Hú de besértődtél....anyám,pedig én csak az avatarod képéről gondoltam, hogy miféle alak lehetsz. De lehet a fotó nem jó,nem adja ki, van olyan.ziro4vr írta:Nyalizok? Ez új. Biztos hehe, Zsombor, Máté is nyalizik, meg aki nem úgy látja, mint ti.
Múltkor is ez volt, mi írtunk érveket, normális hangnemben, a másik tábor meg elkezdett személyeskedni. Mikor kifogynak az érvek, általában ez történik.
Ezért sem akartam ebbe belemenni, de egy jó személyeskedés jöhet, ha már úgy is nyalis vagyok meg felszopó, nincs mitől félnem ugye.
Csak a hátbatámadást nem szeretem, de innentől akkor én is igazodok.
Cristiano Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nyalizok? Ez új. Biztos hehe, Zsombor, Máté is nyalizik, meg aki nem úgy látja, mint ti.
Múltkor is ez volt, mi írtunk érveket, normális hangnemben, a másik tábor meg elkezdett személyeskedni. Mikor kifogynak az érvek, általában ez történik.
Ezért sem akartam ebbe belemenni, de egy jó személyeskedés jöhet, ha már úgy is nyalis vagyok meg felszopó, nincs mitől félnem ugye.
Nem illik.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Akkor nyalizik. Alapvetően nem érdekel.koax írta:R.M.C.F írta:Mondjuk ez igaz
Ha nyalizik ő, vagy bárki más mit nyer vele? 3 hsz-al többet írhat ide, vagy mi a jutalom?
Egyszerűen nem fér a fejembe, hogy itt mit lehet bármin is nyerni? Ez egy fórum. Ha akarom a részese vagyok ehhez annyi kell, hogy egy bizonyos alap szintet megüssön az ember. Én sem vagyok az a sorba beállós típus mégis 2005 óta egyszer lettem kirakva 2 hétre és akkor is én adtam rá okot.
Akkora diktatúra csak nem lehet.Ehhez meg még csak nyalizom sem kellett.
Ha már itt Bale meg lett említve szerintem rengeteget fejlődött és ez a Bale-CR kettős kiegészítve a sokat melózó playerekkel működik..LV, Modric, Kroos, Marcelo...stb.
CR elég gyengén muzsikált idén, de ez sem csoda. Nem sok pihenőt kapott. Az EB-t már fél lábon nyöszörögte végig. Kapta a sérülést és azért nem is 25 éves már.
Így nézve azért szerintem elfogadható amit csinál és azért igyekszik termelni is. De fiatalabb nem lesz utódot meg kell találni
- koax
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Modric
R.M.C.F írta:Mondjuk ez igazA múltkor Ziro kapta itt, hogy nyalizik.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mondjuk ez igaz.A múltkor Ziro kapta itt, hogy nyalizik.
Főleg én, hányszor rezeg a léc pedig.....én nem vagyok a sorba beállós típus.akkor miért van itt még bárki is?
A játéka is príma volt.Igen Bale akkoriban valóban húzta de (lehet rosszul emlékszem?) inkább a góljaival mint a játékával.
Erre könnyű válaszolni, konkrétan vissza kell olvasni az elmúlt több száz kommentet és ott van.konkrétan kikre gondolnak itt a fórumon, akik nem adják meg ezt neki?
Most ő az ügyeletes baxogatott.....előtte james,bale,dm,özil,higu volt az emlékeim szerinti visszafelé sorrend. De lehet tévedek.
Ha Bale nem húzta a csapatot a játékával ebben az évben, akkor Messit leszámítva nem volt egy ilyen játékos sem a mezőnyben.Ladislao írta: Igen Bale akkoriban valóban húzta de (lehet rosszul emlékszem?) inkább a góljaival mint a játékával. Legalábbis nekem ez maradt meg, hogy helyetteseként CR-nek igazán gólokban ért fel.
- Chris
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Zidane
Nem akarok senkit védeni, de akik tiszteletet követelnek CR-nek konkrétan kikre gondolnak itt a fórumon, akik nem adják meg ezt neki? És konkrétan mi az ami sok? Szerintem a legdurvább ami elhangzik itt ellene az a "padoztatni kéne" vagy "el kéne adni amíg ér valamit". Ezekkel lehet vitatkozni, de nem gondolom hogy ez a tiszteletlenség jele lenne.
Én ezt Zidanennal kapcsolatban is leírtam már, hogy szerintem egyszerűen a szurkolói lét egyik jellemzője, hogy szétszedik az emberek akár a legnagyobb ikonokat is. Szerintem ezzel a karrierjük óta együtt élnek a sportolók, nem érdekli annyira őket, mint pár fanatikus rajongót. Kapnak ők elég szeretetet nem kell félteni őket .
Hogy a témához is szóljak: nagyon szerencsés CR kapcsán, hogy egy Zidane ül a padon. Kevés akkora egyéniség van a focivilágban aki meg meri tenni azt, hogy CR-t egyre gyakrabban lehívja pihentetni vagy akár kihagyja a kezdőből. Azt, hogy ezt CR jól tűri szerintem Zidanet dicséri. Képzeljük már el szerencsétlen Benitezt, ahogy bepróbálkozik ezzel .
Én ezt Zidanennal kapcsolatban is leírtam már, hogy szerintem egyszerűen a szurkolói lét egyik jellemzője, hogy szétszedik az emberek akár a legnagyobb ikonokat is. Szerintem ezzel a karrierjük óta együtt élnek a sportolók, nem érdekli annyira őket, mint pár fanatikus rajongót. Kapnak ők elég szeretetet nem kell félteni őket .
Hogy a témához is szóljak: nagyon szerencsés CR kapcsán, hogy egy Zidane ül a padon. Kevés akkora egyéniség van a focivilágban aki meg meri tenni azt, hogy CR-t egyre gyakrabban lehívja pihentetni vagy akár kihagyja a kezdőből. Azt, hogy ezt CR jól tűri szerintem Zidanet dicséri. Képzeljük már el szerencsétlen Benitezt, ahogy bepróbálkozik ezzel .
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Senkinek nem vagyok a heréje és alapvetően leszarom a személyeskedéseket, de megint magas szintre jutottunk.
Ha R24 diktatúrát csinál itt, akkor miért van itt még bárki is? Senki nem érzi jól magát itt csak kényszerítve van?
Ha bárkit is nem érdekel a fórum, minek van itt? Ezt komolyan nem értem.
A múltkor Ziro kapta itt, hogy nyalizik. Kinek nyalizik, vagy mi előnye származik bármiből is..?
Tényleg lehet értetlen vagyok de nem értem. Ez csak egy fórum.
Bizonyos emberek komolyan gyerekesek.
Offból ki. Bocs, de ez kikívánkozott belőlem. Nem az előzző komment miatt, hanem úgy egy ideje.
CR-hez:
Nem a kedvencem, de maximálisan tisztelem. Nem érdekel ha hisztis, vagy hogyan áll a haja. Bár a hisztijei, ripacssága miatt nem lesz soha a kedvencem. Nem az én stílusom az emberünk, de amit letett az asztalra az megbecsülendő. Hogy beírta-e magát a Real történelmébe az nem lehet kérdéses, akkor meg tisztelni kell.Ha valakit tisztelnek egy klubnál,akkor úgy lesz ahogy neki ÉS a csapatnak a legjobb. Nem kiteszik egyik napról a másikra, vagy bármi hasonló.
Viszont sem ő, sem más nem pótolhatatlan. Ha jön jobb akkor idővel ki fog szorulni a keretből.
Ha R24 diktatúrát csinál itt, akkor miért van itt még bárki is? Senki nem érzi jól magát itt csak kényszerítve van?
Ha bárkit is nem érdekel a fórum, minek van itt? Ezt komolyan nem értem.
A múltkor Ziro kapta itt, hogy nyalizik. Kinek nyalizik, vagy mi előnye származik bármiből is..?
Tényleg lehet értetlen vagyok de nem értem. Ez csak egy fórum.
Bizonyos emberek komolyan gyerekesek.
Offból ki. Bocs, de ez kikívánkozott belőlem. Nem az előzző komment miatt, hanem úgy egy ideje.
CR-hez:
Nem a kedvencem, de maximálisan tisztelem. Nem érdekel ha hisztis, vagy hogyan áll a haja. Bár a hisztijei, ripacssága miatt nem lesz soha a kedvencem. Nem az én stílusom az emberünk, de amit letett az asztalra az megbecsülendő. Hogy beírta-e magát a Real történelmébe az nem lehet kérdéses, akkor meg tisztelni kell.Ha valakit tisztelnek egy klubnál,akkor úgy lesz ahogy neki ÉS a csapatnak a legjobb. Nem kiteszik egyik napról a másikra, vagy bármi hasonló.
Viszont sem ő, sem más nem pótolhatatlan. Ha jön jobb akkor idővel ki fog szorulni a keretből.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mekkora ferdítések vannak itt.
Ha már faubertezel, akkor legalább legyen benned annyi, hogy leírod konkrétan kikkel van bajod, mert ez így nagyon komoly ferdítés, túlzás és általánosítás.
Aztán miután leírtad a fals dolgokat, kiszálltál. Elegáns.
Ha már faubertezel, akkor legalább legyen benned annyi, hogy leírod konkrétan kikkel van bajod, mert ez így nagyon komoly ferdítés, túlzás és általánosítás.
Aztán miután leírtad a fals dolgokat, kiszálltál. Elegáns.
Nem illik.
Igen Bale akkoriban valóban húzta de (lehet rosszul emlékszem?) inkább a góljaival mint a játékával. Legalábbis nekem ez maradt meg, hogy helyetteseként CR-nek igazán gólokban ért fel.ziro4vr írta: Azért amikor nem volt Cé, vagy még Benzema sem, akkor Bale eléggé húzta a csapatot. Ezt csak pontosításként közlöm. De sajnos tényleg sérülékeny, így csak erre nem lehet alapozni.
El UNICO-nak nagy + 1
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Azért az is vicces, amikor úgy állítjátok be, hogy a kritizálók "fauber-i magasságokban" szidják. Mert nem erről van szó. Amit írt korábban valaki, hogy változtathatna egy-két dolgon. Kezdve mondjuk a szabikon. Simán átengedhetné már őket, mert eléggé visszaesett a hatékonysága. Még nem is az, hogy gólt lő, hanem hogy belelövi a sorfalba.El Unico írta:Na ezert nem kell eladni.
BIZALOM. TISZTELET. MEGBECSULES.
Oruljetek, hogy lathatjatok ot focizni, akar eloben, akar a tv-ben, mert o Messivel egyetemben korszakos zsenik. Soha ilyen a futballtortenelemben meg nem volt, amit ok ketten csinaltak az elmult 10-12 evben.
Szavak nincsenek rajuk, es CR hozzank tartozik, elo legenda, lehet kritizalni, de ezt sose felejtsetek el kozben, es beszeljetek rola tiszteletteljesen, ne ugy mintha egy Faubert szintu tagrol lenne szo...
Elnezest kerek, tenyleg nem felszopo akartam lenni, csak engem felhaborit tenyleg egy ket ember, amilyen stilusban, hangnemben beszel a jelenkor egyik, ha nem a legjobb Real Madrid jatekosarol...
Tobb tiszteletet kerek iranyaba.
(Az elmult napok, hetek kommentjeire ertendo).
De ez epp mostanaban tortenik meg. Egyre tobbet van lecserelve, meg ha csak nehany percre is, de ez egy folyamat. Depor ellen nevezve sem lett. Kihagyta mindket kupameccset. Korabban volt ilyen? Nem. O is elismerte, hogy mar nem birja ugy mint regebben. Ez egy folyamat, ido kell ehhez is. Es o a Himalajarol ereszkedik le, szepen lassan, egeszen addig, amig be nem fejezi. Remeljuk nalunk, es nem ugy fog "tavozni", minr Raul vagy Casillas...A sok rám köpködőnek meg csak annyit, hogy se eladni nem akartam, se száműzni a padra, de egyszerűen be kéne látni, hogy már közel sem nélkülözhetetlen az ember és nem kéne orrba szájba erőltetni
Kiszalltam egy idore a topicbol.
"Ez a nem bírja úgy mint régebben" is tök jól hangzott a nyáron, aztán szinte nem is hagyott ki meccset akkor.
- Victorioo
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo9,Modric
Kerlon és Norbii véleményét osztom, az eredményeit és a hozzáállását elismerem de a játékát én sose tudtam élvezni.
Zseninek pedig nem nevezném, az kicsit más kategória.
Neve és góljai miatt nyilván nem fogják eladni még jó ideig, de ideje lenne belátnia hogy változnia kell bőven.
Kezdhetné azzal hogy nem lő több szabit.
Zseninek pedig nem nevezném, az kicsit más kategória.
Neve és góljai miatt nyilván nem fogják eladni még jó ideig, de ideje lenne belátnia hogy változnia kell bőven.
Kezdhetné azzal hogy nem lő több szabit.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nevezhetjuk csatarnak, szelsonek, jobbszelso futonak, vagy akarminek, o a golloveshez ert. Semmi mashoz, csak a golloveshez. Most mar. Regebben melyebbrol indult, lefutott mindenkit erobol, szetalazott mindenkit a tokeletesen megkomponalt cseleivel, minden masodik szabadrugasa a kapuban kotott ki. Sajnos fog rajta az ido vasfoga, oregszik. Ezt latja, tudja mindenki.
Azt alairom hogy a szabadrugasai botranyosak, meg Ramosnak is jobb a statisztikai e teren.
Egy valamit szogezzunk le: a vilagon senki mas nem erkezik olyan jol a kapu ele mint o. Leegyszerusodott a jateka, az o feladata csak a golloves, a jelenlete a palyan nem csak a csapattarsainak segit, hanem az ellenfel figyelmet is lekoti. Meg mindig nagyon veszelyes a kapura, mindig van onbizalma, hihetetlen a pali, olyan mentalitasa van, olyan gyozniakarasa, hogy parja nincsen a vilagon. Nem felszopkodni akarom, ezek tenyek, nezzetek meg baszki, halomra kereste magat penzzel, halomnyi trofeaja van, mindene megvan, 15 eve lassan az elitben van, es meg mindig nyerni akar, minden sorozatban, minden picsafasznyi csapat ellen megy, hajt, kuzd, golt akar loni, nyerni akar. O es Ramos szamomra a Real Madrid megtestesitoi.
Ha jelent nezzuk: rugdossa a golokat. De nem o jelenti egyedul a csapatot, szuksege van meg 10 masik emberre a palyan, es a keret tobbi tagjara egyarant. Meghatarozo tagja a csapatnak, szakmailag a toppon van meg mindig, magahoz kepest teljesit kicsit gyengebben, illetve megkoptak a kepessegei, de ettol fuggetlenul is a legjobbak kozott van.
Szuksegunk van ra, nem mondom hogy potolhatatlan, nem mondom hogy o a valaha volt legjobb Real Madrid jatekos, de hogy a legeredmenyesebb, az biztos! O egy legenda, es amig hasznos a csapat szamara, addig orulok minden napnak, amig nalunk van es lathatom ot focizni...
Na ezert nem kell eladni.
Oruljetek, hogy lathatjatok ot focizni, akar eloben, akar a tv-ben, mert o Messivel egyetemben korszakos zsenik. Soha ilyen a futballtortenelemben meg nem volt, amit ok ketten csinaltak az elmult 10-12 evben.
Szavak nincsenek rajuk, es CR hozzank tartozik, elo legenda, lehet kritizalni, de ezt sose felejtsetek el kozben, es beszeljetek rola tiszteletteljesen, ne ugy mintha egy Faubert szintu tagrol lenne szo...
Elnezest kerek, tenyleg nem felszopo akartam lenni, csak engem felhaborit tenyleg egy ket ember, amilyen stilusban, hangnemben beszel a jelenkor egyik, ha nem a legjobb Real Madrid jatekosarol...
Azt alairom hogy a szabadrugasai botranyosak, meg Ramosnak is jobb a statisztikai e teren.
Egy valamit szogezzunk le: a vilagon senki mas nem erkezik olyan jol a kapu ele mint o. Leegyszerusodott a jateka, az o feladata csak a golloves, a jelenlete a palyan nem csak a csapattarsainak segit, hanem az ellenfel figyelmet is lekoti. Meg mindig nagyon veszelyes a kapura, mindig van onbizalma, hihetetlen a pali, olyan mentalitasa van, olyan gyozniakarasa, hogy parja nincsen a vilagon. Nem felszopkodni akarom, ezek tenyek, nezzetek meg baszki, halomra kereste magat penzzel, halomnyi trofeaja van, mindene megvan, 15 eve lassan az elitben van, es meg mindig nyerni akar, minden sorozatban, minden picsafasznyi csapat ellen megy, hajt, kuzd, golt akar loni, nyerni akar. O es Ramos szamomra a Real Madrid megtestesitoi.
Ha jelent nezzuk: rugdossa a golokat. De nem o jelenti egyedul a csapatot, szuksege van meg 10 masik emberre a palyan, es a keret tobbi tagjara egyarant. Meghatarozo tagja a csapatnak, szakmailag a toppon van meg mindig, magahoz kepest teljesit kicsit gyengebben, illetve megkoptak a kepessegei, de ettol fuggetlenul is a legjobbak kozott van.
Szuksegunk van ra, nem mondom hogy potolhatatlan, nem mondom hogy o a valaha volt legjobb Real Madrid jatekos, de hogy a legeredmenyesebb, az biztos! O egy legenda, es amig hasznos a csapat szamara, addig orulok minden napnak, amig nalunk van es lathatom ot focizni...
Na ezert nem kell eladni.
De ez epp mostanaban tortenik meg. Egyre tobbet van lecserelve, meg ha csak nehany percre is, de ez egy folyamat. Depor ellen nevezve sem lett. Kihagyta mindket kupameccset. Korabban volt ilyen? Nem. O is elismerte, hogy mar nem birja ugy mint regebben. Ez egy folyamat, ido kell ehhez is. Es o a Himalajarol ereszkedik le, szepen lassan, egeszen addig, amig be nem fejezi. Remeljuk nalunk, es nem ugy fog "tavozni", minr Raul vagy Casillas...A sok rám köpködőnek meg csak annyit, hogy se eladni nem akartam, se száműzni a padra, de egyszerűen be kéne látni, hogy már közel sem nélkülözhetetlen az ember és nem kéne orrba szájba erőltetni
Dehogy kevés, world class. De képtelen megverni a földön bárkit is, aki nem bója. Vagy belebotlik. Az a hihetetlen gólérzékenység is... 20 helyzetből 3. És azok is kb. a "lepattanok". Gyakorlatilag az a mentalitása, ami a legjobbá tette az szépen most öngólt fog rúgni, ha nem látja be, hogy eddig a csapat szolgálta ki inkább őt és most fordulnia kell a kockának.Norbii írta:Játékban kevés ahogy mondod. A gólokat még mindig rúgja jah..de ezt a részét már leírtam, kerlon pedig kitért a 40-50gólos szövegre is.El Unico írta:
Sem szakmai, sem anyagi, sem mas erv nem szol amellett hogy el kene adnunk. mivel probalnad meggyozni Perezt, ha lenne ra lehetoseged? Nem rug eleg golt? Jatekban keves? Vagy tudsz olyat aki hozna azt a 40-50+ golt idenyenkent? Hallgatom az erveket miert kellene eladni a friss Aranylabdas jatekosunkat.
