Egyértelműen, ezzel csak arra utaltam, hogy az első 4-ben fogunk szerintem végezni, tehát a korábban mások által emlegetett "az EL-ért is küzdenie kell majd a Unitednek idén"-dolgokat minimum erősnek érzem.'shutterisland írta:bocs, de szerintem egy mu-nak még akkor is első kettő kell legyen a cél, ha edzőt váltottak.Szerintem a BL-hely simán meglehet
főleg úgy, hogy mind a city, mind pedig a chelsea is edzőt váltott.
A 4-ben meg bármi lehet. Én is azt mondanám nyilván, hogy benne leszünk az első kettőben/háromban, de ahogy mondtad, még nem tudjuk, milyen játékerőt képvisel az új City és Chelsea, mire lesz képes a változtatások után a Spurs és a Pool, képes-e szintet lépni az Arsenal...
Nem tartok a szezontól, egy középpályást azért még várok (Fellaini? Kondogbia? esetleg egy új név?), de jó a keret (tavaly mégiscsak bajnokok lettek így), jött a csapathoz két nagyon tehetséges fiatal (Zaha a Crystalból, Januzaj a tarcsiból), minden bizonnyal Rooney is maradni fog végül. Moyes meg fogja kapni az időt, a Unitednél amúgy is eléggé tervszerűen dolgoznak, a folytonosság, fokozatosság erősen jellemző, nem lesz semmi problémázás csapaton belül, ha nem jönnek egyből az eredmények.
Amúgy Valencia lemondott a 7-es mezszámról, így jövőre megint 25-ösben fogja tolni. Nem bírta a nyomást és a megjegyzéseket valószínűleg, sajnos tényleg nem nagyon volt formában tavaly (sőt...)