Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Köszönöm a csapatnak, én is úgy tomboltam mint egy Bl gyözelem alkalmával.
Zizou nehéz döntése, de Ő megmondta, egyformán bízik minden játékosában. Igaza lett, megvan a 3 pont.
Ez a győzelem ezerszer többet ér, mint bármilyen gála, legyen az akár 6-8 gólos diadal.
És köszönöm a Betnek is, csodálatos este.(tegnapi bukó után majdnem leutaltam :'D )
Ramosnak tényleg jár már egy...
Zizou nehéz döntése, de Ő megmondta, egyformán bízik minden játékosában. Igaza lett, megvan a 3 pont.
Ez a győzelem ezerszer többet ér, mint bármilyen gála, legyen az akár 6-8 gólos diadal.
És köszönöm a Betnek is, csodálatos este.(tegnapi bukó után majdnem leutaltam :'D )
Ramosnak tényleg jár már egy...
én végig énekeltem azt a rigmusunkat, hogy:Realista24 írta:En egyet nem értek. A 70. percben úgy sírtak itt páran mint a kislányok. aztán meg volt 20 perc. Ráadásul ez mar nem Fergietime hanem hivatalosan is Realtime. A 90+ meg Ramose.
De nem, anyázni kell, eladni mindenkit, temetni a csapatot. stb. Szurkolni eszetekbe sem jut. Vicc. Es akkor szidjátok a Bernabeu népét akik végig nyomtak.
vidd le hámeszt, vidd le hámeszt, hejj!! hejj!!!
Attól független lehet haragudni Zidanera, mert alapjában véve ma sem volt értelmes focink és James. Casemirot meg jól 'csán kell rúgni, hogy ilyet többet ne csináljon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Akkor meséld el a te logikádat baze.ziro4vr írta:Ez a logika bazeg.rashidm írta:Ezt majd Zizu meg Case megköszönheti Ramosnak meg Mariano-nak.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ramosnak a 90. perc utan kezdodik a meccs....
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nekem nagyon 2007 es feelingem van néha.
Akkor küzdöttünk ilyen durván a végsőkig.
Ettől függetlenül ma majdnem elhullajtottunk pár pontot. És nem is tudnám ki balfaszkodására irni mert csapat munka volt az 1-2 ig (oké Case nagyot hibazott az tuti nemtudom mit gondolt ott) de a 3-2 is annak köszönhető. Biztak egymásban és hogy magukban.
Akkor küzdöttünk ilyen durván a végsőkig.
Ettől függetlenül ma majdnem elhullajtottunk pár pontot. És nem is tudnám ki balfaszkodására irni mert csapat munka volt az 1-2 ig (oké Case nagyot hibazott az tuti nemtudom mit gondolt ott) de a 3-2 is annak köszönhető. Biztak egymásban és hogy magukban.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En egyet nem értek. A 70. percben úgy sírtak itt páran mint a kislányok. aztán meg volt 20 perc. Ráadásul ez mar nem Fergietime hanem hivatalosan is Realtime. A 90+ meg Ramose.
De nem, anyázni kell, eladni mindenkit, temetni a csapatot. stb. Szurkolni eszetekbe sem jut. Vicc. Es akkor szidjátok a Bernabeu népét akik végig nyomtak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Elképesztő, nem is tudom hányadik meccset hozz ezt így vissza a Zidane vezette Real. És főleg Ramos. DE: attól még, hogy így alakult, azon nem változtat, hogy ez egy elbénázott meccs volt. Hatalmas, amilyen hite van a csapatnak, ez kétségtelen Zidane érdeme, de ha nincs Ramos sokadjára, akkor mindenki a halálba küldené Zidanet. Kritikát azért hadd lehessen már megfogalmazni.
Mondom úgy hogy én az utolsó percig győzelmet vártam ma is, eszembe sem jutott feladni.
Mondom úgy hogy én az utolsó percig győzelmet vártam ma is, eszembe sem jutott feladni.
És miért ne lehetne kritizálni az edzőt, az nem a foci része? Vagy bólogasson mindenre az ember?Akik Zizout oltják minden egyes meccs alatt (mert mindig belefurni ilyen hsz-ba a Megy a meccs topicban), az igazán elgondolkodhatnának magukon, és úgy az egész sporton általában, hogy miről is szól ez a dolog. Még ha ma ki is kaptunk volna sem történt volna semmi. Idegesítö lett volna, de ez bizony benne van
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Chris 2016. december 10., szombat 22:51-kor.
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Azt hiszem Ramos megadja nekunk azt mostmar sokadjara amit egy mas csapatnak szurkolo ember eleteben 1-2x ha at el..
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Akik Zizout oltják minden egyes meccs alatt (mert mindig belefurni ilyen hsz-ba a Megy a meccs topicban), az igazán elgondolkodhatnának magukon, és úgy az egész sporton általában, hogy miről is szól ez a dolog. Még ha ma ki is kaptunk volna sem történt volna semmi. Idegesítö lett volna, de ez bizony benne van. A foci nem olyan, mint ahogy ezt páran itt látják/elképzelik, hogy minden egyes hazai meccsért elkönyvelik előre a 3 pontot, alsóházi csapatot minimum néggyel kell verni, stb. Bizony az ellenfél azért van a pályán, hogy ebben megakadályozzon minket, és vannak napok, amikor ez jól megy nekik.
A mai meccs pedig szép volt. Szépen járatta a labdát a cseresor. Ilyenkor annyira látni, hogy kik azok, akik reménytelenül kevesek ebbe a csapatba (mázli, hogy mindkettejük helyett van egy feltörekvő fiatal tehetség). A hiba és bekapott gól után picit megszédült a csapat, ezt kihasználta az ellenfél, de végül újra a szív győzedelmeskedett. Hala Madrid!
A mai meccs pedig szép volt. Szépen járatta a labdát a cseresor. Ilyenkor annyira látni, hogy kik azok, akik reménytelenül kevesek ebbe a csapatba (mázli, hogy mindkettejük helyett van egy feltörekvő fiatal tehetség). A hiba és bekapott gól után picit megszédült a csapat, ezt kihasználta az ellenfél, de végül újra a szív győzedelmeskedett. Hala Madrid!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. december 10., szombat 22:48-kor.
Merci Zizou!
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez a logika bazeg.rashidm írta:Ezt majd Zizu meg Case megköszönheti Ramosnak meg Mariano-nak.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ezt majd Zizu meg Case megköszönheti Ramosnak meg Mariano-nak.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
kelemen.istvan írta:Annyira imádom, hogy madridista vagyok!!
Ott a pont. Csodálatos érzés ezeket átélni. Minden hibájával együtt, nekem ez a kedvenc Real Madridom.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Remélem a károgók még most is ZZ-t szapulják.
Nekem tetszett a mai felállása, persze Hameszt el kell adni.
Nekem tetszett a mai felállása, persze Hameszt el kell adni.
Nem illik.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Elkepeszto ez a csapat. Majdnem megvertuk magunkat, hihetetlen...
Remelem Zidane tanult ebbol!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remelem Zidane tanult ebbol!!!!!!!!!!!!!!!!!
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Annyira imádom, hogy madridista vagyok!!
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Bajnokcsapat
Ilyeneket, amit fiaink művelnek mostanság, csak a bajnokok tudnak.
Ilyeneket, amit fiaink művelnek mostanság, csak a bajnokok tudnak.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Marca meccs legjobbja szavazás végeredménye:
1. Benzema
2. James
3. Keylor
1. Benzema
2. James
3. Keylor
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
mehet a bohóckodásEl Unico írta:Es Marcelo milyen utasitast kapott?Realista24 írta:Szerintem egyértelmű volt a helyzet.
A támadóknak ki volt adva, hogy szabadan játszanak, rúgjanak gólt, amennyit csak tudnak.
A védőknek, meg hogy, ne szakadjatok meg túlságosan, figyeljétek az eredményt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Szerintem is egyértelmű volt.Realista24 írta:Szerintem egyértelmű volt a helyzet.
A támadóknak ki volt adva, hogy szabadan játszanak, rúgjanak gólt, amennyit csak tudnak.
A védőknek, meg hogy, ne szakadjatok meg túlságosan, figyeljétek az eredményt.
Teljesen ez jött át. Korrektül, nem pofátlanul megoldva.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tottinho írta:Katt.realistahuni írta:Tegnapi koreoról nincs valami fasza felbontású képetek, gugli most nem segít vagy csak nem tudom mire keressek rá.
De nagyon állat volt, menne háttérnek mindenhova.
Jár a keksz.