Mi a posztja? Az állok közepén es várom a beadasokat, egyébként setalgatok játéknak nálam nincs posztja. Ebben tényleg ő a legjobb.donor írta:Még mindig várnám a neveket, akik jobbak nála a posztján.Realista24 írta:
Tehát most is Cé a világ legjobb támadója?
Ha már meg akarjuk nézni, hogy a posztjának ki a jelenlegi legjobbja, akkor meg kell nézni, hogy adott csapatban, ki milyen hatással van a csapata teljesítményére. Cének idén egy meccse volt, ami említésre méltó, az Atma elleni. De ott sem a játéka miatt, hanem a góljai miatt.
Cristiano Ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
"
Még mindig várnám a neveket, akik jobbak nála a posztján."
Idén senki sem...tavaly messi....jövőre meg ki tudja.
Jelenleg fetrengő pávák...médialufik vannak a piacon.
A pótlása időszerű de jobb nem nagyon van nála.
Még mindig várnám a neveket, akik jobbak nála a posztján."
Idén senki sem...tavaly messi....jövőre meg ki tudja.
Jelenleg fetrengő pávák...médialufik vannak a piacon.
A pótlása időszerű de jobb nem nagyon van nála.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze hogy ő a legveszélyesebb, es egyben a legkevésbé hatékony is, ha nézzük a próbálkozás/gól átlagot.Chris írta:A kapura így is CR a legveszélyesebb. Annyi, hogy most már jobban eloszlanak a gólok. Ami CR pótlása szempontjából biztató. Barcánál kevésbé igaz ez Messire.Ramos, Modric es Marcelo fontosabbak.
Modric és Marcelo +Carvajal játéka szerintem is sokszor fontosabb a meccs végkimenetele, játék képe szempontjából. Ramos meg ugye más miatt, de az egyik másik ügy .
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Még mindig várnám a neveket, akik jobbak nála a posztján.Realista24 írta:
Tehát most is Cé a világ legjobb támadója?
Ha már meg akarjuk nézni, hogy a posztjának ki a jelenlegi legjobbja, akkor meg kell nézni, hogy adott csapatban, ki milyen hatással van a csapata teljesítményére. Cének idén egy meccse volt, ami említésre méltó, az Atma elleni. De ott sem a játéka miatt, hanem a góljai miatt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Tamadokra ertettem csak.Realista24 írta:Ramos, Modric es Marcelo fontosabbak.Veidt írta: Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
A kapura így is CR a legveszélyesebb. Annyi, hogy most már jobban eloszlanak a gólok. Ami CR pótlása szempontjából biztató. Barcánál kevésbé igaz ez Messire.Ramos, Modric es Marcelo fontosabbak.
Modric és Marcelo +Carvajal játéka szerintem is sokszor fontosabb a meccs végkimenetele, játék képe szempontjából. Ramos meg ugye más miatt, de az egyik másik ügy .
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ramos, Modric es Marcelo fontosabbak.Veidt írta:Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.Kerlon írta:A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Jelenlegi felhozatalt elnezve, en is amondo vagyok, h Remy uj "felfedezetje" Dembele lehetne a kovetkezo nagyagyu...kozepen, mindket szelen, iszonyu nagy potencial van benne. Mar most egy eloszerzodest kellene kotni vele.koax írta:C helyett kell keresni egy tamadoszelsot,esetleg tamadot
Ezt a kokemenyet en inkabb kicsit finomabban fogalmaznam, talan a CR-hez es Benzemahoz kepest jobb formaban van/volt, de a jatekatol meg mindig nem esek hanyatt. Nekem mezonyben tobb finomsag kell egy Real Madrid tamadotol. Arrol nem is beszelve, h volt olyan szezonja amikor azt hitte, h o a jani, csak ne hogy ez jojjon vissza egy CR tavozas utan.El Unico írta:
Balere pedig tenyleg nem lehet alapozni, de ha egeszseges akkor huzoember, kokemenyen.
En nem epitenek ra...meg akkor sem... ha nem lenne ennyire serulekeny.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jaj gyerekek. En kiszalltam ebbol a temabol, tavasszal robbantson aztan megnyugodhatunk, hogy meg mindig o a legjobb.
Veidt, RMCF +1
Balere pedig tenyleg nem lehet alapozni, de ha egeszseges akkor huzoember, kokemenyen.
Benzemara sem alapoznek, o is serulekeny, es nem az a tipikus vezerember. Nekunk olyan kell majd CR utan, aki ballal jobbal fejjel combbal oxival beteszi barhonnan, ha o ra erkezika labdaa tamadas vegen. En Aubaban latom ezt, Benzemaval 4-4-2-ben. Illetve Mariano kelt meg bennem remenyt, de neki meg fejlodnie kell.
Veidt, RMCF +1
Benzemara sem alapoznek, o is serulekeny, es nem az a tipikus vezerember. Nekunk olyan kell majd CR utan, aki ballal jobbal fejjel combbal oxival beteszi barhonnan, ha o ra erkezika labdaa tamadas vegen. En Aubaban latom ezt, Benzemaval 4-4-2-ben. Illetve Mariano kelt meg bennem remenyt, de neki meg fejlodnie kell.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
RamosVeidt írta: Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Veidt
Akkor ki a legfontosabb, legnélkülözhetetlenebb? Még mindig CR az, akiben leginkább benne van hogy villan.Kerlon írta:A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
A legfontosabb tamadonk? Két meccsen sikerült abszolút neki döntenie idén. Első meccseken nélküle is boldogultunk. Szerintem meg ezek a túlzó kijelentések, hogy ő a legfontosabb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
Chris pontosan azt írta le amit én is gondolok. Ennek a csapatnak meg mindig o a legfontosabb támadója. Azert 31 évesen (mindjart 32) ez nem akarmi. Engem csak a hozzáállása, nem a teljesítménye aggaszt.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Cé még mindig ott van a legszűkebb elitben. Úgy fog kikopni mint a legtöbb labdarúgó. Semmi extra. Szóba sem kellene hoznunk.....
Pont addig lesz még fix amíg az ifjak beleszoknak....2 év.
Továbbmegyek....2 -3 év múlva nem fog nyaffogni ha csere lesz.
Pont addig lesz még fix amíg az ifjak beleszoknak....2 év.
Továbbmegyek....2 -3 év múlva nem fog nyaffogni ha csere lesz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tehát most is Cé a világ legjobb támadója?donor írta:Ez így van, de nem erre gondoltam. A "CR 1,5 éve gyenge", meg "csak hátráltatja a csapatot", "1-1 meccsen hoz jó teljesítményt", stb. Ezekre reagálva írtam, hogy aki szerint gyenge, az írjon 5 játékost, akit a jelenben jobbnak talál a posztján.Realista24 írta: A Real történelmében találsz, nyugodtan.
Nálam még mindig top2, de inkább top1 támadó. És igen, elfogult vagyok. De nem azért mert a nagy Cristiano Ronaldo-ról van szó, hanem azért, mert a mi fiunkról.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez így van, de nem erre gondoltam. A "CR 1,5 éve gyenge", meg "csak hátráltatja a csapatot", "1-1 meccsen hoz jó teljesítményt", stb. Ezekre reagálva írtam, hogy aki szerint gyenge, az írjon 5 játékost, akit a jelenben jobbnak talál a posztján.Realista24 írta: A Real történelmében találsz, nyugodtan.
Nálam még mindig top2, de inkább top1 támadó. És igen, elfogult vagyok. De nem azért mert a nagy Cristiano Ronaldo-ról van szó, hanem azért, mert a mi fiunkról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Ez teljesen jogos,de azt el kell donteni hogy hol akarjuk jatszatni CR utan.Realista24 írta:Bale-re nem lehet alapozni. Egy rúgás, fel év pihenő.
Mert ugy kell erkezot valasztani szerintem.
Foleg hogy 442ot szeretjuk regota.
En igy latom..
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Bale-re nem lehet alapozni. Egy rúgás, fel év pihenő.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
Szvsz ha cr mogott van egy jo csapat,akik kiszolgjalak,akiknek mezonyben annyira megy hogy oda kerulnek egy meccsen tobbszor kapu ele,es ez a portugalra jon ki,akkor szrja a golokat.
A kaput elkepesztoen erzi,erkezni tud,jobb-bal-fej teljesen mindegy. Nyilvan neki is lehetnek szar napjai,de erre alakult a jateka.
Igazi tamado,aki bent van a ket belso vedo kozott es azt varja hogy mikor lesz egy lelegezet vetelnyi lehetosege.
Ez amibe barkinel jobb a csapatba.
De szuksege van Modricra,Balere,Benzemara,Kroosra stb.
Persze anno is,csak akkor tobbszor volt az hogy majd cr megoldja ugy is.
Viszont.. Ezert is lettunk jobbak.
Mivel minden meccsen Ronaldo volt a lenyeg,ezert amikor ot leszedtek,csodot mondtunk.
Most van Bale,van neha Morata,neha Benzema,neha Lucas.
Szerintem a jovobe az a legfontosabb hogy Benzema marad-e es milyen teljesitmenyt nyujt ha igen.Mert akkor mehet a Bale-Benzema es C helyett kell keresni egy tamadoszelsot,esetleg tamadot,es akkor a walesi megy hatrebb,vagy ha a francia megy ugyanez a szisztema.
El kell donteni mit akarunk jatszatni Balel,es akkor ugy kalkulalni az erkezovel!
A kaput elkepesztoen erzi,erkezni tud,jobb-bal-fej teljesen mindegy. Nyilvan neki is lehetnek szar napjai,de erre alakult a jateka.
Igazi tamado,aki bent van a ket belso vedo kozott es azt varja hogy mikor lesz egy lelegezet vetelnyi lehetosege.
Ez amibe barkinel jobb a csapatba.
De szuksege van Modricra,Balere,Benzemara,Kroosra stb.
Persze anno is,csak akkor tobbszor volt az hogy majd cr megoldja ugy is.
Viszont.. Ezert is lettunk jobbak.
Mivel minden meccsen Ronaldo volt a lenyeg,ezert amikor ot leszedtek,csodot mondtunk.
Most van Bale,van neha Morata,neha Benzema,neha Lucas.
Szerintem a jovobe az a legfontosabb hogy Benzema marad-e es milyen teljesitmenyt nyujt ha igen.Mert akkor mehet a Bale-Benzema es C helyett kell keresni egy tamadoszelsot,esetleg tamadot,es akkor a walesi megy hatrebb,vagy ha a francia megy ugyanez a szisztema.
El kell donteni mit akarunk jatszatni Balel,es akkor ugy kalkulalni az erkezovel!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Real történelmében találsz, nyugodtan.donor írta:Már megint ez a téma
Kérnék 5 nála jobb játékost a posztján. (ha nagyon engedékeny akarok lenni, akkor mind a két posztján (csatár+szélső) összesen jöhet az 5 név)
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema