Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Marca továbbra is szentül hisz Neymar nettó 30 millás fizetésében.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Zedin írta:Az utóbbi fél évben sokszor akartam beírni a fórumba, dicséreteket, pozitív tapasztalatokat a Madrid teljesítményével kapcsolatban, de amint beleolvastam a fórum hozzászólásaiba, egyből elment a kedvem a dologtól. A kommentek 90 százalékát abszolút sületlenségnek, a valóságtól és objektivitástól teljesen elrugaszkodottnak tartom. A szellemi színvonalról és tartalomról meg inkább nem is beszélek. Ez az én személyes szubjektív véleményem és nem akarok vele megbántani senkit. (Egyébként több éve olvasom a fórumot és nem vagyok regisztrálva máshova. A kérdés jogos lenne, hogy akkor mi a f..szért nem megyek el innen ha nem tetszik a színvonal ... a választ magam sem tudom talán a megszokás )
Ennek ellenére szeretnék gratulálni a Reál Madridnak, mert amit lehozott a csapat az utóbbi egy évben az valami hihetetlen és elképesztő!! (Az adott körülményekhez mérten főleg( edzőváltások és sérüléshullámok). Aki ezt nem ismeri el az irigy vagy csak egyszerűen vak!
Valamint, Boldog Karácsonyt és Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek! )
Köszi, de akkor olvass bele egy barca szurkolói oldalba, ott majd látsz csodát, ha ez a szint kevés, akkor azok mik??
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Zidane, Messi, C. Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Az utóbbi fél évben sokszor akartam beírni a fórumba, dicséreteket, pozitív tapasztalatokat a Madrid teljesítményével kapcsolatban, de amint beleolvastam a fórum hozzászólásaiba, egyből elment a kedvem a dologtól. A kommentek 90 százalékát abszolút sületlenségnek, a valóságtól és objektivitástól teljesen elrugaszkodottnak tartom. A szellemi színvonalról és tartalomról meg inkább nem is beszélek. Ez az én személyes szubjektív véleményem és nem akarok vele megbántani senkit. (Egyébként több éve olvasom a fórumot és nem vagyok regisztrálva máshova. A kérdés jogos lenne, hogy akkor mi a f..szért nem megyek el innen ha nem tetszik a színvonal ... a választ magam sem tudom talán a megszokás )
Ennek ellenére szeretnék gratulálni a Reál Madridnak, mert amit lehozott a csapat az utóbbi egy évben az valami hihetetlen és elképesztő!! (Az adott körülményekhez mérten főleg( edzőváltások és sérüléshullámok). Aki ezt nem ismeri el az irigy vagy csak egyszerűen vak!
Tényleg lehet, hogy én értem félre.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Öhm..hát nem egészen ezt mondta.Berti írta:Ó csak szerintem aranylabda vicc kategóriába tartozik.
Som i Serem!
6oat
6oat
Ó csak szerintem aranylabda vicc kategóriába tartozik.
- DinhoL
- Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers
Most ezzel mi rosszat mondott?Berti írta: Te miről beszélsz?
Sajnos ő is a patkány tagok közé tartozik, mint piké meg a többi. Már ezt a témát is bekezdeni, Barca edző létére, szerintem szomorú.
Som i Serem!
6oat
6oat
Te miről beszélsz?MesQueUnClub írta:Jó, hogy nem Carte d'Or.. Amúgy Lucho tud olyan nyilatkozatokat adni, hogy még szerintem ő maga se tudja miről beszél. Nem nagyon ad támadási felületet a riportjaiba.Realista24 írta:Luis Enrique: "Ridiculous they're comparing awards. The Melon d'Or or whatever."
Melon d'Or...
Sajnos ő is a patkány tagok közé tartozik, mint piké meg a többi. Már ezt a témát is bekezdeni, Barca edző létére, szerintem szomorú.
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Jó, hogy nem Carte d'Or.. Amúgy Lucho tud olyan nyilatkozatokat adni, hogy még szerintem ő maga se tudja miről beszél. Nem nagyon ad támadási felületet a riportjaiba.Realista24 írta:Luis Enrique: "Ridiculous they're comparing awards. The Melon d'Or or whatever."
Melon d'Or...
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Luis Enrique: "Ridiculous they're comparing awards. The Melon d'Or or whatever."
Melon d'Or...
Melon d'Or...
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azért az mókás, hogy van egy 13 éves Japán csodagyerek, ő is érintett volt az átigazolási hercehurcában. Az volt a jelentésben, hogy a gyerek Madridban, a szülők meg Japánban. De kiderült, hogy a gyerek anyja Madridban él vele.
Gondolom eltarthatott egy ideig bizonyítékokat gyártani, hogy valóban ott él
Gondolom eltarthatott egy ideig bizonyítékokat gyártani, hogy valóban ott él
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- P. Krisz
Még egy ilyen és elküldöm hozzád a Punishert.Realista24 írta:Ezt gondolják a Marvel meg DC-sek is, aztán csak egyre lejjebb süllyednekRemy írta:Triplazas duplazasa. Mindig van feljebb.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ez fájt.Realista24 írta:Ezt gondolják a Marvel meg DC-sek is, aztán csak egyre lejjebb süllyednekRemy írta:Triplazas duplazasa. Mindig van feljebb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt gondolják a Marvel meg DC-sek is, aztán csak egyre lejjebb süllyednekRemy írta:Triplazas duplazasa. Mindig van feljebb.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Triplazas duplazasa. Mindig van feljebb.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pláne úgy, hogy a döntőben - szerintem bátran kijelenthető - Európa legszervezettebb és legkeményebb ellenfelével kerültünk szembe. Mellette számtalan rekordot állítottunk fel.dzsi91 írta:
Egyébként nálam egy generáció ami 2 bl-t nyer az már korszakos csapatnak számít.
Ha Zidane-nak összejön a triplázás, én visszavonulnék a helyében. Innen már csak lejjebb lenne.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Nem tudom ki mióta követi "őket" vagy a két klub viszonyát, én már elég régóta, de mindig is ez volt,ez tökéletesen várható volt. Korábban írtam is már, hogy amíg sikeresebbek voltak nálunk addig csak a bunkó minősíthetetlen paraszt leszólásaikat kellett elviselnünk, de ha ez fordul és mi nyerünk többet (ezt többször is boncolgattam) akkor előjön megint az amilyenek valójában, egy igazi irigy ,gusztustan és tiszteletlen brigád, ilyenek voltak a sikerkorszakuk előtt is amióta csak sikeresebb a real madrid.Toti írta:
erről beszéltem tegnap/tegnapelőtt.
borzasztó ez az irigység és vakarózás ami a katalánok felől jön. barcelona, mint klub. már dobálják a sárt, kiabálnak, nyilatkoznak, kivannak akadva, viszket mindenük, h nekünk felére csökkentették. és mindig, mindig ez van, legyen szó bármilyen ügyről, még amihez esetleg közük sincs, akkor is megszólalnak, vagy az elnök, vagy piqué vagy akárki. nincs olyan hét, h valami szart ne dobnának, valamit ne nyögnének be. most ez a büntetés a legújabb.. iszonyatos, h mennyire nem bírják elviselni a helyzetet, a helyzetüket. kettős mérce, szerencse, bíró, franco, stb.. minden helyzetben volt valami, amit elő lehetett hozni, vagy kreálni valamit, amivel nyugtathatják magukat és ezzel egyidejűleg baszogathatnak minket, a csapatot, a Real Madridot. csak az a baj, h az kiabál akinek a háza ég.
Ez van.....aki a realnak akar drukkolni, annak be kell nyelnie a féreg hazudozó, torzított dumákat.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nincs az megírva sehol,hogy csak korszakos csapat triplázhat.egyébként a heynkes féle korszakos brigád szerintem elcserélné azt a triplázós évet 2 bl győztes évre
Egyébként nálam egy generáció ami 2 bl-t nyer az már korszakos csapatnak számít.Ha netán címet is védenek akkor meg pláne az lenne.
Egyébként nálam egy generáció ami 2 bl-t nyer az már korszakos csapatnak számít.Ha netán címet is védenek akkor meg pláne az lenne.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Szó se róla, örülnék egy triplázásnak, de valamiért ezt a jelenlegi csapatot nem érzem képesnek erre.
Jelenleg egy korrekt munkás csapatot látok, hatalmas mentális erővel, kiemelkedő egyéni teljesítmény nélkül, aki a meccsei többségét szenvedve nyeri úgy, hogy a védelem szinte képtelen lehozni egy kapott gól nélküli meccset.
Persze a tavasz még messze van, de nem érzem ezt a csapatot annyira korszakosnak és emlékezetesnek, mint a Heynckes-féle Bayernt vagy a Pep-féle csúcsBarcát.
Remélem megcáfolnak tavasszal a srácok.
Jelenleg egy korrekt munkás csapatot látok, hatalmas mentális erővel, kiemelkedő egyéni teljesítmény nélkül, aki a meccsei többségét szenvedve nyeri úgy, hogy a védelem szinte képtelen lehozni egy kapott gól nélküli meccset.
Persze a tavasz még messze van, de nem érzem ezt a csapatot annyira korszakosnak és emlékezetesnek, mint a Heynckes-féle Bayernt vagy a Pep-féle csúcsBarcát.
Remélem megcáfolnak tavasszal a srácok.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Erről jut eszembe, hogy R24 triplázást vár a csapattól. Én még megfejelném azzal, hogy menjünk át rajtuk a BL-ben és a kupában is, úgy triplázzunk! Még a kést is forgatnánk bennük. Fúúú de sok játékosuk, szurkolójuk, meg alapból a szakértők megérdemelnék.dzsi91 írta:elpusztulnának egy olyan világban ahol a Real Madrid azért sikeresebb mert jobb csapat.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero