Kézilabda
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Re: Kézilabda
Nem értek a kézilabdához és azt se tudom kiről beszéltek de jó olvasni ezeket a pletyiket.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
VAnnak még szaftos sztorik Ziro mester?ziro4vr írta:Psg-be nem megy mert ott nagy a konkurencia, bundásban túl sok a meccs neki, az egyik lábában ahogy már írtam az izomrostok komolyan károsodtak, nem bírja azt a terhelést.
A barca ideális, helye is van, a spanyol meccsek simák, és sokkal profibbak mint Veszprémben. Mondjuk nem hiszem hogy ki tudják vásárolni, de ha a játékost ekkora nyomást helyez a klubbra, valszeg meg fognak egyezni.
Itt az egyetlen megoldás a Vranjes-pletyka lehetne, de az eléggé halovány egyelőre.
Ja, Kopljar meg lemondta közben a vb-t, mivel krónikus térdsérülése van, többek között ezért küldték el a másik két csapatától. Itt megjegyzem, hogy őt is, meg a két fantom külföldit is Eklemovics vitte Vp-be, aki játékosügynökként komoly jutalékot kapott az üzletekért. Szép kis klubvezetés van Veszprémben.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Psg-be nem megy mert ott nagy a konkurencia, bundásban túl sok a meccs neki, az egyik lábában ahogy már írtam az izomrostok komolyan károsodtak, nem bírja azt a terhelést.
A barca ideális, helye is van, a spanyol meccsek simák, és sokkal profibbak mint Veszprémben. Mondjuk nem hiszem hogy ki tudják vásárolni, de ha a játékost ekkora nyomást helyez a klubbra, valszeg meg fognak egyezni.
Itt az egyetlen megoldás a Vranjes-pletyka lehetne, de az eléggé halovány egyelőre.
Ja, Kopljar meg lemondta közben a vb-t, mivel krónikus térdsérülése van, többek között ezért küldték el a másik két csapatától. Itt megjegyzem, hogy őt is, meg a két fantom külföldit is Eklemovics vitte Vp-be, aki játékosügynökként komoly jutalékot kapott az üzletekért. Szép kis klubvezetés van Veszprémben.
Nem illik.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Azt a Polmant is elkapnám egy fordulóra.ziro4vr írta:Hollandoknál van pár khm jó karban levő kis szöszi.
Más: Palmarsson nem sérült, csak nem igazán akar visszajönni Veszprémbe. Barcelonában köthet ki, Karacic jöhetne a helyére. Meg úgy hallottam előszerződést kötöttek Győri Matyival, ha végre a 90 éves Chema visszavonul, ő jöhet majd.
De durva,hogy hogy felépítették ezt a női csapatot, és nem csak csapatként jók, de Groot,Broch világklasszisok,de Polman,Snelder is bazi magas szinten vannak, Wester is top kapus. Elképesztő.
Nah Palma-Barca házasság az kemény lenne. de már nem tartom elképzelhetetlennek,hogy megvalósul.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ziro4vr
Hollandoknál van pár khm jó karban levő kis szöszi.
Más: Palmarsson nem sérült, csak nem igazán akar visszajönni Veszprémbe. Barcelonában köthet ki, Karacic jöhetne a helyére. Meg úgy hallottam előszerződést kötöttek Győri Matyival, ha végre a 90 éves Chema visszavonul, ő jöhet majd.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
A győri vezetőség azt hiszem nyugodtan készülhet a karácsonyra ezután az EB döntő után Mörk góljait 12-ig számoltam, lehet meglett neki a 13 is, Grimbso pedig kiválóan védett. A túloldalon pedig Groot MVP díja nem véletlen, nélküle nem működik a holland csapat. Broch ma kevesebb játékidőt kapott, de a legjobb beállós címet azért megkapta Fantasztikus egyéniség mind Mörk, mind Groot, akkor tudják a legjobbjukat hozni amikor igazán kell, ezért fog BL-t nyerni idén, jövőre, és azután is a Győr
Csóri hollandoknak szurkoltam amúgy, főleg Groot és Broch miatt, de megint csak ezüst jut Nekik a tavalyi BL és VB után. Miután elcsalták a hollandok utolsó gólját 4 seccel a vége előtt, lúzer Snelder képes volt Groot lábára dobni a szabaddobást, így pedig nyertek is a norvégok.. Helle Thomsen legszívesebben letépte volt Snelder arcát Mindegy, jövőre most már tényleg behúzzák a VB-t.
Csóri hollandoknak szurkoltam amúgy, főleg Groot és Broch miatt, de megint csak ezüst jut Nekik a tavalyi BL és VB után. Miután elcsalták a hollandok utolsó gólját 4 seccel a vége előtt, lúzer Snelder képes volt Groot lábára dobni a szabaddobást, így pedig nyertek is a norvégok.. Helle Thomsen legszívesebben letépte volt Snelder arcát Mindegy, jövőre most már tényleg behúzzák a VB-t.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
felhívnám a figyelmet, hogy új első számú vezető van, így nem releváns, hogy korábban milyen baklövések voltak. (olyan irdatlan sok egyébkén tényszerűen nem volt korában sem)kapor_89 írta:Kim kategorikusan kijelentette, hogy csak és kizárólag szövetségi kapitány szeretne lenni, így biztosra mondhatom, hogy Ambros távozása nem Kim jövetelét jelenti. Ha kidobják, akkor jó pótlása lesz, szerencsére a győri vezetés elég tudatos pár baklövést leszámítva.
Kovács Annát személy szerint nagyon adnám a Fradiba, talán némi BL rutin után leküzdhetné a hektikusságát.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Kim kategorikusan kijelentette, hogy csak és kizárólag szövetségi kapitány szeretne lenni, így biztosra mondhatom, hogy Ambros távozása nem Kim jövetelét jelenti. Ha kidobják, akkor jó pótlása lesz, szerencsére a győri vezetés elég tudatos pár baklövést leszámítva.
Kovács Annát személy szerint nagyon adnám a Fradiba, talán némi BL rutin után leküzdhetné a hektikusságát.
- csababarca
Szerintem is menni fog, Rasmussen jó lehet akár.ziro4vr írta:Én úgy tudom Bukarest felé veheti az irányt, az eto meg akkor bezsákolná Rasmussent.
Fradiból meg kidobnák a Hornyákot, Zita már nagyon szülne csak ott gondok vannak -nem vele, Kovács valszeg odamegy.
De még mindig Csaba a veszprémi edző, hihetetlen.
Fradival nem vagyok képben, azt tudom hogy Zizi szülne.
Kovács Anna nekem tetszik, játéka legalábbis, csak még nagyon nincs ott fejben a befejezéseknél..
Én nem tudom annak az embernek kinek a seggében van a feje, vagy mi van ott a háttérben, de hogy még mindig ő az edző,az vicc.
- ziro4vr
Én úgy tudom Bukarest felé veheti az irányt, az eto meg akkor bezsákolná Rasmussent.
Fradiból meg kidobnák a Hornyákot, Zita már nagyon szülne csak ott gondok vannak -nem vele, Kovács valszeg odamegy.
Nem illik.
- csababarca
Én egészséges állapotában írtam Tomorit, úgy hiányzik,de ja neki necces a lába.ziro4vr írta: Szucsi nem lesz már sokáig mondjuk. Tomori lába meg egy időzített bomba.
Ha van itt győri, igazak a pletyik, hogy ambrosznak ez az utolsó szezonja a csapatnál?
Én nem vagyok győri,csak félig bnő miatt, de ettől függetlenül hallottam, hogy kifelé áll a szénája, mert megszegte a szerződését, miszerint nem vállalhat válogatott munkát. Ami egyébként teljesen jogos.
- ziro4vr
Szucsi nem lesz már sokáig mondjuk. Tomori lába meg egy időzített bomba.csababarca írta:Azért sok a hiányzó, ez a magyar csapat nehezen bírja el Szucsi,Zácsik,Tomori, Kovacsics hiányát. Nem mondom,hogy akkor nyertünk volna minden meccset, de szerintem a csehek akkor nem lepnek meg, meg a románokkal is szorosabb.
Ha van itt győri, igazak a pletyik, hogy ambrosznak ez az utolsó szezonja a csapatnál?
Nem illik.
- csababarca
Azért sok a hiányzó, ez a magyar csapat nehezen bírja el Szucsi,Zácsik,Tomori, Kovacsics hiányát. Nem mondom,hogy akkor nyertünk volna minden meccset, de szerintem a csehek akkor nem lepnek meg, meg a románokkal is szorosabb.
-
Csak ennyivel ne intézzék el a dolgot. "kikaptunk, mert nők vagyunk". Ezt nem mondanám profi mentalitásnak.tibi18 írta:Egyébként meg igaza van, a Nőknél ez benne van a meccsben, mindig.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a cseh csapat az idei EB egyik pozitív meglepetése, főleg ahhoz képest, hogy a cseh kézilabdát nem igen támogatják otthon..ziro4vr írta:A nőkről egy véleményem van, kikaptak a csehektől, az egyik játékos annyit bírt nyilatkozni, nők vagyunk, ez benne van. Szerintem menjenek a pébe.
Egyébként meg igaza van, a Nőknél ez benne van a meccsben, mindig.
-
Először nem tudtam kire gondolsz, aztán leesett... mennnyyéééé máááá.ziro4vr írta:Csaba Té bácsit.
- ziro4vr
Azt hittem mire megébredek, kirúgták Csaba Té bácsit. Talán délutánra.
A nőkről egy véleményem van, kikaptak a csehektől, az egyik játékos annyit bírt nyilatkozni, nők vagyunk, ez benne van. Szerintem menjenek a pébe.
A nőkről egy véleményem van, kikaptak a csehektől, az egyik játékos annyit bírt nyilatkozni, nők vagyunk, ez benne van. Szerintem menjenek a pébe.
Nem illik.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azért a női válogatott jelenleg több sebből vérzik! Ezen felül új a kapitány, illetve sokaknak ez az elő világversenye, valamint reméljük pár embernek az utolsó!
Jelenleg ez a keret áll rendelkezésre, ők meg összeszokottság hiányában ennyire képesek!
Nem mondom, hogy nincsenek hibák - például, hogy a Neagu rlleni védekezést 50. percig nem tudjuk megoldani -, de ez az EB inkább a tapasztalatszerzésről szól, ha már a körülmények ezt engedték.
Jelenleg ez a keret áll rendelkezésre, ők meg összeszokottság hiányában ennyire képesek!
Nem mondom, hogy nincsenek hibák - például, hogy a Neagu rlleni védekezést 50. percig nem tudjuk megoldani -, de ez az EB inkább a tapasztalatszerzésről szól, ha már a körülmények ezt engedték.
-
Másik téma: láttad a női válogatott meccseket? Ha igen, akkor ennyire szarok vagyunk már? Nem néztem a románok elleni meccset, csak pont belenéztem egy fél percig, akkor már 5 volt közte... elég tanácstalanok voltak, és akkor finoman fogalmaztam.ziro4vr írta:Állítólag vége a dalnak, grande veszi át a stafétát.
- csababarca
Jah de az alja spanyolokat akiket csicskáztathat.rashidm írta:
Majd Laci idecsábítja a spanyolokat. Lesz itt bugi.
Pedig tudnék onnan szemezgetni 2-3 embert.