Az aranylabda meg már rég nem mérvadó.
A sok rám köpködőnek meg csak annyit, hogy se eladni nem akartam, se száműzni a padra, de egyszerűen be kéne látni, hogy már közel sem nélkülözhetetlen az ember és nem kéne orrba szájba erőltetni.
Kerlon kiszállt a témából.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Játékban kevés ahogy mondod. A gólokat még mindig rúgja jah..de ezt a részét már leírtam, kerlon pedig kitért a 40-50gólos szövegre is.El Unico írta:
Sem szakmai, sem anyagi, sem mas erv nem szol amellett hogy el kene adnunk. mivel probalnad meggyozni Perezt, ha lenne ra lehetoseged? Nem rug eleg golt? Jatekban keves? Vagy tudsz olyat aki hozna azt a 40-50+ golt idenyenkent? Hallgatom az erveket miert kellene eladni a friss Aranylabdas jatekosunkat.
Az aranylabda meg már rég nem mérvadó.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezek szerintR.M.C.F írta:Az a FB profil elérhető? Csak mert többször is szóba került.....
Képzeld, cikkhez is adtam a ronda pofámat, nem kell fb reg sem hozzá.
Igaz hogy havi egyre nem jon ki az átlag, de úgy van előadva mint valami celeb profil.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Az a FB profil elérhető? Csak mert többször is szóba került.....
Képzeld, cikkhez is adtam a ronda pofámat, nem kell fb reg sem hozzá.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sem szakmai, sem anyagi, sem mas erv nem szol amellett hogy el kene adnunk. mivel probalnad meggyozni Perezt, ha lenne ra lehetoseged? Nem rug eleg golt? Jatekban keves? Vagy tudsz olyat aki hozna azt a 40-50+ golt idenyenkent? Hallgatom az erveket miert kellene eladni a friss Aranylabdas jatekosunkat.Norbii írta:Ezért kell szépen eladni és hozni a helyére valakit (ami igazából évről évre szóba kerül, nem véletlenül). Eladni meg azért kell mert padozni nem fog, rotálgatva se fog játszani senkivel...és ez az ami rosszat tesz a csapatnak, nem pedig az hogy mellőzi valaki.dzsi91 írta:mert ebből a brogádból őt senki nem képes pótolni,az meg hogy rakjuk padra mint egy mezei játékost mert megérdemli az szerintem az egyik legnagyobb hűlyeség amit hallottam.Egy Lucast padra lehet vágni,észhez tér jobban hajt majd egy Cr-t Messit ha padra vágsz nem fogsz vele motoválni senkit csak ártassz vele a játékosnak ès az öltözőnek is... Csúcsra kell járatni őket ahányszor csak lehet...
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De rossz a csapatnak. Alig nyerünk valamit, szar a légkör, stb.Norbii írta:és ez az ami rosszat tesz a csapatnak, nem pedig az hogy mellőzi valaki.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Ezért kell szépen eladni és hozni a helyére valakit (ami igazából évről évre szóba kerül, nem véletlenül). Eladni meg azért kell mert padozni nem fog, rotálgatva se fog játszani senkivel...és ez az ami rosszat tesz a csapatnak, nem pedig az hogy mellőzi valaki.dzsi91 írta:mert ebből a brogádból őt senki nem képes pótolni,az meg hogy rakjuk padra mint egy mezei játékost mert megérdemli az szerintem az egyik legnagyobb hűlyeség amit hallottam.Egy Lucast padra lehet vágni,észhez tér jobban hajt majd egy Cr-t Messit ha padra vágsz nem fogsz vele motoválni senkit csak ártassz vele a játékosnak ès az öltözőnek is... Csúcsra kell járatni őket ahányszor csak lehet...