Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Én kicsit tartok a Napolitol, ügyesek, gyorsak, taktikusak. Szarabb napjainkon veszélyesek lehetnek ránk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ezt hol kell aláírni?MyStiQ írta:Ugyan srácok.
Az irányított sorsolás miatt a nyolc között jön a Sevilla vagy a Leicester, aztán a 4 között a Dortmund/City-Monaco továbbjutója, a döntőben meg megint az Atleti, és megint leszopatjuk őket. Éljen a csalás meg a felmelegített golyók.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ugyan srácok.
Az irányított sorsolás miatt a nyolc között jön a Sevilla vagy a Leicester, aztán a 4 között a Dortmund/City-Monaco továbbjutója, a döntőben meg megint az Atleti, és megint leszopatjuk őket. Éljen a csalás meg a felmelegített golyók.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
áh hülyék..Kicsit átnéztem a szomszédba...Kár volt.
a tavalyi sorsolásunk valóban kedvező volt, az utóbbi években - főleg a csoport elsőség miatt- többnyire könnyű ellenfeleket kaptunk a legjobb 16 között (ManU volt csak kivétel 2013-ban).
De egyébként nem jellemző látványosan a könnyű út. Olyan átlagosnak mondanám a legjobb 8tól kezdve.
A legjobb 8ban volt már Atletico, Dortmund.. Játszottunk Juvéval, Bayernnel, mindegyikkel kétszer is az elmúlt években. Mindkét Manchesteri csapattal.. a csoportban a PSG-vel is tavaly.
A Juve kivert minket az egyenes kieséses szakaszban, a csoportban vertük őket, ahonnan aztán ki is estek.
Igazából senkinek nem tartozunk az utóbbi évekből pofonnal, akitől kaptunk annak előtte, vagy később adtunk is.
Megfigyeléseim szerint mindig a 16 párosításai dönthetik el a BL sorsát.
Rengeteget ki lehet ebből szűrni, hogy mennyire lesz híg a mezőny a legjobb 8ra. milyen jellegű - stílusú csapatok kerülnek össze a 16 között. Milyen focit lehet játszani, látni többnyire a 8 között.
Szerintem most brutális BL szezon jön.
Meglepetés győztessel a végén.
Köszönöm.A pesszimizmusod már üti a Petiét is, aki ebben a stílusban már legenda itt a fórumon
A nyolcban azért szerintem ott leszünk.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A pesszimizmusod már üti a Petiét is, aki ebben a stílusban már legenda itt a fórumonYazid írta: nagyon kemény lesz és valahogy olyan érzésem van, hogy nem leszünk ott.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Érdemes megnézned az nso-t is. Habzik a szájuk rendesen.Süti írta:Kicsit átnéztem a szomszédba...Kár volt.
"Úgyis le van zsírozva a sorsolás, a Madrid a Monacot, vagy a Leicestert fogja kapni, meglátjátok..."
"Na, Madrid - Napoli, mondtam én hogy őket kapják, megint sikerült a legkönnyebb ellenfelet sorsolni..."
Szerintem City, Mi, Dortmund, Bayern, Juve, Tico, Barca, Sevilla lesz a legjobb 8. Gyakorlatilag mindegyik meccs papírforma, talán a Sevilla - Leicestert leszámítva...
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
...aztan borul a papirforma, tovabbmegy az Arsenal, a PSG, a Leicester, a Monaco, a Benfica, a Porto, a Leverkusen es mi.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Amugy szerintetek wenger fizet azert hogy a bayernt v barcat kapjak?
adom nagyon kedves petiamadridista kommentjét.
nagyon kemény lesz és valahogy olyan érzésem van, hogy nem leszünk ott. nagyon sok minden a szerencsén meg a pillanatnyi formán fog múlni és mielőtt megköveznétek nagyobb esélyt látok a bajnokságra, ha kettő közt kéne választani akkor la liga, már nagyon fáj rá a fogunk szerintem, de cáfoljanak rám a fiúk és söpörjenek végig a BL-ben.
nagyon kemény lesz és valahogy olyan érzésem van, hogy nem leszünk ott. nagyon sok minden a szerencsén meg a pillanatnyi formán fog múlni és mielőtt megköveznétek nagyobb esélyt látok a bajnokságra, ha kettő közt kéne választani akkor la liga, már nagyon fáj rá a fogunk szerintem, de cáfoljanak rám a fiúk és söpörjenek végig a BL-ben.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Napoli.
Majd vigyázni kell, azért átlag 2 gólt lőnek meccsenként, és ahogy írjátok ott van az exmadridista, az már alapból 1 gól. Viccen kívül Callejon a leggólerősebb emberük jelenleg.
De azért nem panaszkodhatunk, csak oda kell majd tenni magunkat.
Majd vigyázni kell, azért átlag 2 gólt lőnek meccsenként, és ahogy írjátok ott van az exmadridista, az már alapból 1 gól. Viccen kívül Callejon a leggólerősebb emberük jelenleg.
De azért nem panaszkodhatunk, csak oda kell majd tenni magunkat.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
3 angol a 8 között??
Ugyanmár, nehezen tudom elképzelni, hogy az Arsenal verje a Münchent, aztán persze most vannak a legközelebb hozzájuk...
De a Bayern is érni fog addig, ne higgyük azt, hogy legalább 1 csonttal nem tud jobb lenni az Arsenalnál.
szerintem a legjobb 8 nagyon egyértelműen kezd körvonalazódni.:
Man City, (itt esetleg lehet meglepetés, de nem valószínű),
Real Madrid
Dortmund
Bayern (esetleg Arsenal, de nem valószínű)
Juve
Atletico
Barca
Sevilla/Leicester (tökmindegy a következő körre, hogy melyik)
A helyzet az, hogy 2 viszonylag erős bukhat el, de ők sem annyira tényezők (PSG, Arsenal).
Közel 90 százalékos esély van rá, hogy őket leszámítva az összes nagymenő ott lesz a legjobb 8-ban, azaz 7 nagyon erős, és egy kakukktojás (Sevilla -Leicester párharcból)
Aki a 7 erős közül belehúz ebbe a párharc győztesébe a legjobb 8 között, az olyan 70-80 százalékos valószínűséggel már elődöntőt játszik, a másik 3 párharc a negyeddöntőben viszont kőkemény európai rangadó, klasszikus lesz.
Sokkal erősebb, kiegyenlítettebb mezőny kezd most alakulgatni, mint az elmúlt pár évben bármikor.
1-1 nagy meglepetés tudja ezt átírni, de ennek az esélye most nagyon csekély.
durva BL lesz ez tavasszal, nagyon durva.
Ugyanmár, nehezen tudom elképzelni, hogy az Arsenal verje a Münchent, aztán persze most vannak a legközelebb hozzájuk...
De a Bayern is érni fog addig, ne higgyük azt, hogy legalább 1 csonttal nem tud jobb lenni az Arsenalnál.
szerintem a legjobb 8 nagyon egyértelműen kezd körvonalazódni.:
Man City, (itt esetleg lehet meglepetés, de nem valószínű),
Real Madrid
Dortmund
Bayern (esetleg Arsenal, de nem valószínű)
Juve
Atletico
Barca
Sevilla/Leicester (tökmindegy a következő körre, hogy melyik)
A helyzet az, hogy 2 viszonylag erős bukhat el, de ők sem annyira tényezők (PSG, Arsenal).
Közel 90 százalékos esély van rá, hogy őket leszámítva az összes nagymenő ott lesz a legjobb 8-ban, azaz 7 nagyon erős, és egy kakukktojás (Sevilla -Leicester párharcból)
Aki a 7 erős közül belehúz ebbe a párharc győztesébe a legjobb 8 között, az olyan 70-80 százalékos valószínűséggel már elődöntőt játszik, a másik 3 párharc a negyeddöntőben viszont kőkemény európai rangadó, klasszikus lesz.
Sokkal erősebb, kiegyenlítettebb mezőny kezd most alakulgatni, mint az elmúlt pár évben bármikor.
1-1 nagy meglepetés tudja ezt átírni, de ennek az esélye most nagyon csekély.
durva BL lesz ez tavasszal, nagyon durva.
- Süti
Kicsit átnéztem a szomszédba...Kár volt.
"Úgyis le van zsírozva a sorsolás, a Madrid a Monacot, vagy a Leicestert fogja kapni, meglátjátok..."
"Na, Madrid - Napoli, mondtam én hogy őket kapják, megint sikerült a legkönnyebb ellenfelet sorsolni..."
Szerintem City, Mi, Dortmund, Bayern, Juve, Tico, Barca, Sevilla lesz a legjobb 8. Gyakorlatilag mindegyik meccs papírforma, talán a Sevilla - Leicestert leszámítva...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Bocs nem figyeltem hogy a nyolc között. A 16-ra gondoltam .Szerintem egy sem lesz a nyolc kozott, nemhogy 3. Moncao remelem meglepi az edzolegendat es tarsulatat.
De momdjuk a spanyolok sincsenek még ott ha jól emlékszem
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Szerintem az egyik legjobb ellenfél. Tudnak focizni, na nem Real szinten, de nem favágók. Viszont lúzerek amikor komolyra fordulnak a dolgok. Jó ez így, csak komolyan kell venni, nem az utoló 10 percre hagyni a döntést.Yazid írta:nem kaptunk olyan nehéz ellenfelet, szerintem sok gólos meccsek lesznek, harapni, csípni, robotolni fognak nem gyengén, meglátjuk.
esélyesebbek vagyunk egy fokkal.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Pontosítanék.. Callejon 30+ ról leakasztja az idei BL legszebb gólját, majd a visszavágon Albiol fejessel kiejtenek minket idegenben lőtt több góllal
Amúgy nagyon örülök a Napolinak, harcos, támadó felfogású csapat, az ilyen csapatok ellen tudunk játszani (ha nagyon muszáj, lásd Dortmund )
Amúgy nagyon örülök a Napolinak, harcos, támadó felfogású csapat, az ilyen csapatok ellen tudunk játszani (ha nagyon muszáj, lásd Dortmund )
nem kaptunk olyan nehéz ellenfelet, szerintem sok gólos meccsek lesznek, harapni, csípni, robotolni fognak nem gyengén, meglátjuk.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Nagyszerű, a Napolit akartam.
NSO: Higuaín visszatérthet Madridba... Ciki.
NSO: Higuaín visszatérthet Madridba... Ciki.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
A Bernabéuban kezdunk, muszáj lenne legalább 2 golos elonyt osszeszedni, Olaszorszagban nagyon meleg lehet a pite...
Igy van, Callejón gólt rakni kell.
Igy van, Callejón gólt rakni kell.
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szerintem egy sem lesz a nyolc kozott, nemhogy 3. Moncao remelem meglepi az edzolegendat es tarsulatat.morientes írta:3 angol, az is furcsa az utóbbi éveket nézve.4 spanyol a 8 kozott?
Le kell venni a szlovákot meg Insignet azt annyi.
Lehetett volna rosszabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Mehet a ház egy Callejon gólra