Azért az is vicces, amikor úgy állítjátok be, hogy a kritizálók "fauber-i magasságokban" szidják. Mert nem erről van szó. Amit írt korábban valaki, hogy változtathatna egy-két dolgon. Kezdve mondjuk a szabikon. Simán átengedhetné már őket, mert eléggé visszaesett a hatékonysága. Még nem is az, hogy gólt lő, hanem hogy belelövi a sorfalba.El Unico írta:Na ezert nem kell eladni.
BIZALOM. TISZTELET. MEGBECSULES.
Oruljetek, hogy lathatjatok ot focizni, akar eloben, akar a tv-ben, mert o Messivel egyetemben korszakos zsenik. Soha ilyen a futballtortenelemben meg nem volt, amit ok ketten csinaltak az elmult 10-12 evben.
Szavak nincsenek rajuk, es CR hozzank tartozik, elo legenda, lehet kritizalni, de ezt sose felejtsetek el kozben, es beszeljetek rola tiszteletteljesen, ne ugy mintha egy Faubert szintu tagrol lenne szo...
Elnezest kerek, tenyleg nem felszopo akartam lenni, csak engem felhaborit tenyleg egy ket ember, amilyen stilusban, hangnemben beszel a jelenkor egyik, ha nem a legjobb Real Madrid jatekosarol...
Tobb tiszteletet kerek iranyaba.
(Az elmult napok, hetek kommentjeire ertendo).
De ez epp mostanaban tortenik meg. Egyre tobbet van lecserelve, meg ha csak nehany percre is, de ez egy folyamat. Depor ellen nevezve sem lett. Kihagyta mindket kupameccset. Korabban volt ilyen? Nem. O is elismerte, hogy mar nem birja ugy mint regebben. Ez egy folyamat, ido kell ehhez is. Es o a Himalajarol ereszkedik le, szepen lassan, egeszen addig, amig be nem fejezi. Remeljuk nalunk, es nem ugy fog "tavozni", minr Raul vagy Casillas...A sok rám köpködőnek meg csak annyit, hogy se eladni nem akartam, se száműzni a padra, de egyszerűen be kéne látni, hogy már közel sem nélkülözhetetlen az ember és nem kéne orrba szájba erőltetni
Kiszalltam egy idore a topicbol.
"Ez a nem bírja úgy mint régebben" is tök jól hangzott a nyáron, aztán szinte nem is hagyott ki meccset akkor.