Itt szeretném nekik megköszönni...Norbii írta:Schalke kemenyen bekezdett. 4.perc piros lap.
Rip.
W. D. S04...
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 11., vasárnap 20:05
Itt szeretném nekik megköszönni...Norbii írta:Schalke kemenyen bekezdett. 4.perc piros lap.
Rip.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. december 11., vasárnap 17:42
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2016. december 10., szombat 12:55
nem nevezném amatőrizmusnak, inkább szándékosság.Sierra írta:Pont most olvastam, egészen elképesztő, hogy egy ilyen megtörténhetett egy Bundesliga csapatnak. Amatőrizmus felsőfokon. Csóri játékos, sajnálom nagyon.BBeno írta:kemény sztori. 27 évesen visszavonult
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. december 10., szombat 12:40
Pont most olvastam, egészen elképesztő, hogy egy ilyen megtörténhetett egy Bundesliga csapatnak. Amatőrizmus felsőfokon. Csóri játékos, sajnálom nagyon.BBeno írta:kemény sztori. 27 évesen visszavonult
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. december 10., szombat 12:25
elég gáz hogy egy elsőosztályú csapatnál ilyen történik.BBeno írta:kemény sztori. 27 évesen visszavonult
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 10., szombat 12:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. december 7., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. december 6., kedd 9:53
Nem akarom linkelni, meg én is odaát láttam belinkelve, de van egy cikk, ahol összeszedték a dolgokat, hogy miről is lehet szó és az alapján, ha mindent megfelelően papíroztak nagy baj nem lehet ebből.Realista24 írta:Ez az én elméletem szerint úgy működik, hogy gond nélkül megtehetnek bármit, az ilyenek a legrosszabbak, lopnak, csalnak hazudnak, legyen az a Bayern elnöke, Messi vagy Cé (vagy bármelyik itthoni nagykutya). A megfelelő emberek intéznek mindent, aztán egyszer elfelejtenek utalni valakinek, vagy egy új, Messi esetében mondjuk Realos ember kerül olyan pozícióba, hogy meg lehessen fingatni és máris megvan a baj....aztán kapnak 24 hónapnál kevesebb börtönt, a másiknak aludnia kell csak bejárni, stb.stb., aztán folytatják újra.18. De nem értem mi a szarért csal valaki adót, ha eleve annyi pénze van, hogy kb belefullad...
Ezt sosem fogom felfogni.
Kíváncsi vagyok Cé mit fog kapni, illetve mit vernek rá.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 6., kedd 8:22
Ez az én elméletem szerint úgy működik, hogy gond nélkül megtehetnek bármit, az ilyenek a legrosszabbak, lopnak, csalnak hazudnak, legyen az a Bayern elnöke, Messi vagy Cé (vagy bármelyik itthoni nagykutya). A megfelelő emberek intéznek mindent, aztán egyszer elfelejtenek utalni valakinek, vagy egy új, Messi esetében mondjuk Realos ember kerül olyan pozícióba, hogy meg lehessen fingatni és máris megvan a baj....aztán kapnak 24 hónapnál kevesebb börtönt, a másiknak aludnia kell csak bejárni, stb.stb., aztán folytatják újra.18. De nem értem mi a szarért csal valaki adót, ha eleve annyi pénze van, hogy kb belefullad...
Ezt sosem fogom felfogni.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. december 5., hétfő 20:56
Dehogy hurcolták meg.morientes írta:Hát igen, Perez egy seggfej csak mert 100 millás játékosokat igazol, Uli meg egy Nationalheld, akit szegényt meghurcoltak...
Ich weiß, ich habe Mitleid mit dem bayerischen Schwein ...
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. december 5., hétfő 20:55
18. De nem értem mi a szarért csal valaki adót, ha eleve annyi pénze van, hogy kb belefullad...Realista24 írta:27 (?) millió euróért szerintem elég sokan bevállalnák, hogy pár hónapig nem alszik otthon, de amúgy azt csinál, amit akar.mia san mia írta:Nem nem tévedsz. Valóban így volt. De keress róla akkori képeket. Látszik rajta, hogy megviselte a dolog.
Nyilván nem ültették be fehérgallérosként a legszarabb körülményekbe. Ez a mai csodálatos és igazságos világunk velejárója. Ha van pénzed bármit lehet.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 5., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 15:21
27 (?) millió euróért szerintem elég sokan bevállalnák, hogy pár hónapig nem alszik otthon, de amúgy azt csinál, amit akar.mia san mia írta:Nem nem tévedsz. Valóban így volt. De keress róla akkori képeket. Látszik rajta, hogy megviselte a dolog.
Nyilván nem ültették be fehérgallérosként a legszarabb körülményekbe. Ez a mai csodálatos és igazságos világunk velejárója. Ha van pénzed bármit lehet.
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. december 5., hétfő 15:03
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. december 5., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. december 5., hétfő 12:45
Ha jól emlékszem úgy megbűnhődött, hogy volt tv-je meg minden, elkülönített helyen volt, stb. Nem hívogatták Zsuzsinak meg szappant se kellett felvennie a földről...mia san mia írta:Ő legalább a Messi félékkel ellentétben megbűnhődött.morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3781141031
Na ezek se kértek erkölcsi bizit.
Amúgy a személyisége miatt örülök a visszatérésnek, lesz aki Carlo és a csapat körmére néz, ugyanakkor erkölcsileg nálam nem fér bele, hogy Uli legyen az elnök újra...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 5., hétfő 11:27
Megbűnhődött?mia san mia írta:Ő legalább a Messi félékkel ellentétben megbűnhődött.morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3781141031
Amúgy a személyisége miatt örülök a visszatérésnek, lesz aki Carlo és a csapat körmére néz, ugyanakkor erkölcsileg nálam nem fér bele, hogy Uli legyen az elnök újra...
HozzászólásSzerző: mia san mia » 2016. december 5., hétfő 11:23
Ő legalább a Messi félékkel ellentétben megbűnhődött.morientes írta:https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3781141031
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 3., szombat 21:24
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. december 3., szombat 20:35
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem