Palesz is Írta még a legidősebb korosztályban is vannak Barca drukkerek akik a 3 magyar miatt váltak azzá. Csak azt a korszakot ugye Puskás és az ő sikerei "uralják" és a köztudatban mint RM = legnagyobb magyar futballistánk klubja él amit persze nem lehet elvitatni és mindenkit büszkévé tesz csak kár, hogy Kocsisékról meg nem igazán tud egy átlag magyar.
Som i Serem!
6oat

G. V.tinho
Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre

HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2016. december 7., szerda 23:40

El Unico írta:Ezert van az, hogy kifizetodo sikeresnek lenni, es felszivni a semleges szurkolokat es a fiatalokat. Sot, nem art ha az eredmenyesseg melle szep foci is tarsul. Most fuggetlenul attol hogy a Barcelonat tolta a media ezerrel, es az internet adta lehetosegek ennyire kitagultak, a Barcelona tett rola hogy bovitse a szurkolotaborat. Szep foci, eredmenyek, es egy csillag (Messi). Megalapozta a Barcelona szurkolok utanpotlasat. :)
szerintem inkább Ronaldinho alapozta meg, mint Messi

Vissza: