- Az elmúlt másfél évből majdnem egy évet sérülten játszott, ha játszott, pont az EB döntőre purcant ki. Utána kimaradt neki a teljes nyári alapozás, az augusztus és a szeptemberből egy kicsi, ha nem tévedek... vajon mennyire lehet már szétrúgva szerencsétlen? Mennyire fájhat neki a mérkőzések után a leharcolt, (műtött) lábai?
Mit vártok tőle úgy mégis? 32 évesen, háta mögött egy ilyen karrierrel, sérüléssel, EB meg minden után, és még mindig sikeréhesen, miközben lenyilatkozta, hogy a jövőben kicsit vissza kell vennie? Írjátok már le, hogy mit vártok tőle, mi az amire azt mondjátok hogy RENDBEN VAN, ezt várjuk tőle?
Ez mind igaz, de most ezzel mindenki tisztában is van. És ez min változtat vele kapcsolatban? Akik előveszik CR-t azért teszik, mert a csapat eredményességének a rovására megy sok meccsen mutatott játéka. Ez már szinte nem is vitakérdés, inkább ott van a vita, hogy ő most akkor csak lejjebb megy vagy ez csak valami hosszabb hullámvölgy.
Én azt gondolom, hogy számos kiélezett meccsen, nagyon fontos elem lehet ő még itt pár évig. Viszont egyre többet kéne leültetni a padra, gátja hogy a csapat más rendszerben játsszon.
Itt szerintem a vita a között van, hogy az ember mennyire elkötelezett a játékosok felé. Engem például sosem hozott lázba 1-1 játékos annyira, hogy a csapat érdekeit háttérbe szorítsam. A jelenlegi keretből pl. imádom Modric játékát, de ha visszaesne akkor én sem ragaszkodnék hozzá. Ezt nehéz elfogadni egy játékosnak meg a szurkolóknak is, de elkerülhetetlen idővel.
Meg lehet kérdőjelezni, hogy CR most akkor mennyi pluszt ad mennyit vesz el, de a lövés/gól mutatója tragikus, egy az egyeket alig nyer, a szabadjai nem jönnek továbbra sem. Persze képes olyan meccsekre, mint az Atlético ellen, de régen minden meccsen megcsinálta ezt. Ok, az extra volt, de ez bármelyik Real támadótól kevés lenne. Helyettesítsétek be Moratára CR teljesítményét... ő mit kapott volna egy ilyen ősz után??