Évek óta nem volt ilyen mély keretünk és nem volt ennyi variálási lehetőségünk. Nem tudom milyen csapatot szeretnél látni, de ez nem a Fifa, hogy a padon is olyan emberek üljenek, akik bárhol máshol alapemberek lennének. A Bayern az egyedüli csapat, akinek mélyebb a kerete, de szerintem rá is fáznak erre, mert sok játékos nem fog jópofát vágni, ahhoz, ha meccseken át padozik.Matt009 írta: Én félek ettől az évtől, mert a padunk ugyanolyan sovány, mint tavaly volt. Szerintem már télen csatárt fogunk hajkurászni, de ne legyen igazam.
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mély a csapat? Morata és Jesé nagy kérdés, hogy mire képesek egyáltalán, de ha még nagy tehetségek is, akkor is rutintalan zöldfülűek. DM-et láttuk mire képes, még beszállva is csak a frissességével dobja fel a meccset, de a játékunk képén pozitív irányba nem igazán képes változtatni... Szóval marad egy szem Özilke, aki taktikailag pluszt adhat. A Barca cipőjében járunk, ha meg kell fordítani a meccset, akkor nagyon nagy gáz lesz itt, mert van 2 cserénk, de taktikailag nem tudunk változtatni, átalakulni.nmate írta:Én meg remélem, hogy nem jön. Casemiro/Khedira - Illarra/Xabi - Modric - Isco - Benzema - CR, velük így már elégedett is lennék. Plusz még ott van Özil, DM, Jesé, Morata... untig elég és kellően mély a csapat.
Én félek ettől az évtől, mert a padunk ugyanolyan sovány, mint tavaly volt. Szerintem már télen csatárt fogunk hajkurászni, de ne legyen igazam.
- schranzer
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)
Azt se tudjuk, mit akarna vele játszatni az edzoi stab, es azt se, hogy milyen lenne a CR-Bale duó elol. Persze itelkezni lehet.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Kovacic, Kroos, Modric - Isco - Bale, CR
- mocsok
én is remélem hogy nem jön.
azt meg főleg remélem hogy nem a cé-bale duó lesz legelöl.
azt meg főleg remélem hogy nem a cé-bale duó lesz legelöl.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg remélem, hogy nem jön. Casemiro/Khedira - Illarra/Xabi - Modric - Isco - Benzema - CR, velük így már elégedett is lennék. Plusz még ott van Özil, DM, Jesé, Morata... untig elég és kellően mély a csapat.
-
- Kedvenc csapatod: real madrid cf
Na hát én biztosra veszem h jön Bale!
Kell majd neki 1-2 hónap ezalatt sztem Benzema közepesnél nem fog jobbat teljesíteni úgyh
Casillas
Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo
Modric,Xabi
Isco,Özil
Roni Bale lesz a kezdő úgy Októberre.
Kell majd neki 1-2 hónap ezalatt sztem Benzema közepesnél nem fog jobbat teljesíteni úgyh
Casillas
Carvajal,Varane,Ramos,Marcelo
Modric,Xabi
Isco,Özil
Roni Bale lesz a kezdő úgy Októberre.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
4-3-2-1-et próbáltam ábrázolni, de lehet neked van igazad... Néztem a Madrid youtube csatornáján 1 ilyen beharangozót, és az a vicc, hogy 4-2-3-1 szerint mutatták be a várható kezdőt... Elég nagyot néztem, hogy nincsenek tisztába azzal, hogy milyen felállásoka játszott a csapat a felkészülések során...Kerlon írta:Jó a kezdőd, de szerintem még mindig 433 a hadrend. Casemiro leghátul előtte meg jobbról Luka balról Messi gazdája.
Ez jó!!! Bár későn koppantKerlon írta:Messi gazdája.
Jó a kezdőd, de szerintem még mindig 433 a hadrend. Casemiro leghátul előtte meg jobbról Luka balról Messi gazdája.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Nyilatkozat szerint és, ha azt nézzük, hogy otthon vagyunk + első tétmeccse Ancelottinak én erre tippelek:
----------------------------Casillas--------------------------------
Carvajal-------Pepe------------------Ramos-----------Marcelo
---------------Casemiro---------------Modric--------------------
-------Özil------------------------------------------------Isco-----
----------------------------------------CR--------------------------
-----------------------Benzema------------------------------------
----------------------------Casillas--------------------------------
Carvajal-------Pepe------------------Ramos-----------Marcelo
---------------Casemiro---------------Modric--------------------
-------Özil------------------------------------------------Isco-----
----------------------------------------CR--------------------------
-----------------------Benzema------------------------------------
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha Xabi nem áll be akkor igen...milyen kár hogy csak 3 csere lehetőség leszGéci írta:Vagy Benzema helyet Jesé, de akár még Isco cseréje is lehet...wZoLee7 írta:jó ez a felállás amit a Marca írt...pont elég teret hagyna CR-nek Özilnek és Isconak a helycserélgetésre is, és ahogy írod Xabi állna be, Di Maria Özil helyére, és Morata jönne be Benzema helyére kb ha sérülések nélkül lemenne a meccs...azt sajnálom, hogy Jesének így sok szerep ismét csak nem jut
-
Vagy Benzema helyet Jesé, de akár még Isco cseréje is lehet...wZoLee7 írta:jó ez a felállás amit a Marca írt...pont elég teret hagyna CR-nek Özilnek és Isconak a helycserélgetésre is, és ahogy írod Xabi állna be, Di Maria Özil helyére, és Morata jönne be Benzema helyére kb ha sérülések nélkül lemenne a meccs...azt sajnálom, hogy Jesének így sok szerep ismét csak nem jut
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
jó ez a felállás amit a Marca írt...pont elég teret hagyna CR-nek Özilnek és Isconak a helycserélgetésre is, és ahogy írod Xabi állna be, Di Maria Özil helyére, és Morata jönne be Benzema helyére kb ha sérülések nélkül lemenne a meccs...azt sajnálom, hogy Jesének így sok szerep ismét csak nem jut
-
Marca lehozott 1 cikket, hogy szerintük mi lesz a vasárnapi bajnoki kezdő 11 a Betis ellen! Ugyan erre számítok én is... A második félidő x percében meg beáll Alonso kicsit játszani Casemiro helyére gondolom én, hogy kicsit rázódjon vissza...
http://www.marca.com/2013/08/12/futbol/ ... 98182.html
http://www.marca.com/2013/08/12/futbol/ ... 98182.html
-
Felnéztem facere, de síkítok az ilyen commentektől, hogy Isco helyet Kakát kéne játszatni és hasonló okosságok... Ha nekem szemetszù akkar szegény galacticos miken mehet keresztűl...
-
Ez oké, de konkrétan semmit nem fog játszani, ha CR cseréje lesz és én ezt nem szeretném... Alig játszot és szemmel látható, hogy mire képes...numberone1 írta:Miert kellene Benzemaval rotalni Jesset?Géci írta: Kaká ùgy néz ki csatár lesz viszont azt nem vágom, hogy Jesé miért CR cseréje, mert fixen Benzemával kéne rotálni... Most is simán elment 4 Inter védő között, de Morata kezdő aki 1v1-et nem tud nyerni...ezt viszont nem értem...
Ha iden elkerulik a serulesek Benzit akkor egy 50+ meccses szezont le kell hoznia kezdokent.
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić, Camavinga
Casemiro rendesen megkavarta a dolgokat. Őt mindenki -talán leginkább én- maximum kiegészítőembernek gondolta, de eddig úgy tűnik, hogy a kezdő sem elképzelhetetlen számára. Persze, még nem lehet komoly következtetéseket levonni, ezek nem tétmeccsek.
Meglepett a brazil, ha így játszik a csapat, akár a Casemiro-Modric-Isco középpálya is elég lehet.
Még az előszezon elején nevettem az ilyen felállásokon, de talán tényleg megéri beáldozni a kp-s védekezés egy részét a kreativitás oltárán.
Illarra meg más stílus, mint Casemiro, szóval őket lehet rotálni. És nem úgy, mint Higuaínt és Benzemat tavaly, hanem figyelembe véve, hogy mire van szüksége éppen a csapatnak.
Xabi kifelé tart sajnos, mert ő csak akkor lehetne megint nagy ász, ha a kreatív kp helyett kéttüdejű, vadállatot igazoltunk volna, aki tehermentesíti. (Illarramendiben is ezért nem bízok túlzottan), Khedira pedig jó lesz néha cserének.
Meglepett a brazil, ha így játszik a csapat, akár a Casemiro-Modric-Isco középpálya is elég lehet.
Még az előszezon elején nevettem az ilyen felállásokon, de talán tényleg megéri beáldozni a kp-s védekezés egy részét a kreativitás oltárán.
Illarra meg más stílus, mint Casemiro, szóval őket lehet rotálni. És nem úgy, mint Higuaínt és Benzemat tavaly, hanem figyelembe véve, hogy mire van szüksége éppen a csapatnak.
Xabi kifelé tart sajnos, mert ő csak akkor lehetne megint nagy ász, ha a kreatív kp helyett kéttüdejű, vadállatot igazoltunk volna, aki tehermentesíti. (Illarramendiben is ezért nem bízok túlzottan), Khedira pedig jó lesz néha cserének.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Miert kellene Benzemaval rotalni Jesset?Géci írta: Kaká ùgy néz ki csatár lesz viszont azt nem vágom, hogy Jesé miért CR cseréje, mert fixen Benzemával kéne rotálni... Most is simán elment 4 Inter védő között, de Morata kezdő aki 1v1-et nem tud nyerni...ezt viszont nem értem...
Ha iden elkerulik a serulesek Benzit akkor egy 50+ meccses szezont le kell hoznia kezdokent.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
nem volt butaság. Xabinak ez az utolsó szezonja, ráadásul csak októberben lesz bevethető, Casemiroról meg olyan hírek voltak h azér küzd h ne adják kölcsön, senki se gondolta hogy így fog teljesíteni. Volt Modric meg Khedira, semmi több. Két helyre.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Én ezért éreztem butaságnak a leigazolását 30(!!) millióért (persze a sérülést nem tudhattam előre)Toti írta:illarramendivel mi a terv egyébként?
lassan kezdem azt érezni, h ezzel a sérüléssel, casemiro meglepően jó teljesítményével, mindenedzőkedvence khedirával, modric egyértelmű kezdőbe jelölésével eléggé megcsappantak az esélyei. xabit még nem is írtam.
de inkább ilyen gondjaink legyenek, mint az elmúlt évek hiánya ugyanezen posztokon.
-
Gondolom, hogy valami ilyesmi
Casemiro--Modric--Isco az amit én várok és gondolom, hogy lesz
Illarramendi/Khedira--Alonso--Cherysev féle rotálásra gondolok, de ez csak 1 tipp alra fel, hogy Cherysev marad...
Kaká ùgy néz ki csatár lesz viszont azt nem vágom, hogy Jesé miért CR cseréje, mert fixen Benzemával kéne rotálni... Most is simán elment 4 Inter védő között, de Morata kezdő aki 1v1-et nem tud nyerni...ezt viszont nem értem...
Casemiro--Modric--Isco az amit én várok és gondolom, hogy lesz
Illarramendi/Khedira--Alonso--Cherysev féle rotálásra gondolok, de ez csak 1 tipp alra fel, hogy Cherysev marad...
Kaká ùgy néz ki csatár lesz viszont azt nem vágom, hogy Jesé miért CR cseréje, mert fixen Benzemával kéne rotálni... Most is simán elment 4 Inter védő között, de Morata kezdő aki 1v1-et nem tud nyerni...ezt viszont nem értem...