PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

Re: Minden, ami PC

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 14., szerda 23:52

Galacticos ajánlására áttértem a Chrome-ra. Firefox többször is rakoncátlankodott, így jött a Chrome. Viszont most az lenne a probléma, hogy nem mindig, de sokszor ha kilépek a böngészőből akkor ERROR-t ír ki. Illetve jó pár youtube be van nyitva, nem lehetne megoldani, hogy ne indítsa el mindet?
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 14., szerda 23:48

Épp most nézem én is, ezt nem lehet kihagyni. 4.60 is igazából aprópénz.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. augusztus 14., szerda 23:42

Na most figyeljetek pupákok: Beri felhívta a figyelmemet a https://www.humblebundle.com/ -ra, ahol most, KORLÁTOZOTT IDEIG hozzájuthattok a következő játékokhoz: Dead Space, Burnout Paradise, Medal of Honor, Mirror's Edge, Crysis és Dead Space 3 (utolsó csak akkor ha hajlandó vagy feltelepíteni az Origint a gépedre). Hogy mennyiért kérdezitek? 1 azaz EGY DOLLÁRÉRT, illetve bármennyit beírhattok, 1 dollára minimum. Ha befizeted, tiéd az ÖSSZES JÁTÉK. Ha esetleg hajlandó lennél áldozni 4 dollár 60 centet, akkor mellé csapják számodra Battlefield 3-at (!!!) és a Sims 3-at is!

Úgyhogy mindenki emelje a popóját és húzzon kihasználni ezt a remek lehetőséget. A játékokat steamen/originen keresztül tudják aktiválni. Próbáltam, megvettem, nem kamu.

sander
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: sander » 2013. augusztus 14., szerda 22:00

Ha stratégiai játék akkor szerintem a Hearts of Iron 2 és minden kiegészítője mindent überel (II. Világháborús játék). Irányíthatsz földi;vizi és légi egységeket (valós egységeket mint például: stuka; tigristank; T34-es)
Teljes világtérképpel (!!!) és valós eseményekkel. (pl:anschluss) . Befolyásolhatod a saját diplomáciádat is(szerezhetsz szövetségeseket és köthetsz megnemtámadási szerződéseket is). Folyamatosan fejlesztened kell az egységeidet hogy mindig "naprakészek" legyenek. Fejlesztheted a gazdaságodat vagy épp doktrínákat de adott esetben titkos fegyverek után is kutathatsz.
Grafikára nem egy nagy szám de aki szeret egy kicsit gondolkodni és szereti a kihívásokat azoknak szerintem tetszeni fog. Persze nem úgy kell játszani hogy agyoncsaljuk a játékot mert akkor nincs értelme.

Itt van pár video:

http://www.youtube.com/watch?v=j1HUAKNmPwI ----->Hearts of Iron 2 Doomsday Armageddon
http://www.youtube.com/watch?v=kenaWnSGV2c ---->Hearts of Iron Darkest Hour (itt van I. Világháború is ez van a videon)
http://www.youtube.com/watch?v=6GAfB0Pd_8M --->Hearts of Iron Iron Cross

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2013. augusztus 14., szerda 19:59

Na, megvan mivel játszok szeptemberben :lol: Csúnyán elbassza majd az időmet, milyen csatákat lehet majd ebbe nyomni áh.
Itt az új trailer

Imádom a total war sorozatot, a kedvencemről van szó. De egyik alapjáték sem tud lefoglalni sokáig, annyi kis apró hiba van bennük, hogy idegesítővé teszi őket. Alig várom hogy a DarthMod team kezelésbe vegye majd, és én is rá fogok cuppanni a Rome II-re, úgy jövő tavasz környékén.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. augusztus 14., szerda 19:14

Ha már a GTAt emlegetik itt páran, szólok előre, hogy holnap új gameplay előzetes jön

Tegnap kijött képek közül ez a képeslapos eléggé ütősre sikeredett: http://www.rockstargames.com/V/img/glob ... nty_bg.jpg

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 14., szerda 19:09

Total War: Rome II

Na, megvan mivel játszok szeptemberben :lol: Csúnyán elbassza majd az időmet, milyen csatákat lehet majd ebbe nyomni áh.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2013. augusztus 14., szerda 18:46

Arkham Origins

120 dolcsiért nem is olyan vészes, mert elég szépen feltöltötték ezt a kiadást. Kíváncsi vagyok, hogy itthon kapható lesz-e, de szerintem nem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. augusztus 12., hétfő 0:16

Igazából parádés játék, jó grafika, ötletes küldetések- amiből elég lenne a fele. Viszont nálam nem ez a gyenge pont, hanem: számomra (!) nincs meg az a hangulat, ami kiemeli a "jó játék"- ok sorából. Ez a feeling nekem pl a Vice City-ben, San Andreas-ban és a kocsikázós Mafia 1-2-ben volt meg.
Viszont a GTA V nagggyon várós! B-)
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. augusztus 12., hétfő 0:05

Nekem sem tetszett eleinte a GTA IV, de jött egy esős időszak, és akkor rákattantam rendesen. 80 valamennyi százaléknál járok talán (másfél hónapja hagytam abba szerintem), végigtoltam a küldetéseket, és nem bántam meg, hogy annyi időt ráfordítottam. Megvan a többi kiadás is, más szereplőkkel, azok is magyarul, de egyiket sem kezdtem még el.
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

eReMA
Kedvenc játékosaid: 4

HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. augusztus 11., vasárnap 23:57

Én imádtam,kocsikázással együtt! :mrgreen:
Szerintem méltó folytatás lett, az évszakváltás (na meg a rövid "wellness" a küldetésekkel, utána pedig a modernebb világ) zseniális.
Az volt az egyetlen bajom, hogy rettenetesen rövidnek tűnt, pláne egy gta4- hez képest (amiben még most is alig tudom feldolgozni, hogy ennyi elb :cens: ott óra után, hogy tartok még csak 59%-nál?!) :'(
“Játssz nyugodtan!” - Puskás

The time on the clock is etched on our memories, 92:48.

El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 11., vasárnap 19:55

Hát kell benne autókázni, de én élveztem. Totál olyan, mintha az 50-es években kocsikáznék USA-ban. :mrgreen: Valszeg elfogult vagyok az első rész miatt, de nekem tetszett.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. augusztus 11., vasárnap 19:50

A Mafia 2 nem az a játék, amiben többet kell kocsikázni, mint egy Need for Speedben?

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 11., vasárnap 19:35

Valszeg igen, az is benne van, hogy balfasz vagyok. (ennek ellenére nem kell flegmázni :agree: ) De akkor is, jellegtelen, az autók úgy mennek, mint a meggurított matchboxok és nekem abban az egy órában nem sok játékélményt adott. Mafia szintet bőven ráver, abból csak a free ride hiányzik, semmi más.

BeriHampeR
Kedvenc játékosaid: Patrik017
Kedvenc csapatod: Patrik017 Club de Fútbol

HozzászólásSzerző: BeriHampeR » 2013. augusztus 11., vasárnap 19:32

nmate írta:Két játékot próbáltam ki az utóbbi évekből, ami kimaradt, először is az egyik kedvenc játékom folytatását, a Mafia 2-t... hát ez is istencsászár lett, az első játékélményét ugyan nem übereli, de elég fasza. :happy:

Másik a GTA4, amiben miután nem tudtam normálisan irányítani az autót és az első bunyómban nem tudtam visszaütni, fogtam és egy lendülettel töröltem az összes rockstaros baromságával a fenébe. Hatalmas hulladék. :shutup:
Ez nem a játék hibája! Valószínűsíthetően user error az hiba oka! :agree:

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. augusztus 11., vasárnap 19:27

Két játékot próbáltam ki az utóbbi évekből, ami kimaradt, először is az egyik kedvenc játékom folytatását, a Mafia 2-t... hát ez is istencsászár lett, az első játékélményét ugyan nem übereli, de elég fasza. :happy:

Másik a GTA4, amiben miután nem tudtam normálisan irányítani az autót és az első bunyómban nem tudtam visszaütni, fogtam és egy lendülettel töröltem az összes rockstaros baromságával a fenébe. Hatalmas hulladék. :shutup:

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:52

A youtube mostanában ilyen mókát csinál nálam, hogy elkezdi automatikusan váltogatni a videó felbontását, és kiírja hogy An error occured, please try again later

Minden szart kipróbáltam amiket írkálnak fórumokon, cookiek meg history meg cache törlése, safe mode meg a többi baromság, semmisem használ.

Ja igen, vatta új windows van fent, 23-as Firefox, legújabb Flash player...

Ötlet?

ArjenMagicRobben

HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2013. július 30., kedd 15:56

Most vittem végig a Hitman Absolution. Mit mondjak, nekem nagyon bejött, minden küldetést százféleképpen meglehet oldani, ez a legjobb benne. A célszemélyt simán fejbelőheted, elkábíthatod, kilökheted egy párkányról,fejébe állíthatsz egy fejszét, megmérgezheted a kajáját, megrázathatod árammal amikor hugyozik és még szinte végtelen lehetőség van minden pályán. :D
Vannak benne elemek amik Splinter Cell-re hajaznak, de engem nem zavart mert azokat is imádom. Szerencsére nem ment át rambo féle lövöldébe a játék, úgyis meglehet oldani, de természetesen észrevétlenül az árnyékokban lopakodva is.
Square Enix :salute:
Sportklub Csíkszereda
Arjen Robben Oranje R.M.C.F. Luka Modric
Valentino Rossi Usain Bolt Mikaela Shiffrin Federica Pellegrini
St.Louis Blues Utah Utes

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 19., péntek 13:21

Még 3 nap van a Steam Summer Sale-ből. Nekem eddig ezek estek le:
- The Last Remnant, 3.39
- Mass Effect + Mass Effect 2, 8.99
- Left 4 Dead 2, 3.49
- Deus Ex: Human Revolution, 1.79

Azt hiszem mást már nem veszek, ha csak valami nem lesz kap valami bomba akciót, de úgy néz ki, hogy már nem lesz. Az Arkham Cityt én is megvenném...ha lehetne, de nálunk valamiért blokkolva van...

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 18., csütörtök 23:34

Arkham Origins, Copperhead trailer :salute:

Vissza: