Mi fogsz te még ezért kapniGéci írta:Néztem mùltkor a PSG meccset és Lucas semmivel sem különb. Ugyan ùgy beleszalad 3 védőbe plussz elég pontatlan...
Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
És most akkor hogy jön ide Karim? Ne akarjál felidegesíteni.Benzema egy napig se volt az még a szememben, pedig Karimot ezerszer többre tartom ha tudást és tehetséget nézem kettejük között
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R-l@nch
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane, Raúl, Casillas, Marcelo, Benzema
Benzema egy napig se volt az még a szememben, pedig Karimot ezerszer többre tartom ha tudást és tehetséget nézem kettejük közöttRealista24 írta:Véleményem csak lehet, bocsáss már meg.Tetszik vagy sem, a "való világban" mégis ez a szerencsétlen Higuain vált az egyik legnagyobb madridistává, pedig hány sztárjátékos játszott itt az elmúlt években.
Be kéne már fejezni ezt, kész, vége, elment az argentin, hagyjuk már békén!
Madridista....az. ...volt körülbelül két évig.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Véleményem csak lehet, bocsáss már meg.Tetszik vagy sem, a "való világban" mégis ez a szerencsétlen Higuain vált az egyik legnagyobb madridistává, pedig hány sztárjátékos játszott itt az elmúlt években.
Madridista....az. ...volt körülbelül két évig.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R-l@nch
Tetszik vagy sem, a "való világban" mégis ez a szerencsétlen Higuain vált az egyik legnagyobb madridistává, pedig hány sztárjátékos játszott itt az elmúlt években.Realista24 írta:Tetszik vagy nem, egy "normális világban" soha nem szabadott volna a Real Madrid mezét magára öltenie.Szerintem a futballtörténelemben nem volt még egy ennyire lenézett játékos, mint Higu.
- R-l@nch
Di Maria-t bőven lehetne jól használni, a gyorsasága sokat érhet még. Özil-nek idő kell, hogy levetkőzze José 3 évét. Alatta egy full szürke játékossá vált, de több van benne is. Khedira és Kaká nálam azok, akik többször is bizonyították már, hogy nem ide valók. Én azt mondom, nem DM és Özil jelenléte a fő gond, hanem az, hogy a középpályánk hogy fog szuperálni az erősebb csapatok ellen. Nagyon kellett volna egy Vidal, de hagyjuk is.
Az előkészületi meccseken már most látszik, hogy a támadójátékunk ötletesebb, több lábon áll, mint José alatt, viszont a védekezésünk csapnivaló, és ezen múlik mindig a BL.
Az előkészületi meccseken már most látszik, hogy a támadójátékunk ötletesebb, több lábon áll, mint José alatt, viszont a védekezésünk csapnivaló, és ezen múlik mindig a BL.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tetszik vagy nem, egy "normális világban" soha nem szabadott volna a Real Madrid mezét magára öltenie.Szerintem a futballtörténelemben nem volt még egy ennyire lenézett játékos, mint Higu.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát Özil köpködése elég vicces... DM padra meg rotálni totál elég... Néztem mùltkor a PSG meccset és Lucas semmivel sem különb. Ugyan ùgy beleszalad 3 védőbe plussz elég pontatlan... Khedira tény, hogy siralmas az emberünk. Casemiro hozzá képest 1 csoda...
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En meg tieddel.sentry írta:
Minden szavaddal egyetértek!
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy hehe kitartó munkájának gyümölcse az, hogy egyre többen nem kedvelik pl Özilt, Özil "játékát" (inkább annak hiánya van csak), pedig ez szerintem a játékos kitartó "gyümölcse".
Igazából egyre több embernél kezd betelni a pohár, kezd elfogyni a türelem. Ordít az a tény, hogy mennyire nem ide való, már-már érezhető fizikailag a fájdalom, amit akkor érzek, ha látom "játszani".
Ahogy telik az idő, egyre türelmetlenebb a szurkoló, és persze, hogy konstans gyenge teljesítmény után a kis hibák is nagyobbnak tűnnek. Én már idén eladnám, mert Kaká is egy hulladék, de őt meg soha nem tudjuk eladni már...
Remélem ezt a triumvirátust jövőre eladjuk végleg (Özil,Khedira, Dimaria). Lehet itt megint kővel dobálni, hogy nem tisztelik a madridisták egy része a csapat játékosait, csak hogy ezért keményen megdolgozott mind a három nálam, hogy gyomoridegem legyen ha kezdő bármelyik is. Nálam 2-3 év sz_r játékot nem felejteti el 2-3 jó meccset.
Ez már régóta kikívánkozott. Pirvátban lehet k_rvaanyázni a fanatikus elvakultaknak.
Marcsak ez miatt is jo lenne, ha jonne Bale. Megnone az esely arra, h kevesebbet lassam Ozilt és DM-t a kezdoben. Casemiro remelem kiszoritja Khedirat, aztan jovore mindharman mehetnek a levesbe.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Láss csodát:Remy írta:Szerintem a futballtörténelemben nem volt még egy ennyire lenézett játékos, mint Higu.Marky írta:, higuaín szintet tudná hozni.
Morata meg megkapja ezt az évet, aztán vagy él vele, vagy nem. Én még nem írnám le.
Van.sentry írta:Minden szavaddal egyetértek!Gascoigne írta:Morata, Khedira, Di Maria, Özil. Félek tőle, hogy egy évig padoztatjuk őket, fizetjük a fizetésüket, jövő nyáron pedig a mostani értékük töredékéért távoznak. Vagy amitől még jobban félek, hogy nem padoztatjuk őket, és még jövő nyáron se távoznak.
Kaká külön történet. Neki már most sincs piaci értéke. Csak egy nagy kerek rocksztárfizetése, amiért cserébe szépen mosolyog nekünk a pályán.
Az a baj, hogy sokan azt hiszik, hogy hehe kitartó munkájának gyümölcse az, hogy egyre többen nem kedvelik pl Özilt, Özil "játékát" (inkább annak hiánya van csak), pedig ez szerintem a játékos kitartó "gyümölcse".
Igazából egyre több embernél kezd betelni a pohár, kezd elfogyni a türelem. Ordít az a tény, hogy mennyire nem ide való, már-már érezhető fizikailag a fájdalom, amit akkor érzek, ha látom "játszani".
Ahogy telik az idő, egyre türelmetlenebb a szurkoló, és persze, hogy konstans gyenge teljesítmény után a kis hibák is nagyobbnak tűnnek. Én már idén eladnám, mert Kaká is egy hulladék, de őt meg soha nem tudjuk eladni már...
Remélem ezt a triumvirátust jövőre eladjuk végleg (Özil,Khedira, Dimaria). Lehet itt megint kővel dobálni, hogy nem tisztelik a madridisták egy része a csapat játékosait, csak hogy ezért keményen megdolgozott mind a három nálam, hogy gyomoridegem legyen ha kezdő bármelyik is. Nálam 2-3 év sz_r játékot nem felejteti el 2-3 jó meccset.
Ez már régóta kikívánkozott. Pirvátban lehet k_rvaanyázni a fanatikus elvakultaknak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Minden szavaddal egyetértek!Gascoigne írta:Morata, Khedira, Di Maria, Özil. Félek tőle, hogy egy évig padoztatjuk őket, fizetjük a fizetésüket, jövő nyáron pedig a mostani értékük töredékéért távoznak. Vagy amitől még jobban félek, hogy nem padoztatjuk őket, és még jövő nyáron se távoznak.
Kaká külön történet. Neki már most sincs piaci értéke. Csak egy nagy kerek rocksztárfizetése, amiért cserébe szépen mosolyog nekünk a pályán.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Szerintem a futballtörténelemben nem volt még egy ennyire lenézett játékos, mint Higu.Marky írta:, higuaín szintet tudná hozni.
Morata meg megkapja ezt az évet, aztán vagy él vele, vagy nem. Én még nem írnám le.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Moratanak a 7 felkeszülési meccs alatt talán 1 értékelhető momentuma volt... Jesé negyed annyi játékkal 2x olyan veszélyes volt kb... Özilt meg tùlzásnak érzem temetni
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
morata nem ennyire szörnyű, mint tegnap láttuk. a castillaban és a válogatottban is megmutatta, hogy sokkal jobb, de itt túlizgulja az egészet, nincs még hozzászokva a közeghez. ezek a labdakezelési hibák és a durrbele bikák a lelátóra ennek tudhatók be. okosabb játékos ő, higuaín szintet tudná hozni.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hát ez bakker a Humor topic...A támadót az Aranylabdáról is kérdezték. „Ez jár a fejemben. Minden nap azért dolgozok, hogy megnyerjem.”
Szerintem nem olyan rossz Morata, csak még túlizgulja a dolgokat, egy év alatt sokat fejlődhetne. De egyébként páran már régóta szajkózzuk, hogy nem lesz elég a Benzema/Morata duó de itt mégis mindenki látatlanban okos volt. Most, hogy kihagyott 2 helyzetet máris nem jó semmire...
Nem kell izgulni, Özilnek bőven meglesz az ára jövőre is. Bár mondjuk fel lehetne ajánlani 40 milláért a MU-nak, azoknak most mindenképpen kreatív kp kell
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
Morata, Khedira, Di Maria, Özil. Félek tőle, hogy egy évig padoztatjuk őket, fizetjük a fizetésüket, jövő nyáron pedig a mostani értékük töredékéért távoznak. Vagy amitől még jobban félek, hogy nem padoztatjuk őket, és még jövő nyáron se távoznak.
Ráadásul ugye gólkirály volt vmi korosztályos "tornán" (EB vagy VB nem akarok baromságot írni, nem tudom melyik.) Most lehetne érte még szépen kaszírozni Annyi, hogy küzd, hajt rendesen, látszik rajta hogy tudja melyik csapatnak a mezét viseli. De hát... a képességbeli hiányok. Ezek sajnos vannak. Ha bele lehet vonni a Bale üzletbe, Coentraoval kézen fogva mehetnek a White Hart Lanere.madridronie írta:Ezt vagy Carlo sem hiszi el magának, vagy Morata barátunk csak a drukkerek előtt/elől titkolja azokat a rejtett képességeit! Nagyon kevés ehhez a szinthez; a Real Madridhoz meg pláne; amennyiben a Tottenham valóban erre a gyerekre fényezi a bohócot egy percig nem kell gondolkozni /már ma költözhet/, sírni meg végképp nem kell utána!Miért beszélünk Baleről ma, amikor Jesé és Morata is jól játszott. Elégedett vagyok velük, nagyon fiatalok, de hihetetlen képességeik vannak.”
Jesé meg majd megoldja Benzemaval
joabulicsak
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Ezt vagy Carlo sem hiszi el magának, vagy Morata barátunk csak a drukkerek előtt/elől titkolja azokat a rejtett képességeit! Nagyon kevés ehhez a szinthez; a Real Madridhoz meg pláne; amennyiben a Tottenham valóban erre a gyerekre fényezi a bohócot egy percig nem kell gondolkozni /már ma költözhet/, sírni meg végképp nem kell utána!Miért beszélünk Baleről ma, amikor Jesé és Morata is jól játszott. Elégedett vagyok velük, nagyon fiatalok, de hihetetlen képességeik vannak.”
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- mocsok
nagyon jól jönnek ezek a válogatott meccsek most.
pepe meg rohadt szimpatikus egyébként.
nem csak emiatt a nyilatkozat miatt, látszik hogy helyén van a szíve és az esze is.
pepe meg rohadt szimpatikus egyébként.
nem csak emiatt a nyilatkozat miatt, látszik hogy helyén van a szíve és az esze is.
hátigen. spannal néztem a meccset. kaka góljánál kérdezte miért, hogy nem örül kaká. mondom neki biztos nem azért mert eligazol abban biztos lehetsz...Realista24 írta:Az a vicc, hogy Kakát már meg sem kérdezik tőle
ezt a meccset szépen lehozta de szerintem ez már rég kevés.