Az van, Aréna 5 percre.Zsombor írta:Inkább, hogy van-e mozi a közelben.rashidm írta:Albérlet megnézésnél mit érdemes nézni? Nyílászárókat? Mennyire csendes a környék? Van-e kocsma a közelben?
Mozi, filmek
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Mozi, filmek
Inkább, hogy van-e mozi a közelben.rashidm írta:Albérlet megnézésnél mit érdemes nézni? Nyílászárókat? Mennyire csendes a környék? Van-e kocsma a közelben?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Albérlet megnézésnél mit érdemes nézni? Nyílászárókat? Mennyire csendes a környék? Van-e kocsma a közelben?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mike and Dave...
Mekkora egy határ szar ez a film... pedig viszonylag jó pontokat kapott. Értékelhetetlen.
Mekkora egy határ szar ez a film... pedig viszonylag jó pontokat kapott. Értékelhetetlen.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Na, mondtam én. Jó cucc, Ben Fostert meg nyomathatná Hollywood, mert rohadt jó színész.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Hell or high water
Huhh végre valami. Nagyon tetszett, kiváló hangulatú film, remek színészi alakításokkal, már csak angol leckének is levetíteném
Szeretem az ilyen "lassabb" filmeket, Texas, meg ezek a zenék..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legnagyobb, amikor steaket rendelnek, és a pincér nagyi kiosztja őket...
Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a stílust. Kicsit hasonlított az Éjszakai ragadozókra.
Huhh végre valami. Nagyon tetszett, kiváló hangulatú film, remek színészi alakításokkal, már csak angol leckének is levetíteném
Szeretem az ilyen "lassabb" filmeket, Texas, meg ezek a zenék..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!legnagyobb, amikor steaket rendelnek, és a pincér nagyi kiosztja őket...
Ajánlom mindenkinek, aki szereti ezt a stílust. Kicsit hasonlított az Éjszakai ragadozókra.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
A fegyvertelen katona
Rég láttam ilyen jó katonai/háborús filmet. Elejétől a végéig tetszett, színészek is rendben voltak. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyesmit. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah de ha esetleg a belek és hasonlók látványát nem bírja az ember, akkor inkább ne nézze meg.
Rég láttam ilyen jó katonai/háborús filmet. Elejétől a végéig tetszett, színészek is rendben voltak. Ajánlom mindenkinek aki szereti az ilyesmit. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah de ha esetleg a belek és hasonlók látványát nem bírja az ember, akkor inkább ne nézze meg.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Rogue One
Most került megnézésre, igazából annyira nem is akartam, pedig mind jókat írtak róla.
Nem látok ebben a filmben semmit, de komolyan...nem tudom azt mondani rá, hogy rossz volt, de jó biztosan nem. Nekem semmit nem adott hozzá az SW univerzumhoz, kb. azt érzem, hogy nincs is mit beszélni róla, 2 hét múlva nem is fogok emlékezni az egészre.
Most került megnézésre, igazából annyira nem is akartam, pedig mind jókat írtak róla.
Nem látok ebben a filmben semmit, de komolyan...nem tudom azt mondani rá, hogy rossz volt, de jó biztosan nem. Nekem semmit nem adott hozzá az SW univerzumhoz, kb. azt érzem, hogy nincs is mit beszélni róla, 2 hét múlva nem is fogok emlékezni az egészre.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát nem tudom, nekem végig az volt az érzésem, hogy még mindig a film elején vagyunk, igazából nem történt semmi az egész film alatt. Jött az utolsó jelenet, azt hittem hogy most beindulnak az események, erre felkapcsolták a villanyokat. Az elején azt hittem több lesz benne, aztán furcsa érzéssel kellett kijönnöm a moziból. Egyszer nézhető volt, de lehet a moziélmény húzta felRemy írta:Assassin's Creed
Nem olyan vészes ez, DE abban biztos vagyok, hogy a készítők 1 percet sem játszottak a játékokkal, ez pedig látszik... totál más filmet kellett volna rendezni. ÉS ENNEK ELLENÉRE IS NÉZHETŐ! Ez is azt mutatja, hogy mekkora potenciál van az AC univerzumban.
Látványos, bár sok volt a nagytotál. Helyszínek, bunyók, mind-mind a játékbeli világot adták vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem is értem, hogy miért a jelenre koncentráltak. Ott szerzik meg az Almát? WTF. Lényegében nem is tudjuk, hogy mi az az Alma. Mindent a múltban kellett volna elérniük. Ott kellett volna asszaszinná válnia Aguilarnak, nem pedig beleugrani a közepébe. Totál fordítottja lett a film a játékoknak.
Kár érte, mert folytatás nem lesz, bár talán nem is baj, mert totál nem így kellett volna tálalni a filmet.
ui.: a játékokkal én sem játszottam komolyabban.
10/5
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem adta az AC
Jatekkal jatszottam osszesen 2 orat kb, igy nem volt viszonyitasi alapom. Latvany jo volt, voltak jo jelenetek, ilyen filmtol tobbet nem varok el igazabol.
Jatekkal jatszottam osszesen 2 orat kb, igy nem volt viszonyitasi alapom. Latvany jo volt, voltak jo jelenetek, ilyen filmtol tobbet nem varok el igazabol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezért jo a sok képregényfilm. Ok a mindig van szarabb kategória megtestesítői.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Warcraftot sem láttam, engem ezek a játékadaptációk nem igazán érdekelnek.
Majd minden filmnél vannak szarabbak, milyen érv ez?
Inkább nézem meg a Macbeth-et még egyszer, az még tetszett is.
Az idei filmtermés elég gyér volt, az oscar contender filmek közül is csak Scorsese érdekel, de az is csak az öreg miatt.
Majd minden filmnél vannak szarabbak, milyen érv ez?
Inkább nézem meg a Macbeth-et még egyszer, az még tetszett is.
Az idei filmtermés elég gyér volt, az oscar contender filmek közül is csak Scorsese érdekel, de az is csak az öreg miatt.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Lehet. Viszont azért akadnak bőven szarabb filmek is ennél. Még így is, hogy totál más filmet kellett volna forgatni is akadnak benne remek megoldások. Igazából ezért is fájó, hogy ennyire szartak az egészre.ziro4vr írta:Ha te, mint látványosan elfogult alak, azt mondod hogy nézhető, akkor ez a valóságban egy bűnszar film.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ha te, mint látványosan elfogult alak, azt mondod hogy nézhető, akkor ez a valóságban egy bűnszar film.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Assassin's Creed
Nem olyan vészes ez, DE abban biztos vagyok, hogy a készítők 1 percet sem játszottak a játékokkal, ez pedig látszik... totál más filmet kellett volna rendezni. ÉS ENNEK ELLENÉRE IS NÉZHETŐ! Ez is azt mutatja, hogy mekkora potenciál van az AC univerzumban.
Látványos, bár sok volt a nagytotál. Helyszínek, bunyók, mind-mind a játékbeli világot adták vissza.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem is értem, hogy miért a jelenre koncentráltak. Ott szerzik meg az Almát? WTF. Lényegében nem is tudjuk, hogy mi az az Alma. Mindent a múltban kellett volna elérniük. Ott kellett volna asszaszinná válnia Aguilarnak, nem pedig beleugrani a közepébe. Totál fordítottja lett a film a játékoknak.
Kár érte, mert folytatás nem lesz, bár talán nem is baj, mert totál nem így kellett volna tálalni a filmet.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Remy
- Kapcsolat:
Én előfizettem. Aztán majd meglátjuk mi sül ki belőle.
Itt a honlap, ahol elő lehet rendelni
Elsőhöz jár az első Superman képregény másolata is.
Itt a honlap, ahol elő lehet rendelni
Elsőhöz jár az első Superman képregény másolata is.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- P. Krisz
Megfontolandó, bár jó lenne több részlet. Pl. honosítás lesz-e, vagy csak a magyarul megjelent köteteket adják ki újra. Honosított Dark Knight Returns instant vétel lenne.Remy írta:Hiányolták korábban itt a képregényeket. Mert hát azt ugye itthon senki nem olvas.
Remélem az Eaglemoss ezt végigtolja.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kapcsolat:
Hiányolták korábban itt a képregényeket. Mert hát azt ugye itthon senki nem olvas.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Látom vége a Karácsonynak, oda a kedvesség.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Coentrao, Varane, Modric
Nem tudtam, hogy tényeket csak te közölhetsz ebben a topikban, nem tudom kinek hiszed magad.Remy írta:Azt hittem magyarul írtam, de ezek szerint nem.
A tiltólista jó ötlet.
But he is a good boy...