Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: sonic » 2017. január 5., csütörtök 12:00

Realista24 írta:Ha menni akar, menjen. De ingyen.
Az mar mas kerdes hogy nem akar.
Ha menni akar miert menjen ingyen? Marmint amig penzt adbak a jatekjogaert es szerzodese van addig hulyek lennenk ingyen elengedni... szerintem.

Maradjon. Ha menni akar akkor meg kb sorba fognak allni az ajanlatokkal.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Ladislao

HozzászólásSzerző: Ladislao » 2017. január 1., vasárnap 21:52

Durván ugyanez , ha jól emlékszem 28-28 szavazat volt az örülsz a szerződéshosszabbításának is. Nem változott semmi. Aki nem szívesen látná már itt az 1 euroért is eladná aki pedig itt akarja látni 300 millióért sem eresztené útjának.
Megosztó, ahogyan a személyisége is az emberünknek.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 31., szombat 11:37

realistahuni írta:Eléggé csalódottan látom a szavazás állását.
Azért álljon meg a menet, illene egy legendát mostmár méltóképpen búcsúztatni.
Nem beszélve arról, hogy egy ilyen biznisz után feje tetejére állna az egész sportág.
Persze ez Cén is múlik, hogy mit akar, de ha rajtam múlna innen vonulna vissza, és én sem vagyok nagy fanja.

Igen. Teljesen nevetséges. A történelmünk egyik legnagyobb játékosa.

Átnéztem az antimadridistákhoz hogy az ő ászukat mennyire ekézik.....kb senki sem. Imádják mint valami istenséget. Ha mást nem is mert tiszteletlen gennyes kis népség de ezt az egyet örömmel és irigykedve látom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 31., szombat 11:01

Ha menni akar, menjen. De ingyen.
Az mar mas kerdes hogy nem akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. december 31., szombat 10:57

Eléggé csalódottan látom a szavazás állását.
Azért álljon meg a menet, illene egy legendát mostmár méltóképpen búcsúztatni.
Nem beszélve arról, hogy egy ilyen biznisz után feje tetejére állna az egész sportág.
Persze ez Cén is múlik, hogy mit akar, de ha rajtam múlna innen vonulna vissza, és én sem vagyok nagy fanja.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 17:45

nincs kiskapu, nincs 50% médiabevétel nincs gólprémium. nincs pályáralépési díj :lol: :lol: minden játékos a maga brandjét építi és abból él meg.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 17:33

És csak alapfizetést korlátoznátok? Mert ebből kb. az lenne, hogy kaptok évente fixen 10 milliót, aztán pályára lépési prémiumként meccseként még annyit, hogy kijön 20-ra.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 16:50

BBeno írta:az a baj hogy ezt a fizetési sapkát nem lehet globálisan bevezetni. szervezetenként esetleg lehet de kínára ez akkor sem vonatkozna és így mégnagyobb előnyt szereznének ha rajtuk kívül az összes európai csapatban max bruttó 20 millió lenne a fizetés. nálam ez lenne a tető. bár jobban tetszene a régi raul-iker féle időből a max 6(?) nettó de ezzel a 20 bruttóval kiegyeznék.
Fizetési sapkát bruttóban meghatározni, különböző adok mellett nem túl okos gondolat. Akkor inkabb nettó 10.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2016. december 30., péntek 15:00

Nem kell paràzni....pár éhes egeret elcsàbitanak,azt annyi.....semmi komoly erőfölény nem lesz nàluk.

No para.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 14:31

az a baj hogy ezt a fizetési sapkát nem lehet globálisan bevezetni. szervezetenként esetleg lehet de kínára ez akkor sem vonatkozna és így mégnagyobb előnyt szereznének ha rajtuk kívül az összes európai csapatban max bruttó 20 millió lenne a fizetés. nálam ez lenne a tető. bár jobban tetszene a régi raul-iker féle időből a max 6(?) nettó de ezzel a 20 bruttóval kiegyeznék.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. december 30., péntek 14:17

Kurvanagy pénzek mennek a bolond kínaiaknál, kinézem belőlük hogy ezt komolyan gondolták.

A foci ott van elbaszva, hogy nincs salary cap. A nagy csapatok azt vesznek meg akit akarnak, a többinek meg marad ami marad. Kemény világ lesz ha ez nem lesz szabályozva, főleg ha a kínaik meg az arabok elkezdik nyomni a száz milliós ajánlatokat.
Áram bekötést vállalok [email protected]

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 13:45

persze hogy beleszól a piacba a jövőben. tavaly már ott jártak hogy alex teixeira inkább a kínaiakat válaszotta a pool helyett. csak a játékosokon múlik meddig jut el kína. a pénz nem akadály. versenyezni velük lehetetlen pénzben. csak a presztízs maradt. állítólag egy kínai csapat 18 milliót adna évente witselnek míg a juve 4,5-et. ezzel nem lehet versenyezni. ha igaz az ajánlat akkor witsel simán odamegy mert ugye a zenitbe sem véletlenül került...

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. december 30., péntek 13:29

Engem csak a piac felborítása zavar, de a Kínaik ennyi pénzzel szinte biztosan felfogják borítani előbb-utóbb.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. december 30., péntek 13:15

Hát nyilván nem. B-)

És amúgy is, a pénz csak egy dolog, de amit R24 is írt, az a veszélyes. Nekem amúgy se tetszik a kínai piac...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Reaper's Scythe

HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2016. december 30., péntek 12:54

Az igen-re nyomtam, de nekem egyértelmű az, hogy csak akkor, ha ő is menni akar. De ez szerintem minden játékosmozgásnál így van. Ha a játékos nem akar menni és élő szerződése van, akkor nem fog menni, akármennyit is kínálnak érte. Persze a klub bonthat vele szerződést, ha nagyon meg akar válni az adott játékostól vagy száműzheti a tartalékok közé, de CR-nél egyik veszély sem fenyeget.
Tehát én az alapján nyomtam az igen-re, hogy ha egy csapat ajánlana érte 300 millió eurót és emellett a játékos is távozni szeretne, akkor eladnám. Egyébként nem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 10:41

palesz77 írta:Csak nekem hihetetlenek ezek a számok? Főleg annak tükrében, hogy Mendes nyilatkozta, egy meg nem nevezett klubról beszélve, pár héttel az után, hogy egy kis "morális csorba" esett CR megítélésében az adóügye miatt. Tudom, hogy sok pénze van a kínaiaknak, de ehhez képest Tévez leigazolása egy olcsó üzlet, azért ez már nagyon elmebeteg.. Tuti, hogy keresték, biztos sok pénzt is ajánlottak, de szerintem ez Mendes azért szépen megszínezte, és itt van Bbeno kommentje is példának, hogy milyen hatást lehet vele elérni a drukkerek körében. Persze lehet én vagyok csak túl szkeptikus.
Messinek is évi 100 millát ajánlottak a hetekben. Persze Mendest sem kell félteni, de egy ilyen Real és Nike szerződéssel a zsebben, szállodákkal, saját márkákkal, valamint luxus márkák vezető arcaként, úgy hogy konkurencia a közelben sincs, annyira mindegy, hogy mit ajánlanak neki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. december 30., péntek 10:37

Csak nekem hihetetlenek ezek a számok? Főleg annak tükrében, hogy Mendes nyilatkozta, egy meg nem nevezett klubról beszélve, pár héttel az után, hogy egy kis "morális csorba" esett CR megítélésében az adóügye miatt. Tudom, hogy sok pénze van a kínaiaknak, de ehhez képest Tévez leigazolása egy olcsó üzlet, azért ez már nagyon elmebeteg.. Tuti, hogy keresték, biztos sok pénzt is ajánlottak, de szerintem ez Mendes azért szépen megszínezte, és itt van Bbeno kommentje is példának, hogy milyen hatást lehet vele elérni a drukkerek körében. Persze lehet én vagyok csak túl szkeptikus.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. december 30., péntek 10:34

Kiegészítésképpen hozzáteszem, hogy szép és jó aki eladná, meg is értem valamilyen szinten, mert majd pótoljuk ezzel meg azzal. De mi van akkor az az "ezzel meg azzal" is inkább Kínát választja, nem a Realt? Mert minek jöjjön ide, ha úgyis eladják, ha már nincs annyira hasznára a csapatnak? Ha egy Cét kiárulnak, őt miért ne adnák el, gondolhatják jogosan.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. december 30., péntek 10:22

Én se adnám ennyiért Kínába. Az európai piacot meg kell védeni, illetve a nívót is. Egy levitézlett brazil vagy pénzéhes argentin focizzon ott, de egy top 2, legendás státuszú egyén ne.

Őrültség ami megy, valamit tennék ellene.
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. december 30., péntek 10:05

mendes szavaiból az derült ki hogy Ronci minden ajánlatot elutasít ami nem a Realhoz köthető. így nem adnám el. csak akkor menjen ha ő akar menni.

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

VAR<3

Vissza: