HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2017. január 4., szerda 10:58
Ez az otthontanulokmegidegennyelvet a legtöbb esetben azért nem működik, mert nincs meg a kenyszer hozzá, ami egy tanfolyamon vagy kulonoran megvan. Ott azért fizetni kell, te meg nem szeretnéd, hogy odavesszen a semmire a pénzed. Míg otthon nem kell fizetni érte, de cserébe szarsz is rá. Én elkezdtem spanyolul vagy 2 éve, azóta egy könyvet nem bírtam átnézni. Hagytam is a picsaba, mert értelme sincs nálam ennek.
Én kulontanarhoz jártam angol nyelvvizsga előtt, mert olyan szinten fos volt a középsuliba a tanárom, hogy gyakorlatilag az általános iskolás ismeretekkel érettségiztem le. 3 évig kellett kulontanarhoz járnom heti egy órára, hogy normálisan el tudjak menni nyelvvizsgára, ráadásul origo-ra. Meg is lett elsore hála Istennek.
Anyagilag akármennyire húzós a kulontanar, én mai fejjel nem mennek tanfolyamra vagy ilyenekre, itt sokkal koncentráltabb a tanulás. A tanár csak egy veled foglalkozik mikor órán vagy, nagyon sokat számít.
Viszont sztem ha már ennyire a nyelvvizsgahoz kötik a diplomát, akkor kutya kötelességük lenne biztosítani kozepiskolaig a megfelelő színvonalú tanítást is, mert így gyakorlatilag megint az van, hogy akinek van pénze, lesz nyelvvizsgája és diplomája. Ez meg így nem feltétlen jó.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"