Hát mi volt ez a meccs???
Azt hittem, hogy egy unalmas, nyögvenyelős meccs lesz, erre lehozták ezt!
Igazi csapat vagyunk, fergeteges baszki. Igaz, hogy Ramos volt a hős, de le a kalappal mindenki előtt. Hatalmasat küzdöttek és nekem egyébként a játékunk is tetszett. Kicsivel pontosabban kellett volna, meg Casemiro hülyesége is mennyei szintű volt, de amúgy nem volt ez rossz, főleg a körülményekhez képest. James sem volt annyira géz. Igaz azt a ziccert nevetve kellett volna belője, látszódnak a hiányosságai, de nem volt ez rossz, cserének lehet használni, aztán nyáron mehet. Danilo egyedül aki nemhogy leveri a lécet, de még szét is töri... Az az ember mér nevetséges komolyan. Utálni nem tudom, mert nem tehet róla, hogy ennyi van benne. De az ő perceit egyértelműen Nachonak kell adni. Morata is idegesítő volt, nem is játszott jól, de az nagyon tetszik benne, hogy akar. Mondjuk hülye volt, hogy felült a provokálásnak, mert akár ki is lehetett volna szórni. De nagyon gusztustalan volt ez a Depor. Amit még nem értettem, hogy Zidane miért megint Iscot kapta le... Írtátok többen a Barca meccs után, hogy nem volt szimpatikus a viselkedése. Hát meg tudom érteni. Nem lehet könnyű elviselni, hogy ha jól is játszol, mindig te vagy az első csere... Tegnap is látszott rajta, hogy nem esik jól neki.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero