Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
R24nek igaza van, amúgy már eladtam volna. Idén nem hozza azt a pluszt, amit ne tudna az utána lévő "másod vonal".
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Logikus, hogy eladnám ennyiért, de! mégsem.
Amelyik pillanatban egy ilyen üzlet megtörténik, ott lesz vége a foci piacnak. Kontrollálhatatlan lesz. Szerintem. Ezt pedig nem akarom. Nem akarom, hogy a - semmi személyes - Beno-féle szemlélet vegye át az irányítást az életben is. Ez a mindennek és mindenkinek megvan az ára, pénzzel bármi el lehet érni, ez maradjon meg a virtuális valóságban, meg a politikában, meg a többi fehérgallérosnak, akik tönkreteszik a világot.
Ha el is akar igazolni, akkor menjen ingyen, mert egy ilyen kaliber megérdemli, hogy úgy és oda távozzon, ahova akar. Csak lehetőleg ne május 28-án szóljon, hogy június 1-én aláír máshova. Szépen ki lehessen futtatni a búcsútatását, a csapat szakadjon meg a méltó búcsúért, ne úgy mint mondjuk Iker esetében, aki úgy védte az utolsó meccsét, hogy azt sem tudta mi van. Ott voltunk az utolsó meccsen, hol sírt, hol nem, a szurkolók éltették, de a közel 20 éve alatt, először nem tudta, hogy hogyan kezelje. Nem tudta, hogy mit hoz a holnap, aztán pikk-pakk "kitették". Gusztustalan volt.
Lényeg a lényeg, egy ilyen üzlet, megölné a sportágat. A kivénhedt "sztárok", meg a középszerű pénzhajhászok menjenek csak oda, húzzák le őket, ahogy csak tudják, de kell egy határ.
Írom mindezeket úgy, hogy bőven nem vagyok Cé fan, de ezt nem kell részleteznem gondolom.
Amelyik pillanatban egy ilyen üzlet megtörténik, ott lesz vége a foci piacnak. Kontrollálhatatlan lesz. Szerintem. Ezt pedig nem akarom. Nem akarom, hogy a - semmi személyes - Beno-féle szemlélet vegye át az irányítást az életben is. Ez a mindennek és mindenkinek megvan az ára, pénzzel bármi el lehet érni, ez maradjon meg a virtuális valóságban, meg a politikában, meg a többi fehérgallérosnak, akik tönkreteszik a világot.
Ha el is akar igazolni, akkor menjen ingyen, mert egy ilyen kaliber megérdemli, hogy úgy és oda távozzon, ahova akar. Csak lehetőleg ne május 28-án szóljon, hogy június 1-én aláír máshova. Szépen ki lehessen futtatni a búcsútatását, a csapat szakadjon meg a méltó búcsúért, ne úgy mint mondjuk Iker esetében, aki úgy védte az utolsó meccsét, hogy azt sem tudta mi van. Ott voltunk az utolsó meccsen, hol sírt, hol nem, a szurkolók éltették, de a közel 20 éve alatt, először nem tudta, hogy hogyan kezelje. Nem tudta, hogy mit hoz a holnap, aztán pikk-pakk "kitették". Gusztustalan volt.
Lényeg a lényeg, egy ilyen üzlet, megölné a sportágat. A kivénhedt "sztárok", meg a középszerű pénzhajhászok menjenek csak oda, húzzák le őket, ahogy csak tudják, de kell egy határ.
Írom mindezeket úgy, hogy bőven nem vagyok Cé fan, de ezt nem kell részleteznem gondolom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sosem tennem.Realista24 írta:Ne ketelkedj bennemEl Unico írta:
Mielott belemegyek ebbe a temaba...
Csak tisztaban akartam lenni a dolgokkal mielott vitaba szallok a haterekkel es rakattintok a NEM-re.
Amugy tudom, hogy a futball 95%-ban uzlet. Azt is tudom, hogy CR oregszik es kopnak a kepessegei. De csak akkor engednem el (meg ekkora ajanlat eseten is), ha o is belemegy.
Miert?
Mert o a Real Madrid rekordere, elo legendaja, mert meg kepes gyarapitani a goljainak szamat es meg van annyi benne, hogy hasznos legyen a csapat szamara, es mert nem szorulunk ra arra a 100-150 milliora, amit nyernenk valojaban azon az uzleten.
Es kire koltenenk? Hazard? Auba? Neymar? Ki kepvisel akkora nivot? Kivancsi lennek mit reagalnanak a szurkolok Madridban, ha Perez elpasszolna CR-t.
Es vegezetul, ha a kinaiak szeretnenek valamit, pillantsanak ra a szerzodesben megtalalhato kivasarlasi arra. Az a mervado.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ne ketelkedj bennemEl Unico írta:Forras?Realista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
Ki adná oda ennyiért? Flame on
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikarus93
TessEl Unico írta:Forras?Realista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
http://www.skysports.com/football/news/ ... ual-salary
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- RealVazquez
Forras?Realista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A fél Dortmund itt lenne.Marci77 írta:Megvesszük belőle MessitRealista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
Amugy eladnam ennyiert,de felek,hogy Perez nagyzolasok kozepette hulyen kolti el. Vajon Hazard lenne a celpontja vagy esetleg Neymar aki csak 3.szamu tamado szerintem jelenleg a Barcaban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Megvesszük belőle MessitRealista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
Amugy eladnam ennyiert,de felek,hogy Perez nagyzolasok kozepette hulyen kolti el. Vajon Hazard lenne a celpontja vagy esetleg Neymar aki csak 3.szamu tamado szerintem jelenleg a Barcaban.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
vihetik, bucsumeccs a bl donto aztan bbRealista24 írta:Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cét vinné egy kínai csapat 300 milláért, évi 100 milliós fizetésért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
De de, az volt. Twitteren olvastam a hírt, nem tudtam, hogy a spanyol GOAL hozta le.
Ettől függetlenül csak azért raktam ki, hogy legyen min csamcsognotok. Bejott
Ettől függetlenül csak azért raktam ki, hogy legyen min csamcsognotok. Bejott
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze hogy az volt.palesz77 írta:Nem egy Bolondok Napja féle cikk volt ez véletlenül? Ahogy nézem a goal.com spanyol részlege hozta le, náluk meg tegnap volt "Április 1." ha jól tudom. Google fordító alapján még inkább erre tippelnék, ráadásul az angol verzióban nincs is ilyen hír.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem egy Bolondok Napja féle cikk volt ez véletlenül? Ahogy nézem a goal.com spanyol részlege hozta le, náluk meg tegnap volt "Április 1." ha jól tudom. Google fordító alapján még inkább erre tippelnék, ráadásul az angol verzióban nincs is ilyen hír.
- Mester77
Ez wtf?
" GOAL | A Real Madrid elfogadta a PSG 120 millió eurós ajánlatát CR7-ért, aki éves szinten nettó 40 milliót fog keresni. "
Tudom, goalos, de van ennek bmi alapja is?
" GOAL | A Real Madrid elfogadta a PSG 120 millió eurós ajánlatát CR7-ért, aki éves szinten nettó 40 milliót fog keresni. "
Tudom, goalos, de van ennek bmi alapja is?
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Szörnyű hallgatni ezt a tolmácsot, mint egy kínvallatás, ha ezt puszta ráérésből, ingyen, baráti gesztusból teszi akkor nem szóltam egy szót sem, de ha ezért pénzt kapott, akkor szívesen megnézném és elbeszélgetnék azzal aki megbízta ezt a fogalmatlan élettelen renátózó felkészületlen némbert.Top írta:https://www.youtube.com/watch?v=nnw74u-xWJY
Ha volt már linkelve sry:)
Igen, így hogy Ronaldo ott van mellette a szélen, így szépen kijön benzema önzetlen, kifinomult előrelátó játékképe.Benzema a leheto legjobb opcio a Real Madrid szamara,
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: R.Carlos,Cr7
https://www.youtube.com/watch?v=nnw74u-xWJY
- RealVazquez
Benzema a leheto legjobb opcio a Real Madrid szamara, es amellett hogy tokeletes az osszhang a portugal es kozte, meg CR "arnyekaban" is kepes fontos, sot, akar sorsdonto golokat szerezni, es egesz szepen termel minden evben.Realista24 írta:Karim 36 gólpasszt osztott ki Cenek. Kb a 10%a a goljainak.
Nem irigy.
En csak azt nem szeretem, ha megserul, amikor mar vegre topformaba lendulne, vagy ha egyik meccsen penge, utana meg ugy focizik mint egy 16 eves castillas ujonc.
Chris, koszonom a kommentedet, nem gondoltam volna hogy erkezik ra kulturalt valasz, egyebkent meg annyit tennek hozza, hogy szerintem nincs hullamvolgyben, de nincs is topformaban. Magahoz kepest kozepes meccseket hoz, kozepesen termel, szerintem 2017-ben jobban fog neki menni, jatekban is. Erre irtam azt, hogy bizalom es turelem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Karim 36 gólpasszt osztott ki Cenek. Kb a 10%a a goljainak.
Nem irigy.
Nem irigy.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema