Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2016. december 17., szombat 14:50

Szerintem ha Real Madridról van szó, három aranygeneráció jöhet szóba. Di Stefánóék az 50-es, 60-as években, Roberto Carlosék az ezredfordulón és Cristiánóék az elmúlt 6 évben. Nálam a keselyű ötöse az UEFA kupáikkal nem játszik.

Az első aranygenerációt nehéz reálisan összehasonlÍtani a mostaniakkal, nyilván egyikünk se látta őket eleget néhány archív videót leszámítva, de a számok és az eszement különbség köztük és a kortársaik között önmagáért beszél. Puskás, Di Stefano, Gento, korszakos zsenikről van szó.

Az ezredfordulós csapattal már egyszerűbb a dolgunk, többségünk élőben követte minden meccsüket. A nosztalgiával óvatosan kell bánni, de sok játékos szóba jöhet. RC, Raúl, Zidane, Casillas, képességek alapján Ronaldo.

A jelenkori csapat érdekes, mert CR és Messi különpárharca teljesen elferdítette az emberek értékítéletét és viszonyítási pontjait. CR és Ramos nyilván kihagyhatatlan, de vajon Modric vagy Kroos ideférhet-e idővel?

Ha a kérdés úgy hangzik, ki tett a legtöbbet a Real Madridért, nálam így nézne ki a (teljesen szubjektív) rangsor:

1. Di Stefano
2. Roberto Carlos
3. Puskás
4. Cristiano Ronaldo
5. Casillas
6. Zidane
7. Ramos
8. Gento (?)
9. Raúl
10. Modric

CR és Ramos feljebb és lejjebb is mozdulhatnak, attól függően, hogy mennyire fogják magukat a csapatra erőltetni, amikor már többet ártanak, mint használnak. Jó példa erre Raúl és Hierro, akik ezzel jópár helyet rontottak nálam.

Ha színtisztán képességekről van szó, akkor meg így nézhetne ki a megint teljesen szubjektív lista:
1. Puskás
2. Zizou
3. Ronaldo
4. Cristiano Ronaldo
5. Roberto Carlos
6. Di Stefano
7. Ramos
8. Casillas
9. Gento
10. Hierro

Szóval nálam CR egyik listán sincs az első háromban, nem mintha nem lenne fantasztikus játékos, egyszerűen csak ez a futballtörténelem legjobb klubja, itt ilyen szintűek a riválisok. Raúlhoz hasonlítani viszont nevetséges. Ha van egy játékos ezen a listán, akihez objektíven lehet hasonlítani, és akit pontról pontra mindenben magasan ver, az pont a spanyol.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 14:40

R.M.C.F írta:"
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele."

Elfogultság jelző helyett realitás lenne jobb. A vélemény amire írtam jelentősen túlzó volt.
Sokszor van igazad és ezért annyira fájó, ha pont te nem látod azt, hogy C mennyire megindult a lejtőn az elmúlt 1,5 évben.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 14:38

"
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele."

Elfogultság jelző helyett realitás lenne jobb. A vélemény amire írtam jelentősen túlzó volt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 14:33

ericco írta:Észre kell vennie, hogy már nem játszhat le 60 meccset idényenként, hogy szélen okosan kell játszania, kombinatívan, mert a megtolom, aztán lefutom már picit vicces tőle, az olyankor tuti a labdavesztés. Már másfél éve írom vele kapcsolatban, hogy minden fasza lenne, ha ő is újra egy játékos lenne a sok közül, nem lenne érinthetetlen, és lemondana pár gólról, a rivaldafényről annak érdekében, hogy a csapat egészében eredményesebb legyen. Még midnig sokat adhat a csapatnak, de mint anno Mourinhotól is elvártuk, most rajta a sor, hogy túllépjen a saját árnyékán.
És mint ahogy Mourinhonak sem ment,neki sem fog szerintem.Legalábbis én arra nem alapoznék,hogy majd egyszer csak fogja magát kiáll az öltözőbe és mondja,hogy srácok én már nem vagyok a régi ültessetek a padra lője bale a szabikat én meg majd mostantól tőbbet védekezek és kevesebb gólt lövök.Ő ugyanúgy 40 évesen is oda áll majd a szabihoz 130adszor belebikázni a falba...

Azt kellene a klubnak belőni,hogy meddig tartson a Cr éra és addig kiaknázni, mert van benne még bőven,az Ancelottis példa jó volt, az az ősz brutális volt tőle pedig ott sem volt az a csúcs 12-es Cr.Ha a vezetőség rosszúl lövi be ezt a dolgod simán úgy fogunk járni vele is mint Casillassal vagy Raúlal ,ők sem értették pedig Cr-hez képest igencsak szerénynek mondható játékosok voltak.

Ramoshoz meg annyit,hogy azért más úgy eldöntögetni a bl döntőket,clasico-kat stb,hogy senki sem tőled várja mert nem is az a dolgod.Teljesen más mentálisan a dolog, amikor mindenki és még saját magad is úgy állsz hozzá,hogy neked kell eldönteni.

Persze ez nem von le semmit Ramosból, az az ember a címer egy személyben,csak szerintem ő teher nélkül oda megy és beveri,ha meg nem jön össze akkor megy vissza a dolgára,Cének meg ugye ez a dolga,ha nem ő dönt,kikezdik,ha nem ő dönt és a csapat nem nyer akkor mégjobban.De azért mostanában kezd ő is átszokni a minőségre a mennyiség helyett(wolfsburg,barca,atletico,dortmund+a sporting elleni szabi a 90ik percben) benne van,hogy előbb utóbb ő is inkább a fontos gólok embere lesz,csak az a baj,hogy annyira megszállotja lett a góloknak,hogy szerintem elcserélne egy fontos gólt 20 nem fontosra és az ilyen hozzá állásból van az,hogy idegbajt kap a granada ellen a rangadókra meg már nem mindig tudja összeszedni magát.

Na mind1 én azt mondom 18ig maxoljuk ki,akor meg el kell dönteni,hogy mennyi lehet még benne(ha lesz benne még egyáltalán) és úgy tervezni meg cselekedni.Cr-el valszeg egyszerre fog kimenni szinte a csapat magja,szóval elég kemény újratervezés lesz ott,addig aratni kéne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 17., szombat 14:08

Észre kell vennie, hogy már nem játszhat le 60 meccset idényenként, hogy szélen okosan kell játszania, kombinatívan, mert a megtolom, aztán lefutom már picit vicces tőle, az olyankor tuti a labdavesztés. Már másfél éve írom vele kapcsolatban, hogy minden fasza lenne, ha ő is újra egy játékos lenne a sok közül, nem lenne érinthetetlen, és lemondana pár gólról, a rivaldafényről annak érdekében, hogy a csapat egészében eredményesebb legyen. Még midnig sokat adhat a csapatnak, de mint anno Mourinhotól is elvártuk, most rajta a sor, hogy túllépjen a saját árnyékán.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 14:03

Amint legyőzi az egoját ez is meg fog történni, mert a tudása megvan hozzá.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 13:54

Félreértés ne essék. Nem sajnálom az első helyet tőle, de en akkor adnám neki oda egyértelműen ha olyan vezér lenne idén mint pl. Ramos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 13:53

Realista24 írta:Raulnak harom szezon? Ne bohóckodj mar.
25 évesen 20 évről írsz. Nem tudom komolyan venni meg ha van is igazság benne.
Jaaa Rault elkevertem, elfelejtettem,hogy ő 2000 előtt is lenyomott 5-6 évet :D na mind1 én kb 3 erős szezont láttam tőle :D A 20 évet meg azért írtam(ami ugye nalam kb 15) ,mert annyira lövöm be ezta 2 generációt ami lement amióta nézem.Így még ha le is maradtam pl Raul eslő pár évéről, őt azért be tudom lőni,hogy Cr-hez képest hol van/volt.Azért őt láttam fénykorában legalábbis szerintem a 2000-2003-as időszak az volt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 13:40

SOHA nem vette ki a részét a játékból úgy, mint egy Modric, vagy Kroos, vagy akár Bale.
Nézd meg az első Realos szezonját. Sokkal többet volt játékban mint rá 1-2 évre is akár.
Ettől függetlenül Kerlon mondandójával már én sem értek egyet... szinte semmivel. Ott már több a túlzás mint Benczenél
Kopik,lassul,kevésbé vonható be játékba oké... azért alakul át a játéka ahogy ez várható is volt és amit szerintem vár is tőle mindenki. Aki azt hiszi , hogy majd 30-on túl is körberohangálja a pályát az nagyon rossz filmen van. Igazi gólszerző lett belőle aki minden mozzanatával arra törekszik. És , hogy nem tökéletesen hozza egy center néhány tulajdonságát? Uram atyám... és? Benz pl a gólra törés tulajdonságát nem hozza tökéletesen ami egy center alap ismérve. És mondjuk, hogy CR miatt kell lassan a pályán mindenkinek mást csinálni mint a dolga az minden csak nem igaz.
Valóban nem CR határozza már meg a játékunkat. 100%-ig egyetértek. Hanem Modric,Kroos,Marcelo mikor jó formában van stb. De a gólvágónk továbbra is CR. Idén amíg sérült volt vagy nem ment neki egy ideig ki tudott a helyébe lépni? Hát nem Benzema, de nem is Bale... Morata, Lucas, stb akik kihúzták a trottyból a csapatot. Tehát akármennyire szépen hangzik, hogy CR nélkül mennyi minden jobb és szebb lenne ... ez nem igaz. Nem lenne. Jelenleg közel sem. Mert nincs játékunk arra az esetre ha nincs CR! Még nincs... (Vele se nagyon van, de legalább vele jönnek a gólok meg az eredmények )

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 13:39

Raulnak harom szezon? Ne bohóckodj mar.
25 évesen 20 évről írsz. Nem tudom komolyan venni meg ha van is igazság benne.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 13:34

De itt a kérdés az volt,higy ki volt a Real legjobbja.akárhogy is nézem, ha leveszem ezt a szezont meg a tavalyit mint rossz teljesítmény(ami azért így is elég túlzás mert a statokat hozta,de persze értem mire gondoltok) az akkor is 6 év 110%on.És a várható kiöregedése sem úgy jött nála mint pl Raúlnál aki kb teljesen használhatatlan lett.De ami tény iszonyat sokat lassult Cé és láthatóan már kerüli a versenyfutásokat mert minden 3ik védő lefutja.Ettől függetlenül még mindig iszonyat gólerős, hajt mint a gép,motivál és hát nem utolsósorban azért rendben van technikailag.Fejjel meg még mindig a második lehjobb a világon.

Raúlnak volt olyan 3 vagy 4 igazán erős szezonja,Figo-nak és Zizunak 2-3.a Fenomén jó indulattal 2 évet nyomot nálunk csúcsformában...

Ugye Casillas az aki extra volt egy évtizedig de ő meg kapus,Ramos és Robi Carlos-t tudnám még iderakni.Csak ezeket a posztokat inkább külön venném.

Nálam ő az elmúlt 20 év legjobb játékosa,a visszaesésétől függetlenül, az a 6 év amit oenyomott az embertelen volt, 1-2-3-4 gól ler meccs folyamatosan és fejjel lábbal szabadból kontrából mindentből butított.így ,hogy 5 meccsenként lő gólt mostanában sem igazán rontja az átlagát és ez mutatja ,hogy mit művelt abban a 6 évben.

Na meg ez az elmúlt 2 szezon sem kuka,csak visszaesett egy sima klasszis szintre, néha vegetál aztán előhúz valamit a zsákból,messi se az a gólfosógép már attól függetlenül,hogy most azért elég sokat termelt ősszel.Igazából annyit kéne csinálni,mint barcáéknál.Találni neki egy új szerepkört mint ahogy messinek.Csak játékstílus miatt amíg messiből középpályást csinálnak addig szerintem Cr-ből csatárt kéne.

Egyébként én is 2018ig tartanám itt,utána max ha beéri kevesebbel de nem fogja.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 17., szombat 13:33

El Unico írta:Ezekre a lesajnáló kommentekre és véleményekre csak annyit tudok mondani, hogy remélem olyan tavaszt hoz amivel rátok cáfol. Ez az ember egy legenda, és amíg nem fogja olyan szinten hátráltatni a csapatot, mint pl Raúl az utolsó fél-egy évében, addig meg sem fog fordulni a fejemben, hogy el kéne köszönni tőle. És amúgy nem sok mindenben értek egyet, kezdve a centerjátékával... sokan úgy álltok a futballhoz, mintha egzakt tudomány lenne, pedig nem az.
Na már megint ez jön elő, amit a múltkor Remy annyival zárt le, hogy én tolom túl. Milyen lesajnáló kommenteket írtam/írtunk?
El Unico írta:Mindenki látja, hogy kopik és öregszik, és én is láttam hogy az elmúlt 1-2 évben egyre többször lefutják. Ti azt felejtitek el, hogy CR 200%-ra rakta a lécet, amit itt nagyon sokan a minimum szintnek tartanak, így ha egy kicsit is gyengébb, vagy már nem hozza a gólokat, akkor már ő a ludas, és a fekete bárány a csapatban, ő a hibás amiért Karimnak nincs helye, zavarja más játékát, és a többi...
Senki nem felejti el. Élő legendája a klubnak és nem emberi amit tett. De lehessen már kritikát megfogalmazni vele szemben. Senki nem beszélt arról, hogy most is 2 gól per meccs statisztikát várunk tőle, meg, hogy rendre verje meg a védőit. De vitán felüli, hogy kopik és lassan-lassan közeleg az az idő, amikor már semmiféle pluszt nem fog tudni adni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 17., szombat 13:30

Cé-nek ez a Karimmal elől lévő 4-4-2 tökéletesen fekszik. Mögöttük egy bivaly, melós kp, ez volt Ancelotti alatt is. A portugál abban az őszi félévben hozta itteni legjobb játékát, egyszerűen megállíthatatlan volt. Itt viszont akkor vannak gondok, mikor Bale visszatér, ahogy volt ez az olasznál is. Ő többet akar, szerepelni akar, ő nem fogja azt lehozni, amit Lucas.

CR nem tudja lehozni azt a center posztot, amit Karim 4-3-3-ban. A fenti felállásnál viszont még hasznát tudjuk venni. Bal szélen meg örökre el kéne felejteni.

Viszont a portugál nélküli játékra nem egyik hétről a másikra fog átállni a csapat. Nyilván taktikailag meg lehet oldani a dolgot viszonylag hamar, de az a mentális tudat, hogy ő nincs ott, és befejezze bárhonnan, ez sokat nyomhat a támadókra mentálisan. Valakinek ki kell nőni a támogató szerepkörből, és vezérré kell válnia a támadó harmadban. Ez sokkal nehezebb lesz, mint így elsőre hangzik.

Viszont ez el kell hogy jöjjön, nem függhetünk a végtelenségig CR-től. Sajnos az egója miatt ő maga sosem fogja belátni, hogy egyre kevesebb, erre Zidane lehet az alkalmas ember, hogy tudassa vele mindezt, és padra vágja majd a későbbiekben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 17., szombat 13:15

Ezekre a lesajnáló kommentekre és véleményekre csak annyit tudok mondani, hogy remélem olyan tavaszt hoz amivel rátok cáfol. Ez az ember egy legenda, és amíg nem fogja olyan szinten hátráltatni a csapatot, mint pl Raúl az utolsó fél-egy évében, addig meg sem fog fordulni a fejemben, hogy el kéne köszönni tőle. :roll: És amúgy nem sok mindenben értek egyet, kezdve a centerjátékával... sokan úgy álltok a futballhoz, mintha egzakt tudomány lenne, pedig nem az.
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele.
Mindenki látja, hogy kopik és öregszik, és én is láttam hogy az elmúlt 1-2 évben egyre többször lefutják. Ti azt felejtitek el, hogy CR 200%-ra rakta a lécet, amit itt nagyon sokan a minimum szintnek tartanak, így ha egy kicsit is gyengébb, vagy már nem hozza a gólokat, akkor már ő a ludas, és a fekete bárány a csapatban, ő a hibás amiért Karimnak nincs helye, zavarja más játékát, és a többi...

Kibszott sokat ad a csapatnak még mindig, a gólokat is hozza úgy ahogy, és a BL-től eltekintve még mindig ott van a topban a góllövést tekintve, mert hát mi más is jellemezné az ő játékát, mint a gólok? SOHA nem vette ki a részét a játékból úgy, mint egy Modric, vagy Kroos, vagy akár Bale.
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 17., szombat 13:07

A fő problémámat nem említette senki vele kapcsolatban. :) Lehet tévedek, de szerintem ő a fő ludas abban, hogy ennyit ívelgetünk. Nagyon jó taktikai fegyver, hogy ebben is ott vagyunk a szeren, de nekem ez sok. Ha ő nem lenne (meg mondjuk Bale, de egy még belefér) akkor nem lenne ennyi beadás. Pedig ez a csapat alkalmasabb lenne a rövid játékra, elég ránézni a k.pályánkra.
R.M.C.F írta:Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 12:51

R.M.C.F írta:
Kerlon írta:Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.

Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Pedig sok igazság van benne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 17., szombat 12:44

én is osztom amiket kerlon leírt, már évek óta rossz nézni mezőnybem évi néhány meccset leszámítva
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 12:22

Kerlon írta:Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.

Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 17., szombat 11:46

Eddig a pillanatig kellett várni, míg valamiben egyet tudok érteni Kerlonnal :D
Ronaldo még mindig lehetne nagyon jó gólvágó, ha centerbe tolnánk. Kerlon leírta, hogy a szélen miért nem optimális választás (Én szomorú voltam, mikor a Deportivo ellen kétszer is lefutotta a védője. Ehhez a képhez nem voltam hozzászokva). Viszont Ronaldo nagyon gyenge háttal a kapunak, ezért a mi játékunkba centerként sem illik annyira. Az egész stílust, taktikát, a csapat mozgását úgy ahogy van, át kénte tervezni, szabni, hogy a jelenlegi Ronaldoból ki lehessen hozni a maximumot.
Merci Zizou!

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 11:19

Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.
K

Vissza: