Toti írta:
erről beszéltem tegnap/tegnapelőtt.
borzasztó ez az irigység és vakarózás ami a katalánok felől jön. barcelona, mint klub. már dobálják a sárt, kiabálnak, nyilatkoznak, kivannak akadva, viszket mindenük, h nekünk felére csökkentették. és mindig, mindig ez van, legyen szó bármilyen ügyről, még amihez esetleg közük sincs, akkor is megszólalnak, vagy az elnök, vagy piqué vagy akárki. nincs olyan hét, h valami szart ne dobnának, valamit ne nyögnének be. most ez a büntetés a legújabb.. iszonyatos, h mennyire nem bírják elviselni a helyzetet, a helyzetüket. kettős mérce, szerencse, bíró, franco, stb.. minden helyzetben volt valami, amit elő lehetett hozni, vagy kreálni valamit, amivel nyugtathatják magukat és ezzel egyidejűleg baszogathatnak minket, a csapatot, a Real Madridot. csak az a baj, h az kiabál akinek a háza ég.
Nem tudom ki mióta követi "őket" vagy a két klub viszonyát, én már elég régóta, de mindig is ez volt,ez tökéletesen várható volt. Korábban írtam is már, hogy amíg sikeresebbek voltak nálunk addig csak a bunkó minősíthetetlen paraszt leszólásaikat kellett elviselnünk, de ha ez fordul és mi nyerünk többet (ezt többször is boncolgattam) akkor előjön megint az amilyenek valójában, egy igazi irigy ,gusztustan és tiszteletlen brigád, ilyenek voltak a sikerkorszakuk előtt is amióta csak sikeresebb a real madrid.
Ez van.....aki a realnak akar drukkolni, annak be kell nyelnie a féreg hazudozó, torzított dumákat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.