2-4 hetet mondtak.kodo írta:Teljesen abban a hitben voltam, hogy a klub vb után egy hónapra dőlt ki Lucas és Kovacic is. Rosszul emlékszem vagy a vártnál gyorsabban felépültek?
Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Taktikai háború (Legyél Zidane)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Teljesen abban a hitben voltam, hogy a klub vb után egy hónapra dőlt ki Lucas és Kovacic is. Rosszul emlékszem vagy a vártnál gyorsabban felépültek?
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Csak Danilo és Coentrao ne kezdjen egyszerre, akkor nem lesz semmi gond.Realista24 írta:Jöhet a Kova, Kroos, Kasemiro középpálya, előre meg mehet Morata és Mariano Lucasszal.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jöhet a Kova, Kroos, Kasemiro középpálya, előre meg mehet Morata és Mariano Lucasszal.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én azt hittem szerdán lesz a meccs, de most látom, hogy csak csütörtökön, így akkor nem para a mai kiruccanás Svájcba.
Pláne, hogy edzésen is ott tudtak lenni.
Pláne, hogy edzésen is ott tudtak lenni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pepe készen áll a kupameccsre, Ramos továbbra sem valószínű, hogy ott lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Kerlon erre a hsz-re mint mondanal, h az utolso soraval lerontotta a hozzaszolasat?wxyz írta:Nekem nem tűnt úgy, hogy baj lenne a viselkedésével. Például amikor elégedetlenkedett a lecserélése után az is inkább a teljesítményének szólt.
Nem volt ő soha akkora tehetség, mint aminek tartották. Az ilyen stílusú és technikás játékosokat gyakran túlértékelik.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Csak semmi köze nincs az alap állításhoz.Veidt írta:Pedig nekem erősen úgy rémlik, hogy az értelmetlen húzogatások és az eladott labdák miatt kapta a savat hónapokig a fórumon. Akkor talán van benne valami...Kerlon írta: Még jó, hogy az utolsó soroddal nagyot mentettél a hozzászólásodon.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Pedig nekem erősen úgy rémlik, hogy az értelmetlen húzogatások és az eladott labdák miatt kapta a savat hónapokig a fórumon. Akkor talán van benne valami...Kerlon írta: Még jó, hogy az utolsó soroddal nagyot mentettél a hozzászólásodon.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Nekem nem tűnt úgy, hogy baj lenne a viselkedésével. Például amikor elégedetlenkedett a lecserélése után az is inkább a teljesítményének szólt.
Nem volt ő soha akkora tehetség, mint aminek tartották. Az ilyen stílusú és technikás játékosokat gyakran túlértékelik.
Még jó, hogy az utolsó soroddal nagyot mentettél a hozzászólásodon.Veidt írta:Csak a negyedik védőbe belevezetett labda után illene lepasszolni az ötödiket. Volt hogy ez hónapokig nem ment neki. Mondjuk én inkább bizonyítási vágynak látom ezt, mint nagyképűségnek.Kerlon írta: Szerintem rosszul láttad, mindig is driblizett, sok köze nem volt ahhoz, amiről írsz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Veidt
- Kedvenc játékosaid: guti, de rossi, arbeloa
- Kedvenc csapatod: real madrid
Csak a negyedik védőbe belevezetett labda után illene lepasszolni az ötödiket. Volt hogy ez hónapokig nem ment neki. Mondjuk én inkább bizonyítási vágynak látom ezt, mint nagyképűségnek.Kerlon írta: Szerintem rosszul láttad, mindig is driblizett, sok köze nem volt ahhoz, amiről írsz.
JUANITO MARAVILLA
LM19 - TK8
LM19 - TK8
Szerintem rosszul láttad, mindig is driblizett, sok köze nem volt ahhoz, amiről írsz. A legtöbbször, amikor kikerült a kezdőből, akkor meg nem azért került erre sor, mert szarul játszott, hanem mert az árcédulás játékosok kerültek a helyére. Általában Bale, mert visszatért a sérülése után. Persze volt Isconak nagyon szar időszaka is, de elég sokszor jogtalanul került ki. Pl. most is, amikor Casemiro visszakerült a kezdőbe, pedig nagyon rosszul játszik mióta visszatért. Pedig az elmúlt időszakban, azért kulcs szerepe volt neki is. Sőt elég sok szerepet játszott már és raktad ide-oda. Beniteznél katasztrófa is volt jobb szélsőben, azt most se tudom, hogy miből gondolta ezt Benitez.donor írta:Nekem a játéka azt mutatta. A hatvanhatodik cselt is megcsinálom, mert én vagyok a goldenboy, többre értékelek egy flikfalkkos átvételt, mint egy indítást, majd én megcsinálok mindent egyedül. Ezekből szűrtem le azt, hogy elszállt. Az is arra enged következtetni, hogy szinte minden edző használta, majd mellőzte, majd mikor Carlonál és most Zizunál beállt a sorba és a csapatért kezdett el játszani, akkor előrébb került a rangsorban. Mással ezt a kettősséget (flikfalkos mindenkitlecselezek kontra keresem a társakat, egy csel után passz) nem tudom megmagyarázni.Kerlon írta:Isco elszállt? Ezt komolyan miből szűrted le?
K
K
Nekem a játéka azt mutatta. A hatvanhatodik cselt is megcsinálom, mert én vagyok a goldenboy, többre értékelek egy flikfalkkos átvételt, mint egy indítást, majd én megcsinálok mindent egyedül. Ezekből szűrtem le azt, hogy elszállt. Az is arra enged következtetni, hogy szinte minden edző használta, majd mellőzte, majd mikor Carlonál és most Zizunál beállt a sorba és a csapatért kezdett el játszani, akkor előrébb került a rangsorban. Mással ezt a kettősséget (flikfalkos mindenkitlecselezek kontra keresem a társakat, egy csel után passz) nem tudom megmagyarázni.Kerlon írta:Isco elszállt? Ezt komolyan miből szűrted le?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
tök mindegy ki fog játszani, james vagy asensio, mindkettő bűn lassú, azt nem fogják tudni hozni mint lucas, de ha muszáj akkor persze asensio.
- numberone1
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Isco hozza allasaval nekem soha nem volt gondom legalabbis a palyan nem latszott, mert amikor rossz formaban is volt akkor is azert gurizett rendesen. Talan Benitez alatt tunhetett kicsit nagykepunek, de hat ott minden jatekos az edzo ellen volt mar, esetleg par lecserelesekor ami sokszor indokolatlan volt.
Ami a formajat illeti szerencsetlent pakolgatjak ide oda, ami sokszor nem izlik neki.
Remelem Assensio ideje jott most el, h LV kiesett. A bajnoksag elejen eleg jol tolta, kicsit vissza esett, de jegelve is lett rendesen, szerintem most kell neki bizalmat szavazni, remelem o kerul elo es nem James. James szelen valo jatszatasat, meg mindig vki elohuzza, nem volt eleg az eddig latottak?
Assensiora szavaztam, mert Isco alap lenne Casemiro ellenebe jelenleg.
Ami a formajat illeti szerencsetlent pakolgatjak ide oda, ami sokszor nem izlik neki.
Remelem Assensio ideje jott most el, h LV kiesett. A bajnoksag elejen eleg jol tolta, kicsit vissza esett, de jegelve is lett rendesen, szerintem most kell neki bizalmat szavazni, remelem o kerul elo es nem James. James szelen valo jatszatasat, meg mindig vki elohuzza, nem volt eleg az eddig latottak?
Assensiora szavaztam, mert Isco alap lenne Casemiro ellenebe jelenleg.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Isco elszállt? Ezt komolyan miből szűrted le?donor írta:Azért tavaly az Espanyolban kiosztott pár assistot, év végén ebben a mutatóban nem is előzte meg csak Real és Barca játékos, illetve Koke. Tőlünk is egyedül C volt jobb nála. Ez 19-20 évesen elég jó referencia, indok arra, hogy bele lássunk sokan sok mindentkoax írta:Kovezzetek meg,de en Asensioba semmi extrat nem latok.
Jo ugyes,jo krrativ,jo latszik benne a spanyol,de nekem o is nagyon lassu illetve semmi extra.
En nem latom benne azt az Xet amit itt sokan..
Szerintem o is egy callejon,lucas v, fele jatekos lesz.
A velemenyem hogy pl Isco mindig sokkal jobb jatekos lesz,nem gondolom hogy barmikor O a Real kezdo jatekosa lesz huzamosabb ideig.
Isco más tészta. A Malagában szárnyalt, aztán mikor hozzánk került elszállt, mint a győzelmi zászló. Rengeteg időt elpazarolt a 'beképzelt' stílusával, és megrekedt azon a szinten, sőt visszaesett. Pár meccse úgy néz ki, hogy benőtt a feje lágya, de félő, hogy soha nem fog felérni oda, ahová felérhetett volna. Asensióban jelenleg több potenciált, lehetőséget lások mindenképp.
K
K
Azért tavaly az Espanyolban kiosztott pár assistot, év végén ebben a mutatóban nem is előzte meg csak Real és Barca játékos, illetve Koke. Tőlünk is egyedül C volt jobb nála. Ez 19-20 évesen elég jó referencia, indok arra, hogy bele lássunk sokan sok mindentkoax írta:Kovezzetek meg,de en Asensioba semmi extrat nem latok.
Jo ugyes,jo krrativ,jo latszik benne a spanyol,de nekem o is nagyon lassu illetve semmi extra.
En nem latom benne azt az Xet amit itt sokan..
Szerintem o is egy callejon,lucas v, fele jatekos lesz.
A velemenyem hogy pl Isco mindig sokkal jobb jatekos lesz,nem gondolom hogy barmikor O a Real kezdo jatekosa lesz huzamosabb ideig.
Isco más tészta. A Malagában szárnyalt, aztán mikor hozzánk került elszállt, mint a győzelmi zászló. Rengeteg időt elpazarolt a 'beképzelt' stílusával, és megrekedt azon a szinten, sőt visszaesett. Pár meccse úgy néz ki, hogy benőtt a feje lágya, de félő, hogy soha nem fog felérni oda, ahová felérhetett volna. Asensióban jelenleg több potenciált, lehetőséget lások mindenképp.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Már csak azért is lenne jó a 4-4-2 vagy 3-5-2, mert több mint valószínű, hogy ők is 3-5-2-ben fognak felállni. Nem lenne jó, ha k.pályán létszámfölényben lennének. Kíváncsi leszek a labdabirtoklásra is, mert általában uralják ilyen szempontból a meccseket. Ellenünk azért remélem nem így lesz. Csúnya lenne a Bernabeuban egy 40-60 oda pl. Meg ha már taktikai háború topic, Zidane ezen is csiszolhatna kicsit, hogy ne mi idomuljunk az ellenhez, hanem ők hozzánk.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
Való igaz, Casemiro-ról teljesen elfeledkeztem. Én is ezt a 4-4-2-t látnám szívesen az első meccsen, amit Bull írt, főleg mivel otthon játszunk. A visszavágón kezdhet a brazil, ha sikerül egy 2 gólos előnyt összehozni, de nélküle gördülékenyebb a középpályánk, bárkit is teszünk oda.