Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 17., szombat 13:34

De itt a kérdés az volt,higy ki volt a Real legjobbja.akárhogy is nézem, ha leveszem ezt a szezont meg a tavalyit mint rossz teljesítmény(ami azért így is elég túlzás mert a statokat hozta,de persze értem mire gondoltok) az akkor is 6 év 110%on.És a várható kiöregedése sem úgy jött nála mint pl Raúlnál aki kb teljesen használhatatlan lett.De ami tény iszonyat sokat lassult Cé és láthatóan már kerüli a versenyfutásokat mert minden 3ik védő lefutja.Ettől függetlenül még mindig iszonyat gólerős, hajt mint a gép,motivál és hát nem utolsósorban azért rendben van technikailag.Fejjel meg még mindig a második lehjobb a világon.

Raúlnak volt olyan 3 vagy 4 igazán erős szezonja,Figo-nak és Zizunak 2-3.a Fenomén jó indulattal 2 évet nyomot nálunk csúcsformában...

Ugye Casillas az aki extra volt egy évtizedig de ő meg kapus,Ramos és Robi Carlos-t tudnám még iderakni.Csak ezeket a posztokat inkább külön venném.

Nálam ő az elmúlt 20 év legjobb játékosa,a visszaesésétől függetlenül, az a 6 év amit oenyomott az embertelen volt, 1-2-3-4 gól ler meccs folyamatosan és fejjel lábbal szabadból kontrából mindentből butított.így ,hogy 5 meccsenként lő gólt mostanában sem igazán rontja az átlagát és ez mutatja ,hogy mit művelt abban a 6 évben.

Na meg ez az elmúlt 2 szezon sem kuka,csak visszaesett egy sima klasszis szintre, néha vegetál aztán előhúz valamit a zsákból,messi se az a gólfosógép már attól függetlenül,hogy most azért elég sokat termelt ősszel.Igazából annyit kéne csinálni,mint barcáéknál.Találni neki egy új szerepkört mint ahogy messinek.Csak játékstílus miatt amíg messiből középpályást csinálnak addig szerintem Cr-ből csatárt kéne.

Egyébként én is 2018ig tartanám itt,utána max ha beéri kevesebbel de nem fogja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 17., szombat 13:33

El Unico írta:Ezekre a lesajnáló kommentekre és véleményekre csak annyit tudok mondani, hogy remélem olyan tavaszt hoz amivel rátok cáfol. Ez az ember egy legenda, és amíg nem fogja olyan szinten hátráltatni a csapatot, mint pl Raúl az utolsó fél-egy évében, addig meg sem fog fordulni a fejemben, hogy el kéne köszönni tőle. És amúgy nem sok mindenben értek egyet, kezdve a centerjátékával... sokan úgy álltok a futballhoz, mintha egzakt tudomány lenne, pedig nem az.
Na már megint ez jön elő, amit a múltkor Remy annyival zárt le, hogy én tolom túl. Milyen lesajnáló kommenteket írtam/írtunk?
El Unico írta:Mindenki látja, hogy kopik és öregszik, és én is láttam hogy az elmúlt 1-2 évben egyre többször lefutják. Ti azt felejtitek el, hogy CR 200%-ra rakta a lécet, amit itt nagyon sokan a minimum szintnek tartanak, így ha egy kicsit is gyengébb, vagy már nem hozza a gólokat, akkor már ő a ludas, és a fekete bárány a csapatban, ő a hibás amiért Karimnak nincs helye, zavarja más játékát, és a többi...
Senki nem felejti el. Élő legendája a klubnak és nem emberi amit tett. De lehessen már kritikát megfogalmazni vele szemben. Senki nem beszélt arról, hogy most is 2 gól per meccs statisztikát várunk tőle, meg, hogy rendre verje meg a védőit. De vitán felüli, hogy kopik és lassan-lassan közeleg az az idő, amikor már semmiféle pluszt nem fog tudni adni.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. december 17., szombat 13:30

Cé-nek ez a Karimmal elől lévő 4-4-2 tökéletesen fekszik. Mögöttük egy bivaly, melós kp, ez volt Ancelotti alatt is. A portugál abban az őszi félévben hozta itteni legjobb játékát, egyszerűen megállíthatatlan volt. Itt viszont akkor vannak gondok, mikor Bale visszatér, ahogy volt ez az olasznál is. Ő többet akar, szerepelni akar, ő nem fogja azt lehozni, amit Lucas.

CR nem tudja lehozni azt a center posztot, amit Karim 4-3-3-ban. A fenti felállásnál viszont még hasznát tudjuk venni. Bal szélen meg örökre el kéne felejteni.

Viszont a portugál nélküli játékra nem egyik hétről a másikra fog átállni a csapat. Nyilván taktikailag meg lehet oldani a dolgot viszonylag hamar, de az a mentális tudat, hogy ő nincs ott, és befejezze bárhonnan, ez sokat nyomhat a támadókra mentálisan. Valakinek ki kell nőni a támogató szerepkörből, és vezérré kell válnia a támadó harmadban. Ez sokkal nehezebb lesz, mint így elsőre hangzik.

Viszont ez el kell hogy jöjjön, nem függhetünk a végtelenségig CR-től. Sajnos az egója miatt ő maga sosem fogja belátni, hogy egyre kevesebb, erre Zidane lehet az alkalmas ember, hogy tudassa vele mindezt, és padra vágja majd a későbbiekben.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. december 17., szombat 13:15

Ezekre a lesajnáló kommentekre és véleményekre csak annyit tudok mondani, hogy remélem olyan tavaszt hoz amivel rátok cáfol. Ez az ember egy legenda, és amíg nem fogja olyan szinten hátráltatni a csapatot, mint pl Raúl az utolsó fél-egy évében, addig meg sem fog fordulni a fejemben, hogy el kéne köszönni tőle. :roll: És amúgy nem sok mindenben értek egyet, kezdve a centerjátékával... sokan úgy álltok a futballhoz, mintha egzakt tudomány lenne, pedig nem az.
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele.
Mindenki látja, hogy kopik és öregszik, és én is láttam hogy az elmúlt 1-2 évben egyre többször lefutják. Ti azt felejtitek el, hogy CR 200%-ra rakta a lécet, amit itt nagyon sokan a minimum szintnek tartanak, így ha egy kicsit is gyengébb, vagy már nem hozza a gólokat, akkor már ő a ludas, és a fekete bárány a csapatban, ő a hibás amiért Karimnak nincs helye, zavarja más játékát, és a többi...

Kibszott sokat ad a csapatnak még mindig, a gólokat is hozza úgy ahogy, és a BL-től eltekintve még mindig ott van a topban a góllövést tekintve, mert hát mi más is jellemezné az ő játékát, mint a gólok? SOHA nem vette ki a részét a játékból úgy, mint egy Modric, vagy Kroos, vagy akár Bale.
:goat:

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. december 17., szombat 13:07

A fő problémámat nem említette senki vele kapcsolatban. :) Lehet tévedek, de szerintem ő a fő ludas abban, hogy ennyit ívelgetünk. Nagyon jó taktikai fegyver, hogy ebben is ott vagyunk a szeren, de nekem ez sok. Ha ő nem lenne (meg mondjuk Bale, de egy még belefér) akkor nem lenne ennyi beadás. Pedig ez a csapat alkalmasabb lenne a rövid játékra, elég ránézni a k.pályánkra.
R.M.C.F írta:Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Megfejthetetlen vagy számomra. :mrgreen: tényleg tök jó dolgokat tudsz, de CR-nél nagyon érződik az elfogultságod. Még most is fontos játékosunk, az igaz, de nem hiszem el, hogy nem látod, hogy elég rendesen kopik és megy kifele.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 12:51

R.M.C.F írta:
Kerlon írta:Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.

Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Pedig sok igazság van benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. december 17., szombat 12:44

én is osztom amiket kerlon leírt, már évek óta rossz nézni mezőnybem évi néhány meccset leszámítva
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 17., szombat 12:22

Kerlon írta:Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.

Nem nagyon tudok olyan mondatot elcsípni ebben amivel egyetértek.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2016. december 17., szombat 11:46

Eddig a pillanatig kellett várni, míg valamiben egyet tudok érteni Kerlonnal :D
Ronaldo még mindig lehetne nagyon jó gólvágó, ha centerbe tolnánk. Kerlon leírta, hogy a szélen miért nem optimális választás (Én szomorú voltam, mikor a Deportivo ellen kétszer is lefutotta a védője. Ehhez a képhez nem voltam hozzászokva). Viszont Ronaldo nagyon gyenge háttal a kapunak, ezért a mi játékunkba centerként sem illik annyira. Az egész stílust, taktikát, a csapat mozgását úgy ahogy van, át kénte tervezni, szabni, hogy a jelenlegi Ronaldoból ki lehessen hozni a maximumot.
Merci Zizou!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 11:19

Bevállalom. CR-nek gyakorlatilag az elmúlt másfél éve gyenge. Lehet itt takarózni a gólokkal, de az igazán jó meccseit meglehetne számolni 10 ujjunkon. Öregszik, tiszta sor, brutálisan lelassult, eddig se volt egészséges a mozgása, de most már fáj nézni ahogy indul. Gyakorlatilag eredményességben még tart, de az igazán fontos momentumai majdnem elvesztek. Idén is volt két igazán jó meccse, azonkívül nem sok. Gyakorlatilag a kultusza nélkül már elég sokszor a padon találhatná magát. Én a nagymértékű hosszabbításának nem is örültem, mert az egoja nem fogja elviselni, hogy nem kap központi szerepet, de gyakorlatilag tisztán látszik, hogy sokáig nem építhetünk rá, mert megy ki az emberünk. Viszont míg itt van és játszatni kell, addig Zidanenak ki kell gondolni, hogy tudjuk még a legjobb kiaknázni úgy, hogy a csapat is profitáljon belőle. A portugál minta az jónak mondható, de annak vagy Benzema látja a kárát vagy Bale. 433-at meg el is felejthetnénk, mert C baszik a szélen játszani, garantálom Benzema többet megy már ki oda így meg gyakorlatilag a bal oldal Marcelora van bízva vagy fel adjuk a lehetőségét és a saját játékunkat nehezítjük, hogy ketten vannak középen és nincs széltében kihúzva a pálya. Ráadásul C közel sem tudja a center játékot.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 17., szombat 11:10

Realista24 írta:
Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Nincs értelme ezzel vitába szállnom.
Ja, ez a legkonnyebb. Elmagyarazhattad volna miert nincs igy, talan felfogtam volna.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 17., szombat 11:03

Peldaul? Ket szezonban volt gyenge szeptembere, iden meg az elso ket honapja volt rossz. Szerintem ezeken kivul sosem jatszott huzamosabban szarul, egy-egy pocsek meccse minden jatekosnak van.
Nincs értelme ezzel vitába szállnom.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 17., szombat 10:42

Realista24 írta:
Bencze írta: Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.
Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 17., szombat 10:37

Nekem a kedvencem a formán kívüli 2-3 hónapja. Én meg erős túlzással azt mondanám, hogy másfél éve formán kívül van. Amiből szerintem annyi igaz is, hogy konstans jó teljesítményre már nem képes és a régi ellentettje lépett fel. Néha volt egy rossz meccse most meg néha van egy jó. Ráadásul egyre jobban csak az számít, hogy gólt szerezzen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2016. december 17., szombat 10:09

Egyetértek. Elég sok benne a jó indulatú ferdítés (mint pl. hogy sokkal többet volt formán kívül) ami viszont a végeredményen nem változtat.

Nálam az elmúlt 20 év TOP5-öse így néz ki.

Cristiano Ronaldo
Raul
Casillas
Sergio Ramos
Hierro

És itt persze nem a színtiszta játéktudást vettem alapul hanem a játékának klubbra illetve annak sikereire való hatásukat. Ezért nem férhetett bele sem Zidane sem Ronaldo vagy régi kedvenceim közül Figo,Mijatovic stb..

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 16., péntek 20:55

Bencze írta:
dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.
Ebben elég sok jóindulatú ferdítés van.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 16., péntek 20:42

a csavo elottunk donti meg a real madrid osszes letezo rekordjat. szerintem tok normalis hogy o jott ki gyoztesen. ezert nem hibaztatom a szavazokat mert sanszos hogy ronci rekordjait nem fogjuk megelni hogy barki is megdonti.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Veidt
Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
Kedvenc csapatod: real madrid

HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. december 16., péntek 20:01

Top5 nálam Di Stéfano, Raúl, Casillas, Gento és CR (nem sorrendben).
Utánuk már nagyon nehéz lenne rangsorolni...Ramos, Pirri, Manuel Sanchís, Hierro, Santillana, Míchel, Guti, Camacho, Amancio, Butragueño, Chendo, Puskás, RC, Hugo Sánchez, Juanito, Santamaría, Zoco, del Bosque...és még lehetne folytatni bőven a sort.
JUANITO MARAVILLA

LM19 - TK8 :sziv:

Bencze

HozzászólásSzerző: Bencze » 2016. december 16., péntek 19:07

dzsi91 írta:Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
Igy igy. Hierrot nem lathattam a palyafutasa csucsan. RC elso nehany szezonjahoz sem volt szerencsem, de amit lattam, az alapjan Ronaldo ele tennem ebben a rangsorban. Zizu szerintem nem jatszott itt eleget, hogy egy ilyen listara fel lehessen tenni. Ramos is kozel van a tophoz, de par evig sajnos nem a helyen jatszott ami a jatekan is megmutatkozott. Ha az elejetol kezdve KHV-kent szerepelt volna, lehet mas lenne a leanyzo fekvese. Marcelonak is voltak gyenge periodusai. Amiota kovetem a csapatot, szerintem is C volt a legjobb. Eszmeletlen mennyisegu gol, fontos pillanatokban is megvillant. Talan 2-3 honapnal tobbet nem jatszott forman kivul amiota itt van. CR elso, Ramos masodik es RC harmadik nalam.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. december 16., péntek 18:48

Az alapján amióta követem a cspatot nálam is ő volt a legjobb.A fenomén és Zizu jobb focisták voltak de a legjobb teljesítményt ebben a mezben Cé nyújtotta szerintem az elmúlt 15-20 évben.Akiket nem láttam "élőben" azokat most hagyom mert nem lehet reális képet kapni videók alapján.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: