Cristiano Ronaldo
-
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Mai meccset nézve,csóri Benzemát sajnálom...tömi passzokkal CR-t,de mikor visszavárná a passzt 3 a 2 ellen,CR inkább ész nélkül belebikázza a védőbe..a francia meg zokszó nélkül csinálja tovább..egyébként meg utánozhatatlan CR,ezt aláírom,ilyen trágya teljesítménnyel 3-at lőni,csak a legnagyobbak képesek,nem nagyon láttam még ilyen gólerős játékost életemben,bár próbálkozik becsülettel,onnan is lő,ahonnan más a kaput sem látja...finomságban Bale is,Benzema is többet tud,de a számok mellette szólnak...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Végülis Kovacic felépítése érhet plusz egy embert, remélem 17-ben ő lesz az alap 3., Casemiro meg taktikai fegyvernek kiváló lehet.
De ezért hoznám Weiglt is a Dortmundból, szerintem a védelem előtti játéka alapján az egyik legnagyobb kp tehetség, sőt, több is annál már.
De ezért hoznám Weiglt is a Dortmundból, szerintem a védelem előtti játéka alapján az egyik legnagyobb kp tehetség, sőt, több is annál már.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Ott szirénáztam csak nyáron, hogy a kp-a igényel egy embert, nálam nem lenne echte vkp már, ezt leírtam, helyette egy btb jellegű mehet, de mivel eléggé bejött ez a 4-3-3 ból 4-4-2 re változtatható alakzat, így isco okés, james ugye kevésnek bizonyul, modric meg nem fiatal már és évrnter 1-2 hónapra kidől,így nyáron kellett volna egy fiatal komoly erő oda akit be lehet épiteni már, ez az egy amit nem értek, én ezt tettem volna.ZZ úgy tűnik számol a vkp szereppel komolyabban, én max taktikai fogásnak alkalmaznám már,arra megfelelő case mint csere és ha kell át tudunk állni egy szigorúbb alakra, de az viszonylag keveset kell.Inkább egy elasztikusabb játékosabb kp-a nézne ki jól.ziro4vr írta:
Nagyon jó a keretünk, ha nem tiltanak el, pár igazolás kell csak és sokáig rendben a csapat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Esélyes a Conte féle 3-4-3-ba, hogy elcserélné a nyári igazolást.numberone1 írta:Mondjuk, ha Zizou tovabbra is szamol egy vedok elotti vkp-val akkor jo lenne egy Casenal jobb opcio oda. Csereljuk el Kantet Jamesre.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Értelmeset amúgy tudsz írni? Vagy nézel is focit? Tinirajongasodon túl elfogulatlanul?Remy írta:Hazard.
te is félre értettél engem, mert nem kipaterolni akarom, hanem komolyan el kéne vele beszélgetni, hogy a csapatnak nem az a legjobb, amit most nyújt.R.M.C.F írta:Látok rajta mentális változást, látom a játékképe változását is(vannak benne pozitív dolgok). Úgy gondolom (talán) érett lesz pár éven belül elfogadni a padot, tudom, hogy ez az alapvető jelleme elleni merénylet lenne, de úgy gondolom nem lesz vele gond. Lehet téves a meglátásom, és inkább eligazol usába, vagy keletre, vagy elmegy vissza portugáliába a fene sem tudja, de abban biztos vagyok hogy bárhová is megy, megbecsültebb lesz mint itt most. Egyébként kár jelenleg ekkora feneket keríteni miatta, már sokáig úgysem láthatjuk nálunk nem kell félni, pár év és vége.....aztán majd nézhetünk pár béna egeret akkor mi lesz velünk?ziro4vr írta:Én annyival vitatkoznék RMCF, hogy azt írtad, el fogja fogadni a padot. Szerintem ez nem így lesz. Én még nem küldeném el, ugyanakkor nyáron hoznám Dembelét, és rotálnám őket, Lucas, Bale, Dembele, Cé.
Hazardot én soha nem akarom habfehérben látni.
Nekem már régen elment volna az egésztől a kedvem a helyében, de ő küzd és teszi a dolgát, és rakja vissza a cuclit folyamatosan az ellenkedő bunkók szájába, én nem bírtam volna ezt ,de hát én balfallosz vagyok ő meg a világ egyik legjobb sportolója, apró különbség....
Dembele jogos, nekem is kinyílik a szemem tágra ha látom labdához érni.....sőt bár más poszt de marianot is többet látnám, de asensiót is többet szeretném, de azért kétség ne legyen ők jelenleg nem érik fel a luzitán terminátort.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Mondjuk, ha Zizou tovabbra is szamol egy vedok elotti vkp-val akkor jo lenne egy Casenal jobb opcio oda. Csereljuk el Kantet Jamesre.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Asensiot Lucas helyett be lehetne dobni többet, a kicsi nagyon hasznos, de eléggé könnyű készülni ellene és kiszámíthatóvá teszi a jobb oldalunkat. Asensioban több váratlan lehet és a kapura is tán veszélyesebb.
Marianot meg kölcsön kéne adni, játszani nagyon nem fog, pár percekkel nem megyünk sokra.
Nagyon jó a keretünk, ha nem tiltanak el, pár igazolás kell csak és sokáig rendben a csapat.
Marianot meg kölcsön kéne adni, játszani nagyon nem fog, pár percekkel nem megyünk sokra.
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Látok rajta mentális változást, látom a játékképe változását is(vannak benne pozitív dolgok). Úgy gondolom (talán) érett lesz pár éven belül elfogadni a padot, tudom, hogy ez az alapvető jelleme elleni merénylet lenne, de úgy gondolom nem lesz vele gond. Lehet téves a meglátásom, és inkább eligazol usába, vagy keletre, vagy elmegy vissza portugáliába a fene sem tudja, de abban biztos vagyok hogy bárhová is megy, megbecsültebb lesz mint itt most. Egyébként kár jelenleg ekkora feneket keríteni miatta, már sokáig úgysem láthatjuk nálunk nem kell félni, pár év és vége.....aztán majd nézhetünk pár béna egeret akkor mi lesz velünk?ziro4vr írta:Én annyival vitatkoznék RMCF, hogy azt írtad, el fogja fogadni a padot. Szerintem ez nem így lesz. Én még nem küldeném el, ugyanakkor nyáron hoznám Dembelét, és rotálnám őket, Lucas, Bale, Dembele, Cé.
Nekem már régen elment volna az egésztől a kedvem a helyében, de ő küzd és teszi a dolgát, és rakja vissza a cuclit folyamatosan az ellenkedő bunkók szájába, én nem bírtam volna ezt ,de hát én balfallosz vagyok ő meg a világ egyik legjobb sportolója, apró különbség....
Dembele jogos, nekem is kinyílik a szemem tágra ha látom labdához érni.....sőt bár más poszt de marianot is többet látnám, de asensiót is többet szeretném, de azért kétség ne legyen ők jelenleg nem érik fel a luzitán terminátort.
- ziro4vr
Azért amikor nem volt Cé, vagy még Benzema sem, akkor Bale eléggé húzta a csapatot. Ezt csak pontosításként közlöm. De sajnos tényleg sérülékeny, így csak erre nem lehet alapozni.Ladislao írta:ezerszer végig lett már tolva, hogy csapatként kell pótolni CR-t meg persze, hogy bárki képes a gólszerzésre stb... csak ez sem Ronaldo jelenlétében sem távol létében nem bizonyosodott soha
Külső igazolással megoldható lehet nem mondom, hogy nem. A jelenlegi kerettel kizárt. Benzema alapjáraton alkalmatlan. Balere meg nem lehet számítani hosszú távon ahogy előttem is leírták már.
Az meg, hogy Hazard majd itt alakít... miért nem már akkor Isco?
de én elengedtem, vakon vagyok, pont
Nem illik.
ezerszer végig lett már tolva, hogy csapatként kell pótolni CR-t meg persze, hogy bárki képes a gólszerzésre stb... csak ez sem Ronaldo jelenlétében sem távol létében nem bizonyosodott soha
Külső igazolással megoldható lehet nem mondom, hogy nem. A jelenlegi kerettel kizárt. Benzema alapjáraton alkalmatlan. Balere meg nem lehet számítani hosszú távon ahogy előttem is leírták már.
- ziro4vr
Én annyival vitatkoznék RMCF, hogy azt írtad, el fogja fogadni a padot. Szerintem ez nem így lesz. Én még nem küldeném el, ugyanakkor nyáron hoznám Dembelét, és rotálnám őket, Lucas, Bale, Dembele, Cé.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hazard.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
-
...én viszont a csapat érdekeit tartom elsődlegesnek, nem a divathóbortokat vagy a kiskedvenceket, legyen bárkiről is szó, cr-nél egyelőre nem ismerek jobb alternatívát, majd ha annyit gyengül, vagy ha látok jobbat, ott fogok virgonckodni az élen akik kérik a padozását. Ezt tudhatja bárki aki olvasott már tőlem , ezt garantálom. Legyen az az atyaúristen is....Norbii írta:
viszont én már szívesen látnék mást a helyén. .
A vita alapja továbbra sem "értelmezett" úgy tűnik. A vita alapja a ronaldoval szembeni eltúlzott leszóló, lehúzó valótlanságokon alapuló véleményekre való replika volt ha valakinek nem lenne meg az emlékezetében.
Tehát, mindenki tudja, hogy cr teljesítménye(mint mindenkié szinte ennyi idősen) visszább esett, mindenki látja, hogy a játékképe megváltozott(kinek ez nem tetszik, kinek ez tetszik). A vita elment egy téves irányba, azt gondolják többen is hogy akik ronaldo fenekét védik, azok vakon vannak és nem látják hogy ez a ronaldo nem az a ronaldo mint a korábbi. Köszi....látjuk, tudjuk....nézzük a meccseket. Ez természetes folyamat, lassan eléri majd modricot is, elérte már pepét, majd jön ramos stb.....mit kell ezen rugózni? Miért kell vele szemben mint a barcásoknak gennyeskedni? Nem értem, a kommentek egy része bunkó, leminősítő, ez csípi pár ember szemét, az enyémet is. Főleg azért mert java részint nem igazak mert túlzások.
Ez a manus olyan dolgokat vitt itt végbe amit nagyon nagyon kevesen 110 év alatt....ez van, ha tetszik ha nem....ezt mondom a bugris ellendrukkereknek is, és ezt mondom az itteni lehúzó alakoknak is.
Remélem ugyanúgy igazolni fogja a klasszisát idén is és befogja sokatok száját mint tette ezt sok éven át a mi csapatunk tagjaként a bunkó és tiszteletlen ellenfelekkel szemben, lásd camp nou pl.....
Remélem lesz akit sikerül jobb belátásra bírnom és inkább szurkol neki mint leszólja. Azt hagyjuk meg a barcás barátainknak, ez az ő génjük alapkódja.
Vártam, hogy valaki bedobja Hazard, Coutinho vagy Dybala nevét. Néhány évet kell még ahhoz Ronaldonak öregedni, hogy ezek közül bármelyik is jobb legyen nála.
Jaja, néztem is, hogy most vagy bekúrva kegyetlen vagy mi van.numberone1 írta:Szerintem jol nez ki az az idezes Kerlontol.
Ez most így jött ki, de már tavaly is bőven volt jele annak, hogy CR mennyire elindult lefelé. Idén meg egyszerűen katasztrófa, amit művel. És hangsúlyozom, hogy továbbra sem egy 50 gólos csatárra van szükségünk, hanem egy ellenállhatatlan csapara. Arról nem is beszélve, hogy idén bizonyították a fiúk, hogy bárki képes a mezőnyből Coentraon kívül gólt szerezni, de ő meg úgy is sérült.Matyas írta:Én sok mindenben, egyet tudok veled érteni, viszont azt abszolút nem látom magam előtt, hogy ebből a keretből ki lenne az aki CR hiányában fixen hozna 30+-os szezont. Benzinek voltak termékeny szezonjai viszont szerintem sohasem a a helyzetkihasználása miatt volt top center. Balere nem lehet konkrétan hosszútávon számítani mert szezononként beszop legalább 2 hosszabb tavú sérülést. Cserepadról akárkit nyomok kezdőbe nem lesz gólfosó nagy valószínűséggel, ráadásul úgy néz ki jön a transzferban tehát abból kell főzni ami van...Kerlon írta:Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.
Pl. meg lehet idén nézni Hazardot, amikor több szabadságot kapott Contetól, hogy mit művel. Na ezt szerintem nálunk még jobban kamatoztatni tudná.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Guti, Raúl, El Fenomeno,
Én sok mindenben, egyet tudok veled érteni, viszont azt abszolút nem látom magam előtt, hogy ebből a keretből ki lenne az aki CR hiányában fixen hozna 30+-os szezont. Benzinek voltak termékeny szezonjai viszont szerintem sohasem a a helyzetkihasználása miatt volt top center. Balere nem lehet konkrétan hosszútávon számítani mert szezononként beszop legalább 2 hosszabb tavú sérülést. Cserepadról akárkit nyomok kezdőbe nem lesz gólfosó nagy valószínűséggel, ráadásul úgy néz ki jön a transzferban tehát abból kell főzni ami van...Kerlon írta:Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerintem jol nez ki az az idezes Kerlontol.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- ziro4vr
Én egyetértek veled, de vitatkozni nincs most kedvem, mert ez már lezajlott egyszer, és láthatóan nem vezetett sehova.Kerlon írta: Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.
Idézni sem tanultam meg, látjátok. Valaki törölje az előzőt pls.
Nem illik.
- ziro4vr
Ti amúgy tényleg nem látjátok, hogy mit művel? Vagy tényleg én vagyok ennyire vak? Lehet itt saját magunkat hülyíteni azzal, hogy ma is rúgott 3-at meg múltkor is meg igazából ott az élmezőnyben, de lehet ennyi lehetőségből más 1,5szer ennyit lőtt volna. A prime CR meg szinte biztos. És nem az bánt a legjobb, hogy visszaesett, hanem hogy még mindig kiemelt szerepet kap. Azt érzem, hogy előrelépést jelentene csapat szintén leváltani. Lehet nem lenne egy 50+ gólos támadónk, de lehet lenne két 30+-os és működőképesebb csapat is.[/quote]Kerlon írta: Emberfeletti,különleges,páratlan... Köszönjük CR!
Én egyetértek veled, de vitatkozni nincs most kedvem, mert ez már lezajlott egyszer, és láthatóan nem vezetett sehova.
Nem illik.
Cristiano Ronaldo becomes the first player to win the Champions League, European Championship, Club World Cup, and the Ballon d'Or in the same year
újabb történelem a legendától.
Cristiano Ronaldo becomes the second player to score a hat-trick in the Club World Cup Final/Intercontinental Cup after Pelé against Benfica in 1962
újabb történelem a legendától.
Cristiano Ronaldo becomes the second player to score a hat-trick in the Club World Cup Final/Intercontinental Cup after Pelé against Benfica in 1962
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BBeno 2016. december 18., vasárnap 18:57-kor.