Erre már csak tényleg ennyi: http://youtu.be/cDphUib5iG4?t=4m37slordgabi írta:...
Hihetetlen az a teletipp, fogalma sincs, hogy mit szoktak meg az emberek, és mit szeretnek. De ami eddig megvolt, azt is szépen szétvágja. Gratulálok neki
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 16:55
Erre már csak tényleg ennyi: http://youtu.be/cDphUib5iG4?t=4m37slordgabi írta:...
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. április 27., szombat 16:32
Ezt írtam az akkori két nagyszerű irományra, amelyre repült is az 1 csillag, a mondat vége pedig arra utal, hogy dellordgabi, jogok elvétele, amely miatt elnézés érkezett, és olyan semmit érő dolgokat kaptam vissza, amely korábban nem is volt, semmit nem tudok velük kezdeni. Mindegy, a válasz:lordgabi írta:Rövidhírbe kéretik kirakni az ilyesmit, nem hosszú hírbe, mert így csak röhögtessük magunkat...Persze segíteni továbbra sem tudok, mert levenni ugye könnyebb.
Mégis ki ez, hogy egy nap alatt eldönti ezt, és telibe ja a véleményemet. Hadd égjen az oldal, ezt akarták...Madridista írta:A jövőben a hírek nem lesznek élesen elválasztva egymástól rövid és hosszú hírre . Csak hírek vannak. Csak a korábbi megszokotthoz képest nevetséges, de egyébként éppen eddig volt az. Teljesen idétlen dolog, hogy egy honlapon szét vannak választva a rövid és a hosszú hírek. Csak hírek vannak.
Ha megszokjuk, hogy a hírekhez kép is tartozik, akkor a Facebookon nem kell külön képet feltölteni a posztokhoz, hanem egyszerűbb lehet osztani a Madridistán megjelent cikkeket, s azokhoz automatikusan a hozzátartozó képet is megjeleníti.
Ennek ez a legfőbb értelme. Megjelenésben a felhasználó semmi különöset nem lát abban, hogy a korábbi rövid hír most hírként jelenik meg.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 27., szombat 15:23
Igen én is azt néztem. Jó kis tartalmas előzetes.Casso írta:Igazából komoly dillemába estem. Nem tudom eldönteni, hogy volt-e a madridista történetében ilyen rövid meccs előzetes. Ezt is ő hozta össze? Az oddsokat azokat leírta. A streamre meg csak annyit írt, hogy bet365. Szánalom.
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 15:23
Ilyen rövid, és rossz. :-) Az eddigieket nagyszerűnek találtam, élmény volt elolvasni. Most meg, kapunk egy olyan képet aminek az előzeteshez köze sincs.. szöveg meg... no commentCasso írta:Igazából komoly dillemába estem. Nem tudom eldönteni, hogy volt-e a madridista történetében ilyen rövid meccs előzetes. Ezt is ő hozta össze? Az oddsokat azokat leírta. A streamre meg csak annyit írt, hogy bet365. Szánalom.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 27., szombat 15:21
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 15:13
Ha olyat írtál úgy jársz, mint én, mikor "felmondtam". :-) Kapod mailbe, hogy PÜ-d jött, viszont a végleges kitiltás miatt nem fogod tudni elolvasni..lordgabi írta:Ma, napra pontosan 2 év után én is távoztam, majd mutatok egy gyönyörűséget, mert írtam ugye, hogy nem mehet tovább, ha ilyen cikkek jelennek meg, csak válaszoljon a levelemre.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. április 27., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. április 27., szombat 12:50
HozzászólásSzerző: bla255 » 2013. április 27., szombat 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 27., szombat 8:14
Véglegesen kitiltottak erről a fórumról.
További információért lépj kapcsolatba a fórum adminisztátorával.
Kitiltás oka: madridom
A felhasználóneved alapján tiltottak ki.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. április 27., szombat 1:22
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2013. április 27., szombat 1:15
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2013. április 27., szombat 0:36
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. április 26., péntek 21:51
A madridom, mint oldal, ha jól tudom már körülbelül két éves, az új formáját április 13(?) kapta.Amúgy ez az oldal mikor indult?
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2013. április 26., péntek 21:49
HozzászólásSzerző: Total Madrid » 2013. április 26., péntek 21:38
Gyakran 14 órás munkarend mellett nem nehéz de majd igyekszem megint felvenni a tempótSierra írta:
Hát jól eltűntél az utóbbi időben... Te, Gönyű réme!
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. április 26., péntek 21:30
Eszünk ágában sincs, átbeszéltük a dolgokat a társammal és egyöntetűen elutasítottuk, ő is tisztában van vele, hogy milyen ember is ő valójában, miután felvilágosítottam róla.___Samy___ írta: remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotok
ezek után kb szóba sem állnék vele
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. április 26., péntek 21:28
HozzászólásSzerző: ElRamos » 2013. április 26., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 26., péntek 21:22
remélem meg sem fordult a fejetekben, hogy rábólintotokL.Miki írta:Most nem tudom, hogy hova írjam, de úgy döntöttem, hogy ide írom és megosztom ezt a viccet veletek is:
MR. Kedves Teletipp felkereste a szurkolói oldalamat és ajánlatot tedd nekünk, ami arról szól röviden, hogy híreinket, cikkeinket ő publikálná az ő oldalán, vagyis a madridistán. Egyik szemem sír, a másik nevet. Sír az egyik, hogy idáig fajult, romlott a madridista és nevet, mert egy igen gyerekcipőben járó oldalt keresett meg, hogy mentse meg őt...
Elnézést kérek, ha rossz helyre írtam, de ezt megkellet osztanom veletek is.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem