Aranylabda
Re: Aranylabda
hungarokatalánok elkezdték a vergődést.
ha valóban így lesz, ahogy R24 írta, h aranylabda Cé és FIFA év játékosa díj Messi, akkor készüljön mindenki, ugyanis már most elkezdtek jönni a hangok, h ez utóbbi nívósabb és magasabb rangot képvisel így valóban Messi a legjobb játékos ezért is kapja meg azt a díjat. mármint ez a barcelona szurkolók által összerakott kép így ma reggelre virradóan.
ha valóban így lesz, ahogy R24 írta, h aranylabda Cé és FIFA év játékosa díj Messi, akkor készüljön mindenki, ugyanis már most elkezdtek jönni a hangok, h ez utóbbi nívósabb és magasabb rangot képvisel így valóban Messi a legjobb játékos ezért is kapja meg azt a díjat. mármint ez a barcelona szurkolók által összerakott kép így ma reggelre virradóan.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Talán. Mondjuk ahhoz nem ártana ha legalább ebből a csapatból kiemelkedne. Tavasszal meglátjuk mire lesz képes, mindenesetre iparkodnia kell majd, mert most messze nem elég amit nyújt. Pedig a gólokat már most is lőnie kellene mert azok a jövő évi statisztikákban is megjelennek majd. Drukkolok neki, de őszintén szólva nem izgat hogy kinyeri az aranylabdát. Már jópár éve.El Unico írta:Abban biztos lehet mindenki, hogy ha CR megnyeri a La Ligat es golkiraly lesz, mellette pedig megvedjuk a BL cimet, es lo egy ket fontosabb golt, akkor o lesz a gyoztes ismet, 5-5 es be is kene szuntetni az egeszet.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
From 17:30 CET, the 30 players will be revealed in progressive announcement starting from 30 with the winner being announced on 20:00 CET!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Amugy az lenne fair, ha Pepe lenne az ev jatekosa.Realista24 írta:A hírek szerint CR nyeri az Aranylabdát, de esélyes, hogy Messi lesz a FIFA év játékosa.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Messi.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A hírek szerint CR nyeri az Aranylabdát, de esélyes, hogy Messi lesz a FIFA év játékosa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Abban biztos lehet mindenki, hogy ha CR megnyeri a La Ligat es golkiraly lesz, mellette pedig megvedjuk a BL cimet, es lo egy ket fontosabb golt, akkor o lesz a gyoztes ismet, 5-5 es be is kene szuntetni az egeszet.
Egyetértek.Ladislao írta:..
Jelenleg a barcából senkit Messin kívül. Suarez szerintem kizárt, ahhoz vagy 70 gólt kellene rámolnia vagy iszonyú fontos gólokat lőnie egy bő 50 gól mellé. De ezek a dolgok is sokkal jobban meg vannak Messiben. Neymarra se látok túl sok esélyt...Berti írta:Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
Nem amúgy, tök kiváncsi vagyok hogy más ember kit tart jelen helyzetben elképzelhetőnek jövő évi győztesnek CRen és Messin kívűl.
Bale,Griez,Hazard,Suarez,Lewa?
Viszont Realos játékosra sem igazán CR-n kívül.
Magyarul Realból és Barcából én más esélyest nem gondolok. Viszont egy erős duplával mondjuk akár angliában vagy németországban tehát bajnokság és BL kombó plusz egy jó szezonnal van szerintem a kalapban akár 4-5 játékos is aki talán odaérhet. Persze ezekre van a sokkal kisebb esély úgy gondolom. Ha fogadnom kellene eskü Messit mondanám jövőre. Úgy érzem jövőre ő lesz megint a legjobb , de nyilván cseszheti ha nem nyer kupát mellé. És ez most benne van. Nem lesz jövőre válogatott torna és mondjuk jelenleg kevés az esélye a bajnokságra is, max a BL billenthetné felé majd a mérleg nyelvét. Szerintem jövőre max a barca gyengébb kupatermése miatt nem nyer majd. De mégis én így előre ha muszáj lenne tippelni akkor őt mondanám. Mondjuk egy 6-4-es aranylabda állás már kicsit vicces lenne
CR is befuthat... góljai meglesznek... ha akad pár fontos időpontban, és becsúszik 1-2 kupa akkor minden esélye megvan újra. Tehát 5-5-re is hozhatja az állást.
Arról a 4-5 emberről akiről írtam főképp pár fiatal csikóra gondolok.. szerintem aki nézi a nemzetközi focit az tudja kik lehetnek benne a pakliban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mekkora oltás...Berti írta:Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
Nem amúgy, tök kiváncsi vagyok hogy más ember kit tart jelen helyzetben elképzelhetőnek jövő évi győztesnek CRen és Messin kívűl.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt tőled kérdeztem volna, gondolom te azt is tudod.Realista24 írta:Lottószámok is kellenek?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Most komolyan? Hogy lehet kijelenti azt, hogy év múlva sem nyerheti más? Bale visszatér, jó formában lesz, rakja a gólokat, ugyan azokat a kupákat fogja behúzni amiket CR, és kész is...ez nem lehetetlen. Kitudja, lehet hogy CR és Messi sem nyer idén semmit, nem nagy az esélye, de lehet. Az is lehet, hogy visszaesik a teljesítményük.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lottószámok is kellenek?Berti írta:Mintpéldául?wZoLee7 írta:Siman megszerezheti jovore mas is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mintpéldául?wZoLee7 írta:Siman megszerezheti jovore mas is.
- wZoLee7
Siman megszerezheti jovore mas is.
-
Utolsó kérdésedre reagálva, én nem tartom valószínűnek. Nem sok másik ilyen kaliberű játékos van egyrészt, persze ez nem jogosítja fel önmagában egyiket sem hogy teljesítmény nélkül megkapja az elismerést, de ha megnézed bármelyik évben vagy az egyik vagy a másik mindig hozza magát a döntő szitukban és ez kupákat, gólkirályi címeket eredményez.Ladislao írta:Lenne egy kérdésem: olvastam itt most Realistától, hogy nem lesz díjátadó gála. Annó mikor még szintén csak a france football ítélte oda az aranylabdát akkoriban sem volt aranylabda gála? Mintha akkoriban sem lett volna. De lehet nem emlékszem csak. Simán meglehet...
Másik, mi a véleményetek (ugye azt tudjuk, hogy idén CR megnyeri valszeg) jövőre lehet esélye valakinek megszerezni a díjat CR-en és Messin kívül? Akár másik támadó akár más poszton lévő játékos?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Ha jól emlékszem, akkor régen csak egy hivatalos fotózás volt az aranylabdával, aztán bemutatta az adott játékos az első hazai meccs előtt a közönségnek.
Lenne egy kérdésem: olvastam itt most Realistától, hogy nem lesz díjátadó gála. Annó mikor még szintén csak a france football ítélte oda az aranylabdát akkoriban sem volt aranylabda gála? Mintha akkoriban sem lett volna. De lehet nem emlékszem csak. Simán meglehet...
Másik, mi a véleményetek (ugye azt tudjuk, hogy idén CR megnyeri valszeg) jövőre lehet esélye valakinek megszerezni a díjat CR-en és Messin kívül? Akár másik támadó akár más poszton lévő játékos?
- wZoLee7
Lassan már senkit sem érdekel a díj, csak azt aki megnyeri és a csapatát, jó esetben. Az első komolyabb teljesítményre CR és Messin kívül adják is majd oda az illetőnek. Csodálkozom, hogy Pepe neve nagyon hamar eltűnt a süllyesztőben, kupákat ugyan azokat nyerte, ha lehet ilyent mondani, talán az EB győzelemben még jobban benne is volt. Emberfelettit tolt. Csak hát a gólok...A saját érdekükben, hogy valakit még érdekeljen a díj, oda kell majd adniuk egy nem gólokat szóró játékosnak. Most lett volna rá jó alkalom csak CR megint rekordokat döntögetett, Pepétől hogy a példámnál maradjak amúgy sem sajnálná még ő sem.
- Bullet T
Nem volt regebben valami olyasmi szabaly, hogy rogzitett szituaciobol szerzett gol, nem jatszik a Puskas dijnal?